Skocz do zawartości
IGNORED

BOLEK - koniec fałszywej legendy III RP ?

BoDeX

Rekomendowane odpowiedzi

Od teraz pan Andrzej D., prezydent, który ma gdzieś konstytucję.

Poprzednicy mieli w dupie naród i obywateli...wiec ten niczym szczególnym na tym tle sie nie wyróznia.

Skad ta niecheć do niego?

Tacy byli tacy beda tacy sa

Od teraz pan Andrzej D., prezydent, który ma gdzieś konstytucję.

Pan Andrzej D. jest prezydentem od nie tak dawna więc mam nadzieję ,że w końcu konstytucję dostrzeże.

Jego poprzednik miał na to 5 lat czasu i pomimo tego ,że wlazł nawet na krzesło to i tak konstytucji nie dostrzegł.

Jakiś ty niekumaty, tam ni było żadnego krzesła.

No chyba, że piszesz tak specjalnie...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Ale polish jokes zrobili największa karierę podczas emigracji lat 80-tych. Dzisiejszych zagorzałych fanów Pis-u.

A coby się o tym przekonać - wystarczy obejrzeć filmowy dokumencik.

Krócieńki; raptem z piętnaście minut...

Nazywa się "Powrót statku".

Na jutjubie - znajdziecie.

Jak to młode godajo? Żenuła.

Czasem - do kwadratu.

A chcesz żeby kler nami rządził? I zabobony wprowadzał. I lase z budzetu (z podatków) wprowadzał.

Kropka i KOD to zmieni...a w szczególności zapełowani, czyż nie...

...

tam ni było żadnego krzesła.

Wlazł na "Konstytucję" i wytarł se buty o nią.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Jakiś ty niekumaty, tam ni było żadnego krzesła.

No chyba, że piszesz tak specjalnie...

Eeeee ... tam, może i masz rację .

Słyszałem nawet ,że nie tylko krzesła tam nie było - żyrandola , "Gęsiarki" a nawet tostera też chyba tam nie znaleźli ;)

Poprzednicy mieli w dupie naród i obywateli...wiec ten niczym szczególnym na tym tle sie nie wyróznia.

Z tego samego co do poprzedników.

Skąd to zdziwienie?

Słyszałem nawet ,że nie tylko krzesła tam nie było - żyrandola , "Gęsiarki" a nawet tostera też chyba tam nie znaleźli ;)

Ale ciepła woda w kranie została...?

na starość...

Ja? Czy ja wiem, w końcu jakieś obroty planet są, czyż nie?

Ale żeby grzebać się kropkokodach i kryptoreklamić ten proceder jak co niektórzy bez opamiętania.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Jak się zerwie z Jarkowego łańcucha i zacznie słuchać prawników a nie polityków, jak przestanie robić z siebie pośmiewisko, może wtedy mi minie ;-))

"A na całe Kargulowe plemię i pole spuść, dobry Panie, wszystkie plagi egipskie. Tylko się nie pomyl i nas, Pawlaków, sąsiadów Kargulowych, nie doświadczaj, bo my się swojej miedzy trzymamy."

jar1 dnia 12.03.2016 - 11:10 napisał

Wyświetl postUżytkownik Maju dnia 12.03.2016 - 08:15 napisał

"Powtarzam, Zelnik został wprowadzony w błąd"

Proszę powtórzyć jeszcze raz :) (Jar1)

Proszę powtórzyć jeszcze raz :)

Może się przekonam...

Proszę powtórzyć jeszcze raz :):):):)

A jednak współpracował:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Długo tak możesz?

Przecież to każdy czytający ten temat wiedział od początku że się przyznał (w przeciwieństwie do Wałęsy) ....długo tak możesz pisać, podawać cokolwiek o Zelniku, PiS-ie czy o kimkolwiek byleby nie o Wałęsie?

Nie widzisz w tym co zrobili w radio z Zelnikiem, udajesz że nie było tam manipulacji. Mnie to nie dziwi widząc jak sam ironizując manipulujesz moimi wpisami dotyczącymi przecież innej sprawy, nie tego co podałeś w linku. A wszystko to pod założoną tezę "Maju się myli. Maju kłamie". Kogo tym oszustwem chcesz zwieść.....bawi Ciebie taka dziecinada?

Kończę tą żałosną rozmowę z Tobą, bo z każdym następnym wpisem coraz jaśniej widać że nie jesteś wart mojego czasu. ;(

Ukryta Zawartość

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Maju ja nie manipuluję twoimi wpisami, jeżeli uważasz inaczej, proszę wyjaśnij gdzie. Jeżeli zmanipulowali w radio, to czekam na obiecaną sprawę w sądzie. Prosiłem cię o dowody/link na twoją tezę i nic. Tylko się obrażasz. A pisaniem o Zelniku chciałem wam pokazać jak łatwo zgnoić czlowieka. Na Wałęsę można pisac a o Zelniku nie?

