Skocz do zawartości
IGNORED

Manifestacje KOD za żydowskie pieniądze...

jakub102

Rekomendowane odpowiedzi

Od robienia smrodu, to zawsze najlepsze były pisdraki. Na ogół puszczają bąka w towarzystwie, a potem się obrażają, ze inni mówią, ze śmierdzi. :)

Skoro Petru tak się troszczy o relacje Polska-UE to dlaczego wymiksował się z debaty? :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Całkiem PiSowcom rozum odebrało. Na jakiej zasadzie miał brać udział w debacie?

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

Od robienia smrodu, to zawsze najlepsze były pisdraki. Na ogół puszczają bąka w towarzystwie, a potem się obrażają, ze inni mówią, ze śmierdzi. :)

Tu widzę jedziemy w merytorykę :)

Ciekawe jest w ogóle obserwowanie tego jak się mnie nazywa PISowcem :)

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Zgubiłem się. Posłowie PE mogą spotykać się z ludźmi. Kilku posłów spotkało się z

Kijowskim. Mówisz, że to robienie smrodu (chodzi o to, że niby Kijowski miał gazy?)

ale przeżywasz, że Petru tam nie pojechał i nie smrodził (może nie miał gazów?).

Tu widzę jedziemy w merytorykę :)

No jak zacząłeś mówić o jakichś problemach żołądkowych to się nie dziw, że ludzie

podjęli temat.

Swoją drogą fajny jesteś: "nie jestem pisowcem ale za naczelnika to bym się dał zabić a kępa to dla mnie muzą jest".

Czy jeśli pusta ściana promuje ateizm (stanowisko Włoch w sprawie dot. krzyża w szkole) to rozwiązaniem jest tapeta w krzyże?

"nie jestem pisowcem ale za naczelnika to bym się dał zabić a kępa to dla mnie muzą jest".

A to to co toto? :)

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Ciekawe jest w ogóle obserwowanie tego jak się mnie nazywa PISowcem :)

Ja tam zawsze twierdziłem, ze pisdrak to charakter a nie przynależność partyjna :)

Krótki opis twojej postawy.

Czy jeśli pusta ściana promuje ateizm (stanowisko Włoch w sprawie dot. krzyża w szkole) to rozwiązaniem jest tapeta w krzyże?

Pytanie do KODziarzy: jak oceniacie stan demokracji w Niemczech?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

toto

Bardzo dobry zespół. Polecam ich koncerty.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Pytanie do KODziarzy: jak oceniacie stan demokracji w Niemczech?

Ukryta Zawartość

A gdzie tam jest o demokracji bo nie znalazlem?

Ukryta Zawartość

A gdzie tam jest o demokracji bo nie znalazlem?

Czyli rozumiem że ocena pozytywna :)

Ukryta Zawartość

Może starczy tego zawłaszczania historii?

Ukryta Zawartość

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

Ukryta Zawartość

Może starczy tego zawłaszczania historii?

W zasadzie Gintrowski na ogół nie jest jedynym spadkobiercą utworów, gdyż teksty były Kaczmarskiego lub innego poety, a on do nich komponował, co nie znaczy, że umniejszam jego zasługi, bo go bardzo lubię, fajny miał głos :-)

A jak Petru złoży jakiś niekonstytucyjny projekt w sejmie to też będziecie protestować?

Można złożyć projekt, który będzie miał pewne rozbieżności z konstytucją, bo to weryfikuje TK, którego decyzję i PiS, i Duda mają w dupie. A teraz próbują unieruchomić TK, bo ich pomysł, jest to dupy. Chyba nie muszę uzasadniać? Czy gorzej to rozumiesz niż nastolatka? :-o

Nie pytałem się o twoje preferencje tylko o stanowisko KODu. Ruch jak piszesz jest polityczny a nie prodemokratyczny, nie działa w próżni politycznej więc siłą rzeczy gra na jakąś opcję.

KOD nie ma stanowiska politycznego, jedni popierają SLD, inni Razem, niektórzy .Nowoczesną, są jeszcze tacy którzy popierają PO (np. Kijowski). Ile mam powtarzać, aby dotarło, że chodzi o prawo, TK i zasady, jakie powinny obowiązywać w demokratycznym państwie?

biorąc pod uwagę to na jakie media się powołujesz i jakimi ludźmi się otaczasz to Ty porostu przez 8 ostatnich lat byłeś oderwany od rzeczywistości. Zapewne mając 10,11,12,14 a nawet 15 lat byłeś w stanie dokonać słusznej oceny sytuacji.

