Skocz do zawartości
IGNORED

Manifestacje KOD za żydowskie pieniądze...

jakub102

Rekomendowane odpowiedzi

o czym kolego piszesz przecież połowa ludzi w tym kraju nie wiedziała że jest Trybunał K. wcześniej zawłaszczony przez PO a KOD zarejestrował się już na stronie internetowej jeszcze przed wyborami z numerami telefonów i e-mailami to wszystko jest zaplanowane bo wiedzieli że PO przegrają wybory.

to podła insynuacja....

wsparcie resortowych mediów i person o niczym nie świadczy ! każdy chce żyć, żadna praca nie hańbi, frajer ten co robi za firko "dla sprawy" (tylko jakiej...)

Sam siebie fetorek cytujesz? Na wp.pl też dorabiasz?

kolejny neobolszewik na forum......to jakiś wysyp.........

Trochę im się pod dupami zapaliło, teraz muszą odzyskać teren, stąd to uderzenie propagandowe.

Jestem Europejczykiem.

coś ty na obiad jadł ? nie dość że śmierdzi to jeszcze ogniem zionie.

Sam siebie fetorek cytujesz? Na wp.pl też dorabiasz?

a co nagle niemiecka prasa jest zła ? TVN też oglądam !

Mam taki pomysł. Wymyślmy najgłupszy tekst jak pis rzuci jak Komisja Wenecka stwierdzi, że nowa ustawa o TK jest do dupy.

Proszę o najgłupsze teksty bo jak pis ma do wyboru kilka opcji to wybiera tę najgłupszą i tak też pewnie będzie w tym przypadku.

Czy jeśli pusta ściana promuje ateizm (stanowisko Włoch w sprawie dot. krzyża w szkole) to rozwiązaniem jest tapeta w krzyże?

Na pewno stwierdzą, że to tylko prywatna opinia kilku osób;-).

Myślę, że PiSSmani już studiują życiorysy członków Komisji i ich rodzin i coś na pewno znajdą.

Jestem Europejczykiem.

Wystarczy pokazać "materiały na Tuska" i zagwarantować przemilczenie tematu do czasu zakończenia jego kadencji.

Pomysł z komisją bardzo dobry, kontakt bezpośredni, zbudowanie relacji.. obecny rząd zyska coś czego nie miał..dzięki platformie.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

W składzie jest Suchocka. No to już po komisji. Suchocka ma chyba gen zdrady.

Ale pojawia się pytanie. Wśród

wielbicieli pisu się ono nie pojawi. Ale jeżeli Komisja to "kilka osób" to czemu w ogóle minister dyplomacji "jestem debil

i co mi zrobicie" wysyłał pytanie do tej Komisji?

Ukryta Zawartość

Czy jeśli pusta ściana promuje ateizm (stanowisko Włoch w sprawie dot. krzyża w szkole) to rozwiązaniem jest tapeta w krzyże?

No właśni

Nie mam poczucia wspólnoty z tego typu debilami jak ów zaprogramowany i zakodowany cymbał.

No właśnie dlatego powinieneś mieć, przecież to jakbyś o sobie pisał iksik.

Jestem Europejczykiem.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jak można dostrzec piękno niedoskonałym spojrzeniem?

[...] Suchocka ma chyba gen zdrady .[...]

Nie - chyba, lecz na pewno. To w końcu ona i jej rząd formalnie zaprzedały Polskę watykanowi przez uchwalenie (podstępnie i zasadniczo bezprawnie) najhaniebniejszej umowy lennej czyli tzw. konkordatu. Jeśli ktoś z obecnego pokolenia polityków zasługuje na epitet targowiczanina, to ta watykańska agentka wpływu lokuje się na pierwszym miejscu.

Ja to wiem. Tak samo Prezes TK dostał medal od człowieka w bieli za wspierania KK. Ale mimo to Prezes TK ma ewidentnie geny zdrady według naczelnika i jego podwładnych.

Chyba zatem istnieją dwa rodzaje genu zdrady.

jakbyś o sobie

Uważasz, że powinieneś być swinią w imię obrony innej świni?

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Zamiast się pienić powiedz lepiej dlaczego was, PiSSmanów ten cały KOD doprowadza do takiego straszliwego szału? Prawda was tak denerwuje? Brak uwielbienia dla Słońca Mazofsza ;-)?

