Skocz do zawartości
IGNORED

Manifestacje KOD za żydowskie pieniądze...

jakub102

Rekomendowane odpowiedzi

Szkoda mi Was koledzy, szczekacie na siebie, a ci na górze i tak was w d.. mają. Manipulacja ludźmi !! Widać każda masa która nie myśli a czyta bzdety leci manifestować. Jakie są prawdziwe intencje KOD ?? Jaro_747 napisz!! bo tu ostro bronisz demokracji.

Wejdź sobie na strony KOD i poczytaj. Posłuchaj tych, którzy demonstruja. Jeżeli jesteś tak przenikliwy, za jakiego się uważasz na pewno dasz radę.

Sformułowanie "prawdziwe intencje KOD" według mnie nie ma sensu.

Jestem Europejczykiem.

dziennikarz GW

Były dziennikarz GW (przez 2 miesiące, prawie 10 lat temu). Tak uwiera ten niewątpliwy sukces marszu, że nawet nie chce się w tym propagandowym rozwolnieniu usunąć z profilu dla wszystkich widocznych dat?

Co za matoły te "newsy" redagują? Kury szczać prowadzać, nie propagandę robić...

Były dziennikarz GW (przez 2 miesiące, prawie 10 lat temu). Tak uwiera ten niewątpliwy sukces marszu, że nawet nie chce się w tym propagandowym rozwolnieniu usunąć z profilu dla wszystkich widocznych dat?

Co za matoły te "newsy" redagują? Kury szczać prowadzać, nie propagandę robić...

Po niezwykle nerwowych, a czasem wręcz absurdalnych reakcjach widać, że skala demonstracji PiSSmanów zabolała, i to bardzo.

Jestem Europejczykiem.

Po niezwykle nerwowych, a czasem wręcz absurdalnych reakcjach widać, że skala demonstracji PiSSmanów zabolała, i to bardzo.

Oni wszyscy nie dostali na 1 dziecko więc demonstruja.

:-D

chwilowy brak działalności w audio.

Niestety, zostało im tylko protestować, bo stery im z łapek wypadły...

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Sformułowanie "prawdziwe intencje KOD" według mnie nie ma sensu.

To prawda. Takie sformułowanie nie ma sensu.

Ponieważ intencje KODu są wyłącznie fałszywe.

BUHAHAHAHAHA..... LUUUUDZIEEE .... BUHAHAHAHA ..... SIEEEEEE....... BUHAHAHAHA....... ZBUNTOWAAAALIIIII :) :) :)

Dobre i mocne.

Kto wam pisze takie szmoncesy :)

Jakoś PiS nie potrafił zmobilizować nawet psa z kulawa nogą w 2007 czy 2008. Dopiero w 2010 i to tylko podpierając się trupami coś tam próbował. Nawet wtedy o takiej skali jak teraz KOD mógł jedynie śnić i marzyć.

CiFgmHpXAAAaKsl.jpg

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Znajdź niepasujący element.

RMF 24 - napis jest na niebiesko.

:)))

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

BUHAHAHAHAHA..... LUUUUDZIEEE .... BUHAHAHAHA ..... SIEEEEEE....... BUHAHAHAHA....... ZBUNTOWAAAALIIIII :) :) :)

Dobre i mocne.

Kto wam pisze takie szmoncesy :)

Zachowujesz się jak wieśniak Areczku. Bozia znowu czegoś nie dała i stąd te emocje?

Jestem Europejczykiem.

A napastnikiem był Niemiec chory psychicznie i narkoman. Tak przynajmniej zeznała Deutsche Welle.

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

TVP Info podaje, że napastnik utrzymywał kontakty z KODem. Z ustaleń red. Gzymsa wynika, że widziano go na sobotniej manifestacji.

Jestem Europejczykiem.

a krzyczał??

czy raczej modlił sie.

bo nie ma sie co oszukiwac..gzyms ma podobnie sprany musg jak przecietny dzihadysta.Broni tylko nie dostanie bo to zyciowa ofiara.

Nawet wtedy o takiej skali jak teraz KOD mógł jedynie śnić i marzyć.

Już nie musi - zdesperowani idą na KOD, inteligentni poszli zagłosować :)

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Już nie musi - zdesperowani idą na KOD, inteligentni poszli zagłosować :)

Inteligentniejsi dali zwycięstwo PiS? Odważna teza. Odważna tym bardziej, że bardzo nie spodoba się w samym PiS. Zakon organicznie nie cierpi i wykształciuchów i inteligentów. Więcej, będzie zawzięcie tępił wszelkie przejawy zmiany tonu i narracji, tak by trafiły do tych inteligentnych. Będzie tępił bo jego żelazny elektorat nie zrozumie, albo opatrzenie zrozumie i zinterpretuje. PiS i inteligentny elektorat - toż to brzmi dla samego PiSu obrazoburczo, wręcz śmierdzi herezją:)

Inteligentniejsi dali zwycięstwo PiS? Odważna teza. Odważna tym bardziej, że bardzo nie spodoba się w samym PiS. Zakon organicznie nie cierpi i wykształciuchów i inteligentów. Więcej, będzie zawzięcie tępił wszelkie przejawy zmiany tonu i narracji, tak by trafiły do tych inteligentnych. Będzie tępił bo jego żelazny elektorat nie zrozumie, albo opatrzenie zrozumie i zinterpretuje. PiS i inteligentny elektorat - toż to brzmi dla samego PiSu obrazoburczo, wręcz śmierdzi herezją:)

Ja pierdziele :)

Dziękuję, niestety, na post wyborcy KOD`u zabrakło mi czegoś bardziej twórczego :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Na Twoje szczęście jest nas bardzo mało, tyle co wtedy.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.