Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Ciągle piszesz o moich myślach, sympatiach, poglądach i takich innych. Natomiast nigdy nie napisałeś o swoich, chociaż byłeś wielokrotnie o nie pytany. Może więc pora, abyś je ujawnił.

A może tylko zwyczajnie przestań bawić się w proktologa?

To ty jesteś w czarnej d...? Tak się czujesz?

Jak wiemy krowa tylko nie zmienia poglądów.

Zamierzasz w przyszłości głosować na partię Razem?

Jestem Europejczykiem.

Jemu akurat nie zrywano.

Ale w pierdlu raczej ciężkim swoje przesiedział. Historia bywa wredna - nigdy nie wiadomo, po której stronie krat się nagle znajdziesz.

Ale w pierdlu raczej ciężkim swoje przesiedział

Jako jeden z niewielu "komunistycznych" więźniów UB - nie był torturowany, choć przesiedział w Miedzeszynie kilka lat.

W porównaniu do Spychalskiego i Korczyńskiego, nie mówiąc już o Alfredzie Jaroszewiczu i Aleksandrze Kowalskim, Gomułka miał warunki omal sanatoryjne.

Przed wojną również "swoje" przesiedział za komunizm

Edytowane przez toptwenty

Dla mnie każdy, kto uważa, że wydarzenia marcowe były jasną stroną w historii Polski, nie zasługuje na miano Polaka; takiego kogoś uważam nie tylko za idiotę, ale przede wszystkim za nieuka i moralne zero. Taki ktoś to, mówiąc krótko, zwykły antysemicki skurwysynek.

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Masz. W mózgu.

Nie mam. I tak byłyby lepsze od tego, co ty masz w swoim mózgu. Czyli nienawiść do Polaków, co demonstrujesz w większości swoich wpisów. I to nie tylko chyba za to, że Gomułka was wypędził - jak napisałeś na Bocznicy, bo przecież nienawidzicie tak naprawdę wszystkich: Palestyńczyków, Syryjczyków, Libijczyków, Irańczyków, a nawet Amerykańczyków - jeżeli ci ostatni z wami się nie zgadzają . Kochacie tylko Niemców - szczególnie po II WŚ. W ogóle wszyscy są przeciwko wam, Narodowi Wybranemu, nawet Marsjanie i Smerfy. I za to cały inny świat jest waszym wrogiem.

Edytowane przez Włodzimierz_55692

Psychopaci w sieci grasuja.

I kapusie pokomunistyczne. Dostałem ostatnio info z zarządu as.

chwilowy brak działalności w audio.

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Boże, co za bełkot!

Tak sobie uzasadnia świat moczarowski antysemita, któremu nie wstyd nawet przed samym sobą.

Bocznicowe swiętoszkowe trio.

W kupie siła. I smród.

I co ciekawego napisali? :)

Wiecie co? Żal mi strasznie, że nie ma już Centrum Banowania w założonych przez siebie tematach.

Szybko bym zrobił porządek...

Zamiast pisać o świetlanych perspektywach IVRP to się wzajemnie opluwacie.

Nie wstyd to?

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Szub naprawdę jest Żydem?

Przecież napisał w tym wątku:

A potem "jak Faraon pogonił nas precz"...

Uważasz, że tak mógł napisać np. Palestyńczyk z Hamasu.

Może po prostu tylko ich broni? Przecież wielu Polaków straciło życie pomagając bezinteresownie Żydom.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Może po prostu tylko ich broni? Przecież wielu Polaków straciło życie pomagając bezinteresownie Żydom.

Włodzimierz nie miał z tym nic wspólnego, uwierz mu..
Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Wtedy nie pisałby "nas", a "ich".

Włodzimierz nie miał z tym nic wspólnego, uwierz mu..

Prawda.

Wtedy nie pisałby "nas", a "ich".

Dał cudzysłów ale kto wie...a choćby nawet to tylko narodowość, człowiek musi być ponad to. Każdemu kto okazuje szacunek należy się podobny. Nie ma znaczenia gdzie się urodził tylko co sobą reprezentuje.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.