Przecież według niego to margines, sługusy żydowskich bankierów, garstka sprzedawczyków. Czym się tak przejmować, że aż trzeba wysyłać w bój całe bandy hejterów? Nie lepiej te pieniądze wydać np. na leki dla emerytów? Albo na prasowanie twarzy Terleckiego?

Jestem Europejczykiem.

Prawda

Jaką tam widzisz prawdę w poczynaniach Kijowskiego?

Nie mam nic przeciwko protestowaniu.

Przeciwny jestem zwykłemu chamskiemu robieniu zamieszania na zamówienie i jednoczesnemu robienia ludziom wody z mózgu.

Tylko po to by spełnić swoje własne potrzeby i potrzeby zamawiających.

Dlatego właśnie uważam, że ten człowiek to zwykły naganiacz i zwykła menda.

PS

Proponuję Jarku aby skończyć z przerzucaniem się takimi czy innymi epitetami, przynajmniej pomiędzy nami ;)

bo niczego to nie wnosi do naszej różnicy zdań.

Jesteś iksik niczym PiSowski leming który łyka propagandowy szit i nawet tego nie czuje.

Plujesz tu na Kijowskiego a nie widzisz tych ludzi, którzy uczestniczą w demonstracjach. Nie mówię o Giertychu czy innych politykach, tylko o ludziach, którzy na demonstracji byli być może pierwszy raz, albo pierwszy raz od czasów Solidarności.

Oczywiście o tym, Ze Kijowski to jakiś wynajęty macher oprócz PiSowskiej propagandy niczego nie masz, zwykły czarny piar opanowany przez tę partię do perfekcji.

Jestem Europejczykiem.

Brak uwielbienia dla Słońca Mazofsza ;-)?

Uważasz,że lepsze uwielbienie jest dla słońca Peru?Jedno i drugie o kant tyłka potłuc........uwielbienie.

Uważasz,że lepsze uwielbienie jest dla słońca Peru?Jedno i drugie o kant tyłka potłuc........uwielbienie.

Kompletnie nie rozumiem, dlaczego w swym ciasnym umyśle nie łapiesz, że niechęć do Kaczyńskiego nie oznacza uwielbienie dla Tuska.

Już tyle razy o tym pisałem, że idiota by zrozumiał, ale dla ciebie widzę jeszcze za mało.

Jestem Europejczykiem.

Bez przerwy to POtwierdzasz a z wpisów wynika co innego.Nie widziałem krytyki Tusku i Kopaczu w twoim wykonaniu.Zachwyt i owszem.

Tylko nie proś o cytat,nie kce mi się.Jaruś głowa to jest to nad szyją.

tylko o ludziach, którzy na demonstracji byli być może pierwszy raz, albo pierwszy raz od czasów Solidarności.

Uważasz, że wyszli wiedząc po co i dlaczego, może raczej dla kogo?

Gdyby wiedzieli i ogarniali pewnie by to olali...tak jak to zrobiła znakomita większość.

wynajęty macher oprócz PiSowskiej propagandy

Żadna propaganda, po prostu rzeczywistość.

Natomiast to co piszesz to nie jest rzeczywistość, to jest propaganda.

Nie widziałem krytyki Tusku i Kopaczu w twoim wykonaniu.Zachwyt i owszem.

Tylko nie proś o cytat,nie kce mi się.Jaruś głowa to jest to nad szyją.

Wklejałem już wiele razy, poszukaj sobie, zamiast kłamać.

Zachwytów nie cytujesz nie dlatego, że ci się nie chce tylko dlatego, że szukałeś i niczego nie znalazłeś.

Jesteś drewniak notorycznym kłamcą i tyle.

Jestem Europejczykiem.

Dyskusja z aparatczykiem ma taki sens jak dyskusja z małpą.

Jak zwykle pierdolnąłeś, jak kulą w płot - z tą "małpą" tym razem.

Tak zwana "pamięć krótkotrwała", co masz i uskuteczniasz permanentnie - jest dramatycznie słabsza od pamięci byle ( szacunek!) szympansa.

A przecież innej pamięci nie masz.

Jak zwykle pierdolnąłeś, jak kulą w płot - z tą "małpą" tym razem.

Tak zwana "pamięć krótkotrwała", co masz i uskuteczniasz permanentnie - jest dramatycznie słabsza od pamięci byle ( szacunek!) szympansa.

A przecież innej pamięci nie masz.

Drewniany nick, drewniany umysł :-(.

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.