Skocz do zawartości
IGNORED

Manifestacje KOD za żydowskie pieniądze...

jakub102

Rekomendowane odpowiedzi

po mojemu mają wywalone, te protesty groźnie wyglądają tylko w TV. Zobacz co jest w sieci, popatrz na zdjęcia, garstka ludzi.

A nie mówiłem, że PiSowska propaganda ruszyła pełną parą? Garstka ludzi??? To czemu tak sracie w gacie ze strachu?

Jestem Europejczykiem.

byłem w GDA i widziałem co się działo, tak garstka ludzi.

czekam na odpowiedź, mam jeszcze inne ale .. na spokojnie.

To czemu tak sracie w gacie ze strachu?

u nas jest chillout, mało jaki polityk się tym przejmuje a ludzie często się po prostu śmieją. Reszta tylko szczeka i do znudzenia klepie te same hasła.

byłem w GDA i widziałem co się działo, tak garstka ludzi.

czekam na odpowiedź, mam jeszcze inne ale .. na spokojnie.

Wiem, że masz gotowe odpowiedzi, to po grzyba ci dyskusja?

Nie denerwuj się, to jest dopiero początek, Jarosław jako polityczny geniusz dokonał cudu i obudził tych, którzy do tej pory spokojnie spali.

Jestem Europejczykiem.

Wiem, że masz gotowe odpowiedzi, to po grzyba ci dyskusja?

to nie jest dyskusja, to jest jedna wielka piaskownica w której zamiast dzieci jest kupa chłopa ze zdrowo przerośniętym ego. 15 stron (na 2 stronie zadałem pytanie) i tylko sieczka, wrzuty i osobiste wycieczki zamiast argumentów, zero konkretów. Już pisałem, ja nawet nie próbowałem dyskutować, za długo tu jestem i doskonale wiem że sensowna rozmowa jest niemożliwa.

Pytanie jednak jest zbyt trudne ? przecież pisałeś że to jest oczywiste i proste... rozumiem że czekasz na odsiecz która skutecznie to zakopie.

Tak po ludzku trochę mi żal zbyszka. A tu na otarcie łez piosenka ku czci zbyszka, wielkiego logika.

Czy jeśli pusta ściana promuje ateizm (stanowisko Włoch w sprawie dot. krzyża w szkole) to rozwiązaniem jest tapeta w krzyże?

to nie jest dyskusja, to jest jedna wielka piaskownica w której zamiast dzieci jest kupa chłopa ze zdrowo przerośniętym ego. 15 stron (na 2 stronie zadałem pytanie) i tylko sieczka, wrzuty i osobiste wycieczki zamiast argumentów, zero konkretów. Już pisałem, ja nawet nie próbowałem dyskutować, za długo tu jestem i doskonale wiem że sensowna rozmowa jest tutaj niemożliwa.

Pytanie jednak jest zbyt trudne ? przecież pisałeś że to jest oczywiste i proste...

Odpowiedzi padały wielokrotnie i są ogólnie dostępne, sam podawałem linki, podawali inni Koledzy.

Chciałeś linka, to dostałeś. Nie podobało się, to twój problem.

Jak chcesz konkretnej odpowiedzi to zadaj konkretne pytanie, bo na razie to kręcisz i kluczysz, typowa akcja typu namieszać i uciec.

Już pisałem, ja nawet nie próbowałem dyskutować, za długo tu jestem i doskonale wiem że sensowna rozmowa jest niemożliwa.

To co tu robisz oprócz siania propagandowego zamętu???

A tak z ciekawości - co ty tam wyedytowałeś w swoim wpisie z 20:47?

Nie było tam coś o politykach?

Jestem Europejczykiem.

Jak chcesz konkretnej odpowiedzi to zadaj konkretne pytanie, bo na razie to kręcisz i kluczysz, typowa akcja typu namieszać i uciec.

Chce wiedzieć jak przegłosowana "ustawa naprawcza" niszczy demokrację, łamie konstytucję itd.

