Skocz do zawartości
IGNORED

Manifestacje KOD za żydowskie pieniądze...

jakub102

Rekomendowane odpowiedzi

Dlaczego piszesz o kimś?Sam nic nie zrobiłeś w tej sprawie?

W sprawie rozwalania pzpr czy walki w postaniu wielkopolskim?

Inne pytanie dla czego oni się nazwali KOD a nie KODD ? (Komitet Obrony Danej Dupy)

Ale przecież KOD nie ma nic wspólnego z p.o. prezydenta.

Czy jeśli pusta ściana promuje ateizm (stanowisko Włoch w sprawie dot. krzyża w szkole) to rozwiązaniem jest tapeta w krzyże?

W sprawie rozwalania pzpr czy walki w postaniu wielkopolskim?

Ale przecież KOD nie ma nic wspólnego z p.o. prezydenta.

A o którym p.o. piszesz tym z PO ?

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

A te kropki co oznaczają? Taka zagadka.

Czy jeśli pusta ściana promuje ateizm (stanowisko Włoch w sprawie dot. krzyża w szkole) to rozwiązaniem jest tapeta w krzyże?

W sejmie jest teraz ponad 230 debili z którymi się nie zgadzam. Rozwiążmy Sejm.

Główny pisdrak nawet by nie podskoczył :)

Całe szczęście bo omineła go libacja alkoholowa z udziałem towarzyszy z pzpr.Sami swoi tam chlali.

Ile ci peło płaci za ten hejt?

A ta banda debili w poprzedniej kadencji ci nie przeszkadzała?

już Ci pisałem, nie obrażaj innych bo sam wyjdziesz na "debila". Masz prawo się nie zgadzać, nie masz prawa obrażać / wyzywać.

Po za tym ciągle czekam aż ktoś mi napisze o co walczy KOD, gdzie PIS / Kaczyński / Duda złamał prawo / konstytucje. Chce konkretnie wiedzieć jak obecna ustawa "tzw naprawcza" dokonuje zamachu na demokrację.

to nie hejt! to wołanie wszystkich Polaków!

raczej garstki osób. Większość pokazała co myśli w wyborach (piszę również o tych którzy nie poszli, to też jest wybór)

Całe szczęście bo omineła go libacja alkoholowa z udziałem towarzyszy z pzpr.Sami swoi tam chlali.

To już wiadomo, dlaczego taki pamiętliwo-mściwy.

Nie daruje, ze go nie obudzili i znowu go balanga ominęła :)

Ile ci peło płaci za ten hejt?

A ta banda debili w poprzedniej kadencji ci nie przeszkadzała?

Kolega Ayran napisał "ponad":

Może miał zatem na myśli wszystkich...

Po za tym ciągle czekam aż ktoś mi napisze o co walczy KOD, gdzie PIS / Kaczyński / Duda złamał prawo / konstytucje. Chce konkretnie wiedzieć jak obecna ustawa "tzw naprawcza" dokonuje zamachu na demokrację.

raczej garstki osób. Większość pokazała co myśli w wyborach (piszę również o tych którzy nie poszli, to też jest wybór)

Pisze się o tym już od dłuższego czasu i chyba wszystko zostało już powiedziane. Ale Nasz fetorek nagle obudził się po świętach i żąda odpowiedzi. Komediant.

google się zepsuło?

Jestem Europejczykiem.

Pisze się o tym już od dłuższego czasu

Szkoda, że Ci co dzisiaj piszą w czerwcu urlopy od demokracji wzięli.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Zło jest zazwyczaj wywołane wcześniejszym złem.

Ale wielu jest niestety selektywnymi w ocenie.

Społeczeństwo demokratyczne nie może być selektywne...

Dlatego ten cały KOD to ściema...

Zło jest zazwyczaj wywołane wcześniejszym złem.

Ale wielu jest niestety selektywnymi w ocenie.

Społeczeństwo demokratyczne nie może być selektywne...

Dlatego ten cały KOD to ściema...

