Skocz do zawartości
IGNORED

Manifestacje KOD za żydowskie pieniądze...

jakub102

Rekomendowane odpowiedzi

Wiadomo, że PiS chce wszystko upartyjnić, zawłaszczyć dla siebie i swoich giermków, dorwać się do koryta, przejąć spółki, aby swoi zarabiali publiczną kasę - tylko proszę nie opowiadać, że to "dobra zmiana", bo to żadna zmiana. Ba, oni nawet wezmą więcej niż poprzednicy, ponieważ prezesik jest owładnięty potrzebą zemsty za "zamach", za bycie w opozycji, za swoje nieudane życie, za to, że sprowadził brata na śmierć doradzając lądowanie. To umysłowość chora, mściwa i intelektualnie miałka. Komu ktoś taki może zaimponować? Jeszcze bardziej chorym, mściwym i miałkim niż on. Na tym zbudowany jest sukces PiS. I na oszustwie (przebrani w kampanii w polityczną łagodność Duda, Szydło, którzy teraz są tylko podnóżkami dyktatorka). Na szczęście takie konstrukcje zawsze pękają, a ten polityczny pętak, cierpiący z powodu nieinternowania, otaczający się starymi komuchami, nie jest już młody, a nawet już dziadzieje. Jeszcze będzie dobrze.

Tak myślałem, że w czasie świąteczno - noworocznym, prasnę forum 'polytycznym', bo mnie to mierzi i kurwicy nerek dostaję, gdy czytam modzrewków, fekaliów i innych takich śmiesznych dziwadeł niekumatych.

Gdzie tam! Nie da rady!:-)

Za te kilka mądrych zdań, masz u mnie, SzuB - skrzynkę Burgunda.

Gdybyś nie przyjechał, ja wpadnę!:-)

Ok, czyli nie ogarniasz.

gdybym "ogarniał" to bym nie pytał, Ty zamiast zamydlać temat mógłbyś odpowiedzieć na pytanie i wyjaśnić o co tyle krzyku...

No kolego:

"W jakim sensie został przedstawiony? W mediach? Jest procedowany w Sejmie czy nie jest?"

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

"no co" ? bo już nie wiem jak na to odpowiedzieć... przecież się do tego ustosunkowałem, w czym problem ?

No ale internet jest lewacki i się brzydzisz.

maść "nie ogarnie", trzeba specjalisty.

No sory ale jak nie ogarniasz tego mówisz to co ja ci poradzę.

Ukryta Zawartość

Kiedy zapytałem się ciebie o prawackość i 500 zł to ty mi rzuciłeś 1000 zł PO (co jest bzdurą, tak a propos weryfikowania).

konkretnie, gdzie są kryteria o których piszesz.

Kiedy zapytałem się ciebie o prawackość i 500 zł to ty mi rzuciłeś 1000 zł PO (co jest bzdurą, tak a propos weryfikowania).

moją odpowiedzą brzmi "Czyli znowu rozmydlasz temat... co to ma wspólnego z KOD", Kwestie finansowe są dodatkową informacją, wypowiedź jest jako kolejny akapit.

w maju tego roku sejm uchwalił 1000 złotych miesięcznie netto przez cały rok po urodzeniu dziecka od roku 2016.

Określenie "lewactwo" też uważasz za merytoryczne? W świecie 500 zł od pisu?

A jak mam mówić? "Zakonnicy"? A może od razu "krzyżacy"?

Jest to bocznica, jest tu przyjęta konwencja popaprańców,

w tym kontekście nie rozmawiamy o merytroyce, nie rozmawiamy o 500 zł , nie rozmawiamy o zakonnich. Zasady na bocznicy są bardzo poluzowe ale nikt nie musi się zgadzać na obelgi któe Ty konkretnie wystosowałeś pod moim adresem.

a ja ci gdzieś miesiąc temu merytorycznie pomogłem jak myślę.

I ty mnie straszysz moderacją. Trudno.

nie pomogłeś (ale jestem wdzięczny za starania), nawet jakbyś to zrobił to nie rozumiem co to ma do tematu ? nic nie upoważnia Cie do ubliżania innym.

