Skocz do zawartości
IGNORED

Postkomuna musi odejść

Rekomendowane odpowiedzi

Gość NEWNEW

(Konto usunięte)

No dobra koledzy, ale kogo widzicie w roli następców postkomuny? Jakie macie propozycje wyborcze. Kolegę Zandera, który proponuje populistyczny podatek w wysokości 75% od dochodów. Kolegę Petru, o którym mówi się, że jest wysłannikiem Rotschildów i lobby finansowego oraz kołem ratunkowym PO. Kukiza, który zdaję ostatnio tracić kontakt z rzeczywistością. Sympatyczną Basię Nowackę, za którą chowa się w oddali mściwa twarz Leszka Millera. Słucham rozsądnych propozycji. Kopaczową i jej ekipę z oczywistych powodów przemilczałem, bo to jest zło absolutnie największe...

No dobra koledzy, ale kogo widzicie w roli następców postkomuny?

Właśnie Nowacką. Nie demonizowałbym gasnącej roli Millera po lewej stronie sceny politycznej.

Gość NEWNEW

(Konto usunięte)

Właśnie Nowacką.

Co do kwestii światopoglądowych pełna zgoda. Państwo laickie z wszelkimi konsekwencjami jak najbardziej tak. Religia w szkołach faktycznie niepotrzebna, państwo powinno być neutralne. In vitro tak. Ale już elementy związane z możliwością adopcji dzieci przez rodziców jednej płci budzą moje wątpliwości. Jeszcze większe bliżej niezdefiniowany program gospodarczy, obawiam się kierunku zbliżonego do partii Zandera. No i najważniejsze na koniec, cały czas widzę w tle jak nie Millera, to przynajmniej kolegów typu Czarzasty, Kwiatkowski, itp...

cały czas widzę w tle jak nie Millera, to przynajmniej kolegów typu Czarzasty, Kwiatkowski, itp...

Przecież ci ludzie są już na wylocie. Młodsze pokolenie przebiera nogami, aby zająć ich miejsca i nie pozwoli im zbyt długo grzać stołków.

Gość NEWNEW

(Konto usunięte)

Przecież ci ludzie są już na wylocie. Młodsze pokolenie przebiera nogami, aby zająć ich miejsca i nie pozwoli im zbyt długo grzać stołków.

Obawiam się, że ich interesy są na tyle zakorzenione, że będą dalej obecni, tylko co najwyżej z tylnego siedzenia. Pomysł z Ogórkową się nie udał, więc lewica próbuje z innej strony, tym razem od Palikota i wystawia zdecydowanie mądrzejszą i bardziej ideową Basię. Ale co tego, jak tło czyli finanse, układy, itp dalej niezmienne.

Według danych Eurostatu obszary biedy w Polsce również rozszerzają się.

Znaj proporcjum, Mocium Panie (jeśli Eurostat w ogóle podaje rzetelne dane).

również

W Korei Płn też?

Każdy głos jest dobry ! Byle nie głosować na partię zaczynającą się na "P" ...

Dlaczego ? Już wcześniej wielokrotnie uzasadniałem.

Przeprasza Kolegę 'justas32' za podebranie kwestii, ale mam identyczne zdanie więc tylko skopiowałem.

Edytowane przez Lech36

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

No dobra koledzy, ale kogo widzicie w roli następców postkomuny? Jakie macie propozycje wyborcze. Kolegę Zandera, który proponuje populistyczny podatek w wysokości 75% od dochodów. Kolegę Petru, o którym mówi się, że jest wysłannikiem Rotschildów i lobby finansowego oraz kołem ratunkowym PO. Kukiza, który zdaję ostatnio tracić kontakt z rzeczywistością. Sympatyczną Basię Nowackę, za którą chowa się w oddali mściwa twarz Leszka Millera. Słucham rozsądnych propozycji. Kopaczową i jej ekipę z oczywistych powodów przemilczałem, bo to jest zło absolutnie największe...

Na mnie zrobił ostatnio wrażenie Adrian Zandberg. Przez Nowacką też widzę Millera:)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

(...)

Czas pogonić te "leśne dziady" i odepchnąć od żłoba. Potrzebne są nowe rozdania i nowe siły. Tak z lewa, tak ze środka i z prawicy.

Do roboty !

Polityczna rzeczywistość pokazuje, że te leśne dziady są inteligentniejsze, sprawniejsze w działaniu i mają szersze horyzonty, niż młodzi. Szczególnie młodzi na Lewicy.

