Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Gość frywolny trucht

(Konto usunięte)

Czyli pomimo, że jest -chcąc nie chcąc- celebrytą, buźką z telewizji, mieszka w Warszawie, powinien mieć świadomość, że normalnie to jest z wilkami mieszkać w Bieszczadach.

Rozumiem, że te miernoty z Faktu piszą właśnie stamtąd i radio za 70zł może przerazić, a okap za 9 tys to już trup gęsto się ściele.

A nie, oni mieszkają podobnie, ale żeby się sprzedawać muszą grzać krew frustratom polskim :)

Edytowane przez frywolny trucht

Większość Polaków nie może kupić za gotówkę nowej lodówki czy pralki w cenie 1000zł, gdy się zepsuje,

Ale przynajmniej raz w roku musi pojechać na wakacje do Egiptu, obowiązkowo w opcji all inclusive, aby mieć wrażenie, że się za darmo da nachlać.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Gość frywolny trucht

(Konto usunięte)

""Moje mieszkanie, któremu w warunkach warszawskich daleko do luksusowego apartamentu, nie zostało kupione za gotówkę. Wziąłem za nie w ubiegłym roku kredyt na 10 lat, po sprzedaży poprzedniego mieszkania" - napisał w oświadczeniu szef WOŚP."

Takie coś znalazłem. czyli jednak ma świadomość, że normalnie w Bieszczadach to jest inaczej :)

Tutaj: http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,15347107,Lepkowska_i_Bielecki_bronia_Owsiaka___Kogos_kluje.html#TRNajCzytSST

Czuję w kościach że za medialnym atakiem na Owsiaka stoi Jarosław ze swoją przydupną świtą. Poziom retoryki i argumentacji jest bardzo podobny,

Oczywiście że JarekZtworek i jego PiSlamiści wespół z katolskimi zakutymi łbami, którzy dziesiątek tysięcy i floty samochodeowej wyj...ne w kosmos swoich sukienkowych w oku nie widzą ale płytę indukcyjna i pościel za 100 pln Jurkowi wytkną :-) ja pier...ę :-) w sumie to czego się tu innego spodziewać po psychopatach i chorych z nienawiści do wszystkich którzy "nie są z nimi".

z4514716M,Jaroslaw-Kaczynski-i-Tadeusz-Rydzyk.jpg

Edytowane przez thrak

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

Gość wieslaw119

(Konto usunięte)

Owsiak w kuchni ma: piekarnik (wart 2,5 tys. zł - 7 tys. zł), robot kuchenny (ok 2,7 tys. zł), kuchenkę mikrofalową (2,5 tys. zł), okap (ok.9 tys. zł), kuchenkę (ok. 6 tys. zł), chlebak (300 zł)

Ciekawe co za Starszy Brukowy śledczy Faktu te ceny sobie wymyślił ?

W sumie nieważne nawet ale zapomniał, że to już nie czasy komuny gdzie wchodziło się w gołe ściany - zaczynając urządzanie mieszkania od remontu.

A jak chałupa faktycznie kosztowała tę bańkę, to na pewno z kuchnią i łazienką wg wymagań klienta.

....czego się tu innego spodziewać po psychopatach i chorych z nienawiści do wszystkich którzy "nie są z nimi".

Napisano wczoraj, 19:00

Oczywiście że JarekZtworek i jego PiSlamiści wespół z katolskimi zakutymi łbami, którzy dziesiątek tysięcy i floty samochodeowej wyj...ne w kosmos swoich sukienkowych w oku nie widzą ale płytę indukcyjna i pościel za 100 pln Jurkowi wytkną :-) ja pier...ę :-)

Mam wrażenie że wylałeś tyle "miłości bliźniego" że nie trzeba uzasadniać kto tu jest chory z nienawiści.

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Mam wrażenie że wylałeś tyle "miłości bliźniego"

Maju, o miłości a tym bardziej do bliźniego to ty raczej nie rozprawiaj, bo jak zauważyłem broniąc na przykład pedofili duchownych, masz zgoła inne priorytety w życiu.

Szczególnie przerażający jest brak danych dotyczących papieru toaletowego używanego przez bohatera tegoż wątku.

Prawica -- śpi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mam wrażenie że wylałeś tyle "miłości bliźniego" że nie trzeba uzasadniać kto tu jest chory z nienawiści.

Ale ja się nie afiszuję że kocham wszystkich, każden jest moim bratem jak to mają katolicy w swoim zwyczaju tylko mówić a robią kompletnie odwrotnie :-) ja uważam że można kogoś nienawidzić, nie lubić, nie mam braci oprócz mojego jednego rodzonego :-) i fakt nienawidzę kk za te wszystkie zbrodnie, krew na rękach które uszły mu i jego sukienkowym kompletnie na sucho, doją z naszego państwa tyle kapuchy przez to że ktoś wystawił się Watykanowi po '89. To jest pasożyt i jak każdy pasożyt będzie zneutralizowany, jeszcze trochę czasu.

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

Wiarygodność dziennikarzyn Faktu? buahahahahaha

O przepraszam a Pan Warzecha?

