Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Zwykły cham. A najgorsze w tym wszystkim jest, że na tego chama i innych z tego samego koszyczka, chamów nie mniejszych, ktoś głosował...

etam, zaraz cham...

Buty, Rappaport - buty....

Te podpierdolił - z wdziękiem.

Chluba pisiatych, taka ich mać....

Rozencweig, ja Cię mówię, Ty się puknij w czoło! Jakie wdziękiem? Z wdziękiem to kradł ta Szpicbródka czy inna Lupin, on prosto te kamasze podjebał, wdzięk to on ma, jak nie przymierzając teściowa Goldbauma co to ją pochowali te pijane grabarze za płytko i je psy byli wykopali i je po polu rozwlekli.

Ty, Rappaport, ni wiedzieć nie umiesz, z jakim ja ukontentowaniem poduszkę pode głowę zakładam.

Jest jedna na ośm ludzi.

A przed snem, do uporu - se muzyki posłucham.

Klezmerskiej , krakowskiej, z okolic Kupy.

Dasz wiarę:-)

Edytowane przez Bezlitosna Niusia
Gość Gosc

(Konto usunięte)

Mariusz Błaszczak zapewnia w rozmowie z RMF FM, że Jarosław Kaczyński wpłaci równowartość kosztu przelotu samolotem na konto fundacji, która pomaga dzieciom i wdowom poległych policjantów.

http://wiadomosci.onet.pl/kraj/rmf-fm-jaroslaw-kaczynski-zaplaci-za-przelot-policyjnym-smiglowcem/xzllpg

Kpią z Narodu w żywe oczy.

Trzeba zadzwonić na policję, że chcemy zamówić lot śmigłowcem np. nad morze.

Oczywiście zgodnie z prawem zapłacimy za niego jak za bilet samolotem.

Nie przyzwyczaiłeś się ???

Przecież tak jest od lat 80-tych ubiegłego wieku....

I tak było za PRL-u....

Żadnych zmian tu nie będzie... Na lepsze na pewno....

U dzikusów to się nazywało kult cargo. I było obiektem pdśmichujków osobników niby że cywilizowanych przez dziesięciolecia. A teraz? U ludzi podobno cywilizowanych brak cenzuralnych słów żeby to nazwać....

Podróżuj tylko na wschód od Wisły.. Bo na zachód od Odry ten jak ty to nazywasz kult cargo to standard, między innymi z powodu tego kultu Europę zach. zalewa multikulti...

Kurde jestem pod wrażeniem, kilkanaście lat propagandy iz Polak to tylko zmywak i ustępowanie każdemu z chodnika i niektórzy to lepiej niż pacierz przyswoili....

FOX a nie przeszkadzały ci większe kpiny z polaków?Bieńkowska,Sikorski,Sienkiewicz,Drzewiecki,Chlebowski kpili z nas po tysiąc razy bardziej i nie protestowałeś.

Jakoś nie zauważyłem tych kpin.

Bystrzacha, strach się nie bać...

Przypomnijmy, że w sobotę prezes PiS przebywał w Świnoujściu, gdzie nadał gazoportowi imię Lecha Kaczyńskiego.

Cholera, żeby to nie przyniosło jakiegoś pecha gazoportowi.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Bystrzacha, strach się nie bać...

A dziękuję za komplement. Ale gdzie mi tam do Was, elity...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Kurde jestem pod wrażeniem, kilkanaście lat propagandy iz Polak to tylko zmywak i ustępowanie każdemu z chodnika i niektórzy to lepiej niż pacierz przyswoili

To nie propaganda, a skrzecząca rzeczywistość. Nie wystaczy mieć łeb nabity dumą narodową, żołnierzami wyklętymi, powstaniem i walką za naszą i waszą wolność. Trzeba po prostu coś konkretnego i przydatnego umieć. A jak się nie umi, to pozostaje zmywak i wegetacja w polskich gettach. Ci co coś umieją nie mają ani żadnych komleksów, ani nie schodzą nikomu z chodnika. Żyją, zarabiają i mają w dupie politykę. Leniwy, bezrobotny kibol, który nic nie umie ponad darcie mordy po stadionach i lanie po gębach, z łbem zupełnie pustym, w którym się tylko w tej pustce kołacze "Bóg, Honor i Ojczyzna" musi się podpierać hasełkami, że nas nie kochają, gnębią, duszą jak mogą nasz cudowny naród, za najprostsze roboty płacą marnie i nie chcą dawać socjalu.

Płacą marnie, jak się daje pracy za marne.

"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."

Don Kichote to zły człowiek był...

Płacą marnie, jak się daje pracy za marne.

A umie któryś prosto wbić gwóźdź w deskę? Wytrzyma dniówkę bez piwa?

Zna takie słowa jak dzień dobry, przepraszam, dziękuję?

Na tak zwanym Zachodzie jakoś nie narzekają na umiejętności pracowników z Polski.

Na tak zwanym Zachodzie jakoś nie narzekają na umiejętności pracowników z Polski.

Zmywać gary każdy umie.

Z dala od klientów, wyżerka darmowa - idzie zarobić na paprykarza i Tyskie.

