Skocz do zawartości
IGNORED

BOLEK - koniec fałszywej legendy III RP ?

BoDeX

Rekomendowane odpowiedzi

Co mają robić prokuratorzy IPN? Teoretycznie czy praktycznie?

Teoretycznie mają normalnie pracować, a praktycznie pracować zgodnie z odgórnym zapotrzebowaniem, co już widać.

Jestem Europejczykiem.

Co mają robić? Teoretycznie czy praktycznie?

Teoretycznie normalnie pracować, a praktycznie pracować zgodnie z odgórnym zapotrzebowaniem, co już widać.

A Co Ty Jaro tak Bolka bronisz jesteś może smakoszem makaronu "Malma"?

Teoretycznie mają normalnie pracować,

Czyli co według Ciebie robić ?

Zakrzywiać rzeczywistość ?

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

Skoro był Bolek to musiał gdzieś też być Lolek. A może Lolków było dwóch ?

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Skoro był Bolek to musiał gdzieś też być Lolek. A może Lolków było dwóch ?

To też jest niewykluczone , chyba że ten drugi to " Tola co zahaczyła skrzydłem Tupola" :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

ale on przecież nikomu krzywdy nie zrobił, na nikogo nie kablował a podpisywali wszyscy.

Ukryta Zawartość

Co mają robić prokuratorzy IPN? Teoretycznie czy praktycznie?

Teoretycznie mają normalnie pracować, a praktycznie pracować zgodnie z odgórnym zapotrzebowaniem, co już widać.

Jak przez tyle lat sprawa była zamiatana pod dywan to kolegi nie ruszało.

Teraz wypływa bo i opcja polityczna nie przeszkadza a Kiszczak nie zyje....

Proste?

A Co Ty Jaro tak Bolka bronisz jesteś może smakoszem makaronu "Malma"?

Czyli co według Ciebie robić ?

Zakrzywiać rzeczywistość ?

Powiem uprzejmie - coraz trudniej znależć tu kogoś, kto umiec czytać ze zrozumieniem i nie jest upośledzony w widzeniu najprostszych rzeczy.

Pokaż mi miejsce, gdzie bronię Wałęsę. Ale szybciutko i bez wykrętów.

Jestem Europejczykiem.

To też jest niewykluczone , chyba że ten drugi to " Tola co zahaczyła skrzydłem Tupola" :)

To bardzo prawdopodobne. Zgłosiłeś to już do badaczy smoleńskich ?

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Jak przez tyle lat sprawa była zamiatana pod dywan to kolegi nie ruszało.

Teraz wypływa bo i opcja polityczna nie przeszkadza a Kiszczak nie zyje....

Debilne PiSSmańskie hasło propagandowe powtarzane w kółko do zerzygania.

A gdzie wyście Towarzyszu byli, jak tamto, czy owamto.

Jestem Europejczykiem.

jak już rozmawiamy o teczkach to może i o tej pogadamy lecz ta jest na pewno sfałszowana....

Ukryta Zawartość

post-20694-0-71976300-1455805364_thumb.png

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Debilne PiSSmańskie hasło propagandowe powtarzane w kółko do zerzygania.

Zamiast odpowiedziec zaczynasz debilna mantre POpapranców stosowac czyli odpowiadac pytaniem na pytanie.

Dobra socjotechnika ale nie działa juz...

Wiec zamiast robic sie czerwony po prostu odpowiedz. I idz z tym swoim PISsem bo niedługo znajdziesz go w swojej głowie :)

a wracajac do teczek:

Ukryta Zawartość

juz sie Bolek nie wykreci...i obojetnie czy znany on na swiecie czy nie to za to samouwielbienie w sytuacji gdy byl tylko pionkiem i do tego sprzedajnym powinien odpokutowac

Ukryta Zawartość

Jak wprowadzano stan wojenny i internowano działaczy opozycyjnych to taki np. Prezes spał i nie załapał się na internowanie. Do dziś to jest czarna plama w jego życiorysie.

Jak wprowadzano stan wojenny i internowano działaczy opozycyjnych to taki np. Prezes spał i nie załapał się na internowanie. Do dziś to jest czarna plama w jego życiorysie.

A myslisz ze Kaczor to bohater....? Bohaterzy z tamtych czasów albo nie dotrwałi transformacji bo ich zajeb.. albo siedza cicho za 950zl emeryturki albo rentki i próbują związać koniec z koncem.

A myslisz ze Kaczor to bohater....?

No nie wiem, pewnie dla niektórych tak.

A myslisz ze Kaczor to bohater....? Bohaterzy z tamtych czasów albo nie dotrwałi transformacji bo ich zajeb.. albo siedza cicho za 950zl emeryturki albo rentki i próbują związać koniec z koncem.

Co co ten cały PiS dla nich zrobił? Co zrobiła Solidarność, te wszystkie Śniadki, Dudy i ten z dupą na brodzie, zapomniałem już?

Kiedyś byłeś Robcio rozsądny, przez ten Smoleński do głowy ci nasrali i niestety zostało.

Zamiast odpowiedziec zaczynasz debilna mantre POpapranców stosowac czyli odpowiadac pytaniem na pytanie.

Dobra socjotechnika ale nie działa juz...

