Skocz do zawartości
IGNORED

Manifestacje KOD za żydowskie pieniądze...

jakub102

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

Zgromadzenie Rady Europy:nie będzie dyskusji o praworządności w Polsce i co kodziarze?daliście się wydymać i trochę zmarzliście.Co teraz wymyślicie?A Petru jest z tego faktu zadowolony,to jest dopiero kabaret,najpierw pojechał kablować Gajowi a teraz się cieszy?toż to schizofrenik:)

KODziarze teraz działają we Francji:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Zgromadzenie Rady Europy:nie będzie dyskusji o praworządności w Polsce i co kodziarze?daliście się wydymać i trochę zmarzliście.Co teraz wymyślicie?A Petru jest z tego faktu zadowolony,to jest dopiero kabaret,najpierw pojechał kablować Gajowi a teraz się cieszy?toż to schizofrenik:)

Wyjątkowe idiotyzmy nawet, jak na PiSSmana. Zapytam po raz kolejny - skoro według was KOD nic nie znaczy, to dlaczego plujecie na niego bez przerwy? Taka wasza natura, czy odgórne zalecenie z Centrali?

Jestem Europejczykiem.

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

Petru ma chyba guza mózgu,może trzea go zdiagnozować?właśnie wymyślił kolejny balah:Kaczynski chce wyjścia Polski z UE.No to już wiemy z czym kodziarze wyjdą w week.Temu panu trzeba pomóc...

PiSSmanski propagandzista bredzi na jawie.

Miszcz Ciętej Riposty 12.gif

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

W Koniecpolu nie ma wody, a miała być, do tego ciepła i w kranie, taką Polskę zostawiła PO po ośmiu latach rządów, teraz Pani Premier Szydło musi naprawiać to co zepsuła ekipa Donalda Tuska i Grzegorza Schetyny wraz z PSL.

KOD takimi rzeczami się nie zajmuje, zwykły obywatel ich nie interesuje, jego los, oni zatroskani są tylko o swoich milionerów, Balcerowicza i innych z PZPR.

Blokują ulice tymi swoimi marszami, tamują ruch, zwykli ludzie nie mogą przejechać spokojnie z miejsca na miejsce z tego powodu, że jakiś celebryta został usunięty z pracy za setki czy dziesiątki tysięcy złotych miesięcznie /w przypadku biedniejszego celebryty/.

KOD jest skończony.

Polska w ruinie jakbyś zapomniał co Twoji idole przed wyborami ściemniali

A Jarek dalej sam w domu....

to kota już ni ma ;) ?

A stu milionów nadal nie ma.

Wałęsa zapomniał obiecać reawaloryzacji o inflację.

Przypomnę innego co obiecywał 3 melony mieszkań (nie dopowiedział może miał na myśli Krymi)

ale co tam 3 melony teraz mieszkania za 2-3 tysiące meter (3 to Warszawie pewno )

Do mnie chlaszczesz?

Ja nie z PIS. Pytaj sie PIS czy bedzie i kiedy. Ode mnie mógłbyś dostać, kopa, a nie pińcet. Gdyby to oczywiście ode mnie zależało.

Bojowa ta bestyjka nie strasz nie strasz bo się ........

ale co tam mocny w gębie tak jak Jego wódz naczelny ( emerytury przypomnę co tam w tym temacie słuchać?)

PS Teraz proszę mnie do ignorowanych wrzucić czy jak to sie tam zwie ( chyba tego nie ma )

Polska w ruinie oficjalna wersja Pis I

I

v

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

Miszcz Ciętej Riposty 12.gif

Plis nie cytuj tego gamonia,ja go IGNORUJE i nie chcę brudzić ekranu jego grafomaństwem.Niech sobie bredzi w czeluściach sieci.Wracając do meritum,jak Petru przed chwilą ogłosił swoje mundrości w TVP Info,paru dziennikarzy miało dziwny wyraz twarzy...

Dobry komentarz Kukiza do dzisiejszej decyzji o rezygnacji z debaty na temat Polski w PE :

...Chyba wielki smutek dziś zapanował na "salonach" powiązanych z UW, Nowoczesną i PO... Dam wam radę, "salonowcy-skarżypytki" - UE was spławiła to może Putin pomoże? Powołajcie się na zasługi waszych przodków, którzy wiernie Sowietom służyli. I o swoim wkładzie w budowę internacjonalizmu nie zapomnijcie! Powodzenia!

Plis nie cytuj tego gamonia,ja go IGNORUJE i nie chcę brudzić ekranu jego grafomaństwem

Rozumiem że Kolega lubi propagandowe monologi. To coś jak za nieboszczki komuny. Też władza lubiła monologi. Propagandowe.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

FASZYZM!!! Wipler w tvp!!!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

Rozumiem że Kolega lubi propagandowe monologi. To coś jak za nieboszczki komuny. Też władza lubiła monologi. Propagandowe.

Absolutnie nie,Marysia i Ty Lechu jak najbardziej jesteście w zasięgu mojego ekranu.Dyskusja Tak!plucie,poniżanie,ubliżanie,inwektywy,nienawiść-Nie!kefir,asterix,foxiu i jaruś,póki co oni,nie mają wstępu do mojego domu a komputeer jest oknem do mojej chałupy,więc mówię im:na drzewko boys.

.....,więc mówię im:na drzewko boys.

Nie da rady te drzewko już przez Ciebie zajęte......(biedak nie ma dostępu już do niczego )

a tak dla radosnego powrotu z pracy

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

A tutaj "niespodzianka".

I co na to "niezależni miszczowie anal-iz gospodarczych" z S&P ?