Miałbym jeszcze inne ale nie chce mi się prostować informacji z linku który podałeś, z resztą to tylko kwestia czasu aż mnie wyzwiesz od chamów, gburów, pisiora czy po prostu nazwiesz idiotą.

To co tu robisz oprócz siania propagandowego zamętu???

na drugiej stronie tego temu zadałem "oczywiste pytanie", przez 15 stron nie padła żadna sensowna wypowiedź. Nie jest to pierwszy temat tego typu a tylko idiota oczekuje innych efektów ciągle robiąc to samo. Każda rozmowa z "waszej" strony kończy się tak samo... a ich głównym wątkiem zawsze jest obraza rozmówcy.

Żeby chociaż Jaruś wierzył w to co pisze...a tak wychodzi jak zwykle...

...bezrefleksyjne byle co...

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

A czemu nie? Sejm powinien przyjąć stosowną sprawę i ziuuuu, chciałem powiedzieć parówka.

I na to liczysz.Stąd taka promocja swetru jako nowej twarzy popierana dodatkowo codziennym bełkotem w postaci "sondaży".Taka próba ogłupiania narodu.Tyle że to nie te czasy.

Kto rozstrzyga, gdy Trybunał Konstytucyjny podejmuje niekonstytucyjne decyzje?

TRYBUNAŁ KONSTYTUCYJNY.

PiSowska propaganda ruszyła pełną parą?

Oczywiście

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Jeszcze Wam się nie nudziło przez 17 stron klepać to samo ???

No chyba autorzy postów sami siebie chcą przekonać do zmiany poglądów i przejścia na drugą stronę mocy...

Bo chyba nie liczycie, że przekonacie chociaż jedną osobę z drugiej strony ściany....

Takiego Lisa to ja rozumiem, bije się o kilkaset tysięcy miesięcznie.... Sam bym się bił o taką kasę...

A wy o co ??? (to pytanie do obu stron mocy)

A ponieważ nowy rok za pasem życzę Wam żeby w nowym 2016 hejt nadal mógł się rozwijać bez żadnych ograniczeń....I żeby producenci klawiatur i dostawcy netu nie obniżyli jakości swoich usług i produktów...

Podziękowania i kawior na pw proszę

Serdeczności

Ogr

Wiadomo fetorek, że rżniesz głupa (stara PiSowska metoda), ale skoro tak ładnie prosisz, to masz:

Ukryta Zawartość

Jarku drogi, to jest dopiero propaganda. Po co powstał KOD? W obronie demokracji. Dobre dobre....

Ukryta Zawartość

Takiego Lisa to ja rozumiem, bije się o kilkaset tysięcy

A wy o co ???

Poważnie pytasz?

Kto rozstrzyga, gdy Trybunał Konstytucyjny

Zadaj sobie pytanie kto ma jako ostatni oceniać konstytucyjnosc prawa. Jeśli nie TK to trzeba zmienić konstytucję i go znieść. W czym problem?

Ukryta Zawartość

Bełkot kretyna. Sędziów SN wybiera naród. Jasne. Naród to prezydent plus senat.

Ukryta Zawartość

Czy jeśli pusta ściana promuje ateizm (stanowisko Włoch w sprawie dot. krzyża w szkole) to rozwiązaniem jest tapeta w krzyże?

A teraz zobacz sobie kto wybiera sędziów niemieckiego TK.

A zobacz sobie kto wybiera sędziów tk w USA...

Co mnie kuśwa obchodzi to co jest u szkopów??To ci co napadli na Polske w 39 mordując ludzi na skale przemysłowa?Czy może już zmieniono bieg historii i o czymś nie wiem?Mamy brać przykład z potomków hitlera?

Cytujesz znawcę mix kolanko, człowieka renesansu z USA. Pokazuję ci jak jest w USA które mix kolanko tak umiłował. To może ich też powinien naprostować? Btw, jakbym ci podał przykład SN Szwecji to wyjechałbyś z Potopem?

