Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Ban na 2 tygodnie? To ile nazbierałeś punkcików?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

we własny ogon

Inni wklejają śmieci, fotografie, filmy, również w hi end i nic się nie dzieje, mnie za jedną fotografię blokuje się na 10 dni, to układ, to nie jest wolność, to haniebne działanie moderatorów forum, Bóg już się nimi zajmuje, przekazałem mu tą sprawę pod rozwagę, boskie młyny mielą powoli, ale skutecznie, jestem pewien że w życiu ci ludzie są już całkowicie skończeni.!

Tak, Jelo, dziecinko, łatwo Ci tak ślizgać się, spróbuj być jeden dzień bardziej wyrazisty, zobaczysz jak to jest miło, jak po napisaniu ponad 8000 postów w temacie moderator napisze Ci że stracił do Ciebie cierpliwość, kiedy Filuty i inne wladze, nazywać Cię będą gównojadem, a Sly 30 pedofilem..cwaniaczku..

Ja

Ja, ja Jello.

Ban

Nawet polubiłem te..bany..tyle ich otrzymałem, że cieszę się na wieść o kolejnym..

nie znającymi celu

Co ty wypisujesz człowieku, dysponuję najbardziej zaawansowaną technologicznie techniką w hi end, jaka tylko jest dostępna, obudź się, zwróć uwagę na jakie tematy piszę, jakim językiem, z jaką swobodą, pewnością i dystansem do siebie i spraw..niczego nie wyczuwasz z tego, że coś jednak jest na rzeczy.?

BRAWO TY!

(To do 747)

Edytowane przez Tadeiro

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

Co ty wypisujesz człowieku, dysponuję najbardziej zaawansowaną technologicznie techniką w hi end, jaka tylko jest dostępna,

Numerek uważaj,bo się rozpędziłeś a już zaraz jest ściana,jak jebniesz to się nie pozbierasz.

Lustereczko powiedz przecie.....................

Co ty wypisujesz człowieku, dysponuję najbardziej zaawansowaną technologicznie techniką w hi end, jaka tylko jest dostępna

Laboratorium między szafą i kanapą ?

Nie patrz na sprawy przez pryzmat konsumpcjonizmu, w ten sposób się zagubisz, zajmuję się wiedzą, bez wiedzy niczego nie da się wyprodukować.

Na forum osoby z wiedzą, są traktowane jak nawiedzeni, złodziej , który ukradnie, kupi sprzęt, opowie na forum w hi end jaki ma drogi, jest już 100 procentowo wiarygodnym userem,

Nie macie tu na forum osób, które posiadają pogłębioną i poważną wiedzę audio, macie poszukiwaczy, do tego robiących to..po omacku..tak naprawdę macie tu tylko towarzystwo wzajemnej adoracji i asekuracji, oczywiście też branżę, które tak naprawdę to co wyczynia, to usilnie podcina gałąź na której sama siedzi.

To tak samo jak dział DIY, wydaje się uczestniczyć w wyścigu, kto gorzej wykona urządzenie ..hi end..

Nic nowego, typowa ludzka zbiorowość..zbiorowości tak właśnie funkcjonują.

Zobacz ilu jest polityków, a ilu..Jarosławów Kaczyńskich, ilu na tzw zachodzie jest mężów stanu..?

Nie ma.

Osoby, które są właściwymi osobami na właściwym miejscu to dziś sytuacja niezwykle rzadka i przez to komfortowa.

uważaj

Za stary jestem na uważanie, to nie jest żart, nie mam już czasu, tak jak kiedyś na pisanie, pisałem z powodu trybu pracy, mogłem siedzieć przy komputerze i dzielić czas, teraz już niestety nie.

Laboratorium

Więcej oryginalności, było już laboratorium, bodajże z Gdańska..z tego kierunku jakości bym się jednak nie spodziewał..to matecznik PO..

Sovieci - do domu !!!

Naganiaczu proponuję pod kosciol naganiac babcie tutaj nic po tobie.

chwilowy brak działalności w audio.

Nie osłabiaj już się.

naganiac babcie

Zabrałeś babci dowód..?

Czy przepędziła Cię laczkiem.?

nic po tobie.

Kogo reprezentujesz?

jebniesz to się nie pozbierasz.

Jarosław Kaczyński też się nie pozbierał..?

Waż słowa z łaski swojej, nie jestem jakimś tam dzieciuchem, rozumiesz..

