Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

20 dzień kwietnia ( dzień urodzin Adolfa Hitlera) nasz Tupolew żegna się definitywnie po raz ? No właśnie który

Macie przed sobą drogę krzyżową, zasłużyliście na nią, zadając cierpienia innym, musicie cierpieć.

Karma.

Żegnam.

Patrząc na to, co wyprawia Kaczyński z jego prymitywną bandą - masz rację.

Ale i to przetrwamy.

Obejrzałem sobie filmik streszczający ostatnie wydarzenia wokół TK, a konkretnie wybór PiSowskiej marionetki Jędrzejewskiego.

Pierwszą odsłonę deptania demokracji mieliśmy na komisji sejmowej mającej rekomendować elekta. PRL-owski prokurator wydawał kandydatowi na sędziego polecenia nie odpowiadania na pytania posłów, a Jędrzejewski stosował sie do tych poleceń.

Świetnie było widać, że PiSSmani mają wszystkie zasady głęboko w dupie i celem jest dla nich zdobycie władzy absolutnej.

Drugą odsłonę mieliśmy na sali plenarnej i to był już bezczelny pokaz chamstwa Prezesa i jego wiernej gwardii. Widać było, że wybór Jędrzejewskiego był bezpośrednią odpowiedzią Kaczyńskiego na wizytę Timmermansa i odreagowaniem sytuacji przez tego mściwego psychopatę.

Jestem Europejczykiem.

Dopóki konie w Janowie zdychały i możni tego świata się na aukcje wypięli - to pół biedy.

Właśniem przeczytał, że straSzydło wywaliła szefa lotniska w Balicach.

Dała smarka, który za nią papiery nosił.

Coraz czarniej widzę...

wystarczało napisać - słuchaj 747, nie wklejaj tylu zdjęć i byłoby po sprawie

wszyscy pisali, 747 nie słuchał :)

Długo tak możesz?

pisać bez sensu to nawet pińcet stron pociągnie :)

Gust Obamy i służb USA uważasz za zły ?

Ty tak poważnie?

Gdyby nie zaproszenie do Białego Domu na koncert, nie miałbym w temacie o czym pisać

miałbyś, miałbyś, zawsze coś wynajdziesz :)

a co ty masz z tego gągama i, jak to dziwadło się zwie?

hujnia, to tłumaczy wszystko

Mam potwierdzenie sytuacji przyczynowo-skutkowej, informujące, że aby odnieść poważny sukces, potrzeba być lepszym od konkurencji na wszystkich płaszczyznach danego działania.

proszę, hamerykę odkrył

nobla mu!!!

że Jarosław Kaczyński również na tle konkurencji politycznej zachowuje podobne przewagi,

w jakim sensie?

wzrostu?

agresji?

cwaniactwa i kombinatorstwa?

oczywiście w naszej kulturze nie posiadanie małżonki jest poważnym utrudnieniem wizerunkowym na okoliczność ubiegania się o stanowisko Prezydenta

może by go tak z hujnią spiknąć?

piękne potomstwo wyjdzie

[...]

może by go tak z hujnią spiknąć?

piękne potomstwo wyjdzie

Nawet takiemu pustakowi, jak hoyanna, tak źle nie życzę ...

No, i kiedyś zarzucaliście mi, że w UK nikt nie przejmie się rezolucja w sprawie Polski. Lewacy, znowu się myliliście.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

A tutaj jak lewackie media straciły kontakt z rzeczywistością

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Bo czepianie się spraw polskich jest w interesie UE, a w USA to działa jakieś silne antypolskie lobby, bo oni w tym żadnego interesu nie mają.

Bo czepianie się spraw polskich jest w interesie UE, a w USA to działa jakieś silne antypolskie lobby, bo oni w tym żadnego interesu nie mają.

Najsilniejsze antypolskie lobby występuje w samym PiS.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

pewnie działają jakieś łajdaki polskiego pochodzenia, kto lewak , ten antyPolak

Reszta oddziału ma podobne zdanie? A może Napoleon myśli inaczej?

Komiczny Farage jako przykład tego, że w Anglii ktoś przejmuje się niedolą PiSSmanów?

To raczej przykład tego, w jakim towarzystwie znalazł sie PiS i na jakich może liczyć sojuszników.

Ilu posłów ten komik ma w Parlamencie?

