Skocz do zawartości
IGNORED

PO-PSL - mega koalicja i ...kamieni kupa...

neomammut

Rekomendowane odpowiedzi

Obietnice PO były efektem obietnic PIS

Ech,porażka PO to też wina PiCu?Generalnie wszystko co złe to ich wina...PiCu.

To jakieś zauroczenie?Czy zaślepienie?

Platfusami!

To jakieś zauroczenie?Czy zaślepienie?

Już pisałem, czas pokaże kto był zaślepiony i zauroczony. Teraz tylko każdy prezentuje tu swoje przewidywania oparte o swoją wiedzę. Z przyjemnością przyjmę fakt że się myliłem, ale jak się nie myliłem to w Polsce nie będzie dobrze.

Platfusami!

Myśli Kolega że zaślepienie PISlamistami jest dobre ?

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Tak samo dobre jak Platfusowe

Bardziej odpowiada mi spokojny rozwój kraju niż pseudo rewolucje cofające nas w rozwoju.

P.S. Nie glosowałem na PO, ale uważałem PO za lepszy wybór od PIS.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Realizować obietnice będzie musiał PIS i to samodzielnie

Lechu - odpowiem tak:

Korzystając z okazji, że piszę na publicznym forum, chciałbym bardzo serdecznie podziękować następującym politykom:

1. Lechowi Wałęsie za przekazane mi 100 000 000 złotych

2. Jerzemu Buzkowi za to, że moi rodzice przebywający na emeryturze mogą regularnie wizytować egzotyczne wyspy

3. Donaldowi Tuskowi za 3 x 15 i w ogóle za obniżenie wszelkich podatków

Bo w polityce Lechu najważniejsze, to dobrze obiecać.

Kuzyn murzyna

Zgadza się. Trzeba jeszcze tylko liczyć że ciemnogród to kupi. Na razie takie metody się sprawdzają. Pewnie dlatego że w Ciemnogrodzie mieszkają łatwowierni Ciemnogrodzianie wierzący w cuda ;-). Należy kultywować ciemnogród. To jak widać się opłaca. Wystarczy obiecać.

To zdanie jest tym bardziej prawdziwe, im głupsi są wyborcy.

W okrzepłych demokracjach takiego ordynarnego festiwalu obietnic (kto da więcej) nie ma.

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

To zdanie jest tym bardziej prawdziwe, im głupsi są wyborcy.

Świadczy to źle o nas,bo daliśmy się nabierać na obietnice Platformy aż przez 8 lat.

Zgadza się. Trzeba jeszcze tylko liczyć że ciemnogród to kupi.

No,kupował przez lat osiem.

Świadczy to źle o nas,bo daliśmy się nabierać na obietnice Platformy aż przez 8 lat.

No ale teraz zmądrzeliśmy niezmiernie

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

No ale teraz zmądrzeliśmy niezmiernie

Jak głosowałeś na PiC to faktycznie.......zmondrzałeś.

Moim zdaniem ..........Zamienił stryjek,siekierkę na kijek.Od dłuższego czasu już piszę,że jedni warci są drugich.Nie będzie różnicy a kto inny tylko zasiądzie na stołkach.

Nie sądzę aby był w stanie powtórzyć takowej ekwilibrystyki po Kopaczu.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

nie sadze zeby Kopacz musiała robic jakas ekwilibrystyke typu dudus i reszta.Typowe jak wlasna glupota towarzystwo chce obarczac swiat.Co nie jest trudne bo taki swiat jak ty mozna pocieszac wieksza pierdolom.Jak juz widac kupicie kazdy idiotyzm i glupote a jak jeszcze podparta marna kaską to dopiero.

wczoraj mialem rozmowe z gosciem glosujacym na kurdupla.Zdziwiony rozpaczał ze nie sadził ze bedzie maciarek i ziobro.Tak mi sie go zal zrobiło ze mu powiedzialem ze maciarek to wielki czlowiek...jest.

reszte zostawiłem ..sobie.

.Zdziwiony rozpaczał ze nie sadził ze bedzie maciarek i ziobro

Żal mi go...za to zdziwienie ;)

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

• 1 miesiąc później...

Zgadza się. Trzeba jeszcze tylko liczyć że ciemnogród to kupi. Na razie takie metody się sprawdzają. Pewnie dlatego że w Ciemnogrodzie mieszkają łatwowierni Ciemnogrodzianie wierzący w cuda ;-). Należy kultywować ciemnogród. To jak widać się opłaca. Wystarczy obiecać.