Bystry, inteligentny, opiniotwórczy i niezależny dziennikarz oraz publicysta gazety Fakt? :-)

CD, pliki, analog

wieczorami słuchawki

Media niezależne (nie mające nic wspólnego z PiS, a raczej będące w zdecydowanej opozycji do Jarosława) też coraz głośniej domagają się szczegółowego rozliczenia WOŚP i Melona:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

http://3obieg.pl/czy-jerzy-owsiak-zdefraudowal-nawiazki-sadowe-od-pijanych-kierowcow

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez il Dottore

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Gość stary bej

(Konto usunięte)

il Dottore, takich ciekawych, rzeczowych i trafnych artykułów na 3obieg.pl jest więcej, ale jak zwykle lemingi napiszą że to śnieg pada.

Przepraszam, w pierwszy link wkradł się błąd - teraz prawidłowo:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Przepraszam

Doktorek, mordo Ty moja!

Jak tam po kopniaku 3 dniowym w d...ę?

Odszczekuję wszystko wcześniej na Twój temat, nudno bez Ciebie:)

A przeprosiny przyjęte:)

p.s. jakiż to plugawca moderator ośmielił się wywalić tak zasłużonego dla tegoż forum ?

p.s. jakiż to plugawca moderator ośmielił się wywalić tak zasłużonego dla tegoż forum ?

SławekR - ostatnia osoba po której się tego spodziewałem. Wygląda jednak na to, że ja mam (a właściwie miałem) dużo lepsze zdanie o tym modzie niż ów mod o mnie. :)

Taki szacunek bez wzajemności, ale to już przeszłość - z naiwności się wyrasta.

Cóż, nie od dziś wiadomo, co władza robi z ludźmi.

Doktorek wrócił :-) 3 dni w Tworkach, trochę elektrolitów, witaminki i gotowy do walki...na odległość :-) chwalmy

JarkaZtworek który walczył już w Powstaniu o nasza wolność, potem porawił w Stoczni Gdańskiej ale tak już bez jaj to po '89 zasiadł w komisji i przyklepał skrócenie kar m.in. takim kryminalistom jak Trynkiewicz, który dzięki niemu wychodzi na wolność :-)

c2b10152f547712efb4e10a4438666f8,641,0,0,0.jpg

Edytowane przez thrak

Witamy na pokładzie Doktorze proszę zająć fotel.

Trzeba niektórych sprowadzić na ziemię bo za daleko odlecieli.

49188318554065858115.jpg

TAK Więc ENGAGE!!! i WARP9

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

Wy to lepiej włączcie wsteczny.

Nie ma mowy! Alleluja i do przodu! :)

635101739893400000.jpg

a może by tak posłuchać, czy boisz się, że ktoś może mieć rację i Cię jeszcze zmusi do chwili refleksji ?

Odpowiadając slowami współczesnego wieszcza; " Co ty k... wiesz o refleksji?" Refleksja to siostra moja rodzona.

A wracając do tematu - od dawna SDP było partyjną przybudówką PiS i towarzystwem wzajemnej adoracji (czytaj - masturbacji). Jednak ostatnie dokonania na tym polu są tak bezczelne, że zasługuja na odnotowanie:

"Laureatów (nagrody SDP) wyłoniło jury pod przewodnictwem prezesa SPD Krzysztofa Skowrońskiego. SDP wręczyło podczas gali również wyróżnienia dla polskich dziennikarzy zaangażowanych w relacjonowanie wydarzeń na Ukrainie. Otrzymali je Paweł Bobołowicz z założonego przez Skowrońskiego Radia Wnet i Bartłomiej Maślankiewicz z TV Republika."

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

"Laureatów (nagrody SDP) wyłoniło jury pod przewodnictwem prezesa SPD Krzysztofa Skowrońskiego. SDP wręczyło podczas gali również wyróżnienia dla polskich dziennikarzy zaangażowanych w relacjonowanie wydarzeń na Ukrainie. Otrzymali je Paweł Bobołowicz z założonego przez Skowrońskiego Radia Wnet i Bartłomiej Maślankiewicz z TV Republika."

Aaa i wszystko jasne, rozumiem, że prawda w oczy kole, i trzeba, niemerytorycznie, zdyskredytować, wyśmiać.

Ukryta Zawartość

bezczelne to jest to, że media głównego nurtu tego nigdy nie puszczą, bo im cenzura partyjna zabrania.

Stary, Ty jesteś tzw. Europejczykiem, czyli popierasz sprzedanie, za śmieszne "dotacje", suwerenności Polski.

Sprzedajesz z uśmiechem na twarzy, coś za co nasi dziadkowie przelewali krew.

Nie mamy o czym więcej rozmawiać.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Dominic2509

Kompletnie nie rozumiem powyższego bełkotu Szanownego Kolegi.

A ponieważ uznał, że "Nie mamy o czym więcej rozmawiać" postanawiam pomóc mu wytrwać w tym postanowieniu.

Jestem Europejczykiem.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez SlawekR
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.