Skocz do zawartości
IGNORED

Marcus Miller i Leszek Możdżer + Zbigniew Namysłowski

thrak

Rekomendowane odpowiedzi

Świetny koncert się szykuje!

Mam pojedyncze zaproszenie do odsprzedania na Torwar 18/11 - info na priv.

miler_trasa2015.jpg

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

...za sporo mniej niż 189 pln ;-)

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

Też zastanawiałem się nad tym projektem.Myślałem nawet o wyjeździe do Katowic aby przy okazji zobaczyć siedzibę NOSPRu.Ale po pierwsze ceny absurdalne a po drugie po głębszej analizie doszedłem do wniosku,że tak naprawdę to Millera i Możdżera w sensie muzycznym nic nie łączy.To dwa różne światy muzyczne.Tak więc to całe przedsięwzięcie to tylko projekt komercyjny,biznesowy.Odpuszczam sobie.

Też zastanawiałem się nad tym projektem.Myślałem nawet o wyjeździe do Katowic aby przy okazji zobaczyć siedzibę NOSPRu.Ale po pierwsze ceny absurdalne a po drugie po głębszej analizie doszedłem do wniosku,że tak naprawdę to Millera i Możdżera w sensie muzycznym nic nie łączy.To dwa różne światy muzyczne.Tak więc to całe przedsięwzięcie to tylko projekt komercyjny,biznesowy.Odpuszczam sobie.

Ale już wcześniej grali i było fajnie.

Zbyszek Namysłowski rewelacyjnie zagrał "Kujawiaka" z towarzyszeniem Millera ;))

pre lampowe Adagio Sound, końcówka Sugden Au51 P MKII, AVI Laboratory Series, strojenie kolumn Adagio Sound - wszystko spięte kabelkami ;-)) żeby grało

Widziałem Millera na tegorocznym festiwalu jazzowym w Cork - świetny, żywiołowy koncert; muzycy bardzo zgrani, właściwie wszyscy wirtuozi, kapitalny materiał. Afrodeezia swoją drogą też swietna płyta. Osobiście polecam.

Ceny biletów w Irlandii: 35 euro, no ale nie było ani Możdżera, ani Namysłowskiego :)

Dla tych, którzy się nie wybierają, polecam koncerty Millera na YouTube- jest ich multum.

Pozdrawiam.

Ale nie odpowiedziałeś jaką stratę i kto ponosi z powodu, że nie byli rówieśnikami.

....stara szkoła Milesa.....szkoda , że Leszek się nie załapał...aczkolwiek bardzo go cenię.....

Zapytaj lampy. Lampa bucha to Cię wysłucha! - powiedzonko dziecięce

....pewnie wiesz ilu wspaniałych muzyków wyszło z kilku kluczowych dla muzyki składów M.M. , może podążył by w kierunkach nam nieznanych...a które są jeszcze nieodkryte...???? talentu i wspaniałej techniki M.M. by go nie nauczył ...ale może ?? w tej chwili mówiono by o nim tak jak np. o pp. Shorter ,Hancock , B.Evans/genialny pianista/,Miller , M.Stern ,Cinelu i A.Foster/bębniarze rozrywani na świecie...itd..itd.Europa to trochę w tej chwili to taka europeczka w jazzie /z wyjątkiem skandynawów , polaków i jedynie niewielu innych nacji...Wszystko znów wraca do Stanów i ludzi z Afryki.....ale jak mówił M.M. to wszystko oszustwo...chodzi o szmal...pozdr.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.