Zadaj sobie pytanie kto ma jako ostatni oceniać konstytucyjnosc prawa. Jeśli nie TK to trzeba zmienić konstytucję i go znieść. W czym problem?

orzecznictwo TK opiera się na tym co chce np kancelaria premiera (oficjalne dane) partia rządząca lub konkretne grupy interesów a jak coś nie pasuje to wchodzą w kompetencje innych i piszą ustawy. Wyjaśnij mi co to ma wspólnego z konstytucją i zadaniami sądu konstytucyjnego?

Cytujesz znawcę mix kolanko, człowieka renesansu z USA. Pokazuję ci jak jest w USA które mix kolanko tak umiłował. To może ich też powinien naprostować? Btw, jakbym ci podał przykład SN Szwecji to wyjechałbyś z Potopem?

US nie trzeba prostować.Potop to my będziemy wkrótce mieli,gorzej że nachapane wieprze spierd...ą stąd do ameryki zanim się obejrzymy.Spora część od dawna ma tam majątki.

US nie trzeba prostować.Potop to my będziemy

Chłopak niewiele zrozumiał z przekazu Kolonki, bardzo niewiele.

Pozostało mu we łbie tylko słowo "Ameryka" jako płachta na byka.

Tylko, że to ledwie ciele.

US nie trzeba prostować.Potop to my będziemy wkrótce mieli,gorzej że nachapane wieprze spierd...ą stąd do ameryki zanim się obejrzymy.Spora część od dawna ma tam majątki.

Ale dlaczego SN USA nie trzeba prostować?

A zobacz sobie kto wybiera sędziów tk w USA...

A kto wybiera sędziów TK w Szwajcarii?!

Tam nie ma TK. Mają inny model badania konstytucyjności.

Ale sędziowie Sądu Federalnego, który rozpatruje skargi konstytucyjne odnośnie aktów kantonalnych

są wybierani przez parlament. Natomiast w zakresie prawa federalnego nie ma kontroli konstytucyjności.

Ukryta Zawartość

Jeśli obecny model konstytucyjności jest zły to zmieńmy konstytucję. Nie rozumiem w czym

problem. W konstytucji jest rozdział XII konstytucji i tyle. W przypadku pisu zmiana nastąpi tak, że

nieoczekiwanie zwołają posiedzenie Sejms. pis ma sam z siebie quorum. Akurat jakoś tak opozycji nie będzie bo jakoś

tak nikt ich nie poinformuje o posiedzeniu i pis zmieni konstytucję.

Ukryta Zawartość

Nie ma TK w Szwajcarii tylko Trybunał Federalny, wybierany bodaj przez Zgromadzenie Federalne.

Trybunał Federalny nie może badać zgodności ustaw z konstytucją.

Ustawy może uchylać tylko parlament.

Za to może badać i ewentualnie uchylać prawodawstwo kantonalne.

U nas jakiekolwiek zmiany ustrojowe, na które moim zdaniem już dawno pora, będą ciągle blokowane.

Tylko to co robi od miesięcy PO to już jest paranoja, która przyczynia się do eskalacji konfliktu nabrzmiewa

już od kilku lat i powoduje kolejne błędy tym razem ze strony PiS.

Uważam, że przyjęta konstytucja w 1997 roku była źle napisana i jak się okazuje była/jest bombą z opóźnionym zapalnikiem.

Jeśli obecny model konstytucyjności jest zły to zmieńmy konstytucję. Nie rozumiem w czym

problem. W konstytucji jest rozdział XII konstytucji i tyle.

Wybrani chcą to zrobić.

W przypadku pisu zmiana nastąpi tak, że

nieoczekiwanie zwołają posiedzenie Sejms. pis ma sam z siebie quorum. Akurat jakoś tak opozycji nie będzie bo jakoś

tak nikt ich nie poinformuje o posiedzeniu i pis zmieni konstytucję.

Trza było wybrać kogo innego.

Chodzi ci o poinformowanych czy nie poinformowanych?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.