Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, zukzukzuk napisał:

Jest przekaz dnia dla PiS (i jego zwolenników - więc uważajacie - chyba, że już znacie).

Poseł Mularczyk zakomunikował i zarzucił przciwnikom politycznym (w Ławie polityków), że w marszu w Białymstoku uczestnicy pochodu szli pod rękę z byłymi pracownikami i współprcownikami SB czy agentami TW. A po wszystkim, tylko sieją polityczny zamęt. 

Wiecie przynajmniej, co macie pisać. Już na Nowogrodzkiej wymyślono tłumaczenie kibolsko-faszystowskich działań.

Co ty bredzisz, jaki przekaz,. Przecież mówił to w tvn24 a jak wiadomo ciemny lud nie ogląda tej stacji. I nie w Białymstoku tylko w Nowym Sączu czy innym zadupiu.

Rozumiem Cię Zyzol.

Ostatnie słowo (z gruntu fałszywe - z przyzwyczajenia) musi należeć do Ciebie. Przywyknąłeś do tego przez lata. "Twoi" byli dotychczas zawsze górą:) A teraz? Tym bardziej! Przecież tchnięto w Was nowe życie. Piotrowicz też się niepomiernie cieszy. Miło być znowu na służbie:)

5 minut temu, jezz napisał:

Co ty bredzisz, jaki przekaz,. Przecież mówił to w tvn24 a jak wiadomo ciemny lud nie ogląda tej stacji. I nie w Białymstoku tylko w Nowym Sączu czy innym zadupiu.

Wyśpij się dobrze. Po sobocie ciężko coś rozsądnego powiedzieć, a co dopiero - napisać.

Edytowane przez zukzukzuk

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

Godzinę temu, Zyzol napisał:

Coś się tak zajeżył inteligencie nowego typu? Przypomniało mi się jeszcze, że płukanie żołądka było stosowane.

Teraz w modzie jest pranie mózgu. Ustawiczne.

A także leczenie raka żołądka operacyjnie bez znieczulenia.

I chinina.

I najważniejsze w qrwizji nikt ci nie powie żebyś szedł sie leczyć...
Knajacki język godny menela z pod budki z piwem.

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka

6 minut temu, zukzukzuk napisał:

Rozumiem Cię Zyzol.

Wyśpij się dobrze. Po sobocie ciężko coś rozsądnego powiedzieć, a co dopiero - napisać.

Masz jeszcze jakieś fantastyczne porady?

Jakąś nieprawdę przekazałem o programie, w którym to mówił.

Mam sąsiada działającego w podkarpackim podziemiu opozycyjnym .

Ma satelitę i ogląda tvn24.Niestety jest przygłuchy i słucha głośno, że az słychać u mnie w zagrodzie.

A teraz proszę żebyś potwierdził moje słowa i napisał,

" piszesz nieprawdę, nie mówił tego w tvn24"

Śmiało.

1 minutę temu, jezz napisał:

Masz jeszcze jakieś fantastyczne porady?

Jakąś nieprawdę przekazałem o programie, w którym to mówił.

Mam sąsiada działającego w podkarpackim podziemiu opozycyjnym .

Ma satelitę i ogląda tvn24.Niestety jest przygłuchy i słucha głośno, że az słychać u mnie w zagrodzie.

A teraz proszę żebyś potwierdził moje słowa i napisał,

" piszesz nieprawdę, nie mówił tego w tvn24"

Śmiało.

Haha:)

Trzeba się wycofać, bo jezz wstał po sobocie (i to jeszcze z bólem głowy). Sąsiad głuchy. Sąsiad sąsiada też przygłuchawy, skoro takie kłamstwo pisze.

Zaprzeczam Twoim słowom. Potwierdzam głuchotę sąsiada i Twoją...

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

Wklejam tu, ponieważ wątek o kościołach i działalności religijnej jest tymczasowo (miejmy nadzieję) i (bez powodu - moim zdaniem) zamknięty:(

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

I dosadny, acz celny komentarz jednego z userów:

"Ta organizacja to Katastrofa bo jak nie pedofil to jego obrońca innych tam nie ma!!! Prosty przykład jak to możliwe że taki degolado przez 50 lat gwałcił dosłownie wszystko i wszystkich nawet własne dzieci i co w Watykanie nic nie wiedzieli? Przecież to był najlepszy kumpel Wojtyły!!!"