Waż słowa z łaski swojej, nie jestem jakimś tam dzieciuchem, rozumiesz.

Jak cytujesz to cały cytat a nie jego fragment a tak jesteś jakiś dzieciuch....jednak.

Na razie PiS wziął za mordę Sejm i Senat oraz Trybunał Konstytucyjny i Trybunał Stanu w tempie które zawstydza latynoskich dyktatorów.

Co będzie następne?

Według mnie najłatwiej będzie zająć media. Słucham teraz Sellina i widzę, że chłopcy-PiSowcy nie mają żadnych skrupułów, a wręcz przeciwnie - są dumni ze swojej sprawności w zagrabianiu kolejnych instytucji demokratycznych.

Jestem Europejczykiem.

Jakoś nie mogę wymazać z pamięci jak przejmowali media Peowcy a wcześniej komuszki za Millera.

są dumni ze swojej sprawności w zagrabianiu kolejnych instytucji demokratycznych.

Widać to jakaś norma.

Jakoś nie mogę wymazać z pamięci jak przejmowali media Peowcy a wcześniej komuszki za Millera.

Widać to jakaś norma.

Tak wściekle przejmowali media, że np. w mojej ulubionej Trójce od lat audycje ma jawnie propisowski sekretarz Wolski który sprasza tam swoich kolesi.

Ta sama Trójka w porannym przeglądzie prasy regularnie i od lat cytuje "Gościa Niedzielnego" oraz prawackie gazety i portale.

I nie jest to pod wpływem ostatnich wydarzeń bo trwa od lat i już dawno temu o tym pisałem.

Jestem Europejczykiem.

Widać to jakaś norma.

Czy jeśli ktoś źle robił - to jest jakieś usprawiedliwienie? Zwłaszcza dla tych, którzy idą do wyborów pod sztandarem "my jesteśmy ci lepsi"?

Obecnie widzimy normy życia publicznego rodem z Białorusi.

Tak, Jelo, dziecinko, łatwo Ci tak ślizgać się, spróbuj być jeden dzień bardziej wyrazisty, zobaczysz jak to jest miło, jak po napisaniu ponad 8000 postów w temacie moderator napisze Ci że stracił do Ciebie cierpliwość, kiedy Filuty i inne wladze, nazywać Cię będą gównojadem, a Sly 30 pedofilem..cwaniaczku..

Ja, ja Jello.

Przytocz proszę mój post, w którym nazwałem cię gównojadem.

Sądzę, że łżesz.

Wybaczcie Koledze, wyrwał się spod opieki lekarzy w szczycie fazy maniakalnej i stąd te wpisy.

Postawcie się w jego położeniu gdy będzie w dołku depresji. Nikomu nie życzę.

Apel - nie nakręcajmy 747 amplitudy emocji.

Jestem Europejczykiem.

Wybaczcie Koledze, wyrwał się spod opieki lekarzy w szczycie fazy maniakalnej i stąd te wpisy.

wypisz wymaluj pasuje do autora tekstu w sprawie światopoglądu.

PO to przeciewż suuuuuuuuuuuper partia - no nie?

ale miał klasę i dystans, on jedyny z forum, jeszcze Stary Audiofil ma klasę tu, po za tym nikt.

O! Wypraszam sobie! Ja mam 8,ukończonych!

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Doooonooosiciel.

czasami zgłaszałem po dziesięć Twoich wpisów

O! Wypraszam sobie! Ja mam 8,ukończonych!

No i ja mam siedem

To tyle co osiem.

Widać, że starej daty chłop. Nie to co 6cio klasowy po reformie Handke i z giertychowską mini maturą.

Czy jeśli ktoś źle robił - to jest jakieś usprawiedliwienie?

Źle POpaprani zrobili z Sędziami Trybunału i od tego się zaczęło a teraz rwetes,że PiSmani robią to samo.Polityka to bladź....jak widać.

Dodam że przecież Prezydent Elekt prosił parę miesięcy temu apelując do koalicji PO-PSL."Nie róbcie niczego co by mogło naruszyć porządek prawny państwa...

POmyśleli tak:Przegraliśmy wybory to trzeba załatwić teraz sobie Trybunał.Co POmyśleli to zrobili ale różne Chmaje i Zolle wtedy nie widzieli naruszenia choć było bardziej oczywiste niż teraz.Nie ciekawe?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.