Ktoś ma jeszcze jakieś wątpliwości o co w tym wszystkim chodzi ? ;)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Skurzewski nagle się taki delikatny zrobił. Pacz Pan!

A w stanie wojennym z granatami na czołgi się rzucał, żeby na Żoliborz na zajechały i Jarka nie obudziły ;-). Te pełowce go tak rozmiękczyły, czy co?

Jestem Europejczykiem.

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

A tutaj "niespodzianka".

https://forumemjot.wordpress.com/2016/01/24/rzad-pis-zadluzyl-sie-w-niemieckich-bankach/

I Petru o tym nic nie wie?

A tutaj "niespodzianka".

Ukryta Zawartość

Noo...

A tu zadłużyli nas na jakieś biliony:

post-21293-0-40441200-1453739592_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Dobry komentarz Kukiza do dzisiejszej decyzji o rezygnacji z debaty na temat Polski w PE :

Nie PE tylko Zgromadzenie Parlamentarne Rady Europy czyli ogólnego organu RE. RE składa sie z prawie 50 państw. W składzie sa członkowie UE plus takie tuzy demokracji jak Rosja czy Moldawia, Armenia czy Albania. Pis np. poparła Moldawia, czyli państwo któremu skradziono 10% budżetu.

No ale ty jesteś pisowiec i ciebie fakty nie ograniczają bo jesteś wolnym człowiekiem.

Czy jeśli pusta ściana promuje ateizm (stanowisko Włoch w sprawie dot. krzyża w szkole) to rozwiązaniem jest tapeta w krzyże?

I Petru o tym nic nie wie?

No skąd , on nie miał i nie ma nic wspólnego z bankami a kampanię wyborczą to mu jego babcia z emerytury finansuje ;)

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

No skąd , on nie miał i nie ma nic wspólnego z bankami a kampanię wyborczą to mu jego babcia finansuje ;)

Niemożliwe,że wie.Jarek,przecież nie wychodziłby z TVN i Polsatu równocześnie a paski w tych stacjach bylby chyba na różowo.Pierwsza strona wyborczej byłaby caly tydzień na czarno:)Tak sobie myślę,że z jakichś powodów nie umieją tego zaatakować,bo inaczej już byłaby jatka,ale może się mylę:)

Nie PE tylko Zgromadzenie Parlamentarne Rady Europy czyli ogólnego organu RE. RE składa sie z prawie 50 państw. W składzie sa członkowie UE plus takie tuzy demokracji jak Rosja czy Moldawia, Armenia czy Albania. Pis np. poparła Moldawia, czyli państwo któremu skradziono 10% budżetu.

No ale ty jesteś pisowiec i ciebie fakty nie ograniczają bo jesteś wolnym człowiekiem.

A co to za różnica jaki to "organ"? Jedna cholera.

Niemożliwe,że wie.Jarek,przecież nie wychodziłby z TVN i Polsatu równocześnie a paski w tych stacjach bylby chyba na różowo.Pierwsza strona wyborczej byłaby caly tydzień na czarno:)Tak sobie myślę,że z jakichś powodów nie umieją tego zaatakować,bo inaczej już byłaby jatka,ale może się mylę:)

Bo polityka budżetowa to domena rzadu i jak chce zadłużac Państwo by mi dać 500 zł to jego problem?

A co to za różnica jaki to "organ"? Jedna cholera.

A duży bo w RE jest Rosja i tam zabija sie opozycję. W tym klubie Polska jest w dolnych stanach średnich. Natomiast w PE zamykamy skalę. I dyskusja w PE i w KE bedzie sie toczyć bo w UE mamy wspólny system prawny.

Czy jeśli pusta ściana promuje ateizm (stanowisko Włoch w sprawie dot. krzyża w szkole) to rozwiązaniem jest tapeta w krzyże?

Bo polityka budżetowa to domena rzadu i jak chce zadłużac Państwo by mi dać 500 zł to jego problem?

Przypomnę może ( bo widzę ,że pamięć niektórych zawodzi ) ,że gdyby poprzedni rząd nie ukradł obywatelom ponad 130 mld pln. z OFE aby łatać dziurę budżetową to myślę ,że wtedy Komisja Europejska miałaby prawdziwy powód do dyskusji nad polską gospodarką.

Ale jak widać rząd zajebał oszczędności obywatelom a nie bankom więc pies z kulawą noga się nie zainteresował a i demokracja była najwyższych lotów , bo wszystko stało się zgodnie z prawem.

Aha zapomniałem dodać ,że to prawo to wcześniej w 3 dni uchwalono. ;)

Moja babcia zawsze powtarzała : Lepiej w rodzinie mieć córkę k**wę niż syna polityka , mniejszy wstyd".

Kącik matrymonialny:

CZkx5klWYAEmal8.jpg

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

Przypomnę może ( bo widzę ,że pamięć niektórych zawodzi ) ,że gdyby poprzedni rząd nie ukradł obywatelom ponad 130 mld pln. z OFE aby łatać dziurę budżetową to myślę ,że wtedy Komisja Europejska miałaby prawdziwy powód do dyskusji nad polską gospodarką.

Ale jak widać rząd zajebał oszczędności obywatelom a nie bankom więc pies z kulawą noga się nie zainteresował a i demokracja była najwyższych lotów , bo wszystko stało się zgodnie z prawem.

Aha zapomniałem dodać ,że to prawo to wcześniej w 3 dni uchwalono. ;)

Moja babcia zawsze powtarzała : Lepiej w rodzinie mieć córkę k**wę niż syna polityka , mniejszy wstyd".

W punkt!!
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.