"Skarżenie się" a oczernianie, atakowanie i namawianie do obalenia rządu to dwie różne rzeczy. Niektórych polityków i działaczy (w tym dziennikarzy) powinno się za takie numery wsadzić do więzienia.

platforma mówiła bardzo ostro przed kamerami i w kuluarach gdy myśleli że nikt nie słucha i nikt nie nagrywa. Z resztą niech oni się w końcu zdecydują, co godzina to inne stanowisko.

a gdzie ta "ciekawostka" ? Atakujesz kraj, Rząd i prezydenta zapominając że godziny głosowań były takie a nie inne tylko dzięki PO i N.pl

no właśnie.. kiedyś musi być ten pierwszy raz..

i nie przeszkadza Ci fakt że na dzień dobry ten facet wszystkich okłamał ? i to jeszcze w reklamie własnej partii... Między innymi jemu zawdzięczasz "brak emerytury"...

Przepraszam, ale do kogo piszesz, bo cytujesz moje posty i używasz rodzaju męskiego?

NIE OBALAM DO OBALANIA RZĄDU, dociera? Trybisz jak cieć na bani.

Ja nie atakuję, UE sama zauważyła sytuację w Polsce. To nie moja wina, że jesteś ślepy i tego nie widzisz.

Ukryta Zawartość

"Wolność oznacza prawo do twierdzenia, że dwa i dwa to cztery."

Ja nie atakuję, UE sama zauważyła sytuację w Polsce.

Śmiechłem :)

Najpierw musiała się nad tym napracować cała parada volksdeutschów.

Przecież zagraniczni dziennikarze w Polsce z pewnością pisali same peany na cześć Słońca Mazowsza i nie w głowie były im takie drobiazgi, jak nocne obrady Sejmu i Senatu. A już w szczególności Niemcy na pewno niczego nie zauważyli, bo przecież chodzą wcześnie spać.

Ciekawe, że PiSmani mają wszystkich innych za idiotów.

Jestem Europejczykiem.

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

KOD nie ma stanowiska politycznego, jedni popierają SLD, inni Razem, niektórzy .Nowoczesną, są jeszcze tacy którzy popierają PO (np. Kijowski). Ile mam powtarzać, aby dotarło, że chodzi o prawo, TK i zasady, jakie powinny obowiązywać w demokratycznym państwie?

Buhahahaha,ale tak to jest,jak dzieci zaczynają bredzić o sprawach,których nie rozumieją,kod nie ma stanowiska politycznego,dziewczyno zapisz się do Zuchów i naucz rozpalać ognisko zimą.Wyprał ci mózg alimenciarz,ratunku trudno wypatrywać...

Przecież zagraniczni dziennikarze w Polsce z pewnością pisali same peany na cześć Słońca Mazowsza i nie w głowie były im takie drobiazgi, jak nocne obrady Sejmu i Senatu. A już w szczególności Niemcy na pewno niczego nie zauważyli, bo przecież chodzą wcześnie spać.

Ciekawe, że PiSmani mają wszystkich innych za idiotów.

A poprzedni Sejm nie obradował nocą?a Szczyt Uni Europejskiej nie trwał wielokrotnie do godzin porannych?Ty serio uważasz,że to pomysl pismanów??

Buhahahaha,ale tak to jest,jak dzieci zaczynają bredzić o sprawach,których nie rozumieją,kod nie ma stanowiska politycznego,dziewczyno zapisz się do Zuchów i naucz rozpalać ognisko zimą.Wyprał ci mózg alimenciarz,ratunku trudno wypatrywać...

Sprawa prostsza, raczej są to poglądy rodziców Marysi.

Szczyt Uni Europejskiej

Szczyt UE zawsze dla jakiegoś państwa będzie w nocy. W szkole nie nauczyli? Nie, bo zuchem był i myśli, że jest prawdziwym Polakiem. Zapewne w tym kolaborującym z pewną władzą...

Sprawa prostsza, raczej są to poglądy rodziców Marysi.

Nie prawda, mój Tata w ogóle nie chodzi na demonstracje i nie chce mieć z KODem nic wspólnego, z kolei Mama działa, jak ja, ale to ja ją wkręciłam w poszczególne sekcje, i to ja pierwsza zaczęłam chodzić na demonstracje. Z kolei większość rodziny krytykuje mnie za działalność w KODzie

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

Szczyt UE zawsze dla jakiegoś państwa będzie w nocy. W szkole nie nauczyli? Nie, bo zuchem był i myśli, że jest prawdziwym Polakiem. Zapewne w tym kolaborującym z pewną władzą...

A z geografii co masz?za gęsi tą szkołę kończysz?

Nie mam już geografii w szkole. Gimnazjum skończyłam z 6, a świadectwo z pierwszej klasy zgubiłam i nie pamiętam.

A Ty co? Oderwany granatem od pługa i myślisz, że każdy, jak Ty kończył szkołę opylając gąski?

Czyli rozumiem że ocena pozytywna :)

Ale odnośnie czego? Skuteczności policji?

Z kolei większość rodziny krytykuje mnie za działalność w KODzie

Słusznie.

