Skocz do zawartości
IGNORED

IMPERIUM SŁOWIAŃSKIE

Gość A&T

Rekomendowane odpowiedzi

No i przychód naturalny był ok, wystarczał 20sty stopień zasilania.

Jest szansa że znowu będzie jak PiS wsadzi odpowiednio dużo swoich nominatów do zarządzania energetyką, ale przynajmniej uratuje program 500+ ;-)

W pierwszej dziesiątce to byliśmy tylko w fantazjach Gierka.

Przez pierwsze pięć lat dynamika wzrostu nawet ku temu zmierzała, ale wystarczy spojrzeć na strukturę wydawania pożyczonego kapitału. Dwie trzecie szło na zakup surowców i komponentów których nie mógł zapewnić lokalny przemysł. Kupowanie "gołych" licencji to nie know-how.

Dziewczyny nadal ładne.Tylko nie wiem co się z nimi dzieje po 40.Jakoś tak znikają.Czemu te ładne młode kobiety w wieku średnim i później już takie nie są?

Po prostu jeszcze jesteś za młody aby docenić ryczące czterdziestki.

lepiej doceniać te młodsze. miałem szczęście, bo kiedyś pewien stary elektryk powiedział mi w porę prostą i jakże prawdziwą sentencję - masz wacka - to kombinuj ;)

"Jakkolwiek będzie - będzie inaczej, aniżeli sobie wyobrażamy - ponieważ między Dobrem a Złem znajdujemy się w życiu i w świecie

wielowymiarowym,w którym dokumentnie pomieszane jest Przypadkowe z Nieuchronnym."(S. Lem 1999)

To brzmiało nieco inaczej

"Masz łeb i ch*j to kombinuj!"

też elektryk...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Ciekawe jak wyglądał u tych praprzodków i ewentualnie w jakich plemionach był słynny "grupen sex" ... ? A że był, to pewne. Może ktoś ma jakieś ciekawe materiały na ten temat.

"Jakkolwiek będzie - będzie inaczej, aniżeli sobie wyobrażamy - ponieważ między Dobrem a Złem znajdujemy się w życiu i w świecie

wielowymiarowym,w którym dokumentnie pomieszane jest Przypadkowe z Nieuchronnym."(S. Lem 1999)

Gruppensex to był tylko u Germanów.Prasłowianie robili to po bożemu.

Zresztą A&T na pewno Ci to objaśni jakimiś mapkami albo wykresami.

• Użytkownicy+

Szkoda, że w dawnych czasach ktoś nie wymyślił koloni dla Polaków np. na Hawajach :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Gruppensex to był tylko u Germanów.Prasłowianie robili to po bożemu.

A Noc Kupały? Nie byłem przy tym, ale ponoć niezła imprezka była ;-).

Jestem Europejczykiem.

Wojciech ocenia historię z perspektywy swojego tu i teraz.

Teraz jest tu jeden Bóg. Tylko skąd w pradawnych czasach Słowianie to wiedzieli...?

To następny przyczynek do uznania tego ludu za wyjątkowy...

Noe Słowianinem... fajnie.

Może ten cały Bóg również jest Słowiański? Zapewne nim niedługo zostanie jak z lewej na mapie będą już tylko ludy lewacko-muzułmańskie...

Gość A&T

(Konto usunięte)

Mariusz Szczytyński zdaje się rozróżniać mówiących po polsku i Słowian zamieszkujących konkretne miejsce. Najbardziej jest zaskakująca koncepcja Muru Chińskiego mającego bronić Słowian przed Chińczykami. Nie we wszystkim się z nim zgadzam. Jednak dopatruję się zaskakująco dużo prawdy.

Na przykład podstawowy nasz symbol do dziś ukrywany. Krzyż Solarny-Niebocentryczny.

krzyc5bc.png?w=1176

Koło z dwiema przeciętymi osiami to jeden z najstarszych symboli solarnych Indoeuropejczyków. Jednocześnie koło jest tutaj symbolem Nieba – Prawi, a Krzyż wyznacza cztery podstawowe przesilenia na Ziemi i cztery Znaki Zodiaku związane z przesileniami, a także 4 Kiry Świata (pory i kierunki świata oraz kierunki czasu i cztery rodzaje kiru-rozwoju).

„Podstawą swastyki jest krzyż słoneczny o równych ramionach (oznacza on wszechobecność Boga). Złamane ramiona prezentują ruch czterech żywiołów i wzajemne przenikanie się. Zagięte ramiona niektórych swastyk tworzą niedomknięte koło – krąg płomieni, gdyż domeną bóstw solarnych był ogień. U Słowian popularne były także swastyki z podwójnym „złamaniem”. Jako, że są „dynamiczniejsze”, symbolizowały one Peruna – boga burzy, wojny i piorunów.”

Swarzyca-Świąszczyca-Śwarga-Świarga

Kto ukradł nam symbol krzyża i swastyki? Przedstawiając jako swoje własne? Kościół zrobił tak z krzyżem i naszymi świętami słowiańskimi. W miejscach kultu religijnych na górach mocy postawił swoje kościoły i rżnie głąba po dziś dzień. Ilu Polaków zna swoją historię?

A jako powinna wyglądać korona naszego orła? Wiadomo, że ten krzyż nie jest katolickim.

maxresdefault.jpg

post-60595-0-76982900-1455359966_thumb.png

Gość A&T

(Konto usunięte)

Twierdzenie, że Swastyka, Swarzyca jest symbolem nazizmu, jest śmieszne.

Takie wciskanie ludziom głupoty oznacza przebiegłe zacieranie naszej kultury lub oznaką ograniczenia umysłowego, niedouczenia, nieumiejętności przyswajania wiedzy.

Jest symbolem wiedzy o ruchu galaktyk. Droga Mleczna ma cztery ramiona. Studia nad położeniem najbardziej masywnych gwiazd w naszej galaktyce wykazały, że Droga Mleczna ma cztery ramiona. To o dwa ramiona więcej niż to sugerowały niedawne obserwacje wykonane przez kosmiczny teleskop Spitzer.

droga_mleczna_3_640.jpeg

no ale ja też nie kumam, widocznie musisz to lepiej wyjaśnić

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.