Skocz do zawartości
IGNORED

Manifestacje KOD za żydowskie pieniądze...

jakub102

Rekomendowane odpowiedzi

" Kto kontroluje przeszłość, kontroluje przyszłość. Kto kontroluje teraźniejszość, kontroluje przeszłość" - poznajecie towarzysze ?

Czy to są początki nowej polityki historycznej w waszym wydaniu ?

Ludzie mieli i mają wspomnienia. Pozostały pamiętniki.

Byliśmy również krajem kolonialnym:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jesteś pisowy więc nie ogarniasz. Nie byliśmy krajem kolonialnym bo nie mieliśmy kolonii.

Ukryta Zawartość

Czy jeśli pusta ściana promuje ateizm (stanowisko Włoch w sprawie dot. krzyża w szkole) to rozwiązaniem jest tapeta w krzyże?

Wiesz dobrze bałwanie do czego wykorzystywane jest to określenie.

Ty ile bierzesz że się tak szmacisz ?

orq i Ci wyżej to mam wrażenie że rodzina .....

powtórzę co kiedyś wkleilem

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jesteś pisowy więc nie ogarniasz.

dopij kefir bo żona gary zmywa

początki nowej polityki historycznej

historia od wielu lat jest zakłamana, w wersji mojej, twojej lub ocenzurowana.

Minister Spraw Zagranicznych wskazuje w swym wystąpieniu, że zaistniałe kontrowersje polityczne wokół Trybunału ujawniły nie tylko wątpliwości interpretacyjne co do sformułowań obowiązującej obecnie ustawy o TK, ale również brak mechanizmów prawnych pozwalających rozwiązywać skomplikowane zagadnienia, jakie ostatnio ujawniły się w praktyce orzeczniczej Trybunału. W związku z tym zgłoszone zostały poselskie projekty nowelizacji ustawy. Minister Witold Waszczykowski zwraca się zatem do Komisji Weneckiej z wnioskiem o wyrażenie opinii na temat zaproponowanych przez Sejm rozwiązań prawnych w przekonaniu, że Trybunał Konstytucyjny jest jednym z ważnych elementów ładu instytucjonalnego Rzeczpospolitej i należy jak najszybciej zakończyć narosłe wokół niego kontrowersje. Minister jest głęboko przekonany, że międzynarodowy prestiż Komisji Weneckiej oraz jej profesjonalizm pozwolą na dokonanie obiektywnej oceny zagadnień prawnych będących przedmiotem wniosku.

To jest wzięte ze strony MSZ.

Teraz pytanie. Komisja Wenecka nie zostawi suchej nitki na "dobrejzmianie". Członkowie KW poza Suchocką mogą nie ogarniać polskiego prawa konstytucyjnego ale ogarniają za to teorię prawa. Myślę że na mają w małym palcu prace Kelsena, który stworzył model kontroli konstytucyjności jaki był stosowany w Polsce. I teraz dowiemy się, że minister dyplomacji gdy to mówił był pijany bo mu lewaki dosypały czegoś do mleka. Ocena KW nie będzie wtedy obiektywna, a KW nie będzie profesjonalna. Nie ma "letko". Jak pis to nie logika.

Czy jeśli pusta ściana promuje ateizm (stanowisko Włoch w sprawie dot. krzyża w szkole) to rozwiązaniem jest tapeta w krzyże?

"Minister Witold Waszczykowski zwraca się zatem do Komisji Weneckiej z wnioskiem o wyrażenie opinii na temat..." - zdrada suwerenności ojczyzny, o którą walczyły pokolenia Prawdziwych Polaków.

To znaczy, że minister dyplomacji to zdrajca. Jeśli jest tak zajebiście to po co pytać jakiegoś "organu doradczego". Jest zajebiście, jest dobrze, Konstytucja RP jest tak mocno przestrzega jak nigdy dotąd i w ogóle.

No i tu może się wykazać zbyszek. Art. 129 kodeksu karnego. Jak nic, minister dyplomacji dopuścił się zdrady dyplomatycznej.

Ty ile bierzesz że się tak szmacisz ?

Ja biorę tyle to bierze rezydent d*a za szmacenie się.

Sądziłem, że w bywszy PiSowski Minister Spraw Zagranicznych - Fotygowa to najgłupszy szef MSZ jaki się nam w historii trafił. Widać, że Waszczykowski robi wszystko by z tego podium Fotygę zrzucić.

Sądziłem, że w bywszy PiSowski Minister Spraw Zagranicznych - Fotygowa to najgłupszy szef MSZ jaki się nam w historii trafił. Widać, że Waszczykowski robi wszystko by z tego podium Fotygę zrzucić.

Adalbert pierwszy raz nie zgodze sie z Tobą

Fotyga jest ponad wszystko tym bardziej że jest z moich okolic ( próba jest mam nadzieje nieudana ;) )

To jest wzięte ze strony MSZ.

Teraz pytanie. Komisja Wenecka nie zostawi suchej nitki na "dobrejzmianie". Członkowie KW poza Suchocką mogą nie ogarniać polskiego prawa konstytucyjnego ale ogarniają za to teorię prawa. Myślę że na mają w małym palcu prace Kelsena, który stworzył model kontroli konstytucyjności jaki był stosowany w Polsce. I teraz dowiemy się, że minister dyplomacji gdy to mówił był pijany bo mu lewaki dosypały czegoś do mleka. Ocena KW nie będzie wtedy obiektywna, a KW nie będzie profesjonalna. Nie ma "letko". Jak pis to nie logika.

pisy wyczuwają, że KW stwierdzi, że rozjebali TK i już się szykują. w reżimowej powiedzieli:

Na pomoc ruszył więc niezawodny red. Jarosław Olechowski. Śmiało postawił pytanie, czy Komisja Wenecka jest instytucją wiarygodną i otrzymał odpowiedź od red. Piotra Skwiecińskiego, że jest "emanacją europejskiego establishmentu".

