Skocz do zawartości
IGNORED

Manifestacje KOD za żydowskie pieniądze...

jakub102

Rekomendowane odpowiedzi

Trafiasz do ignorowanych obok asterixa i kefira,szkoda mi na ciebie prądu z baterii ipada. Jak wyrośniesz z krótkich spodni,to może dostaniesz jeszcze następną szansę.

Dziękuje że mnie niewielkiego wzrostem zauważyłeś i doceniłeś i za to dostałeś lajka

a z ignorem czy jak to zwal....hm jakoś z tym musze żyć ale mówię będzie to dla mnie cholernie ciężkie życie

a ramach żeby się lepiej żyło

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

KOD jest bez przyszłości ponieważ reprezentuje postawę wygłoszoną na jednym z marszów przez Hollandową - "Chcemy żeby było tak jak było..." Otóż nie ma powrotu do "starego", nawet gdyby PO czy Petru objęli teraz władzę to nie mogliby już tak "rządzić" jak przez ostatnie 8 lat (a chcą nadal). Skończyło się przejadanie nadmiaru wynikłego z uczestnictwa w europejskiej strefie gospodarczej, Polska utknęła w pułapce średniego dochodu, sama Europa ma gigantyczne problemy. A KOD to tylko lament za epoką która przeminęła, trochę jak za epoką Gierka która byłą fajna, ale na kredyt.

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

kefira

Zsiadłego Keefira ;-)

Carramba, będzie mnie ognorował. Ja chyba seppuku popełnię - polityczne, specjalnie nie wejdę do .Nowoczesnej ;-)

"Wolność oznacza prawo do twierdzenia, że dwa i dwa to cztery."

KOD jest bez przyszłości ponieważ reprezentuje postawę wygłoszoną na jednym z marszów przez Hollandową - "Chcemy żeby było tak jak było..." Otóż nie ma powrotu do "starego", nawet gdyby PO czy Petru objęli teraz władzę to nie mogliby już tak "rządzić" jak przez ostatnie 8 lat (a chcą nadal). Skończyło się przejadanie nadmiaru wynikłego z uczestnictwa w europejskiej strefie gospodarczej, Polska utknęła w pułapce średniego dochodu, sama Europa ma gigantyczne problemy. A KOD to tylko lament za epoką która przeminęła, trochę jak za epoką Gierka która byłą fajna, ale na kredyt.

No cóż. większych bzdur dawno nie czytałem.

Ma szanowny Kolega propagandzista jakieś dowody na swoje śmiałe tezy?

Jestem Europejczykiem.

No cóż. większych bzdur dawno nie czytałem.

Ma szanowny Kolega propagandzista jakieś dowody na swoje śmiałe tezy?

To rozumiem jest trollowanie :)

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

To rozumiem jest trollowanie :)

Trollowanie to propagandowa popierdółka którą Kolega wkleja.

Jeszcze raz zapytam - są jakieś dowody na poparcie tych tez? Jakieś cytaty, przemówienia, wywiady, program wyborczy, coś konkretnego?

Jestem Europejczykiem.

Tu masz trochę o kłopotach Europy:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Właśnie potwierdzasz to co wcześniej pisałem o KODzie - kompletne odrealnienie, "żeby było tak jaj było"

Kwik i manify potwierdzają tylko tezy Millera.....http://wiadomosci.wp.pl/kat,1329,title,Leszek-Miller-zapedzony-w-kozi-rog-Dlaczego-nie-mowil-pan-tego-kiedy-rzadzila-PO,wid,18119846,wiadomosc.html

A co to ma wspólnego z KOD, nie ma innych wątków?

Jaruś co tobie?Masz zapędy moderatorskie?

Staramy się ograniczyć straty jakie mogą oni (oszołomy) wyrządzić Polsce i doprowadzić do wzrostu świadomości społecznej.

Takiej wyrwy jak wykonała Platforma niby Obywatelska to nikt nie jest w stanie zrobić.

A,że POpaprani doprowadzili do świadomości społecznej to............fakt.

Jeżeli "ty" to miało być to, to kompletnie nie pasuje.

Ojtam Jaruś nie kryguj się.Pasuje jak ulał.

Których to głupków odfiltrowałeś? Mam szansę dołączyć do tego ekskluzywnego klubu?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Nie będzie,napisałem ci już,że rokujesz,inteligencji nie sposób ci odmówić. Odfiltrowałem tylko paru głupków,którzy usiłowali podgryzać mi mankiety i teraz możemy się "przekonywać"

Jak to nie sposób są teorie, że:

nie umiem proporcji (bo tylko taka matematyka jest potrzebna w tym temacie),

nie umiem geografii,

i coś jeszcze, aaa... nie jestem w stanie bez opylania gąsek skończyć szkoły.

:-)

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

Jak to nie sposób są teorie, że:

nie umiem proporcji (bo tylko taka matematyka jest potrzebna w tym temacie),

nie umiem geografii,

i coś jeszcze, aaa... nie jestem w stanie bez opylania gąsek skończyć szkoły.

:-)

Nie potrafisz też z właściwej perspektywy ocenić obecnej sytuacji,bo brak Ci...perspektywy. Cała nadzieja w tym,że szybko się uczysz.

Takiej wyrwy jak wykonała Platforma niby Obywatelska to nikt nie jest w stanie zrobić.

PiS stać na stworzenie po wielokroć większej wyrwy. Już zaczęli pracować nad jej budową.