Kończymy waść, szkoda mi czasu. Wesołych po świętach.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

gdybym "ogarniał" to bym nie pytał, Ty zamiast zamydlać temat mógłbyś odpowiedzieć na pytanie i wyjaśnić o co tyle krzyku...

o to, że nie wiesz o czy w ogóle mówisz?

"no co" ? bo już nie wiem jak na to odpowiedzieć... przecież się do tego ustosunkowałem, w czym problem ?

Czyli projekt 500 plus nie jest procedowany w sejmie. Są ustawy przedkładane jako projekt poselski i przechodzą o 3:40 nad ranem,

a 500 plus nie nie jest w Sejmie.

maść "nie ogarnie", trzeba specjalisty.

Chcesz sobie coś posmarować bo nie byłeś w stanie ustalić za czyich rządów przeszło becikowe?

konkretnie, gdzie są kryteria o których piszesz.

moją odpowiedzą brzmi "Czyli znowu rozmydlasz temat... co to ma wspólnego z KOD", Kwestie finansowe są dodatkową informacją, wypowiedź jest jako kolejny akapit.

w maju tego roku sejm uchwalił 1000 złotych miesięcznie netto przez cały rok po urodzeniu dziecka od roku 2016.

Podjąłeś dyskusję w tym kierunku. Wyjechałeś z becikowym. Przykro mi.

w tym kontekście nie rozmawiamy o merytroyce, nie rozmawiamy o 500 zł , nie rozmawiamy o zakonnich. Zasady na bocznicy są bardzo poluzowe ale nikt nie musi się zgadzać na obelgi któe Ty konkretnie wystosowałeś pod moim adresem.

nie pomogłeś (doskonale o tym wiesz), nawet jakbyś to zrobił to nie rozumiem co to ma do tematu ? nic nie upoważnia Cie do ubliżania innym.

Nie widziałem twojej wypowiedzi potępiającej słowo "popapraniec". Czy może coś przeoczyłem? Potrafisz taką przytoczyć? Jedną?

Poświęciłem ci swój czas najlepiej jak umiałem. W rozmowie ze mną ustaliłeś dlaczego ci nie działa to co miałeś. Straszenie moderacją? Trochę żałosny jesteś.

Kończymy waść, szkoda mi czasu. Wesołych po świętach.

No nie jest ci szkoda czasu bo go już poświęciłeś dużo więc to bez sensu. Jak byś ci go było szkoda to poprzestałbyś na ostatnim. To tak jeśli chodzi o spójność.

Czy jeśli pusta ściana promuje ateizm (stanowisko Włoch w sprawie dot. krzyża w szkole) to rozwiązaniem jest tapeta w krzyże?

na szybko wybrane

o to, że nie wiesz o czy w ogóle mówisz?

zadając takie głupie pytania ujmujesz swojej inteligencji.

Podjąłeś dyskusję w tym kierunku. Wyjechałeś z becikowym. Przykro mi.

Gdzie są kryteria ? Ja zadałem konkretne pytanie o KOD, Ty narzuciłeś rozmowę nie na temat (500 zł / podatki / kierunkowskaz) i dalej to robisz.

Pomawiasz, wymyślasz, jak przychodzi do konkretów zmieniasz temat, wymagasz odpowiedzi i dowodów od innych sam olewając wszystko. Wmawiasz innym to czego nie powiedzieli a sam nie potrafisz uzasadnić własnych wypowiedzi. To nie jest rozmowa, to jest zwykła przepychanka, dziecko w gimnazjum które za wszelką cenę musi coś udowodnić jednocześnie przysłaniając swoje wpadki.

Nie ma w tym ani meteorytyki ani sensu, czasu mi szkoda ale ja tak mam że się lubię spierać (zwłaszcza gdy spór nie wymaga żadnej wiedzy), dzisiaj miałem czas, jutro nie .. bystrzaku.