Wiec zamiast robic sie czerwony po prostu odpowiedz. I idz z tym swoim PISsem bo niedługo znajdziesz go w swojej głowie :)

Już tłumaczyłem, ale jak ktoś jest PiSoiwskim lemingiem, to nie trybi za pierwszym, ani nawet za drugim razem:

Wałęsa koło dupy mi lata, śmieszy mnie tylko podniecenie PiSSmanów i klaszczących im idiotów.

Zastanawia też szczera nienawiść webec Wałęsy. Kompleksy?

Jestem Europejczykiem.

Zastanawia też szczera nienawiść webec Wałęsy. Kompleksy?

kompleksy...No jasne....ide na line do garazu...

Nie wk***ia Cie fakt niesprawiedliwosci ? Zwykłej ludzkiej niesprawiedliwości? Nie podszytej wybujałej do absurdu wojny PO- PIS ale takiej gdy np na podwórku jako gówniarz kumpel szybe zbił a Tobie sie dostało?

Bo mnie tak.

I dlatego mit Wałesy mnie denerwuje.

/

kompleksy...No jasne....ide na line do garazu...

Nie wk***ia Cie fakt niesprawiedliwosci ? Zwykłej ludzkiej niesprawiedliwości? Nie podszytej wybujałej do absurdu wojny PO- PIS ale takiej gdy np na podwórku jako gówniarz kumpel szybe zbił a Tobie sie dostało?

Bo mnie tak.

/

AAAAA!!!

Teraz rozumiem!

Za wszystkie niesprawiedliwości w naszym kraju odpowiedzialność ponosi Wałęsa.

No to se go spalcie na stosie, albo zgrilujcie i zjedzcie jak kogoś ma to uszczęśliwić.

A później wszyscy wezmą się za ręce, pomodlą i zaśpiewają i zapanuje powszechna szczęśliwość.

Nie ma sprawy, jestem za.

Jestem Europejczykiem.

Ten mit uznaje cały świat. Chłopców od rozpierduch (PiS) świat co najwyżej toleruje.

żeby nie Pan Prezydent Wałęsa, to byś być może na syberi dupę niedźwiedziowi podcierał. dotarło cienki bolku?

Shame cienki to jestes w gadce i mozesz sobie klepac w klawiature ile chcesz a twoje wpisy mniej mnie ruszaja niz zeszłoroczny snieg

Ale skoro Bolek jest dla ciebie panem to OK mi to pasuje...pewnie z nim bys sie lepiej dogadal, podobny poziom umysłowy i erudycyjny.

Nie chcem ale muszem

No to se go spalcie na stosie, albo zgrilujcie i zjedzcie jak kogoś ma to uszczęśliwić.

Ale jak go spalą to i tak nie da rady w to miejsce wstawić Jarosława - nikt tego nie kupi...

Nawet wyznawcy pancernej brzozy z antenkom na bereciku moherkowym.....

A Niemcy się cieszą, teraz to już tylko oni obalili komunizm, bo Wałęsa czpion, czyli on i solidarność to przybudówka SB i się nie liczy....

Czyli nasi dzielni zachodni sąsiedzi sami rozprawili się z komunizmem...

Na kolejną rocznicę Rozbiórki tego murku w Berlinie już nie będą musieli Wałęsy zapraszać - bo i po co...

Głupi Polak, przed, głupi po, głupi i w następnym pokoleniu....

Fajnie się to wszystko ogląda ,-tak upada mit Elektryka co to sam obalił komunę .............

P.S. Jestem pod wrażeniem szybkości pracy IPN - przedwczoraj znaleźli 70 kg dokumentów, dziś są już bankowo pewni iż to autentyki....

Przed chwilą w tv słyszałem....

Dwa dni im ekspertyzy zajęły....

Oczywiście kpię i to bezlitośnie, wtopa będzie jak wyjdzie, że to te lewe kwity które swego czasu poszły do Oslo.....

Lol, uciekam, bo straszno i coraz bardziej śmieszno....

Owocnej dyskusji Waszmościowie...

P.S. Jestem pod wrażeniem szybkości pracy IPN - przedwczoraj znaleźli 70 kg dokumentów, dziś są już bankowo pewni iż to autentyki....

Przed chwilą w tv słyszałem....

Dwa dni im ekspertyzy zajęły....

Oczywiście kpię i to bezlitośnie, wtopa będzie jak wyjdzie, że to te lewe kwity które swego czasu poszły do Oslo.....

Lol, uciekam, bo straszno i coraz bardziej śmieszno....

Owocnej dyskusji Waszmościowie...

Jeszcze dołóżmy do tego że nowy prez TV już ma przygotowany film na tą okoliczność

Ukryta Zawartość

komuna nauki powinna pobierać od Kurskiego

Ukryta Zawartość

Głupi Polak, przed, głupi po, głupi i w następnym pokoleniu....

I to w tym wszystkim najsmutniejsze, sami z siebie robimy głupków i pośmiewisko.

Jestem Europejczykiem.

Świetne, o koncepcji "Dyzmy", o której pisałem wcześniej:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Jeszcze dołóżmy do tego że nowy prez TV już ma przygotowany film na tą okoliczność

Ukryta Zawartość

komuna nauki powinna pobierać od Kurskiego

Trzeba kuć "żelazo póki gorące"............Za kilka dni nikt nie będzie pamiętał o Bolku..........

Chociaż wolałbym żeby trochę tego dreszczyka było , np. taki Stonoga potrafi budować napięcie.................

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.