I nie schlebiaj sobie, nie moim celem jest uzasadnienie, że się mylisz.

"A na całe Kargulowe plemię i pole spuść, dobry Panie, wszystkie plagi egipskie. Tylko się nie pomyl i nas, Pawlaków, sąsiadów Kargulowych, nie doświadczaj, bo my się swojej miedzy trzymamy."

A chcesz żeby kler nami rządził? I zabobony wprowadzał. I lase z budzetu (z podatków) wprowadzał.

Skończ waść z tym bełkotem bo powtarzacie w kółko to samo.Straszenie pisem i klerem nie robi żadnego wrażenia na Polakach.

Dzisiaj wizytówką są lizuśni zakropkowani, spełowaceni i zakodowani.

Na pewno do zapamiętania przez tych lizanych przez owych.

E tam, tak jawnie i bez żadnych firaneczek to teraz lizanie jest wizytówka obecnego koryta.

Skończ waść z tym bełkotem bo powtarzacie w kółko to samo.Straszenie pisem i klerem nie robi żadnego wrażenia na Polakach.

Na Prawdziwych Polakach, zapomniałeś rzec.

W Zwykłych Polakach - wzbudza trwogę i przeczucie nieszczęścia.

Może jakieś proporcje podacie; prawdziwych do zwykłych...

Ta granica jest bardzo płynna wczoraj Staniszkis prawdziwa dzis już nie ....

głupie słowo jak dla mnie Polacy sa prawdziwi ze swoimi błędami i zaletami....

ale ja stałem tam gdzie Zomo więc jestem nieprawdziwy.....

Chyba tak jak w wyborach, choć od tego czasu mogło się coś zmienić. Oczywiście jest problem, czy prawdziwym Polakiem jest osoba która jest za nowoczesną Polską w Europie, czy może osoba popierająca zaścianek wyizolowany z Europy ?

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Stosunki przy dzisiejszym korycie mozna odnieść do seksu. Brak jest zupełnie gry wstępnej. Mamy za to czyste, mechaniczne rżnięcie. Na dodatek jedynie w d....

Lizanie, to juz szkoda czasu i zbyt delikatne...

Chyba tak jak w wyborach, choć od tego czasu mogło się coś zmienić. Oczywiście jest problem, czy prawdziwym Polakiem jest osoba która jest za nowoczesną Polską w Europie, czy może osoba popierająca zaścianek wyizolowany z Europy ?

Należy zatem rozumieć ,że jak włamią się do Twojego domu twoi sąsiedzi to nie zadzwonisz na Policję bo masz z nimi dobre stosunki sąsiedzkie , tylko wręcz pomożesz im wynosić twój dobytek ? ;)

Należy zatem rozumieć ,że jak włamią się do Twojego domu twoi sąsiedzi to nie zadzwonisz na Policję bo masz z nimi dobre stosunki sąsiedzkie , tylko wręcz pomożesz im wynosić twój dobytek ? ;)

To dla mnie za skomplikowane, ale chyba ktoś Ciebie zrozumiał, więc jest sukces ;-).

Pan Andrzej D. jest prezydentem od nie tak dawna więc mam nadzieję ,że w końcu konstytucję dostrzeże.

Wątpię, Andrzej D. jest zaślepiony Prezesem.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

To dla mnie za skomplikowane, ale chyba ktoś Ciebie zrozumiał, więc jest sukces ;-).

Ja Go zrozumiałem.

Chyba tak jak w wyborach, ...

Czyli tak ze 20 procent jednych i z 15 drugich...

A gdzie reszta?

To dla mnie za skomplikowane,

Nic na to nie poradzę.

Może dopytaj u "naszych autorytetów" , wzorów demokratycznego myślenia , obrońców wolności ...

P.S.

Z tym "demokratycznym myśleniem" to był oczywiście żart.

O tym autorytecie można powiedzieć wszystko z wyjątkiem posądzania go o tak skomplikowaną czynność ;)

P.S. II

Temu jegomościowi podobno Solidarność zawdzięcza wszystko ... a może to było na odwrót, nie pamiętam już ;)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ja Go zrozumiałem.

No to odniósł sukces, ale tylko połowiczny ;-).

Czyli tak ze 20 procent jednych i z 15 drugich...

A gdzie reszta?

Miejmy nadzieję że reszta pójdzie na następne wybory. Oczywiście jaki będzie skutek ich głosowania trudno jest dziś przewidzieć.

Temu jegomościowi podobno Solidarność zawdzięcza wszystko ... a może to było na odwrót, nie pamiętam już ;)

Ten gość stał na czele ruchu, który wprowadził nas do Europy. Oczywiście nie zrobił nic sam.

Najlepsze jest to, że tego gościa popierał i pchał do prezydentury m.in. kościół katolicki i bracia Kaczyńscy.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.