Jestem Europejczykiem.

Ukryta Zawartość

I może przypomnij nam ile jego partia zdobyła ostatnio mandatów w Izbie Gmin.

Ukryta Zawartość

Komiczny Farage jako przykład tego, że w Anglii ktoś przejmuje się niedolą PiSSmanów?

To raczej przykład tego, w jakim towarzystwie znalazł sie PiS i na jakich może liczyć sojuszników.

Ilu posłów ten komik ma w Parlamencie?

Kropla drązy skałę. Kiedyś jak UE się rozpadnie, zwycięży

Kropla drązy skałę. Kiedyś jak UE się rozpadnie, zwycięży

a mozesz kulawy wtedy opowiedziec dalsza historie??

czy twoj rozum juz tam nie siega?

a wtedy kulawy będzie na syberii z niedźwiedziami ganiać

Co to za durnota. Dlaczego twierdzicie, że wyjście z UE wpycha kraj w strefę wpływów Rosji. To taka manipulacja rodem z tvn i GW. Jakby Rosja nas zaatakowała, to oni by się od nas odwrócili jak w 39.

Zapamiętajcie, obrona demokracji w Polsce przez Radę Europy to zasłona dymna na umowę Niemców z Putinem na Nord Stream 2. Oszukują was na każdym kroku, a wy lemingi wszystko łykacie.

jw_ue-boczny_tor.jpg

To jest właśnie ten mityczny boczny tor rodem z liberalnych gazet.

PS. Coś mi się widzi, że prawica powinna utworzyć komórkę do walki z lewactwem na Audiostereo.

To jest właśnie ten mityczny boczny tor rodem z liberalnych gazet.

czy ty rozumiesz to co piszesz??bo ja nie.A moze w tym o to chodzi.To z kim mamy byc.. z australia??Nie potrafisz sklecic dwa zrozumiale zdania? Na przyklad takie.. jezdem za idiotami..albo łysymi.albo kulawymi.

ku..wa i co do tego ma liberalizm.

Coś mi się widzi, że prawica powinna utworzyć komórkę do walki z lewactwem na Audiostereo.

tobie sie pie..li a nie widzi.to sa omamy sluchowe.

jesli do tego ci jeszcze brzeczy...to tak ma byc.

z jakimi idiotami ja musze rozmawiac za takie marne pieniadze.

to dosc zreszta ciekawe zjawisko bo przezyłem okres SLD PO PIS ale tylko w okresach PIs pojawiaja sie osobniki grozace butnie gloszace swoje dosc mizerne i lichutkie poglady.Im lichszy taki osobnik a podejrzewam im bardziej kurduplowaty tym donosniej straszy.

Edytowane przez muls

Nie, sam sobie płaci by samemu ze sobą gadać.

Edytowane przez xniwax

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

nie twoja sprawa.Twoja sprawą jest w dwoch zdaniach wyjasnienia... kulawi czy łysi.Bo wygladasz na razie na lekko wycofanego.

zreszta mam watpliwosci czy rozumiesz rysunek ktory wklejiles.

moze zechcesz wprowadzic nas w ten interesujacy tor....myslenia.

widac ze kulawy poległ na torach.

Edytowane przez muls

Nie trudno zboczyć kiedy z tyłu pcha Niemiec, a z przodu ciągnie Rusek.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

nie twoja sprawa.Twoja sprawą jest w dwoch zdaniach wyjasnienia... kulawi czy łysi.Bo wygladasz na razie na lekko wycofanego.

zreszta mam watpliwosci czy rozumiesz rysunek ktory wklejiles.

moze zechcesz wprowadzic nas w ten interesujacy tor....myslenia.

widac ze kulawy poległ na torach.

Właśnie moja. Jaką sitwą musiała być Platforma, że nawet zainstalowała swoich ludzi na forum.

Właśnie moja. Jaką sitwą musiała być Platforma, że nawet zainstalowała swoich ludzi na foru

czyli nie rozumiesz wlasnej wklejki a probujesz zrozumiec cos czego nie jestes w stanie.

i to dobrze obrazuje te twoje liberalny, platforma,sitwa.Chlopie. Pytanie jest proste. Co ma kur..wa liberalizm z rosja a tor z logika.

przynajmniej ograniczona twoja.

Edytowane przez muls
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.