Całe zło pochodzi od grzechu pierworodnego. Dlatego ta cała demokracja to ściema. Wystarczyłoby, gdyby wszyscy sie nawrócili i przestrzegali dziesięciu przykazań (oraz nakazów Kościoła, rzecz jasna).

Jestem Europejczykiem.

I to jest trafne spostrzeżenie ale niewykonalne...

A czemu nie? Sejm powinien przyjąć stosowną sprawę i ziuuuu, chciałem powiedzieć parówka.

Pisze się o tym już od dłuższego czasu i chyba wszystko zostało już powiedziane. Ale Nasz fetorek nagle obudził się po świętach i żąda odpowiedzi. Komediant.

google się zepsuło?

Skoro wszystko zostało powiedziane to nie będziesz miał problemu by to potworzyć lub "rzucić linkiem".

W końcu Tobie google działa..

Wiadomo fetorek, że rżniesz głupa (stara PiSowska metoda), ale skoro tak ładnie prosisz, to masz:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

Internet jest lewacki i on się go boi. Ale uważaj! Będzie cię weryfikować!

A tu taki hit:

Ukryta Zawartość

Gowin milczał bo chyba chędożył.

Pozostaje mi tylko przywołać klasyka:

obywatelu__nie_pieprz_bez_sensu_rysunkowa_lista_przebojow_IMAGE1_253737.jpg

Ukryta Zawartość

Wiadomo fetorek, że rżniesz głupa (stara PiSowska metoda), ale skoro tak ładnie prosisz, to masz:

Ukryta Zawartość

czytałem to, z wieloma rzeczami się nie zgadzam i nie znalazłem tam odpowiedzi na moje pytanie. Jedyne co tu czytałem to "przede wszystkim łamania Konstytucji RP", czyli co konkretnie ? przedstaw mi konkretne zapisy ustawy które łamią / są niezgodne z konstytucję.

Ukryta Zawartość

Wszyscy wiedzą fetorek, że pod dupami się PiSowi zapaliło, bo nie spodziewał się takich protestów i takiego oporu.

Teraz rzucił swoich funkcjonariuszy oraz sympatyków do walki w internecie, żeby odrobić straty wizerunkowe. Ponieważ pytasz o rzeczy oczywiste z oczywistą intencją ja ci tej propagandowej roboty i zaciemniania całości ułatwiał nie będę.

Napisz konkretnie z czym się nie zgadzasz i na jakie pytanie nie znajdujesz odpowiedzi?

Jestem Europejczykiem.

Wszyscy wiedzą fetorek, że pod dupami się PiSowi zapaliło, bo nie spodziewał się takich protestów i takiego oporu.

po mojemu mają wywalone, te protesty groźnie wyglądają tylko w TV. Zobacz co jest w sieci, popatrz na zdjęcia, garstka ludzi.

Ponieważ pytasz o rzeczy oczywiste z oczywistą intencją ja ci tej propagandowej roboty i zaciemniania całości ułatwiał nie będę.

Napisz konkretnie z czym się nie zgadzasz i na jakie pytanie nie znajdujesz odpowiedzi?

Chce wiedzieć jak przegłosowana "ustawa naprawcza" niszczy demokrację, łamie konstytucję itd.

To tak na podsumowanie dla wszystkich z różnymi niepełnosprawnościami jak np. nieumiejętność posługiwania się wyszukiwarką.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

To tak na podsumowanie dla wszystkich z różnymi niepełnosprawnościami jak np. nieumiejętność posługiwania się wyszukiwarką.

Ukryta Zawartość

ona po prostu też chce zarabiać 26 tyś (o ile dobrze pamiętam) za 4h pracy. No ale ok lepiej robić buble, podnajmować pochopne decyzje, zniszczyć jakiemuś obywatelowi życie (Sądy często pytają TK) ale się wyrobić w terminie. Dziwne tylko że swój interes potrafią obgadać w kilka tygodni a interes obywatela przez 3 lata leży nietknięty.

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.