Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Ciekawe, z jednej strony są geje ,a z drugiej pedały. Myślałem ,że to to samo. Zaraz dzwonie do Biedronia wyjaśnić sprawę.

Edytowane przez matoole

Homo sapiens do myślenia potrzebuje całego mózgu, a nie tylko lewej strony

Teraz, matoole napisał:

Ciekawe, z jednej strony są geje ,a z drugiej pedały.

Jeszcze są pedofile.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Teraz, matoole napisał:

O to tez Go spytam.

O to głównie pytaj czarnych, ale Biedronia też możesz spytać o zdanie choć chyba w jakimś wywiadzie wypowiadał się na ten temat.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Czarnych nie muszę się pytać i tak by kłamali- od wielu lat sprawa jest dla mnie oczywista, że sporo z nich powinno gnić w pierdlu.

6 minut temu, Lech36 napisał:

Biedronia też możesz spytać o zdanie choć chyba w jakimś wywiadzie wypowiadał się na ten temat.

Jak spytam Czarnego to tez mi prawdę powie? Sereki Homo, bez względu na kolor okładki- czy to czarny,czy tęczowy - mają nadreprezentację w tym procederze.

Edytowane przez matoole

2 minuty temu, matoole napisał:

Czarnych nie muszę się pytać i tak by kłamali

Tak wiem ci sutannach (czarnych) kłamią.

1 minutę temu, matoole napisał:

Ci w tęczowych nie?

Pewnie też jak każdy inny, ale ci w czarnych "sukienkach" to chyba nie powinni.  

Nikt nie powinien. Okładka nie ma dla mnie znaczenia,ale jest w Uni Europejskie taki jeden, co dawnooo temu w telewizji gloryfikował pedofilię - jest gdzieś nawet filmik na YT. Kolejny mocarz intelektu Hartman reklamował kazirodztwo. Gdzie to nas zaprowadzi?

Edytowane przez matoole

Godzinę temu, matoole napisał:

Ty naprawdę masz jakieś problemy ze zrozumieniem prostego teksu. Nie wstyd ci tak się odsłaniać na publicznym forum?

Aha. Czyli przez cztery lata PiS nie zrobił niczego w sprawie katastrofy smoleńskiej. Jak nie mieli władzy to darli ryje a teraz jak mają władzę nawet tego nie robią.

Fajnie, mnie to koło d... lata, ale jak ty z tym żyjesz? Co z tymi wszystkimi bredniami o zamachu? Co z religią smoleńską? Jak teraz żyć?

Jestem Europejczykiem.

Ja ci nie odpowiem jak masz żyć, pewnie ci ciężko, ale z tym już nie do mnie, od tego są specjaliści.

35 minut temu, matoole napisał:

Ja ci nie odpowiem jak masz żyć, pewnie ci ciężko, ale z tym już nie do mnie, od tego są specjaliści.

Tobie wytyczne jak żyć daje Twój przywódca duchowy. Wszyscy którzy doznali "dotyku" jego wzroku są szczęśliwi.

48 minut temu, matoole napisał:

Trzeci raz zapytam  - co PiS przez cztery lata zrobił w sprawie wujaśnienia katastrofy smoleńskiej???

Jestem Europejczykiem.

1 minutę temu, Jaro_747 napisał:

Trzeci raz zapytam  - co PiS przez cztery lata zrobił w sprawie wujaśnienia katastrofy smoleńskiej???

Wydał kupę forsy na swoich, niejeden z ich fagasów się na tej katastrofie ubogacił.

Nie mówiąc o niektórych malowanych wdowach.

4 godziny temu, matoole napisał:

Dobrze chociaż ,że mieszkam w kraju ,które prowadzi śledztwo, podczas którego zginęli jego obywatele. Poprzednicy przyjęli rozkaz od Naczelnego Zwierzchnika Putina, że: " nic się nie stało i sprawę odpuścić! ". Rozkaz wykonano. Taka to była ta poprzednia władza - zawsze na kolanach i głowa nisko.

No i co zrobiła obecna władza? Wsadziła głowę we własną dupę i stamtąd patrzy na świat?

Jestem Europejczykiem.

3 minuty temu, Jaro_747 napisał:

Dawał piniędze komisarzom.

A tymczasem w odległej galaktyce,

" PO zdiagnozowała przyczyny porażki. - Rozmawialiśmy wczoraj w gronie szefów regionów PO. Będziemy mieli w przyszłym tygodniu zarząd i radę krajową, która podsumuje to wszystko, i idziemy z nowym pomysłem na jesień, bo już nie ma czasu"

Ale wygrać chyba nie chcą,

Mimo to w planach partii nie ma wymiany lidera. - Wybory w PO dokonają się wiosną przyszłego roku zgodnie ze statutem - stwierdził Sławomir Neumann. Pytany o ewentualne zastąpienie Grzegorza Schetyny Rafałem Trzaskowskim odpowiedział: "nie ma takiego tematu"."

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Myślę, że równie honorowo mógłby zrezygnować.

Nie będę miał mu za złe.

W sumie to też ciekawe. Mieli prawie 4 lata na wymyślenie czegoś, a okazuje się, ze wystarczył jeden dzień na diagnozę porażki, trzask, prask i idziemy z nowym pomysłem.

Genialna strategia

Edytowane przez jezz
Godzinę temu, toptwenty napisał:

Wydał kupę forsy na swoich, niejeden z ich fagasów się na tej katastrofie ubogacił.

Oni się już bogacą na wszystkich ruchach które wykonują. Czego się nie dotkną to dziesiątki tysięcy przybywają na ich kontach. Żeby jeszcze coś za to zrobili dla Polski, ale oni tylko "rozdupcają". 

No i podzielą los Piotra i Pawła. To pewnie przez zakaz handlu w niedzielę,

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

6 minut temu, jezz napisał:

To pewnie przez zakaz handlu w niedzielę,

Prymitywny sposób rozumowania, ale nie dziwi mnie.

5 godzin temu, matoole napisał:

To mnie nie dziwi, według neoliberalnego guru, bodajże her Timmermansa - demokracja nie polega na zabezpieczeniu interesów większości ,a na obronie praw mniejszości.Taka to Panie jest Ichnia logika. Szkoda tylko ,że przy wyborach liczą na głosy większości.

No ale cóż, w lemingowej Europie inteligencja na poziomie rzodkiewki jest cool.?

Musisz się lepiej przygotować, demokracja to nie jest dyktatura większości.

Godzinę temu, jezz napisał:

Przechodzisz samego siebie. Brawo

Z prymitywizmem PiS-fanów jest ciężko konkurować. Taki prymitywizm ma wzięcie w ciemnogrodzie. 

Godzinę temu, jello napisał:

Musisz się lepiej przygotować, demokracja to nie jest dyktatura większości.

PiS teraz buduje dyktaturę proletariatu.

5 minut temu, Lech36 napisał:

PiS teraz buduje dyktaturę proletariatu

małych miasteczek  i wsi.

Najpierw odbuduje PGR-y.

Edytowane przez toptwenty
58 minut temu, toptwenty napisał:

G...o widzisz.

I się wypowiedział.

25 minut temu, Lech36 napisał:

Z prymitywizmem PiS-fanów jest ciężko konkurować. Taki prymitywizm ma wzięcie w ciemnogrodzie. 

Cóż za cięta riposta. I taka wyszukana.

Zupełnie jak dotychczasowe pomysły Grzegorza na wygranie wyborów,

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.