Polityczna rzeczywistość pokazuje, że te leśne dziady są inteligentniejsze, sprawniejsze w działaniu i mają szersze horyzonty, niż młodzi. Szczególnie młodzi na Lewicy.

Zalezy o jakie działanie chodzi. Dla Ciebie z pewnością ważne. Dla mnie nie.

Gość stary bej

(Konto usunięte)

Postkomuna nie odejdzie dopóty, dopóki za sznurki dalej będą ciągnąć służby.

Nie zapominajmy też o tym, że ci co obecnie ciągną, jak już przestaną, mają swoich następców.

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Zalezy o jakie działanie chodzi. Dla Ciebie z pewnością ważne. Dla mnie nie.

Oprócz działań wymieniłem, też szersze horyzonty i inteligencję. Z tą ostatnią problem mają nie tylko zawodowi politycy obecnej Lewicy.

Edytowane przez Włodzimierz_55692

Na mnie zrobił ostatnio wrażenie Adrian Zandberg.

Kim jesteś i co zrobiłeś z moim dobrym (i mądrym) kolegą Jarkiem? ;-)

Edytowane przez twonk

Znaj proporcjum, Mocium Panie (jeśli Eurostat w ogóle podaje rzetelne dane).

A dlaczego miałby być nierzetelny? Bo podaje prawdę, zamiast neoliberalnej propagandy sukcesu okraszonej kłamliwym sloganem że "jak ktoś jest biedny - to sam sobie winien"?

W Korei Płn też?

I tam i tu są obszary biedy.

Znasz jakiś kraj na świecie, który nie ma służb specjalnych? Bo ja nie znam.

Edytowane przez Bobcat
Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Nie zapominajmy też o tym, że ci co obecnie ciągną, jak już przestaną, mają swoich następców.

Moim zdaniem przeceniasz rolę służb. Ich ostatnim wielkim sukcesem w PRL-u było rozwalenie PPS-u, a w Polsce po '89 ewakuacja CIA z Iraku.

Wszystko zależy od polityków, jak będą prawi, uczciwi i ideowi, służby się do nich nawet nie zbliżą. Jak będą...

Edytowane przez Włodzimierz_55692

>jar1

Jakoś tak mi się skojarzyło z tym Twoim tematem. ;-)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Nie odróżniasz suchych faktów (których nikt na świecie nie neguje) od wytworów północnokoreańskiej propagandy.

Głodujący naród z atomem (faktycznie) i człowiekiem na słońcu (propagandowo). Ty Rysiu naprawdę to kupujesz?

A w temacie: w najbliższych wyborach ZL - 7 %, Razem 4 % i lewicy dziękujemy.

Edytowane przez kuzyn55

Kuzyn murzyna

12108838_466099843574557_3356793510438319350_n.jpg?oh=de79a973625933226a35c690ce28132c&oe=56C2F6AC

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Jak na razie to pan Wipler nawalony jak stodoła zachowywał się niczym menel. Autorytet?

A w temacie: w najbliższych wyborach ZL - 7 %, Razem 4 % i lewicy dziękujemy.

Pożyjemy, zobaczymy.

Jak na razie to pan Wipler nawalony jak stodoła zachowywał się niczym menel. Autorytet?

Pan Wipler został pobity i skopany przez pełowskich siepaczy w mundurach, na co są dowody w postaci zapisu video.

Ale ty pewno wierzysz tylko Świadkowi TVN.

Taka sama prawda jak to, że Grzegorz Braun pobił 6 uzbrojonych policjantów i spowodował u nich cięzkie uszkodzenia ciała... :)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Tak tak, oczywiście. Pijany lump i menel ofiarą reżimu. Taśmy video jednoznacznie pokazują kto tam był agresorem. Policja słusznie użyła siły, szkoda że tak mało i tak słabo. Ciekawe czy ten gieroj w podobny sposób rozmawiał by i stawiał by się amerykańskiej policji gdyby to nie była Warszawa, ale na przykład Nowy Jork. Spałowali by go tak, żeby mu się odechciało polityki raz na zawsze. Albo użyli broni i byłoby po zabawie.

Policja słusznie użyła siły, szkoda że tak mało i tak słabo.

11988488_1506301046360665_7824300708218293124_n.jpg?oh=a645c31ec023c0084aa77ed8fe81847a&oe=568B5042

Żonaty, pięcioro dzieci.

Ofiara pełowskich siepaczy.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.