Skocz do zawartości
IGNORED

Nasze aukcje na allegro i ebay

Rekomendowane odpowiedzi

Sołtys najzarliwiej (oczywiście) 🤣

45 minut temu, D4ncer napisał:

Drugi raz na przestrzeni 2 stron któraś ze stron kłamie...

Przecież @bonaventurapierniczy jakieś wyssane z palca historie. Sami się przyjzyjcie.

Już wyjaśniłem jak było na prawdę kilka postów wyżej. (Dla mnie tłumaczenia tego dziadka do śmiech na sali!) 🫤

(OT się robi przez takich pieniaczy jak arkAm i kłamców jak bonaventurka) 🫤

Miałem już nie pisać na ten temat.Ale wyjaśniam. Usiadłem wczoraj i z nudów wszystko sobie wymyśliłem.I losowo padło na tego delikwenta, którego sobie upatrzyłem jako ofiarę niewinnie posądzaną o niemądry czyn.

A zatem : kable były dużo krótsze niż 3 metry.Przecież wiecie Panowie ,że celowo  je skróciłem by "ślepy"  kolega wywalał się potykając  o nie. Żartom i śmiechom nie byłoby wówczas końca .To,że on o czymś nie wie, nie znaczy ,że się nie wydarzyło.A dlaczego nie wie, to ci ,którzy mieli z nim do czynienia lub mają,wiedzą,że kontakt  jest utrudniony, pełen obelżywych sformułowań. Po prostu dno. Dlatego wolałem sam to załatwić bez kontaktu. Proszę zwrócić uwagę na język, którym się posługuje. Zamiast odpowiedzi następuje atak i kolejne obelgi.Ale o co poszło, zapyta widz postronny?A no oto ,że przymuszony wpłatą przelewem natychmiastowym musiał szybko nadać przesyłkę. Jak wskazują wpisy innych użytkowników, pan ten nielubi takich sytuacji. O innych sprawach ,innych osobach , które mi pomogły nie wspominam gdyż nie jestem upoważniony i z tymi, którzy mi pomogli po sądach chodził nie będę.Stara zasada konfabulujących mówi,że rzeczywistość zawsze przewyższy nawet najbujniejsze fantazje.Zatem przepraszam wszystkich za odbiegnięcie od tematu tego wątku a szczególne wyrazy ubolewania i żalu kieruję wobec oponenta.

W dniu 14.02.2023 o 19:21, rafal735r napisał:

A to trzeba być niezłym fachowcem, wysłać sam do siebie 😄

Kurfa jepłem jak przeczytałem ten wątek. To jedna z niewielu rzeczy która mnie rozbawiła a jednocześnie zastanawiam się czemu nie zablokowali mu kont. Oczywiście szkoda mi tych kupujących od tego jegomościa 😃

W dniu 14.02.2023 o 20:26, Tajitsu napisał:

Cześć „Marta” 😉

Wysłać to raz.
Odebrać, rozpakowywać z wypiekami na twarzy i cieszyć się z zawartości to drugie😉

Trzecie to zażądać zwrotu kasy za towar niezgodny z opisem 😉

nagrywamy.com

9 godzin temu, bonaventura napisał:

Miałem już nie pisać na ten temat.Ale wyjaśniam. Usiadłem wczoraj i z nudów wszystko sobie wymyśliłem.I losowo padło na tego delikwenta, którego sobie upatrzyłem jako ofiarę niewinnie posądzaną o niemądry czyn.

