Skocz do zawartości
IGNORED

BOLEK - koniec fałszywej legendy III RP ?

BoDeX

Rekomendowane odpowiedzi

jesteś prawem zobligowany do przekazania tej i formacji odpowiednim organom

Czyli upolitycznionej prokuraturze kierowanej przez polityków właśnie tej opcji?

Nie zabieram głosu w sprawie polityków,bo zwyczajnie nie są tego warci,ale namawiam do umiaru,pamiętaj że mając taką wiedzę jesteś prawem zobligowany do przekazania tej i formacji odpowiednim organom,w przeciwnym wypadku może Cię spotkać sankacja prawna.

Czyli Bolek dobrze robił?

Czyli upolitycznionej prokuraturze kierowanej przez polityków właśnie tej opcji?

Zawsze są jakieś czasy i zawsze są jakieś upolitycznienia,wiec odpowiedź brzmi:tak tej też,tak stanowi prawo.

Lenco,Benchmark,Harbeth,Ton Trager.

"SYGNALISTA – to nowe słowo,

Sygnalista to stare słowo na określenie kilku zawodów czy funkcji.

(1.1) ktoś, kto nadaje i odbiera sygnały, np. świetlne, radiowe itp.

(1.2) trębacz (wojskowy, harcerski), który wygrywa sygnały na trąbce lub fanfarze

Niestety ku utrapieniu przedstawicieli tych porządnych zawodów słowu temu zostało nadane nowe znaczenie, bo donosiciel czy kapuś brzmi niesympatycznie. Czego nie sięgnęli po "informatora"?

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

Sygnalista to stare słowo na określenie kilku zawodów czy funkcji.

Niestety ku utrapieniu przedstawicieli tych porządnych zawodów słowu temu zostało nadane nowe znaczenie, bo donosiciel czy kapuś brzmi niesympatycznie. Czego nie sięgnęli po "informatora"?

Zgadzam sie w pełni słowo określające kilka zawodów ale tym przypadku wiadomo o co chodzi

nasza miłajoca nas wadza ku uciesze gawiedzi jeszcze niejednym kuriozum nas zaskoczy....

spieszmy zakupić alkohol bo i tego niedługo nam zabronią ( ktos powie że meliny to czas przeszły?)

red.Piatek

( wpis obraźliwy )

ale tym przypadku wiadomo o co chodzi

Wiecie dobrze o co chodzi i czuwacie jak widzę jako specjaliści sygnaliści.

Czuwajcie uważnie i nie pijcie za dużo.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Czytałeś mulsie ten stek bzdur Piątka.

Gdy w roku 1954 zastępca dyrektora IV Departamentu Ministerstwa Bezpieczeństwa Publicznego ppłk. Józef Światło uciekł na Zachód i zasiadł przed mikrofonami Radia Wolna Europa, gdzie w szczegółach opowiedział tajemnice bezpieki i stosowane przez nią metody - reżimowa propaganda również określała to mianem "steku bzdur". Cóż jej bowiem innego pozostało jak iść w zapartego i robić dobrą minę do złej gry?

Dziś po latach wiemy, że Światło mówił wtedy prawdę, całą prawdę i tylko prawdę.

Wiecie dobrze o co chodzi i czuwacie jak widzę jako specjaliści sygnaliści.

Czuwajcie uważnie i nie pijcie za dużo.

Bełkot.

awsze są jakieś czasy i zawsze są jakieś upolitycznienia,wiec odpowiedź brzmi:tak tej też,tak stanowi prawo.

no wiesz za adolfka tez tak byłoi w pewnym momencie nalezalo powiedziec...dosc.Mam w dupie takie prawoi TAKICH prawnikow.

czytalem ten tekst Piatka i to jest bardzo dobrze udokumentowana historia polaczona z zyciorysem maciarka

Bardzo dobrze.

a ci koledzy maciarka dotad... to skad?

nie wspomne juz ze jak tak 100osob powolujac sie na dokumenty Piatka zglosi sprawe do prokuratury i zostanie wydane 100 wyrokow to Polska zdechnie ze smiechu.Z uwagi na specyfike naszego prawa.Tak wiec moze wreszcie dotrze do napuszonych prawnikow ze stanowia oni TYLKO koszt nie dajac przychodu bo to prawo bardzo czeso jest kula u nogi logiki.Tak wiec prawniku ulecz sie sam a nie nawouluj do tego obywatela.Jestescie kosztem... niezbednym... ale tylko kosztem.

Juz poslowie zlozyli sprawe do prokuratury odnosnie ksiazki Piatka i to wystarczy zeby potem nie zdechnac ze smieschu.

ove4tq7q.png

Nie informował tylko sygnalizował ;-).

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Nie zabieram głosu w sprawie polityków,bo zwyczajnie nie są tego warci,ale namawiam do umiaru,pamiętaj że mając taką wiedzę jesteś prawem zobligowany do przekazania tej i formacji odpowiednim organom,w przeciwnym wypadku może Cię spotkać sankacja prawna.

mam organy ścigania informować o faktach powszechnie znanych, w stosunku do których powinny działać z urzędu?

jestem w stanie się poświęcić. jeśli mnie skażą za to, że nie złożyłem doniesienia do prokuratury to znaczy, że potwierdzą że

cyklofrenik jest szpiegiem. myśl dalej. pisdnięci zawsze mają wiatr w oczy.