No to szybciutko przytocz Leszku trzy najważniejsze obietnice PiS.

Tylko bez komentarzy, trzy obietnice PIS.

Niech zgadnę:

Emerytura 65lat

Kwota wolna od podatku 8 tysiączków

Brak małżeństw par homosexualnych.

No i o co chodzi?

Nawet nie chcę zgadywać, co Ci nie pasuje.

Sa to obietnice do zaakceptowania przez przeważajacą wiekszość, nawet byłych zwolenników PO.

Oraz możliwe do zrealizowania.

Przemilczą tylko najazdy za zlikwidowanie OFE, którch konsekwencją było zamrożenie kwot wolnych od podatku i podwyższanie wieku emerytalnego.

W ten sposób PO próbowało ratować budżet, pod grozbami z Unii. Do którego rozwalenia przyczynili się ci sami ludzie z PO działający wg tych samych zasad pozytywnego kłamstwa.

No to szybciutko przytocz Leszku trzy najważniejsze obietnice PiS.

Zapomniałeś o najważniejszej. Obiecali smoleńską "rozpierduchę" Już niedługo zaczną. Będzie show.

No i o co chodzi?

O nic. Podsumujemy osiągnięcia za 4 lata a potem porównamy z poprzednikami. Oczywiście chodzi o osiągnięcia gospodarcze. Inne mnie nie interesują.

Osiągnięcia gospodarcze?

To może obchodzić banki zachodnie i te inne (ten dług ktoś musi spłacić). Balcerowicza i jego uczniaka Petru już mniej, zwłaszcza osiągnięcia gospodarcze PiSu. A Ciebie to raczej Twoje osiągnięcia finansowe. Życzę jak najlepiej.

Bo chodzi o to, aby Polakom żyło się lepiej. PO zupełnie o tym zapomniało.

Zresztą ich hasło "Aby nam żyło się lepiej" zrealizowało się bez trudu.

Pozdrawiam.

Osiągnięcia gospodarcze?

To może obchodzić banki zachodnie i te inne (ten dług ktoś musi spłacić). Balcerowicza i jego uczniaka Petru już mniej, zwłaszcza osiągnięcia gospodarcze PiSu. A Ciebie to raczej Twoje osiągnięcia finansowe. Życzę jak najlepiej.

Bo chodzi o to, aby Polakom żyło się lepiej. PO zupełnie o tym zapomniało.

Zresztą ich hasło "Aby nam żyło się lepiej" zrealizowało się bez trudu.

Pozdrawiam.

No niestety.

Ale nie lam sie idzie dobra zmiana do tego co było doszly zeszlosystemowe standardy.

chwilowy brak działalności w audio.

Bo chodzi o to, aby Polakom żyło się lepiej.

Jemu żyło się dobrze, ale teraz może jeszcze się poprawić.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Lechu - odpowiem tak:

Korzystając z okazji, że piszę na publicznym forum, chciałbym bardzo serdecznie podziękować następującym politykom:

1. Lechowi Wałęsie za przekazane mi 100 000 000 złotych

2. Jerzemu Buzkowi za to, że moi rodzice przebywający na emeryturze mogą regularnie wizytować egzotyczne wyspy

3. Donaldowi Tuskowi za 3 x 15 i w ogóle za obniżenie wszelkich podatków

Jak rozumiem PiS przeanalizował dokonania poprzedników i postanowił je udoskonalić ;-).

Jestem Europejczykiem.

A Ciebie to raczej Twoje osiągnięcia finansowe. Życzę jak najlepiej.

Dzięki. Ja o swoje osiągnięcia finansowe dbam sam. Nie czekam aż Duda i Szydło, zgodnie z wyborczymi obietnicami, mi da. To się u mnie sprawdza od wielu lat choć przepychu nie ma, ale za to jest spokój, no może czasem zmącony nieuczciwością innych uczestników polskiej gospodarki.

Bo chodzi o to, aby Polakom żyło się lepiej. PO zupełnie o tym zapomniało

Polak swoje sprawy ma w swoich rękach. Musi działać tak jak mu intuicja podpowiada. Niektórzy będą czekać aż przyjdzie ktoś kto im da. Ci są najbardziej sfrustrowani. To wyborcy PiS.

Jemu żyło się dobrze, ale teraz może jeszcze się poprawić.

Ukryta Zawartość

To jedyny człowiek mianowany przez PiS do Rządu rokujący nadzieję że będzie pilnował porządku w gospodarce, choć chyba powinien zajmować inne stanowisko.

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.