A zatem : kable były dużo krótsze niż 3 metry.Przecież wiecie Panowie ,że celowo  je skróciłem by "ślepy"  kolega wywalał się potykając  o nie. Żartom i śmiechom nie byłoby wówczas końca .To,że on o czymś nie wie, nie znaczy ,że się nie wydarzyło.A dlaczego nie wie, to ci ,którzy mieli z nim do czynienia lub mają,wiedzą,że kontakt  jest utrudniony, pełen obelżywych sformułowań. Po prostu dno. Dlatego wolałem sam to załatwić bez kontaktu. Proszę zwrócić uwagę na język, którym się posługuje. Zamiast odpowiedzi następuje atak i kolejne obelgi.Ale o co poszło, zapyta widz postronny?A no oto ,że przymuszony wpłatą przelewem natychmiastowym musiał szybko nadać przesyłkę. Jak wskazują wpisy innych użytkowników, pan ten nielubi takich sytuacji. O innych sprawach ,innych osobach , które mi pomogły nie wspominam gdyż nie jestem upoważniony i z tymi, którzy mi pomogli po sądach chodził nie będę.Stara zasada konfabulujących mówi,że rzeczywistość zawsze przewyższy nawet najbujniejsze fantazje.Zatem przepraszam wszystkich za odbiegnięcie od tematu tego wątku a szczególne wyrazy ubolewania i żalu kieruję wobec oponenta.

Ja również dołączę. Parę lat temu quatross kupił ode mnie monitory. Widziałem, że polecał je w swoich niedawnych wpisach na forum 😄 Tymczasem próbował wmówić mi, że wysłałem uszkodzony sprzęt. Przed zakupem zachowanie było normalne, pytał czy podmienię mu kondensatory itp. Nie otrzymałem od niego żadnego zdjęcia uszkodzeń czy innego dowodu.  Jedynie bluzgi w wiadomościach na AS. Co więcej niedługo wystawił je na ogłoszeniu w takim samym stanie jak wyszły ode mnie. Telefon jeśli przez przypadek odebrał to udawał głupiego i się rozłączał. Paczki od niego nie odebrałem. Wypisywał do mnie jeszcze długo SMSy w stylu, że mnie dojedzie, że wpier...oli i tym podobne 😄 Musiałem zgłosić moderacji i zablokowałem gościa. Natomiast bardzo chętnie spotkałbym go na ulicy i sprawdził czy jest taki sam kozak jak w gębie 😄

Panie i panowie, dziś podjeżdża kurier z paczką i zawartością mam nadzieję wzmacniaczem cyrus one. Dziś pierwszy raz będę też  nagrywał od kuriera do rozpakowania, żeby nie okazało się, że quatros vel Fantomas z audio forum umieścił tam coś innego, bez żadnych cięć i na dwie kamery. Człowiek ma obawy co tam siedzi, czytając zachowanie w jaki sposób się zachowuje ten człowiek, to czekamy.

Edytowane przez arcam-a32
6 minut temu, AndrzejPiaseczno napisał:

Też bym poprosił kuriera o chwilę na zaczekanie.

To i tak nic nie zmieni .... nie składa się już reklamacji u kierowcy tylko u samego przewoźnika na stronie przez specjalny formularz.

Naim Uniti Star + Dynaudio Emit 50

Kurier normalnie też sporządza protokół. Może co firma kurierska to inny schemat. Natomiast faktem jest ze coraz częściej formularz można sporządzić przez www, dorzucając zdjęcia itd i kurier jest nie potrzebny. 

?👈

3 godziny temu, arcam-a32 napisał:

Panie i panowie, dziś podjeżdża kurier z paczką i zawartością mam nadzieję wzmacniaczem cyrus one. Dziś pierwszy raz będę też  nagrywał od kuriera do rozpakowania, żeby nie okazało się, że quatros vel Fantomas z audio forum umieścił tam coś innego, bez żadnych cięć i na dwie kamery. Człowiek ma obawy co tam siedzi, czytając zachowanie w jaki sposób się zachowuje ten człowiek, to czekamy.

Nie rozumiem, po co kupować od  gościa do którego się nie ma elementarnego zaufania? 