Szoda, żeby tak ważki temat umknął. A książkę trzebaby kupić...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez zukzukzuk

45 minut temu, caleb66 napisał:

I kto to mowi?

Posłuchaj prezesa swojego a i na dokładkę tych z Białegostoku tam Wersal będziesz miał

Edytowane przez asterix1
47 minut temu, zukzukzuk napisał:

Zaprzeczam Twoim słowom. Potwierdzam głuchotę sąsiada i Twoją...

Czyli można użyć jakże trafnego polskiego powiedzenia, łżesz jak bura suka 

Poczekaj znajdę dla ciebie odpowiedni cytacik z jednego, z bocznicowych mędrców.

4 godziny temu, asterix1 napisał:

Wijesz sie jak piskorz lub typowy pis-iak ....oni tez nigdy nie przyznają sie do błędów lub przyznania innemu racji....zal czytać twoje wypociny

52 minuty temu, zukzukzuk napisał:

Zaprzeczam

Pasuje jak ulał, prawda?

Reszta twojej wypowiedzi to atak personalny więc olewam. 

I kto to mowi?
Posłuchaj prezesa swojego a i na dokładkę tych z Białegostoku tam Wersal będziesz miał
Wasze klamstwa mają krótkie nogi,geje nie popierają bojówek lgbt,kolejny po kodzie i obywatelach rp badziew mający na celu wywołać niepokoje społeczne.

3 godziny temu, caleb66 napisał:

Polska rozkwita pod rządami PiS.

ZSRR również rozkwitał pod rządami KPZR. Aż się wszystko zawaliło. 

Godzinę temu, caleb66 napisał:

Czyli Ciebie.

25 minut temu, caleb66 napisał:

Wasze klamstwa mają krótkie nogi

Kłamie to Mateuszek premier. To już wielokrotnie wykazane a nawet raz udowodnione.

26 minut temu, caleb66 napisał:

kolejny po kodzie i obywatelach rp badziew mający na celu wywołać niepokoje społeczne.

"Badziew" to bezmyślni fani PiS. Niestety nie da się na razie zmienić nic w badziewnej mentalności większości Polaków. Polska musi przejść przez zwał ekonomiczny, na razie się cieszymy, tańczymy i klaszczemy. 

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

"Badziew" to bezmyślni fani PiS. Niestety nie da się na razie zmienić nic w badziewnej mentalności większości Polaków. Polska musi przejść przez zwał ekonomiczny, na razie się cieszymy, tańczymy i klaszczemy. 
Ale co chcesz zmienić w mentalności większości Polaków, chcesz żeby tolerowali ciapatych,żydów murzynów i gejów? Przecież tolerujemy . Polska w tej chwili znajduje się w czołówce krajów gdzie jest najwieksza liczba obcokrajowców ubiegających się o obywatelstwo . Jesteśmy jednym z najbezpieczniejszych krajów w unii,bezpieczniejszym napewno i bardziej tolerancyjnym od Niemców co nazywają nas faszystami i Anglii Francji czy Szwecji. Wiem to z własnego doświadczenia nie telewizji .

7 minut temu, caleb66 napisał:

Ale co chcesz zmienić w mentalności większości Polaków, chcesz żeby tolerowali ciapatych,żydów murzynów i gejów?

Będą musieli prędzej czy później tolerować. Lepiej już teraz budować zasady wspólnej egzystencji obok siebie niż budować nienawiści z której później nie można się wycofać z twarzą. Poza tym jak wiesz długie krzyżowanie się w wąskiej grupie ludzi prowadzi do genetycznej degrengolady. Prawdopodobnie pierwsze jej oznaki widać w szeregach PiS. Trzeba mieszać geny.

Edytowane przez Lech36

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

55 minut temu, jezz napisał:

Czyli można użyć jakże trafnego polskiego powiedzenia, łżesz jak bura suka 

Zaprzeczam.

Wszysko, co napisałem o tym co mówił Mularczyk w dzisiejszym programie "Ława polityków" - jest prawdą. Można się przekonać, oglądając powtórki programu (jest kilka powtórzeń - m.in. o godz. 20.00 w TVN 24). Polecam. Szczególnie głuchym:)

PIS "zaskarbił" sobie u mnie "życzliwość", jak tylko zaczął kłamać. I co gorsza - robi to cały czas, z uśmiechem na twarzy. Wciąż kontynuuje zło i niecny proceder. Dziwi mnie (nieustannie), że owa załgana partia ciągle ma tak wielu zwolenników. Lecz, na głuchotę i ślepotę - nie poradzisz za wiele...

10 minut temu, caleb66 napisał:

Jesteśmy jednym z najbezpieczniejszych krajów w unii,bezpieczniejszym napewno i bardziej tolerancyjnym od Niemców co nazywają nas faszystami i Anglii Francji czy Szwecji. Wiem to z własnego doświadczenia nie telewizji

Cholera. Ostatnio w Białymstoku byłeś czy co? Skąd te wnioski?

Edytowane przez zukzukzuk

19 minut temu, zukzukzuk napisał:
Cholera. Ostatnio w Białymstoku byłeś czy co? Skąd te wnioski?

Białystok to była prowokacja,dziwnym trafem akurat tam znalazły się ekipy wszystkich telewizji europejskich z cnn na czele ? ,i poszło w świat a lemingi łykaja. Psujecie tylko obraz Polski w imię wyjątkowo niskich pobudek .

Edytowane przez caleb66
26 minut temu, zukzukzuk napisał:

Ostatnio w Białymstoku byłeś czy co? Skąd te wnioski?

Może był w Niemczech ;-)?

W dniu 27.07.2019 o 13:04, bubusia napisał:

Dlaczego stanowiska na temat tego, co wydarzyło się w sobotę na Marszu Równości w Białymstoku, nie zajmą artyści, ci, których na Facebooku i Instagramie śledzą miliony? Muzycy, aktorzy, sportowcy? Skąd bierze się to milczenie? -  

Tak sobie myślę, jeśli chodzi np. o muzyków, lato to żniwa koncertowe i trzeba zarobić na cały rok.

Męskie granie , kilka letnich gigów trsnsmitowanych przez tvp.

Każde odtworzenie utworu w radio to przecież zaiks do kieszeni a i do audycji trzeba chodzić i podlansować nowe wydawnictwa. Po co się narażać.

Może jesienią i zimą będą aktywniejsi.;).

Ja prdl, w trójce grają country?

2 godziny temu, Lech36 napisał:

Poza tym jak wiesz długie krzyżowanie się w wąskiej grupie ludzi prowadzi do genetycznej degrengolady

Świetna teoria.

Na badania proponuję najpierw udać się do Norwegii albo na Islandię.

Edytowane przez jezz
2 godziny temu, zukzukzuk napisał:

Wszysko, co napisałem o tym co mówił Mularczyk w dzisiejszym programie "Ława polityków" - jest prawdą. Można się przekonać, oglądając powtórki programu (jest kilka powtórzeń - m.in. o godz. 20.00 w TVN 24). 

A, czyli jednak potwierdzasz. Dokładnie tak jak napisałem. Mówił to w tvn24 a jak wiadomo ciemny lud ogląda tylko tvp to jaki to przekaz i dla kogo. Nie ta stacja. Przecież codziennie na bocznicy można przeczytać, że pisiate tylko przez kurwizję mają prane mózgi.

I obejrzyj sobie jeszcze raz. N o w y S ą c z., Nowy Sącz. Tam widział hiacyntowców.?

Oglądałem Mularczyka. Wyjątkowe ścierwo nawet jak na PiS. Kłamie su***syn w żywe oczy. No ale w końcu po to Partia go wysyła i za to mu płaci.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

2 godziny temu, zukzukzuk napisał:

Lecz, na głuchotę

Sorki, ale mój przygłuchy sąsiad jest w Podziemiu Opozycyjnym.

Mają fajny skrót, co nie??

1 godzinę temu, caleb66 napisał:

Białystok to była prowokacja,dziwnym trafem akurat tam znalazły się ekipy wszystkich telewizji europejskich z cnn na czele ? ,i poszło w świat a lemingi łykaja. Psujecie tylko obraz Polski w imię wyjątkowo niskich pobudek .

Używając identycznych sformułowań propaganda PRL przedstawiała:

- wypadki w Poznaniu 1956

- wydarzenia marcowe 1970

- Wybrzeże 1970

- Radom i Ursus 1976

- strajki 1980/81

Nawet sobie nie zdajesz sprawy jakim jesteś dzieckiem komunizmu.

7 minut temu, Jaro_747 napisał:

Oglądałem Mularczyka. Wyjątkowe ścierwo nawet jak na PiS. Kłamie su***syn w żywe oczy. No ale w końcu po to Partia go wysyła i za to mu płaci.

Ale esbecy byli w Nowym Sączu, co nie??

Kufa, dwa razy słuchałem, wiesz, sąsiad sobie nagrał i robił powtórkę.

Zukzuk kłamie, że to było w Białymstoku.?

No i ten pezekaz nadawany poprzez tvn. To się kupy nie trzyma i waszych teorii.?

Edytowane przez jezz
Używając identycznych sformułowań propaganda PRL przedstawiała:
- wypadki w Poznaniu 1956
- wydarzenia marcowe 1970
- Wybrzeże 1970
- Radom i Ursus 1976
- strajki 1980/81
Nawet sobie nie zdajesz sprawy jakim jesteś dzieckiem komunizmu.
Nie jestem pewien czy aby Ty normalny jesteś,takimi porownaniami sypiesz że naprawdę można zwątpic .

Zabawna jest ta narracja kolegi jezza. Na temat Nowego Sącza nie wiem nic, nie śledziłem mediów. Kolega ma dziwny zwyczaj zawracania d... wszystkim na forum tak, jakby nie było internetu. Tak swoją drogą - ci esbecy to ile lat temu przestali być esbakami?

Czy może przestali być obywatelami tego kraju? Czy odebrano im prawa obywatelskie? Nie słyszałem, może Zyzol coś wie, to jego działka.

Czy ja się pytam o radnych PiS  w Białymstoku którzy komenderowali przez megafon kontrdemonstracją? No nie. Co najwyżej mogę zapytać czy Partia to popiera czy nie.

Jestem Europejczykiem.

23 minuty temu, caleb66 napisał:

Nie jestem pewien czy aby Ty normalny jesteś,takimi porownaniami sypiesz że naprawdę można zwątpic .

Twój prezes tez uwielbia skróty :"tam gdzie stało ZOMO"

no cóż bidulek 13 grudnia spał do południa ...największym jego problemem był brak "Teleranka" tamtego dnia

26 minut temu, caleb66 napisał:

Raczej warto abyś się zastanowił jakim jesteś produktem systemu komunistycznego.

Korekta: wydarzenia marcowe to oczywiście 1968. Przepraszam za omyłkowy wpis.

"Historia o "ataku na Kempę" ostatecznie legła w gruzach. Świadek opowiedział jak było naprawdę"

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

akcja jeszcze parę dni temu była jak w gangsterskim filmie a teraz jak to qrwizja przełknie ?

Kolega Caleb halo czy jest on tutaj ?może  słówko  komentarza?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez asterix1
Raczej warto abyś się zastanowił jakim jesteś produktem systemu komunistycznego.
Korekta: wydarzenia marcowe to oczywiście 1968. Przepraszam za omyłkowy wpis.
Co ty dzieciaku możesz wiedzieć o komunie .

36 minut temu, Jaro_747 napisał:

Zabawna jest ta narracja kolegi jezza. Na temat Nowego Sącza nie wiem nic, nie śledziłem mediów. 

Ale przecież słuchałeś Mularczyka, ja cały czas o tym i nie potrzebuję do tego internetu bo słuchałem.

Boże, nawet słowa pisanego nie rozumieją.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.