Pozdrów rodzinę.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Śmiechłem :)

Najpierw musiała się nad tym napracować cała parada volksdeutschów.

Bo oczywiście w Polsce nie ma 90 ambasad i ludzie tam zatrudnieni nie znają polskiego

i przecież nie piszą raportów do swoich central.

A poseł Ast to rozumiał ustawę, której konstytucyjności miał bronić. I to jest kurde radca prawny. Ja by mu nie dał sprawy o kurę.

a Szczyt Uni Europejskiej nie trwał wielokrotnie do godzin porannych?Ty serio uważasz,że to pomysl pismanów??

Jesteś pisowcem więc u ciebie ciężko z myśleniem, ale ci wyjaśnię. COREPER nie spotyka się nocą bo może spotykać się codziennie.

Rada pracuje nocami bo zebranie w jednym czasie 28 premierów lub ministrów to tak po prostu trudne jest.

O ile wiem Sejm ma kadencję 4 letnią i można planować jego posiedzenia każdego dnia.

Słusznie.

Pozdrów rodzinę.

Te osoby, które mylą senat i sejm, także? Takie "asy" mnie najbardziej krytykują.

Większość uważa, że zmarnuję mój czas, a do PiSdractwa nic nie dotrze, tak właśnie mówi Tatuś.

Między Lizboną a Helsinkami jest dwugodzinna różnica w zachodzie słońca.

Te osoby, które mylą senat i sejm, także? Takie "asy" mnie najbardziej krytykują.

Większość uważa, że zmarnuję mój czas, a do PiSdractwa nic nie dotrze, tak właśnie mówi Tatuś.

Oni mają zazwyczaj zespół macierewicza, no i jak odstawią leki to mają takie ziuuuuuuuuut.

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

Nie mam już geografii w szkole. Gimnazjum skończyłam z 6, a świadectwo z pierwszej klasy zgubiłam i nie pamiętam.

A Ty co? Oderwany granatem od pługa i myślisz, że każdy, jak Ty kończył szkołę opylając gąski?

A jakieś argumenty?No chyba,że twoim zdaniem Unia Europejska zaprasza na Szczyty Burkina Faso i pół Azji,wtedy zrozumiem i przeproszę

Słuchajcie, słuchajcie...

Gożdzikowa mówiła, ze w polskiej telewizji niedługo zaczną się prace nad nowym polskim serialem przygodowo - komediowym. To tryptyk skłądający się z trzech części pełnometrażowych.

Pierwszy odcinek ma nosić tytuł " Jarosław sam w domu".

Premiera ma się odbyć w Święta Bożego Narodzenia tego roku.

A jakieś argumenty?No chyba,że twoim zdaniem Unia Europejska zaprasza na Szczyty Burkina Faso i pół Azji,wtedy zrozumiem i przeproszę

Jak napisał Ayran między Lizboną (Portugalia, to "na lewo i w dół od Polski", Bystrzaku), a Helsinkami (Finlandia, nie myl w wódką, to na "prawo i do góry od Polski") są 2h różnicy w strefie czasowej, należy także uwzględnić, że na północy Słońce zachodzi później niż na południu. Spoko, w tym czasie, gdy powinieneś się tego uczyć, zapewne śpiewałeś hymn Związku Socjalistycznych Republik Radzieckich...

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

Jak napisał Ayran między Lizboną (Portugalia, to "na lewo i w dół od Polski", Bystrzaku), a Helsinkami (Finlandia, nie myl w wódką, to na "prawo i do góry od Polski") są 2h różnicy w strefie czasowej, należy także uwzględnić, że na północy Słońce zachodzi później niż na południu. Spoko, w tym czasie, gdy powinieneś się tego uczyć, zapewne śpiewałeś hymn Związku Socjalistycznych Republik Radzieckich...

Czyli jak zaczynają o 20,to w Lizbonie jest 22,teraz napij się wody i poczytaj mój post,potem wróć i przeproś za brak umiejętności czytania ze zrozumieniem.Ze spokojem znoszę jak opluwasz moją osobę,nie wiedząc kim jestem i co robiłem w Stanie Wojennym. Nie masz bladego pojęcia co groziło w tym kraju za odśpiewanie hymnu, ZSRR,zapytaj alimenciarza,może on zapyta dziadka i sie dowiesz.W przeciwieństwie do ciebie,ja na własnych plecach poczułem milicyjne pały.Nie jesteś dla mnie partnerem. nie tylko do dyskusji o obecnej,niezmiernie skomplikowanej sytuacji w Polsce,bo nie masz o niej bladego pojęcia,ale nawet do ubicia muchy w kiblu.Czasem uruchom tylko odrobinę szarych kmórek,których nie wybił ci smartfon i zastanów się, kto może być po drugiej stronie klawiatury.
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.