Skocz do zawartości
IGNORED

Polecam przeczytać - fanom obu stron...

Shrek777

Rekomendowane odpowiedzi

<br />Po 8 latach rozpierduchy PO wiem, że to taka banda gnid wypełniająca wszelką możliwą przestrzeń. W regionach potworzyły się swoiste "rodziny" zawłaszczające samorządami... państwem...<br />

Ciekawe. W moim mieście i regionie od wielu już lat nie rządziło PO. Nie mam z tą partią nic wspólnego ale znam kilka osób z tej opcji, od wielu lat w lokalnej opozycji , prawdziwi społecznicy nie mający żadnych profitów z władzy ( bo nią tu nie są ), co ty na to ?

Poza tym jesteś okrutny i niesprawiedliwy.

Ludzie którym chce się coś robić poza narzekaniem, pisaniem na forach i oglądaniem TV nigdy nie mieli w tym kraju lekko ,to taka nasza narodowa specyfika. A już szczególnie jak osiągnęli jakiś sukces . Ale żeby zaraz "banda gnid"...No dobra, rozumiem że zapewne przeżyłeś jakąś lokalną traumę. Ale to nie powód, żeby tak generalizować.

To jeszcze gorsze niż bycie ufiksowanym na jedną opcję lub "spolaryzowanym na jedną prawdę".

Gość DORAMAT

(Konto usunięte)

NIE obcych. Tylko w Polsce żadna ekipa nie powinna rządzić dłużej niż jedna kadencję. za 20 30 lat może tak.... Trzeba patrzeć im na ręce. A różnica czy to PIS czy PO. hmmmm teraz rządzą czarni, a 4 lata największy "obrońca demokracji" przyszły pan premier Swetru i kapitał jedyny słuszny będzie mógł odetchnąć z ulgą - nareszcie " znowu normalnie". Chociaż nie ukrywam, że PIS po tej akcji ze stadninami i wymianą kadry "na lepszą" zdrowo mnie wk....! cóz takie takie życie a karawana idzie dalej do przodu....

cóz takie takie życie a karawana idzie dalej do przodu....

Pytanie tylko, czy my planujemy dalej jechać z tą karawaną do przodu ?

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Gość DORAMAT

(Konto usunięte)

a masz inny wybór?

a odnośnie stadnin niezły post ktoś napisał przed chwilą w temacie BOLEK - koniec fałszywej legendy III RP"". Zmienia się wtedy trochę punkt widzenia na tą kwestię

a masz inny wybór?

Ja nie, ale obecnie rządzący tak. To oni rządzą.

a odnośnie stadnin niezły post ktoś napisał przed chwilą w temacie BOLEK - koniec fałszywej legendy III RP"". Zmienia się wtedy trochę punkt widzenia na tą kwestię

Wiesz ile materiału propagandowego przewala się przez to forum. Najwięcej produkują fani jedynie słusznej partii. Ja bym zachował dystans do takich informacji. Ilość materiału propagandowego wytworzona w np. wątku o katastrofie smoleńskiej nakazuje dużą ostrożność do wszelkich informacji wklejanych tu przez fanów jedynie słusznej partii rządzącej.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

a masz inny wybór?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Dzięki propagandzie PiS człowiek przynajmniej poszerza swoją wiedzę o otaczającym świecie. Kto wie może niedługo będę dzięki temu miał większą wiedzę o koniach od nowego zarządcy tej stadniny ;-).

Ukryta Zawartość

Gość DORAMAT

(Konto usunięte)

Ja nie, ale obecnie rządzący tak. To oni rządzą.

Wiesz ile materiału propagandowego przewala się przez to forum. Najwięcej produkują fani jedynie słusznej partii. Ja bym zachował dystans do takich informacji. Ilość materiału propagandowego wytworzona w np. wątku o katastrofie smoleńskiej nakazuje dużą ostrożność do wszelkich informacji wklejanych tu przez fanów jedynie słusznej partii rządzącej.

nie wchodzę na pewne tematy - szkoda czasu. Podstawa to zachować zdrowy rozsądek i samemu umieć wyciągnąć wnioski z natłoku mega-propagandy z każdej z możliwych stron. Mam taką zasadę - nie wypowiadam się autorytarnie jeżeli jakiegoś tematu faktycznie mocno nie poznałem albo dopiero raczkuje.

Są projekty, żeby w każdym zakładzie pracy zatrudniającym ponad 10 osób istniała podstawowa organizacja partyjna PiS, pilnująca realizacji polityki PiS, zgodnie z ostatnim okólnikiem prezia.

Mam taką zasadę - nie wypowiadam się autorytarnie jeżeli jakiegoś tematu faktycznie mocno nie poznałem albo dopiero raczkuje.

Dlatego na temat koni się nie wypowiadałem, ale teraz po przeczytaniu tego artykułu potwierdzającego moje przypuszczenia już wiem o koniach więcej, ale prezesem stadniny nie chcę być ;-).