Tak myślałem, że w czasie świąteczno - noworocznym, prasnę forum 'polytycznym', bo mnie to mierzi i kurwicy nerek dostaję, gdy czytam modzrewków, fekaliów i innych takich śmiesznych dziwadeł niekumatych.

Gdzie tam! Nie da rady!:-)

Za te kilka mądrych zdań, masz u mnie, SzuB - skrzynkę Burgunda.

Gdybyś nie przyjechał, ja wpadnę!:-)

Burgund? Z Tobą? Zawsze i wszędzie! :-)

Ukryta Zawartość

Polacy pisują :D też do politico.

W MSZ chyba powstanie sztab kryzysowy d/s "kłamstwa pisowskiego". Będą wysyłać jakieś żałosne listy do różnych gazet za granicą,

a te będą ich po prostu olewać. Co ciekawe interwencja na szczeblu rządowym też nic nie da. Jak się Le Soir nabijał z ZSRR i ZSRR

wysłał notę do rządu belgijskiego to mu ten rząd odpisał coś tak mniej więcej: "Rząd Jego Królewskiej Mości Le Soir czytuje, ale go nie redaguje".

Ukryta Zawartość

Czy jeśli pusta ściana promuje ateizm (stanowisko Włoch w sprawie dot. krzyża w szkole) to rozwiązaniem jest tapeta w krzyże?

jednym słowem będą kablować i budować wspaniały wizerunek Polski na całym świecie.

Ciekawe gdzie byli gdy PO robiło skok na 14 z 15 sędziów, gdzie byli przy ofe, amber gold i reszcie...

Prof. Jadwiga Staniszkis ostrzega na łamach tygodnika "Wprost", że partii Jarosława Kaczyńskiego grozi rozłam. - Znając wielu ludzi z PiS, uważam, że oni nie wytrzymają tego, co się dzieje - mówi. Dodaje, że "część posłów PiS już się wstydzi", a wielu - w tym ona sama - "czuje się upokorzona" działaniami partii ws. TK. Socjolog ostro ocenia również Andrzeja Dudę. - Kompromituje się nie tylko jako prezydent, ale i jako prawnik - twierdzi.

A powiedz mi, @feteku drogi, co Ty napisałeś kiedykolwiek dobrego o Polsce?

Bo tak sobie czytam, czytam i - nic.

moje wypowiedzi dotyczą ludzi, sytuacji, przepisów. Nie wypowiadam się o Polsce w rozumieniu ojczyzny, kraju.

Kraj, Ojczyzna - to w większości "ludzie, sytuacje i przepisy".

Wszystko to i od zawsze - negujesz i wyśmiewasz. I oceniasz po swojemu, czyli 'gaz do dechy' .

Jedyna różnica między tobą a niejakim Likorzem jest taka, że on pluje zza miedzy.

Kraj, Ojczyzna - to w większości "ludzie, sytuacje i przepisy"

"Kraj" zamieniłbym lub raczej dodał jeszcze "Państwo".

Kraj to troszkę inne pojęcie od Państwa.

I oceniasz po swojemu

To nie jest akurat coś co można ganić.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Pozwól Jacku, że ja niejakiego feteka - też będę oceniał "po mojemu".

Gdy ktoś permanentnie pluje i strzyka jadem (Niziurski) na Polskę, bzdety wypisując i głupstwa mówiąc od lat - nie przedstawiając niczego w zamian - zawsze będzie to dla mnie dęty i ponury typ.

Pozdro, Jacuś.

Ps - ale ta Staniszkis miesza, nie?:-)

Co tu pedzieć mondrego?

Zresztą nasz minister dyplomacji już dawno odleciał. Według niego "dyplomacja" to robienie innych w *uja.

Ukryta Zawartość

Nasz miszcz dyplomacji strzelił takie oświadczenie odnośnie swojej prośby do Komisji Weneckiej:

"Minister Witold Waszczykowski zwraca się zatem do Komisji Weneckiej z wnioskiem o wyrażenie opinii na temat zaproponowanych przez Sejm rozwiązań prawnych w przekonaniu, że Trybunał Konstytucyjny jest jednym z ważnych elementów ładu instytucjonalnego Rzeczpospolitej i należy jak najszybciej zakończyć narosłe wokół niego kontrowersje."

