Skocz do zawartości

Czy Donald Trump powinien zostać prezydentem USA?  

211 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Donald Trump powinien zostać prezydentem USA?

• TAK
      103
    • NIE
      108
  2. 2. Czy zdobycie fotela prezydenta USA przez Donalda Trumpa oczyści atmosferę na linii Rosja - USA?

• TAK
      65
    • NIE
      146
  3. 3. Czy dzięki zwycięstwu Donalda Trumpa w wyborach prezydenckich w USA jest szansa na odtajnienie umowy TTIP?

• TAK
      71
    • NIE
      140
  4. 4. Czy zwycięstwo DT w wyborach w USA zmieni coś w ich polityce bliskowschodniej ?

• TAK
      124
    • NIE
      87
  5. 5. Ilu Generałów w P{entagonie pójdzie na emeryturę jak DT zostanie prezydentem USA?

• 5
      92
    • 50
      69
    • 150
      50

Rekomendowane odpowiedzi

5 godzin temu, argus napisał:

Biedactwa prawackie - cały okrutny świat przeciwko nim 😉

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
15 godzin temu, soundchaser napisał:

Komu pisowcy sprali mózg tutaj?

Mógłbym, ale nie wymienię. Wielu tych ludzi nawet nie wie że im PiS wyprał mózg swoją polityką rozdawnictwa, na tym polega umiejętne pranie mózgu, tak jak na wschodzie Europy 🙂.

5 godzin temu, Chicago napisał:

Ależ fajnie mnie się rozkręciłeś chłopaku - jedziesz dalej!

Ty nas też fajnie rozkręcasz wierząc że to co piszesz/myślisz to jedynie słuszna prawda 😉. Jedziesz dalej.

6 godzin temu, Chicago napisał:

Ależ oczywiście. Swoją prawdę. Lewacką. Czyli kłamie. Wszyscy się śmieją z CNN,

To czemu ta stacja jeszcze istnieje skoro wszyscy się z niej śmieją?

6 godzin temu, Chicago napisał:

Ależ oczywiście. Swoją prawdę. Lewacką.

Na całe szczęście to nie jest PiS-prawda.

8 godzin temu, Chicago napisał:

Ja nie rozumiem, co Ty chcesz udowodnić, ale mów.

Ja też nie rozumiem co Ty chcesz udowodnić, ale trudno widać że nie wszyscy myślą takimi kategoriami ja Ty. Nic nadzwyczajnego.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

8 godzin temu, Chicago napisał:

Zresztą wszyscy należą do tej samej korporacji,

A do której korporacji Ty należysz, może tej od Trumpa?

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

35 minut temu, Lech36 napisał:

Ty nas też fajnie rozkręcasz wierząc że to co piszesz/myślisz to jedynie słuszna prawda 😉

Ale prawda jest tylko jedna...trzeba wiedzieć która. 😉

14 minut temu, dulon184 napisał:

On przyswaja to co mu pasuje

Ty i Twoi koledzy przyswajacie z kolei to, co jest polityczną poprawnością...ze strachu i w nadziei, że kiedyś to Wam się opłaci.

11 minut temu, soundchaser napisał:

Ty masz swoją a ja mam swoją która jest prawdziwa okaże się za jakiś czas. Żeby tylko nie wiązało się to z ofiarami tak jak na Ukrainie.

14 minut temu, soundchaser napisał:

co jest polityczną poprawnością.

Polityczną poprawnością jest spokój a nie działania rozniecające zawieruchę nienawiści z czego tworzą się wojny.

Koronny argument 🙂

Bardzo proszę o odniesienie się do rewelacji Tomka (też w tym wątku pisze) i prawdy o reptilianach i smoczych rasach, bo zaczepiam delikatnie "tych co stanęli w prawdzie" już któryś dzień i nikt kolegi spiskowca nie broni. Gdzie jest prawda? 

Mamy tutaj oderwanego całkowicie od rzeczywistości użytkownika (moim zdaniem), który oprócz tych reptilian głosi to samo co wy. 

To budzi sceptycyzm 🙂

17 minut temu, Piękny Stefan napisał:

Mamy tutaj oderwanego całkowicie od rzeczywistości użytkownika (moim zdaniem), który oprócz tych reptilian głosi to samo co wy. 