A,że POpaprani doprowadzili do świadomości społecznej to............fakt.

Ostatnio PiS buduje skutecznie świadomość społeczną. 10 lat temu zajęło mu to 2 lata.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Nie potrafisz też z właściwej perspektywy ocenić obecnej sytuacji,bo brak Ci...perspektywy. Cała nadzieja w tym,że szybko się uczysz.

Teraz powinnam się obrazić, bo m.in. nie negujesz faktu dotyczącego proporcji :-/ ;-)

Dobre podsumowanie czego broni KOD (powino poszerzyć horyzonty Marysi, ze względu na ramy czasowe):

Masz, Lechu - pyffo za "budowanie wyrwy".

Jako miłośnik języka polskiego i jego meandrów - dałbym Ci i pięć!:)

Ino, że się nie da...:/

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

Teraz powinnam się obrazić, bo m.in. nie negujesz faktu dotyczącego proporcji :-/ ;-)

Publicznie przepraszam Cię za użycie inwektywy:zidiociała,nie powinienem.Pogadamy jeszcze:)

Trafiasz do ignorowanych obok asterixa i kefira,szkoda mi na ciebie prądu z baterii ipada. Jak wyrośniesz z krótkich spodni,to może dostaniesz jeszcze następną szansę.

Nieładnie jest łżeć. Za to można iść do piekła i być duszonym w smole.

Skoro ignorujesz, skąd wiesz, co piszą i Im odpowiadasz?

Zaprawdę - przeklinam Cię i skazuję na katusze wszelakie!:-)

Ze słuchaniem Radyja włącznie.

Publicznie przepraszam Cię za użycie inwektywy:zidiociała,nie powinienem.Pogadamy jeszcze:)

Nie wiem, czy pogadamy - leniwy ze mnie byt ;-)

W ogóle po co gadać z kimś, kto nic nie kuma z polityki? :-o ;-)

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

Nieładnie jest łżeć. Za to można iść do piekła i być duszonym w smole.

Skoro ignorujesz, skąd wiesz, co piszą i Im odpowiadasz?

Zaprawdę - przeklinam Cię i skazuję na katusze wszelakie!:-)

Ze słuchaniem Radyja włącznie.

Ee no prymitywna insynuacja Jacku,kefir,asterix fox i jaruś,są na indeksie,nie czytam to i nie odpowiadam i nigdzie nie znajdziesz na to dowodu. Wyzdrowiałeś już?

Nie wiem, czy pogadamy - leniwy ze mnie byt ;-)

W ogóle po co gadać z kimś, kto nic nie kuma z polityki? :-o ;-)

Masz rację,zwolnij ze służby kefira,asterixa,foxa i Jarka. Jak spadnie balast to i chęci wrócą.

Ee no prymitywna insynuacja Jacku,kefir,asterix fox i jaruś,są na indeksie,nie czytam to i nie odpowiadam i nigdzie nie znajdziesz na to dowodu. Wyzdrowiałeś już?

Użytkownik Keef dnia 22.01.2016 - 19:26 napisał:

"Nie wiem, czy pogadamy - leniwy ze mnie byt ;-)

W ogóle po co gadać z kimś, kto nic nie kuma z polityki? :-o ;-)"

Masz rację,zwolnij ze służby kefira,asterixa,foxa i Jarka. Jak spadnie balast to i chęci wrócą.

To jest dowód ;-)

.

Aha.

I jeszcze w ramach pokuty - Nałkowską czytał będziesz po wiek wieków!!!

I hinduskie dziwiolągi religijne. W oryginale!:-)

Dzięki za pamięć. Wciąż marnym wielce, acz do roboty łazić trzeba, bo mi się ludziska rozbisurmanią!:)

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

Użycie buttonu:ignore,pozwala tu fnkcjonować. Doceniłem ten pomysł.

tu masz takie...

No tak,odpowiedziałem i wcisnąłem ignor,to chyba logiczna kolejność?

Użycie buttonu:ignore,pozwala tu fnkcjonować. Doceniłem ten pomysł.

No tak,odpowiedziałem i wcisnąłem ignor,to chyba logiczna kolejność?

Szczerze? Wiem, że nie do mnie, ale co tam. Od dupy strony ;-)

Ciekawe czy odpiszesz, jak ignorujesz ;-)

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

Szczerze? Wiem, że nie do mnie, ale co tam. Od dupy strony ;-)

Ciekawe czy odpiszesz, jak ignorujesz ;-)

No przecież jużem to pisał,że Ciebie nie ignoruję,czy ja piszę po persku?

.

Aha.

I jeszcze w ramach pokuty - Nałkowską czytał będziesz po wiek wieków!!!

I hinduskie dziwiolągi religijne. W oryginale!:-)

Dzięki za pamięć. Wciąż marnym wielce, acz do roboty łazić trzeba, bo mi się ludziska rozbisurmanią!:)

Trzymaj fason:)

No to 'chorszym', niż przypuszczałem.

Gdzie???

Muszę. Trzymam.

Raz piszesz, że ignorujesz, drugi raz, że nie ;-) Ja wiem, że kobieta jest... zmienna, ale myślałam, że chociaż mężczyźni tak nie mają :-P

Raz piszesz, że ignorujesz, drugi raz, że nie ;-) Ja wiem, że kobieta jest... zmienna, ale myślałam, że chociaż mężczyźni tak nie mają :-P

To tak jak z P.O premier ona widzi milion inni 3 osoby

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Procesje watykańskie za polskie pieniądze?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.