No tylko, że:

1. przesłał projekt poselski Kukiza

2. prosi o opinię ale p.o. prezydenta podpisał ustawę, kępa w końcu godziny opublikuje,

więc ludzie z tej Komisji wiedzą, że dostali nie to co wyszło z Sejmu (a przecież miało być

rozwiązanie zaproponowane przez Sejm a nie posłów: odróżniamy przecież Sejm od posłów)

a i tak już to czego nie dostali i tak już weszło w życie. Więc teraz mogą sobie ściągnąć

tekst z dziennika ustawa. Co prawa po polsku ale sobie z tym poradzą.

3. Zatem miszcz robi tych ludzi w *uja. No problem w tym, że trudno powiedzieć, że

to wyborcza kabluje. Ale miszcz dyplomacji coś na pewno wymyśli.

4. Miszcz nie odniósł się do listu Timmermansa (komisarz UE d/s

rządów prawa) ale analizuje. Żeby mu żyłka nie pękła bo to byłoby straszne: UE zabiłaby

naszego ministra.

5. Kochasz ojczyznę jak pisdy? Zrób z siebie debila w stosunkach zewnętrznych.

Robienie z siebie debila to wyraz miłości do ojczyzny.

Ukryta Zawartość

ayran, kopiesz sie z koniem.jak nie przywalisz typowemu pizdrakowi w główkę, to i tak nie zrozumie. tak się powinno traktować neobolszewików.

Internet nie zapomina. Zakładam się, że nie będzie szczytu NATO w przyszłym roku w lipcu. Tzn. będzie ale nie w Warszawie. Tak właśnie zachowają się rządy innych państw.

Oczywiście p* napiszą, że jestem głupi i pewnie jestem. Ale internet zapamięta to co napisałem.

Poziom chamstwa wśród dyskutantów całkowicie degraduje ten watek. Wszyscy piszący nierozumiejący pojęcia kultura dyskusji, zostaną natychmiast w nim zbanowani.

Nawet, gdy takiemu udowodnisz jego durnotę - nie przyzna się do błędu.

Bo mu zwyczajnie głupio.

Taki na przykład modzrewek.

Chwalił prezesowatych od zawsze; gdy widzi, jakie to mendy - wycofuje się rakiem.

Dno. I wręcz szkoda gadać.

Poziom chamstwa wśród dyskutantów całkowicie degraduje ten watek. Wszyscy piszący nierozumiejący pojęcia kultura dyskusji, zostaną natychmiast w nim zbanowani.

Nauka pochodzi od polityków.

A ich nikt nie banuje:-)

też będę oceniał "po mojemu".

Przeciez napisałem, że żadne po swojemu nie jest naganne.

E tam miesza, zawsze taka była.

No to poszperam w czeluściach naszego forum i Ci przypomnę, jakeś ją chwalił i jej gadaniną się podpierał:-)

jak nie przywalisz typowemu pizdrakowi w główkę, to i tak nie zrozumie

Co to jest?

Takiej rozpierduchy na forum jeszcze nie było.

Co się tu dzieje?

poszperam w czeluściach naszego forum i Ci przypomnę

Nauka pochodzi od polityków.

A ich nikt nie banuje:-)

Społeczeństwo powinno banować, ale ono tak jak na naszym forum. Im bardziej krzykliwy cham, tym więcej zwolenników do siebie przyciąga. Ci którzy się chamstwem brzydzą, trzymają się od polityki z dala i w ten sposób "społeczeństwo" wybiera chamów na swych przedstawicieli :-(

W.

Społeczeństwo powinno banować, ale ono tak jak na naszym forum.

Robi to w wyborach, te po to są.

Inaczej jest na forach, bana i ostrzeżenia daje się dość wybiórczo i często zgodnie z poglądami moda.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.