Panowie, wiadomo zawsze kurierzy się spieszą itd itp, kiedyś sprawdzałem tak jak zamawiałem głośniki na palecie ze sklepu z netu którego nie znałem, ale do meritum sprawy. Kurier dzwoni cyk ja naszykowany, telefon opuszczony wiadomo, żeby nie na twarz kuriera bo może by się zdziwi pewnie, paczke biorę do pokoju, telefo drugi ustawiony już na podłogę i się rozpoczyna. Otwieram patrzę a tu cyrus one myślę sobie serio? No dobra papiery kwity wszystko jest, więc wszystko dotarło jak na aukcji było, teraz sprzęt nabiera temperatury pokojowej, więc odpalenie i sprawdzenie czy on w ogóle działa to druga sprawa..Trzeba pamiętać ja otworzyłem spór na allegro, aż sama jego mama się wtrąciła do chłopa po 50tce, że ona sama to wszystko załatwi wyślę dopilnuje itp itd, kobieta była bardzo zestresowana, tą sytuację. Quadros nie odbierał w ogóle telefonów a za pierwszym razem 1,5 roku temu jak chciałem kupić baltlaba to zadzwoniłem to coś bełkotał, nie szło is gadać, więc odpuściłem, tu zaryzykowałem i wyszło jak wyszło, ale nigdy więcej od tego typa nic nie kupię, szkoda słów, szkoda też tej jego mamy z czym ona musi na codzień się mierzyć. PRZEPRASZAM Administracjue za off top, ale każdy powinien pisać o swoich zakupach zwłaszcza od ludzi z tego forum i w tym wątku, żeby każdy mógł podjąć decyzję chce czy nie chce zakupić. Także to nie koniec sprawy bk to musi jeszcze grać;)

7 minut temu, piotr6 napisał:

Nie rozumiem, po co kupować od  gościa do którego się nie ma elementarnego zaufania? 

Chyba odpowiedzią na Twoje pytanie będzie powyższa moja odpowiedź;)

1 godzinę temu, arcam-a32 napisał:

Panowie,

Panie!

Gra i działa ten Cyrus jak należy?

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

16 minut temu, Tajitsu napisał:

Panie!

Gra i działa ten Cyrus jak należy?

Panie, no gra no co ja zrobię? 🙂 w trakcie testów jest, ok.

37 minut temu, miętowy napisał:

Nie kumam, kto kupuje u frędzla?

Wstyd trochę. 

Nie sledze forum, raz miałem styczność z nim 1,5 roku temu na olx, teraz na allegrlokalnie też pod innym nikiem , do końca nie byłem przekonany, że to ten tym, zobaczyłem 1,5 miesięczny cyrus one w stanie idealnym o tysiac mniej na allegro lokalnie, nie zastanawiałem się długo cyk i kupione

Panowie gdyby ktoś chciał to noszę się z zamiarem zmiany źródła. Do oddania za 8k naszych monet jest NAIM NAC 272 DAB. Zakup z końca 2020r w Q21. Pełen komplet fabryczny. Nigdzie nie wystawiany. 

ATC SCM150SL // NAIM NDX 2 + NAIM XPS DR + Furutech DPS - 4.1// Musical Fidelity M8Pre + 3 x M8s-500s + 4x GigaWatt LC-2 EVO// GigaWatt PF-2 EVO + Enerr Transcenda Ultimate// Albedo Monolith Reference

@bonaventurakable które wtedy wysłałem miały 3,20m. długości na stronę(dokładnie tyle potrzebowałem mieć).

Jeżeli więc dla kogoś były przykrótkie należało wybrać dłuższe odcinki przewodów (niż 3m.) z ofert branży, Pinokiu 🙂

Przekażę w bardzo dobre ręce za parę groszy:

Stolik ROGOZ AUDIO Model 4QB2-Custom

Wymiary (SxGxW): 1200x490x500

Stelaż: Wersja customowa z dodatkową, środkową nogą.

Przednie nogi profil okrągły fi 80.

Kolor czarny mat, drobna struktura.

Blat górny: 40, fornir olcha.

Blat dolny: 30, fornir olcha.

Oryginalne stalowe kolce, podkładki i logo. Wypełnienie piaskiem kwarcowym.

Powłoka malowana bez uszkodzeń. Blaty i kanty w całości.

Głównie na dolnym blacie obszary mniejszego ściemnienie forniru gdzie stał sprzęt. 

Kupiony 06/2018

Focie i plan: 

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Odbiór osobisty - Kraków.

