Skocz do zawartości
IGNORED

Manifestacje KOD za żydowskie pieniądze...

jakub102

Rekomendowane odpowiedzi

Popatrz sobie na rozmaite wykresy PKB per capita.

Na tle innych krajów trudno szukać w przyszłości miejsca styku...

Ale PKB p C to tylko kasa zbierana przez państwo.

Istotne dla standardu życia są własne środki obywateli, dostęp do służby zdrowia, oświaty, kultury...

W tych kategoriach okupujemy ostatnie miejsca w Europie.

Ale tego sobie poszukaj, wszak innym wskazujesz Googla...

Sorry, ale akurat te dwa wykresy które zamieściłeś nie świadczą o niczym.

Pierwszy kończy się w roku 2000, drugi kończy się w roku 2012 czyli wtedy, gdy jeszcze ceny ropy były na poziomie 100-110USD/baryłkę, a teraz są na poziomie 35-40.

Jestem Europejczykiem.

Oczywiście.

Dla ciebie żaden argument o niczym nie świadczy.

Bronisz tego, że PO zrobiło najlepszy wynik gospodarczy dla Polski?

Lepiej nie można było?

Oczywiście.

Lepiej nie można było?

Panie ale był wzrost i to coraz szybszy o co ci chodzi. Nawet na tych starych wykresach to widać minimalne straty do Rosji mimo takich ogromnych zasobów ropy i gazu.

chwilowy brak działalności w audio.

Oczywiście.

Lepiej nie można było?

A co to ma do moich uwag???

Nie piszę o PO, PiS czy innej partii tylko o tym, że wklejone przez ciebie wykresy mają się nijak to przedstawionej tezy.

Czyli to, że jako argumenty są nic nie warte.

Do tezy się nie odniosłem. Ciężko to zrozumieć?

Jestem Europejczykiem.

12400900_744084889029414_3590651523787065913_n.jpg?oh=0bb09c80e233fcc6bbf51964e3f72a99&oe=571A526C&__gda__=1460838885_0dde2cf4bd7c864f657a5315b73badd7

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Dlatego piszę, że dla idiotów. Oraz naiwnych jelonków którzy teraz zaczynają żałować swojej głupoty.

"Rodzice są wściekli i zdesperowani. Nowa minister edukacji Anna Zalewska z PiS zdecydowała, że edukacja domowa, zostaje pozbawiona 40 proc. dotacji (około 460 zł na dziecko miesięcznie). Decyzja, za pomocą rozporządzenia, została podjęta bez żadnych konsultacji i wchodzi w życie niezwłocznie, czyli już od pierwszego stycznia.

PiS rozzłościł tą decyzją swoich własnych wyborców, bo ruch edukacji domowej i alternatywnej popiera wielu ortodoksyjnych katolików.

„Jest mi wstyd! Wstydzę się szczególnie dlatego, że nie jestem jedynie wyborcą PiS-u, ale od kilku lat członkiem tej partii. Otrzymaliśmy etatystyczny „prezent pod choinkę”, a może nawet „cios w plecy” – pisze na swoim blogu Iza Budajczak, prekursorka homeschoolingu w Polsce."

Tak trzymać!!! Więcej takich dalekowzrocznych decyzji, a na demonstracjach KOD pojawią się PiSowcy (byli i obecni).

Jestem Europejczykiem.

12400900_744084889029414_3590651523787065913_n.jpg?oh=0bb09c80e233fcc6bbf51964e3f72a99&oe=571A526C&__gda__=1460838885_0dde2cf4bd7c864f657a5315b73badd7

Brakuje na tej fotce szefa SKOK Biereckiego i ministra M. Morawieckiego (PiS). Za nimi też stoją "miliony".

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Ale w innej walucie.

Waluta to kwestia umowna. Zawsze jest możliwość zmiany.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Dlatego piszę, że dla idiotów. Oraz naiwnych jelonków którzy teraz zaczynają żałować swojej głupoty.

"Rodzice są wściekli i zdesperowani. Nowa minister edukacji Anna Zalewska z PiS zdecydowała, że edukacja domowa, zostaje pozbawiona 40 proc. dotacji (około 460 zł na dziecko miesięcznie). Decyzja, za pomocą rozporządzenia, została podjęta bez żadnych konsultacji i wchodzi w życie niezwłocznie, czyli już od pierwszego stycznia.

PiS rozzłościł tą decyzją swoich własnych wyborców, bo ruch edukacji domowej i alternatywnej popiera wielu ortodoksyjnych katolików.