Czy jeśli pusta ściana promuje ateizm (stanowisko Włoch w sprawie dot. krzyża w szkole) to rozwiązaniem jest tapeta w krzyże?

powiem wiecej ciagnac ten absurd .Lecoman juz wie a ja wysylam mu komplet materialow dowodowych ktore łatwo sprawdzic na autentycznosc na jego skrzynke kontaktowa.I czekamy tydzien na jego zawiadomienie do prokuratury..a potem zawiadamiamy prokurature ze Leckoman ...Oni tak maja tyle ze to wszystkie prawne sztuczki mozna sobie do dupy wsadzic robiac strajk wloski i lecoman zostanie bez wyplaty.

a z grubsza polega to na tym ze taki gosc co to nie lubi politykow i nigdy nie glosuje na PIC dziwnym trafem zawsze jest za jedyna sluszna partia.I nie odbiera argumentow bo nie lubi politykow no chyba ze tylko jednego.

mam organy ścigania informować o faktach powszechnie znanych, w stosunku do których powinny działać z urzędu?

jestem w stanie się poświęcić. jeśli mnie skażą za to, że nie złożyłem doniesienia do prokuratury to znaczy, że potwierdzą że

cyklofrenik jest szpiegiem. myśl dalej. pisdnięci zawsze mają wiatr w oczy.

Tak,masz poinformować,takie jest prawo. Pomijam fakt,że "powszechnie znanych"to tylko Twój pogląd a nie fakt udokumentowany dowodowo.Chyba ,że coś w nocy uległo znowelizowaniu a to wtedy przepraszam. Prawa nie stosuje się jak się komu podoba,tak właśnie ten kraj niszczy pis,prawo się respektuje-zawsze,inaczej jest burdela a nie Państwo Prawa. Skoro jesteś w posiadaniu wiedzy,źe w polskim Rządzie są agenci GRU,to MASZ OBOWIĄZEK zawiadomić o tym organa ścigania.

Lenco,Benchmark,Harbeth,Ton Trager.

A upolitycznione organy ścigania zamiast przeanalizować przedstawione dowody pociągną do odpowiedzialności zgłaszającego z paragrafu o pomówienie albo utrudnianie pracy instytucji państwa.

to jest tak jak z gadaniem do obrazu.Tlumacze mu ze juz wie a ja mu dosle dowody czy chce czy nie chce.I do roboty lekoman.Czy ci sie to podoba czy nie bo to panstwo prawa jest.Czyz nie??A jak masz watpliwosci to sam sprawdz te dowody.A

Tak,masz poinformować,takie jest prawo. Pomijam fakt,że "powszechnie znanych"to tylko Twój pogląd a nie fakt udokumentowany dowodowo.Chyba ,że coś w nocy uległo znowelizowaniu a to wtedy przepraszam. Prawa nie stosuje się jak się komu podoba,tak właśnie ten kraj niszczy pis,prawo się respektuje-zawsze,inaczej jest burdela a nie Państwo Prawa. Skoro jesteś w posiadaniu wiedzy,źe w polskim Rządzie są agenci GRU,to MASZ OBOWIĄZEK zawiadomić o tym organa ścigania.

Ja rozumiem ze pisdnięci powołują sie na prawo ale sami uważają ze dotyczy ono tylko drugiego sortu. Art. 240 par. 2 kk. Książka o związkach cyklofrenika z gru ukazała sie nakładem 100 tys. egzemplarzy.

pisdniętych nie ima sie rownież logika. powtarzam: godzę sie na bycie skazanym na podstawie art. 240kk ponieważ aby mnie skazać prokuratura musiałaby przekonać sąd, że cyklofrenik to agent gru.

Czy jeśli pusta ściana promuje ateizm (stanowisko Włoch w sprawie dot. krzyża w szkole) to rozwiązaniem jest tapeta w krzyże?

A to spoko. Piotrowicz po prostu szmacił się w pzpr.

A Jaro zawsze dziewica miał ustawionych starych i przenieśli go do innego liceum aby mogl zdać maturę. To jest taki pisdnięty wzorzec moralności.

7493909c787f21ada9a895b2591bed63.jpg

Pod przywództwem Wałęsy rozpoczęto uwalnianie Europy od socjalizmu. Teraz Prezes przywraca go z siłą wodospadu.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

A Jaro zawsze dziewica miał ustawionych starych i przenieśli go do innego liceum aby mogl zdać maturę. To jest taki pisdnięty wzorzec moralności.

Pewnie też związali się z komuną. Wszystko na to wskazuje. Stąd obecna sympatia do takich osobników jak Piotrowicz.

krotko ,mowiac tomus ..cienkie .Akurat na robola ze stoczni.Tego wezmie TA propaganda.
To jest bardziej jako brak humoru....

A że donosił to inna sprawa.

aa chiba ze tak a ze donosił to inna sprawa ktora juz nie ma znaczenia

teraz bardziej istotne jest ile UBekow wspolpracuje z obecnym rzondem i dlaczego.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.