Cały tekst:

Ukryta Zawartość

No to idę się napić bo jednej strony minister dyplomacji czeka na obiektywną decyzję KW i podkreśla jej profesjonalizm a z drugiej strony reżimowa mówi, że KW to "emanacja europejskiego establishmentu". Idę się napić bo na trzeźwo nie idzie tego zrozumieć.

Ukryta Zawartość

Mnie zastanawia jedno. Czy d*a był głupi zanim wstąpił do pis czy zgłupiał dopiero jak tam wstąpił?

Adalbert pierwszy raz nie zgodze sie z Tobą

Dobra:) ujmę to tak: choć Waszczykowski się stara jak może, jednak bardzo trudno będzie mu zastąpić Fotygę na miejscu najgłupszego szefa MSZ jaki nam się przydarzył. Lepiej?

Fajny profil, KODziarze będą zachwyceni :)

Ukryta Zawartość

...Proszę Państwa, jeszcze dzisiaj wystosujemy pismo do Prezydenta Parlamentu Europejskiego, Pana Martina Schulza z prośbą o interwencję w Polsce ze względu na narastający nacjonalizm, rasizm, ksenofobię, homofobię i szowinizm.Europa musi się tym zająć a Polska musi przyjąć uchodźców!

Ukryta Zawartość

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

A kto mądry wstępuje?

Samych idiotów tam nie ma. To, że kilku jednak wystąpiło można uznać za przesłankę świadczącą, że aż tacy głupi nie są...

Buahahahahaahahaaha!!!

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

a Polska musi przyjąć uchodźców!

Skoro ty możesz wypisywać te swoje manifesty antyemigranckie to ona może chcieć imigrantów. Tylko, że o jej wywodach aż huczy i to nie tylko w necie, a płodach twojej klawiatury słyszało może z 50 czytelników tego wątku.

Nawet w tym jest od ciebie lepsza...

Buahahahahaahahaaha!!!

Słabiutko, słabiutko, ale więcej to już się nauczyłem po tobie nie spodziewać...

W ogóle cała ta Grabarczyk to typowe tchórzliwe lewactwo, najpierw terroryzuje Pudziana donosami do prokuratury (nic mu nie zrobią bo Pudzian nie powiedział niczego niezgodnego z prawem), a teraz babsztyl płacze że się na nią wylał hejt w sieci. Za okupacji to się goliło takie na łyso.

Lubisz golić kobiety na łyso? jara cię to?

Yodzisław jest z podziemia II WŚ?

W stosunku do kobiety, którą chce golić jarający się zapadł wyrok sądu podziemnego?

Ukryta Zawartość

...Proszę Państwa, jeszcze dzisiaj wystosujemy pismo do Prezydenta Parlamentu Europejskiego, Pana Martina Schulza z prośbą o interwencję w Polsce ze względu na narastający nacjonalizm, rasizm, ksenofobię, homofobię i szowinizm.Europa musi się tym zająć a Polska musi przyjąć uchodźców!

Załóż sobie PiSSmański propagandzisto osobny wątek na ten temat i tam możesz sobie wklejać twój wzór intelektu, czyli Pudziana i innych.

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

Ukryta Zawartość

Jedni warci drugich. Dla stołków sprzedadzą Polskę. Ale ważne tez co beda robić jak już beda miec stołki. Byle nie ciagotki socjalistyczne i dyktatorskie i byle nie wiara.

Ukryta Zawartość

chwilowy brak działalności w audio.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) .

Ukryta Zawartość

liczni krewni i znajomi królika z KODu w PO

"W tym dobrodziejstwie różnych fundacji, stowarzyszeń i organizacji non profit można się zgubić.

Przydaje się zatem sprawdzone grono współpracowników i przyjaciół. Takich jak np. ci, którzy współtworzą z Petru „Fundację for Europe”, gdzie w radzie nadzorczej zasiada Janusz Lewandowski, jeden z najbardziej wpływowych polityków Platformy, a także Janusz Steinhoff (minister gospodarki w rządzie Jerzego Buzka) i Wiesław Rozłucki (w latach 1991-2006 prezes zarządu Giełdy Papierów Wartościowych w Warszawie). Oto „antysystemowe” towarzystwo lidera Nowoczesnej. "

kliknąć w obrazek

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Arku z lubością cytuje sam siebie. Za chwilę będzie sam ze sobą dyskutował (o ile już tego nie robił pod różnymi nickami).

Jestem Europejczykiem.

Moim klonem jest Jaro_747. Proces sie przeciągnął, dlatego taki kiepski wyszedł.

Lubisz golić kobiety na łyso? jara cię to?

Jara to Jara. Zapytaj to się dowiesz.

W ogóle cała ta Grabarczyk to typowe tchórzliwe lewactwo, najpierw terroryzuje Pudziana donosami do prokuratury (nic mu nie zrobią bo Pudzian nie powiedział niczego niezgodnego z prawem), a teraz babsztyl płacze że się na nią wylał hejt w sieci. Za okupacji to się goliło takie na łyso.

Ale spoko. Własciel Forum juz ma agentów Ziobry na głowie. Zaraz będzie dostarczał raporty ruchu z ip komputerów aktywistów PO. Wtedy bedą mogli sie żalić.

To co napisałem dotyczyło tego postu:

Ukryta Zawartość

Ale ty jesteś pisowy więc nie ogarniasz. Po prostu sam siebie nie przeskoczysz. Uderzyłeś się w głowię i nie dajesz rady. Ale fajnie, że próbujesz i to się liczy. Trzymam za ciebie kciuki!

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.