„Jest mi wstyd! Wstydzę się szczególnie dlatego, że nie jestem jedynie wyborcą PiS-u, ale od kilku lat członkiem tej partii. Otrzymaliśmy etatystyczny „prezent pod choinkę”, a może nawet „cios w plecy” – pisze na swoim blogu Iza Budajczak, prekursorka homeschoolingu w Polsce."

Tak trzymać!!! Więcej takich dalekowzrocznych decyzji, a na demonstracjach KOD pojawią się PiSowcy (byli i obecni).

Na razie takie drobne przymiarki do czasu az przywlaszcza rozne osrodki demokratyczne. Później sie dopiero zacznie. A biorac pod uwage podejscie do gospodarki i ludzi z kapitalem i co gorsza robienie psikusow powazniejszym silom (np ue) to bedzie sie działo. A co najciekawsze najbardziej na tych zadykach ucierpia wyborcy PiS bo to zazwyczaj najnizsza warstwa społeczna.

Jak ktoś nie lubi PiS i ciesza go te cyrki polityczne to w sumie zadanie ma łatwe czekać tutaj czas jest najwiekszym wrogiem tej partii gdyz kazda bledna decyzja z czasem spowoduje odbicie sie na kieszeni elemtu PiS.

A PO przegrało tylko dlatego że olalo najniższa klase społeczna a tych u nas najwięcej. Po prostu w nazwie obywatelska a dzialaniach antyobywatelska. Niestety ale społeczeństwo Państwo to ludzie a oni też sie powinni liczyc. Na zachodzie sie liczą. Nie mozna pomijać żadnej warstwy. Dostali nauczkę.

Za bardzo wzorowali sie na liberalizmie a ten uważa "zarabiać ma pan a straty ponosic społeczeństwo". A to podejście to patologia.

A ta patologia jest promowana tylko dlatego ze w liberalizmie promuje się "tylko wersje dobra dla Pana" a innych sie nie bierze pod uwagę i zadnych ustepstw sie nie dopuszcza

Liberalizm sie sprawdza tylko w mocarstwach które sa juz mocno rozwiniete i moga prowadzic ekspansje.

Wtedy można prowadzic ekspansje bez użycia wojsk wystarczy liberalne podejscie.

Po homeszolingu uczniowie moga kontynuować naukę na homelicencingu i zrobić homemagisterium.

Teraz straty budżetu bedą mniejsze.

Arku ale idąc tym tokiem rozumowania to najlepiej wszystko zlikwidować i na pewno nic nie dac i bron boze 500zl bo wszystko to straty.

Jak już uprawiasz propagandę to żeby to było logiczne.

Nie piszę o PO, PiS czy innej partii tylko o tym, że wklejone przez ciebie wykresy mają się nijak to przedstawionej tezy.

Czyli to, że jako argumenty są nic nie warte.

Do tezy się nie odniosłem. Ciężko to zrozumieć?

Muszą wszyscy zrozumieć,że argumenty muszą być zgodne z tezami Jarusia,wtedy są dopiero argumentami.Inaczej są nic nie warte.Propagandziści pełowscy tak już mają.

Przykład?Złamanie Konstytucji przez PO,to błąd a złamanie przez PiC,to przecież zamach stanu.

Muszą wszyscy zrozumieć,że argumenty muszą być zgodne z tezami Jarusia,wtedy są dopiero argumentami.Inaczej są nic nie warte.Propagandziści pełowscy tak już mają.

Przykład?Złamanie Konstytucji przez PO,to błąd a złamanie przez PiC,to przecież zamach stanu.

Jesteś drewniak tak głupi, że nawet ci cię nie chce zrozumieć dwóch zdań na krzyż.

Przecież piszę jak dla idioty jakiegoś, że nie dyskutuję, czy było dobrze, czy źle tylko, że facet stawia tezę, a argumenty są nie na temat.

O PO, PiS czy SLD nie było w ogóle mowy.

Zimnej wody się napij, przewietrz i przeczytaj raz jeszcze.

Jestem Europejczykiem.

Ooooooooooo pierwszy raz nie zaprzeczyłeś,że jesteś propagandzistą peło.To nareszcie się wyjaśniło.

Jednak jesteś idiotą.

Jestem Europejczykiem.

Jednak jesteś idiotą.

przyganiał kocioł garnkowi..

inne wypowiedzi i tak nie mają sensu.

To kwintesencja życia typowego pisdraka :)

I jak tu życ panie prezesie?

ciekawe jakbyś szczekał gdyby Tobie ktoś zabił człona rodziny a państwo potraktowało Cię jak zło konieczne.

