Skocz do zawartości
IGNORED

Najlepsze życzenia noworoczne dla wszystkich Katolików w 20116 roku :)

Jacchusia

Rekomendowane odpowiedzi

Dla Pastafarian też nic miłego?

Na marginesie: winno być - "...nowy roczku."

Widać, że idiota łobrozecek klecił.

Bardzo proszę o wpisy zgodne z wątkiem. Inne nie są mile widziane, są intruzami.

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

Zgodnie z tytułem wątku - za osiemnaście tysięcy lat z okładem o katolicyzmie wszyscy zdążą dawno zapomnieć :)))

P.S.

a może autor topica zrobi dobry uczynek i się teleportuje w czasie zgodnie z podaną datą, a tu da nam spokój ??? :)

Wszystkim katolikom i niekatolikom życzę , aby zawsze przyświecały Wam ideały chrześcijańskie , a Wasze i Nasze dzieci , żeby nie wodzily na pokuszenie duszpasterzy.

Piotr

Przepraszam, chciałem podziękować, ale nie wiem czy życzenia mi przysługują, a autorowi wątku należą się podziękowania.

Otóż jestem chrześcijaninem, ale nie praktykującym. Nie użyję słowa katolik, bo ten odłam chrześcijaństwa ma tyle samo wspólnego z naukami Chrystusa co islam. Moim i tylko moim zdaniem. I nie jest moim celem obrażenie żadnego katolika, ot wolność wypowiedzi, sumienia, wyznania i ta zapluta demokracja przeze mnie przemawia i pierwsza poprawka, szkoda że nie polskiej konstytucji.

A że tak, a nie inaczej odbieram kościół katolicki to niestety, ale jego wina, nie moja...

I teraz nie wiem, chciałbym podziękować, ale nie wiem czy mam za co ?????????????????????

A ja życzę wszystkim katolikom aby żyli zgodnie z zasadami chrześcijaństwa.Do 20116r. to może się stać.

I teraz nie wiem, chciałbym podziękować, ale nie wiem czy mam za co ?????????????????????

Oczywiście, ze masz za co.

Nie rozumie tylko tej nieodpartej chęci napisania posta w w tym wątku przez niekatolików.

Przecież tyle się słyszy o tolerancji, a tu jakos nie widać :(

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

To znaczy, że niekatolik nie może tutaj złożyć życzeń Katolikom? Nawet Chrześcijanin nie może?

Ps.

Poprawnie pisze się rozumiem

Gość bartosz_55239

(Konto usunięte)

. Inne nie są mile widziane, są intruzami.

Katolicy powinni kochać swoich nieprzyjaciół...a tu jakas segregacja? Dyskryminacja??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.