Pisoskich bredni ciąg dalszy następuje:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość DORAMAT

(Konto usunięte)

Z końmi notabene podobnie jest jak z żubrami. Po wojnie, w której zarówno nasi obecni sojusznicy z za Odry w zespół z naszymi niedawnymi braćmi z za Buga zadbali odpowiednio także o te zasoby - tylko dzięki grupie fanatyków- fascynatów udało się odrobić straty wojenne. Przed takimi ludźmi chylę czoła.

tylko dzięki grupie fanatyków- fascynatów udało się odrobić straty wojenne. Przed takimi ludźmi chylę czoła.

Fachowość i fascynacja wykonywaną pracą zawsze powinna być doceniona. Chociaż tym pochylonym czołem.

Ukryta Zawartość

Też polecam przeczytać, co prawda jest oddzielny wątek o tym, ale zrobiła się tam w tej chwili taka chamówa, że nie mam serca nikogo tam odsyłać...

Warto zwrócić uwagę na fragment o kochance Wojtyły - autor od razu zaznacza iż uważa to za prymitywną fałszywkę, ale zadaje bardzo niewygodne pytanie czemu o tych pamiętnikach - diabelnie niewygodnych dla IPN i PIS-u nie ma ani słowa...

I Panowie serdeczna prośba grubiańskiego ogra - szanujmy się, od obrzucania nas gnojem mamy sąsiadów na wschodzie i zachodzie - nie zastępujmy ich....

P.S. Co do rotacji stanowisk. Rozumiem jedna partia miała 8 lat obsadziła wszystko co się dało swoimi. Zrobili to w białych rękawiczkach.

Przychodzi druga - obsadza wszystko swojakami - robi to w dość chamski sposób. OKi metody rożne, cel ten sam. Rozumiem - nie popieram, rozumiem

Co mnie tylko wq...ia to iż wyrzuca się ludzi którzy trzymali się od polityki z daleka i zastępuje ich partyjniakami nie mającymi pojęcia o firmie którą obejmują...

Pas pies konie, acz to piękne zwierzęta. Ale z tych stadnin żyją ludzie, z pracy tam mają na chleb, od zwykłego pana co gnój wyrzuca, do pani księgowej.

Dalej to przynosi zyski - duże pieniążki do budżetu to nie obsadzajmy tam kogoś kto w tv mówi iż polubi konie i czuje że to będzie jego nowa pasja...Litości.....

Jestem apolityczny, ale cenię ten swój kraj i takie decyzje zabijają u mnie jakąkolwiek sympatię do PIS-u i z osoby im cichcem kibicującej robią osobę która zaczyna uważać ich za szkodników....Ja wiem że pan prezes ma to poniżej pleców, tylko za niecałe 4 lata armia takich ja ja może tam mieć pana prezesa....

Ukryta Zawartość

Są projekty, żeby w każdym zakładzie pracy zatrudniającym ponad 10 osób istniała podstawowa organizacja partyjna PiS, pilnująca realizacji polityki PiS, zgodnie z ostatnim okólnikiem prezia.

To żart ?

Ja wiem że prezes szeroko wprowadza stare , sprawdzone , komusze metody, ale do obowiązkowego organizowania w każdym zakładzie pracy POP ( dla młodzieży nie pamiętającej czasów komuny : " Podstawowa Organizacja Partyjna )z etatowym politrukiem się nie posunie. Zabrakło by mu kadr.

<br />Jestem apolityczny, ale cenię ten swój kraj i takie decyzje zabijają u mnie jakąkolwiek sympatię do PIS-u i z osoby im cichcem kibicującej robią osobę która zaczyna uważać ich za szkodników....Ja wiem że pan prezes ma to poniżej pleców, tylko za niecałe 4 lata armia takich ja ja może tam mieć pana prezesa....<br /> <br /> <br />

Pan Prezes ostatnio jasno powiedział, że przez ostatnie lata przy władzy i w biznesie byli nie ci, co trzeba , i że on to zmieni. Co tu komentować ?

Żniwa wyklętych

Ukryta Zawartość

post-8303-0-59080700-1456670857_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Prawda nigdy nie jest czarnobiała. Zwłaszcza w 6 roku wojny.

Mordy na Podlasiu oddział "Burego" urządził w 1946 , a więc po wojnie. Albo jak ktoś woli, w 1 roku nowej wojny.

Ale się zgadzam, że prawda nigdy nie jest czarno-biała.

A jakie jest Twoje zdanie na ten temat?

Takie.

Żniwa wyklętych

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Rozumiem.

Sam nigdy nie rozumiałem idei wyżynania dzieci, bywało nienarodzonych... taka idea biblijna.

Ale podobna ucywilizowana idea wpisuje się nieco w teraźniejszość; dzieci resortowe, dziadek z wermachtu, ojciec z AK ale dziwnie obdarowany przez reżim PRL...

Coś za często strzelamy do krewnych chcąc zranić bohatera ataku...

• 1 miesiąc później...

<iframe width="640" height="360" src="

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Ukryta Zawartość

Żniwa wyklętych

nawet nie same zdjecia bo to banał.Radze poczytac komentarze nawet zakladajac ze to ludzie niewyksztalceni albo niedoinformowani.Tam tak samo jak i tu tak naprawde NIKOGO ta prawda nie interesuje.Nawet jesli poznanie jej trwa piec minut i zero wysiłku.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

poznanie jej trwa piec minut i zero wysiłku

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.