To budzi sceptycyzm 🙂

I vice versa. Jak nietrudno zauważyć ścierają się tutaj dwa obozy o skrajnie odmiennych poglądach ale to nie znaczy, że w obrębie jednego obozu wszyscy muszą myśleć identycznie. Ja Koledze Tomkowi nie zabraniam mieć takie poglądy, z którymi częściowo się nie zgadzam i go za to nie potępiam. Ważne, że zgadzam się z nim w większości spraw...tych również apolitycznych, np. dotyczących zdrowia i diety.
Ty natomiast reprezentujesz typowe zachowanie poprawne politycznie, jesteś zgodny z zawsze obowiązującą narracją - nowy ład, wojna na Ukrainie i związane z tym dyżurne hasła typu ruski troll, pożyteczny idiota, czy okres pandemii i tych nieszczęsnych szczepionek - hasła typu foliarz, szur, spisek - zawsze są obecne w Twoich komentarzach.
Nieważne czy ta cała narracja jest zgodna z prawdą, ważne żeby się pod nią podłączyć i płynąć z jej nurtem.

Taki jest Twój cel i Twoich kolegów z tej samej grupy.
Po co to robicie...ze strachu, albo dla jaj, a może zwyczajnie jesteście wynajęci do podtrzymywania na forum "prawd" zgodnych z przyjętą, oficjalną narracją.

3 minuty temu, soundchaser napisał:

Nieważne czy ta cała narracja jest zgodna z prawdą, ważne żeby się pod nią podłączyć i płynąć z jej nurtem.

A Twoja narracja jest niby słuszna? Może jedynie słuszna? Zalatuje komuną 😉.

8 minut temu, soundchaser napisał:

Ty natomiast reprezentujesz typowe zachowanie poprawne politycznie, jesteś zgodny z zawsze obowiązującą narracją - nowy ład, wojna na Ukrainie i związane z tym dyżurne hasła typu ruski troll, pożyteczny idiota, czy okres pandemii i tych nieszczęsnych szczepionek - hasła typu foliarz, szur, spisek - zawsze są obecne w Twoich komentarzach.

Do poprawności politycznej to mi daleko. Jestem uczulony na głupotę. Im jestem starszy tym bardziej. I o ile by mi to nie przeszkadzało jakby sobie tacy foliarze i spiskowcy "foliarzowali" i spiskowali bez szkody dla ogółu, ale niestety szkodzą, bo ich opinie produkują skrajnych prawaków, którzy nas pchają na wschód. A ja tam trafić nie chcę.

Edytowane przez Piękny Stefan
5 minut temu, soundchaser napisał:

Po co to robicie...ze strachu

Strach przed wojną to nic złego, parcie do wojny to bardzo złe zjawisko.

44 minuty temu, Lech36 napisał:

Strach przed wojną to nic złego, parcie do wojny to bardzo złe zjawisko.

Nie taki strach mam na myśli. Tak samo jak nikt z nas nie chce wojny, więc ten komentarz to chyba nie ten adres.

45 minut temu, Piękny Stefan napisał:

Jestem uczulony na głupotę

Wyobraź sobie, że ja też. Dla mnie głupotą jest obsesyjne wyszukiwanie na naszym forum ruskich trolli, podobnie jak również obsesyjna obrona i gloryfikacja covidowych szczepionek niby ratujących życie, podczas gdy już od dawna wiadomo, że one życia nie ratowały a raczej odbierały, albo powodowały bardzo różne negatywne dla zdrowia skutki uboczne, nie wyłączając trwałego kalectwa. To jest fakt, a nie teoria spiskowa, a Ty nawet teraz dalej brniesz w zaparte i z uporem maniaka próbujesz na czarne mówić białe.

Więc co to jest? Głupota, czy silna indoktrynacja związana z tą poprawnością polityczną?
A może zwyczajna naiwność, o którą raczej Ciebie nie podejrzewam...chociaż kto Cię tam wie...w sumie to to samo co głupota.

57 minut temu, Piękny Stefan napisał:

I o ile by mi to nie przeszkadzało jakby sobie tacy foliarze i spiskowcy "foliarzowali" i spiskowali bez szkody dla ogółu, ale niestety szkodzą, bo ich opinie produkują skrajnych prawaków, którzy nas pchają na wschód.

Nadinterpretacja, żeby nie napisać po prostu - bzdura.

Ty naprawdę masz jakieś skrajne poglądy...to niebezpieczne. Zdajesz sobie z tego sprawę?

58 minut temu, soundchaser napisał:

Nie taki strach mam na myśli. Tak samo jak nikt z nas nie chce wojny, więc ten komentarz to chyba nie ten adres.