Cena: 2700 zł

Ukryta Zawartość

Nie sledze forum, raz miałem styczność z nim 1,5 roku temu na olx, teraz na allegrlokalnie też pod innym nikiem , do końca nie byłem przekonany, że to ten tym, zobaczyłem 1,5 miesięczny cyrus one w stanie idealnym o tysiac mniej na allegro lokalnie, nie zastanawiałem się długo cyk i kupione

Ufff napięcie rosło z każdym twoim wpisem. Dobrze że ten horror ma Happyend.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

😀😀😀Gdyby ktoś chciał świetną integrę all in one to zapraszam (cena dla forum trochę inna 😉) :

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Seyv
Personalne pomówienia.

Naim Uniti Star + Dynaudio Emit 50

W dniu 16.02.2023 o 14:26, Kw202 napisał:

Ja zawsze w takiej sytuacji odpalam mu na piwko 😉

Ja zawsze odpalam na piwko nie zależnie od sytuacji . Chłopaki nie mają lekkiej pracy . Tak samo dostawcy pizzy zawsze mogą liczyć na napiwek u mnie .

21 godzin temu, marudnik napisał:

Stolik ROGOZ AUDIO Model 4QB2-Custom

Wymiary (SxGxW): 1200x490x500

Stelaż: Wersja customowa z dodatkową, środkową nogą.

Przednie nogi profil okrągły fi 80.

Kolor czarny mat, drobna struktura.

Blat górny: 40, fornir olcha.

Blat dolny: 30, fornir olcha.

Oryginalne stalowe kolce, podkładki i logo. Wypełnienie piaskiem kwarcowym.

Powłoka malowana bez uszkodzeń. Blaty i kanty w całości.

Głównie na dolnym blacie obszary mniejszego ściemnienie forniru gdzie stał sprzęt. 

Kupiony 06/2018

Focie i plan: 

Ukryta Zawartość

Odbiór osobisty - Kraków.

Czemu fotki udostępniasz w taki dziwny sposób? Do jpg moga się doklejać robaki - ja bym z takiego miejsca nie pobieral plików.

Ukryta Zawartość

Gość Kw202

(Konto usunięte)
13 minut temu, AndrzejPiaseczno napisał:

Czemu fotki udostępniasz w taki dziwny sposób? Do jpg moga się doklejać robaki - ja bym z takiego miejsca nie pobieral plików.

Przydatna wiedza 😉

9 minutes ago, AndrzejPiaseczno said:

Jeśli Kolega nie preferuje szwajcarskiego Protona to umieściłem na:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

22 godziny temu, marudnik napisał:

Stolik ROGOZ AUDIO 

To za parę groszy czy za kilka tysięcy? 

2 godziny temu, margaryna85 napisał:

Ja zawsze odpalam na piwko nie zależnie od sytuacji . Chłopaki nie mają lekkiej pracy . Tak samo dostawcy pizzy zawsze mogą liczyć na napiwek u mnie .

Zależy, kto ile pizzy zamawia 😂

?👈

1 minutę temu, rafal735r napisał:

Zależy, kto ile pizzy zamawia 😂

2-3 razy w miesiącu zamawiam . Nie jestem bogaty ale żeby dać na tego browara te 5-10 zł to jeszcze mnie stać .

A na pewno zawsze miło coś tam dodatkowo przytulić .

Kable zasilające

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Sprzęt jest dla muzyki. Nie odwrotnie.

Kilka aukcji ze sprzętem na sprzedaż:

1. Gramofon Reloop RP-7000GLD [aukcja kończy się dzisiaj]:

Ukryta Zawartość

2. Ghettoblaster SuperTech J-747S Super Jumbo [aukcja kończy się dzisiaj]:

Ukryta Zawartość

3. Otwarzacz DVD/SACD Denon DVD-3930

Ukryta Zawartość

4. Amplituner + DVD Marantz [licytacja od złotówki]

Ukryta Zawartość

5. DAC S.M.S.L M500

Ukryta Zawartość

6. Przedwzmacniacz lampowy FX-AUDIO Tube-03

Ukryta Zawartość

Zapraszam do licytowania.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi