Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Miesiecznice kolejnego comebacku 747.

Spotykamy się z pochodniami pod Pałacem?

Jestem Europejczykiem.

747 nie może jednak żyć bez oderwanych od koryta. Ma cichą nadzieję że swoim postami nawróci ich na jedynie słuszną drogę. To nasz forumowy Mesjasz :-P

Chce jego ułaskawienia, choć powody, na razie objęte są tajemnicą."

Ludzie na bakier z prawem muszą się trzymać razem.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

747 nie może jednak żyć bez oderwanych od koryta. Ma cichą nadzieję że swoim postami nawróci ich na jedynie słuszną drogę. To nasz forumowy Mesjasz :-P

tyle, że to w drugą stronę działa w jego wykonaniu

to musi jakaś piąta kolumna PEŁO jest :)

Przypominam sobie jak onegdaj 747 stwierdził "Zbyszek Ziobro jest skończony".

To chyba jego ulubione określenie.

żałuję, że wstawiłem się za tym debilem.

enter%20the%20dragon%2002.jpg

Synku, nie podskakuj, bo nie podskoczysz, idź sobie pobiegać po podwórku, weź niusię, żebyś nie był sam.

nudzisz.

Wiesz co to jest wolność badań naukowych ?

Kiedy istnieje, nuda znika, rozumiesz do tego miejsca ?

Sprawiliście swoją postawą wobec mnie, swoimi prowokacjami, hejtem, zaszczuciem, że odpowiedziałem w sposób jaki został zinterpretowany jako bezczelny wobec forum, całego forum, - gdzie teraz jest moderacja z skreśleniem WAS ?

Otóż nie ma.?

Wam wszystko tutaj wolno.

Nie ma więc żadnej sprawy przywrócenia mojej osoby, jest sprawa dlaczego bezpodstawnie zostałem poddany sankcji, oraz dlaczego winowajcy tego zdarzenia pozostają do dnia dzisiejszego bezkarni ???

Dlatego nie jestem nic Wam winny, to Wy jesteście winni, dobrze o tym wiecie wie to też moderacja.

Co z tą wiedzą robi to już zupełnie inna sprawa.

Biedny, zaszczuty 747.On się poświęca dla ludzkości a tu spotyka go brak zrozumienia i ostracyzm.Tak mają wielcy ludzie!

Jesteście teraz Szanowni Państwo na etapie, gdzie powoli kończy się okres zaprzeczenia i wyparcia smutnej dla Was rzeczywistości, myśleliście dotąd, że tkwicie w rodzaju snu, z którego po wybudzeniu wszystko będzie jak dawniej.

Otóż nie, nie będzie jak dawniej, ani po przebudzeniu dziś, ani jutro, pojutrze czy kiedykolwiek, nigdy już Wasza rzeczywistość nie będzie taka sama jak ta o tej porze jeszcze w zeszłym roku.

Teraz nastąpi okres tego sobie uświadamiania, nie będzie to krótki czas, zajmie to trochę, gdyż Wasze mózgi zaczną analizować sytuację i po uznaniu jej trwałych trendów zaczną się przystosowywać, indywidualnie w zależności od poziomu inteligencji każdej jednostki z osobna.

Ci, którzy pomimo fiaska dotychczasowych działań przeciwko nowej władzy, bezskuteczności, nieefektywności, będą nadal brnąć w podejmowanie kontrakcji, czeka izolacja, najpierw intelektualna, następnie faktyczna, samotność, izolacja, następnie dziwactwo i śmieszność.

Proszę łaskawie zwrócić uwagę jak pociesznie wygląda dziś Pan Lech Wałęsa, po ujawnieniu teczki Bolka, jaki ubaw jest z Adama Michnika, po Jego prognozach politycznych dotyczących prezydentury w Polsce, jacy dowcipni są Roman Giertych czy Kazimierz Marcinkiewicz, jaki śmieszny jest ten co lubi wypić, Kwaśniewski, jaka kabaretowa stała się będąca jeszcze w obcych rękach TELEWIZJA TVN, - wszystko to jest już ledwo cieniem "" swej dawnej potęgi i znaczenia"" sprzed roku !

Dlatego nie męczcie się tutaj, czy gdzie indziej, nie nudźcie mnie i normalnych czytelników forum, swoimi wynurzeniami prawdy rozumianej przez Was, jaka ona jest każdy widzi, czym się kończą Wasze przewidywania sami wiecie najlepiej, jakiej jakości są Wasze oceny również.

Jarosław Kaczyński prowadzi nasz kraj do drogi ku wolności i suwerenności, lecz nic z tego i tak nie zrozumiecie, gdyż jako niewolnicy homosovieticus, nie możecie w ogóle posiadać świadomości, że wolność istnieje, a co dopiero, że może być i Waszym udziałem.

Musicie mieć swojego Pana, rozglądacie się teraz za nim, na dostrzegalnym horyzoncie jednak nie widać żadnej postaci, importujecie więc Panów zza granicy, przyjeżdżają tu jeden po drugim,. zanim wyjadą już informują że zaraz wracają, aby broń Boże nie zostawiać Was ani na moment samych, abyście się nie poczuli opuszczeni, aby utrzymać ciągłość emocjonalnego kontaktu..

Nie jesteście nawet żenujący, stąd nikt tu oprócz Was Szanowni Państwo nie uczestniczy w dyskusji, ktoś przeczyta kilka wpisów, rozpozna stan psychiki dyskutantów i domyślam się że rezygnuje z uczestnictwa z dyskusji - przepraszam nagonki na moją skromną osobę, czy inne, które od czasu do czasu jednak coś napiszą.

Po prostu Wy, lewactwo, rozwalacie całkowicie tą przestrzeń na forum, bocznicę, zalewem tych Waszych "strategicznie ważnych treści" typu - debilem jest ten i ten, pismanem/pisiorem, ten, a w cztery litery Prezesa PiS, Jarosława Kaczyńskiego usiłuje wejść ten czy ten..

To jest dopiero nuda Panowie, ciągle jedno i to samo g.. o., którym tu nawozicie..

Żegnam.

było ..zegnam

Biedny, zaszczuty

Ja tu dostrzegam czysty przypadek psychicznego znęcania się z szczególnym okrucieństwem.

zegnam.

Do tego uporczywe.

I pozbawione reakcji organów.

Minister Sprawiedliwości i Prokurator Generalny Zbigniew ziobro

Mógłby Zbyszek tu wejść i posprzątać.

Ciekawe jaką izolację ma na myśli 747 w stosunku do przeciwników?

Już się niepokoję.

Taką, w której osoba błądząca będzie miała sposobność dostrzec to, poczuć żal, zadośćuczynić i nabrać nowej wiary, nie pozwalającej już więcej grzeszyć.

Jarosław Kaczyński prowadzi nasz kraj do drogi ku wolności i suwerenności, lecz nic z tego i tak nie zrozumiecie, gdyż jako niewolnicy homosovieticus, nie możecie w ogóle posiadać świadomości, że wolność istnieje, a co dopiero, że może być i Waszym udziałem.

Musicie mieć swojego Pana, rozglądacie się teraz za nim, na dostrzegalnym horyzoncie jednak nie widać żadnej postaci, importujecie więc Panów zza granicy, przyjeżdżają tu jeden po drugim,. zanim wyjadą już informują że zaraz wracają, aby broń Boże nie zostawiać Was ani na moment samych, abyście się nie poczuli opuszczeni, aby utrzymać ciągłość emocjonalnego kontaktu..

Nie jesteście nawet żenujący, stąd nikt tu oprócz Was Szanowni Państwo nie uczestniczy w dyskusji, ktoś przeczyta kilka wpisów, rozpozna stan psychiki dyskutantów i domyślam się że rezygnuje z uczestnictwa z dyskusji - przepraszam nagonki na moją skromną osobę, czy inne, które od czasu do czasu jednak coś napiszą.

Po prostu Wy, lewactwo, rozwalacie całkowicie tą przestrzeń na forum, bocznicę, zalewem tych Waszych "strategicznie ważnych treści" typu - debilem jest ten i ten, pismanem/pisiorem, ten, a w cztery litery Prezesa PiS, Jarosława Kaczyńskiego usiłuje wejść ten czy ten..

To jest dopiero nuda Panowie, ciągle jedno i to samo g.. o., którym tu nawozicie..

Gdyby nie fakt, że wymagasz specjalnej opieki, usunąłbym cie z tego wątku.

Sprawiliście swoją postawą wobec mnie, swoimi prowokacjami, hejtem, zaszczuciem, że odpowiedziałem w sposób jaki został zinterpretowany jako bezczelny wobec forum, całego forum, - gdzie teraz jest moderacja z skreśleniem WAS ?

Otóż nie ma.?

Wam wszystko tutaj wolno.

Nie ma więc żadnej sprawy przywrócenia mojej osoby, jest sprawa dlaczego bezpodstawnie zostałem poddany sankcji, oraz dlaczego winowajcy tego zdarzenia pozostają do dnia dzisiejszego bezkarni ???

Dlatego nie jestem nic Wam winny, to Wy jesteście winni, dobrze o tym wiecie wie to też moderacja.

Co z tą wiedzą robi to już zupełnie inna sprawa.

A to upewnia mnie o Twoim stanie psychicznym. Nie lękaj się, jak już kilka razy napisałem, jestem z Tobą.

wymagasz specjalnej opieki

Prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie, tak przy okazji, czy Jaro 747 już dostał bana za nazwanie mnie debilem, czy jeszcze nie ?

Nie mogę sobie przypomnieć ani jednej sytuacji, kiedy użyłem tego wyrażenia w stosunku do innego usera i nie musiałem odczekać okresu dziesięciu dni, aby cokolwiek napisać na forum.

Cieszę się, że wspierasz 747.W końcu jest naukowcem w jakże bliskiej nam dziedzinie audio hi-end.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

usunąłbym cie z tego wątku.

Jakie to znamienne, Vlado dokąd zmierzacie z takim przekazem pełnym pogardy, nie nabieraj tylko mnie że nie rozumiesz co mam na myśli, czy uważasz że jako instytucja jesteście skazani na lewactwo i nie możecie sobie pozwolić na zepsucie relacji z obawy o funkcjonalność czy są inne przesłanki ?

Gdyby nie fakt, że wymagasz specjalnej opieki, usunąłbym cie z tego wątku.

A to upewnia mnie o Twoim stanie psychicznym. Nie lękaj się, jak już kilka razy napisałem, jestem z Tobą.

My wszyscy(pozwolicie że tak napiszę) tutaj biorący udział na bocznicy ( no może prawie wszyscy ) Włodku mamy podobne zdanie

i jeszcze jedno

jestem za tym żeby taki diament jak pan 747 tutaj się nie marnował lecz może dostał zatrudnienie u pani no jak jej tam ...tej z broszką

Edytowane przez asterix1
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.