Panie najwazniejszy poziom życia. Chcesz biedowwc jak w Rosji czy miec dobrobyt jak w Niemczech. Ukraina czy Anglia Niemcy itd. Zresztą po co z niereformalnymi gadać wystarczą statystyki. Gdzie najchętniej sie emigruje. Nawet muzulmanie to wiedzą a Polacy komunisci nie.

Muzułmanom obiecali 2k euro a teraz ich deportują. Pieniądze to nie wszystko, Tu ma być Polska, nie Rosja nie Niemcy, nie Anglia.

Przedsiębiorcy biorą uchodźców na naukę zawodu

tak tak... siedzą w pokojach ale są zatrudnieni, państwo płaci to firmy biorą bo im się opłaca. Żaden z nich nie pracuje, nikt nie weźmie na siebie takiego ryzyka.

ciekawe jakbyś szczekał gdyby Tobie ktoś zabił człona rodziny a państwo potraktowało Cię jak zło konieczne.

A tobie ktoś zabił człona, że szczekasz? :)

Tymczasem niezależne media:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

...Przerażające ekscesy, jakie miały miejsce w Kolonii w sylwestrową noc, to także efekt bezczynności policji i przymykania oczu na problemy - ocenia niemiecka prasa

...przymykania oczu na problemy... zbyt wyzywająco zachowujących się Niemek?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

A PO przegrało tylko dlatego że olalo najniższa klase społeczna a tych u nas najwięcej. Po prostu w nazwie obywatelska a dzialaniach antyobywatelska. Niestety ale społeczeństwo Państwo to ludzie a oni też sie powinni liczyc. Na zachodzie sie liczą. Nie mozna pomijać żadnej warstwy. Dostali nauczkę.

Przegrali dlatego, że to wyjątkowa banda su....w.

Warstwy społeczne nic tu do rzeczy nie mają.

Liberalizm sie sprawdza tylko w mocarstwach które sa juz mocno rozwiniete i moga prowadzic ekspansje.

Wtedy można prowadzic ekspansje bez użycia wojsk wystarczy liberalne podejscie.

Liberalizm to taki pic na wodę.

Jak ktoś jest rozwinięty i mocny, natychmiast zagarnia więcej dla siebie, niszczy konkurencję.

Przegrali dlatego, że to wyjątkowa banda su....w.

Teraz do władzy doszła inna banda jeszcze większych "su***synów". Myślisz że też za 4 lata przegrają ?

Jak ktoś jest rozwinięty i mocny, natychmiast zagarnia więcej dla siebie, niszczy konkurencję.

Chiny zaczynały od prawie zera (to było całkiem niedawno) a teraz niszczą konkurencję na lewo i prawo. Jak sądzisz jak to osiągnęli ?

Problem w tym, że na polskiej scenie politycznej nie widać rozsądku.

Jak ktoś go reprezentuje to niestety jest podbarwiony lewactwem (Razem).

Jak PIS zostanie zmuszony do odejścia to będzie jeszcze większy burdel...

Chińczyki; To chyba potwierdza moją hipotezę...?

Chińczyki; To chyba potwierdza moją hipotezę

Ale oni zapieprzają a nie tylko krytykują i czekają aż ktoś im da. Za 20 lat jak będą to kontynuować nikt im nie dorówna. Reszta jest zbyt roszczeniowa i wygodna. Oczywiście nie jestem zwolennikiem chińskiego sposobu na intensywny rozwój (zbyt nieludzki), ale pewne rzeczy (zachowania) powinny być podpatrywane.

Chińczyki za 20 lat to mogą mieć rozpierdziel.

Klasa średnia powstała, rozszerza się i rośnie w siłę...

Klasa niższa również nie będzie robiła za murzynów.

I zaczną się problemy dla rządzących...

Czy Polak mógłby się uczyć od Chińczyka?

Oznaczałoby to, że morda w kubeł i do roboty.

Ale tu jakoś chińskiej społecznej spolegliwości nie widać...

Kurna nie było mnie tak długo, a tem temat cały czas tu jest?

Z tego względu, że NIE MA dowodów na to, że płacą mi i innym pozytywnie zaKODowanym Żydowscy bankierzy, są tu tylko chore teorie. Wnoszę o usunięcie tego tematu, gdyż oczernia BEZ DOWODÓW innych obywateli oraz szerzy nienawiść.

"Wolność oznacza prawo do twierdzenia, że dwa i dwa to cztery."

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.