Edytowane przez toptwenty

W pół roku rząd Szydło zadłużył kraj o 47 miliardów złotych. Pierwszy rachunek za 500+

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

"– Na razie bal trwa, obyśmy się nie obudzili z wielkim kacem i rachunkiem do zapłacenia - tak niedawno profesor Witold Orłowski członek Narodowej Rady Rozwoju przy prezydencie komentował program 500 plus i inne kosztowne, a miłe wyborcom przedsięwzięcia rządu."

w kolejce następne obietnice.............wyborcze.....

Ukryta Zawartość

"Złe wiadomości to nie tylko tempo zadłużania. Przypomnijmy tylko, że po własnych „poprawkach” w budżecie państwa na 2016 rok rząd PiS planuje rekordowy deficyt w finansach państwa. Na koniec tego roku sięgnie on 54,6 miliardów zł, ale "Polacy nic się nie stało", bo pieniądze pożyczymy. Tak dobrze nie gospodarowali nawet Tusk z Rostowskim - w 2015 roku deficyt wyniósł 42 mld, rok wcześniej było to 29 mld, a za 2013 rok ponad 40,2 mld."

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zmywać gary każdy umie.

Z dala od klientów, wyżerka darmowa - idzie zarobić na paprykarza i Tyskie.

O czym ty bredzisz?

b625e70105ea4d4dbb43bd3972a74b82.jpeg

Nikt chyba nie jest zdziwiony tym, że nasza reprezentacja odnosi historyczne sukcesy w ME, przyzwyczaił nas do tego już Jarosław Kaczyński, zawsze tak się dzieje, kiedy u władzy jest PiS.

Najlepszym zawodnikiem Błaszczykowski, niedawno tu informowałem.

Pomyśleć że znalazły się osoby wątpiące..

szczególnie dobrze zagrał Błaszczykowski.

c5dc0380c6a34082b60b85d7fbf8953b.jpeg

Nie poprawisz wizerunku broszki podpierając się Błaszczykowskim. On się brzydzi pisiorami.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Pomyliłes adres, nie byłem z Tobą w PZPR

b625e70105ea4d4dbb43bd3972a74b82.jpeg

Nikt chyba nie jest zdziwiony tym, że nasza reprezentacja odnosi historyczne sukcesy w ME, przyzwyczaił nas do tego już Jarosław Kaczyński, zawsze tak się dzieje, kiedy u władzy jest PiS.

Najlepszym zawodnikiem Błaszczykowski, niedawno tu informowałem.

Pomyśleć że znalazły się osoby wątpiące..

c5dc0380c6a34082b60b85d7fbf8953b.jpeg

04f31064630_zaklucenia_w_mozgu_wyczowam.jpg

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

Napisano dziś, 23:15

Już po meczu, wygraliśmy, nie oddaliśmy pola za poklepanie po plecach D Tuska, czy posadę dla niego i tej drugiej..

Ukryta Zawartość

Nawałka jest chory, skoro Szwajcarzy to najwyższa półka, to znaczy że mecz jest sprzedany albo przegrany.

Widocznie PZPN nie stać jeszcze na wygranie z Szwajcarią..

Ukryta Zawartość

Już po meczu, wygraliśmy, nie oddaliśmy pola za poklepanie po plecach D Tuska, czy posadę dla niego i tej drugiej..

Ukryta Zawartość

Nawałka jest chory, skoro Szwajcarzy to najwyższa półka, to znaczy że mecz jest sprzedany albo przegrany.

Widocznie PZPN nie stać jeszcze na wygranie z Szwajcarią..

Jesteś bardzo chory.... Wygrana ledwo ledwo meczu z Ukrainą to zasługa pisuaru, tak jak gazoport, pewnie i obalenie komuny a może i ta bitwa z 1410?

4772547+_89164254ea15b9761edc91d65a91d195.gif

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez thrak

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

Ukryta Zawartość

mam nic na przeciwko

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) zbadane

zasługa pis

A kogo ?

Tuska ?

Kopacz?

Schetyny ?

Człowieku, w jakiej rzeczywistości żyjesz, wyłącz tvn24 radio Zet, i odstaw Wyborczą..

Zapomniałeś że Polska była na 16 miejscu w rankingu FIFA kiedy przedtem u steru władzy był Jarosław Kaczyński ???

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

A kogo ?

Tuska ?

Kopacz?

Schetyny ?

Tak. Gdyby nie oni żarłbyś teraz szczaw i mirabelki.

Człowieku, w jakiej rzeczywistości żyjesz, wyłącz tvn24 radio Zet, i odstaw Wyborczą..

Źle trafiłeś, akurat wymieniłeś/łaś (bo nie wiem czy jesteś facetem czy damcią po Twoich wrzutach z Huyownią ;-) ) największe ścieki medialne . Ale zryty dekiel to masz na maksa od spożywania tego pisuaru..

tumblr_n66ilk9N7p1tbhzz6o1_400.gif

fo3.jpg

Ale zryty dekiel to masz na maksa

Twój przypadek nie jest odosobniony, to taki kraj, jego obywatele donoszą na przykład na swoje własne władze do ośrodków zewnętrznych, zagranicznych, nastawionych na własny interes, cóż, potrzeba kilku pokoleń aby pozbyć się tego typu czynników.

Twoich wrzutach

Twoje wrzuty są równie interesujące, widać że nie masz kompleksów.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.