Niektórzy na forum nawet nie czują że ich wypowiedzi mogą prowadzić/nagabywać do wojny, ale możliwe że się mylę. Możliwe że oni chcieliby powalczyć i się sprawdzić jako bohaterowie. Można się wypróbować w Ukrainie. Wystarczy się zgłosić jako najemnicy.

Godzinę temu, soundchaser napisał:

Wyobraź sobie, że ja też. Dla mnie głupotą jest obsesyjne wyszukiwanie na naszym forum ruskich trolli, podobnie jak również obsesyjna obrona i gloryfikacja covidowych szczepionek niby ratujących życie, podczas gdy już od dawna wiadomo, że one życia nie ratowały a raczej odbierały, albo powodowały bardzo różne negatywne dla zdrowia skutki uboczne, nie wyłączając trwałego kalectwa. To jest fakt, a nie teoria spiskowa,

Co jest faktem?
Sound negując szczepionki dołączasz do ciemnogrodzian. Oczywiście wolno Tobie, ale tylko na własny rachunek a wciąganie w to innych to kompletna głupota. 

2 godziny temu, soundchaser napisał:

Ja Koledze Tomkowi nie zabraniam mieć takie poglądy, z którymi częściowo się nie zgadzam i go za to nie potępiam.

i to stanowi trzon 😄 

20 minut temu, Lech36 napisał:

Sound negując szczepionki dołączasz do ciemnogrodzian

Jakie szczepionki??? Eksperymentalne wakcyny covidowe, które nikomu nie pomogły, a milionom ludzi zabrały zdrowie i życie nazywasz szczepionkami???

Dobra... szkoda prądu na dyskusje ze zindoktrynowanymi.
Po burzy wyszło słonko...idę na rower. 😉

Pa.

Eksperymentalne wakcyny covidowe, które nikomu nie pomogły, a milionom ludzi zabrały zdrowie i życie nazywasz szczepionkami???

Mi pomogły i wszystkim osobom z mojej rodziny też. Ty miałeś szczęście że nie miałeś okazji sprawdzić czy lepiej być zaszczepionym czy niezaszczepionym. Pomogły również osobom pracującym w przychodni zdrowia do której należymy a tam wirus "latał" na niskiej wysokości, ale nikt z osób które znamy nie zachorował. 
Mówisz że milionom ludzi zabrały zdrowie? To teoria rodem z ciemnogrodu, ale Ty pewnie uważasz inaczej, wolno Tobie, ale nie wciągaj w to innych. Ciekawy jestem tylko jak się doliczyłeś tych "milionów"?

Byłbym ostrożny z takimi ocenami. Występowanie zakrzepicy jako skutek przyjęcia eksperymentalnego preparatu medycznego jest udokumentowany.
Po za tym próba aplikowania ,,szczepionki,, wszystkim ludziom, często pod presją utraty pracy,
na chorobę o śmiertelności +/- grypy jest nieakceptowalna.

Godzinę temu, Lech36 napisał:

Mi pomogły i wszystkim osobom z mojej rodziny też.

Taaa...skąd to wiesz? 

Godzinę temu, Lech36 napisał:

Ty miałeś szczęście że nie miałeś okazji sprawdzić czy lepiej być zaszczepionym czy niezaszczepionym.

Ty miałeś szczęście, że najprawdopodobniej trafiłeś na szprycę z serii tzw. placebo, która krzywdy Ci nie zrobiła. Jakbyś się nie zaszprycował to też byś przeżył.
Mój wujek zmarł 2 tygodnie po zaszczepieniu na zawał serca, a nie był chory.

Koniec tematu. To wątek o Trumpie.

Gość

(Konto usunięte)

I o to, o czym trąbie już szereg lat - tutaj chodzi o bezczelne zawładnięcie krajem i rozpieprzeniem go w drobny mak. Co widać, słychać i czuć. Jak ktoś tego nie widzi i nie rozumie, to sorry, ale nie pomogę. Wystarczająco ukazałem i jak ktoś do tej pory nie zrozumiał, to już nie zrozumie. Zresztą wątpię czy ktokolwiek i cokolwiek obejrzał i wysłuchał, co w sumie łatwo sprawdzić…??? Lepiej mema pooglądać i powymachiwać kijkiem z ukrycia. Żenada. 

Człowieku, jesteś imigrantem w PIERWSZYM pokoleniu, tyle wiesz ile zjesz. I każdy Murzyn żyjący w USA od pokoleń, może Cię nazwać "białym przybłędą". A jak siedzisz na zasiłkach, to nawet "white trash". Życie.

Przychodzisz tu na forum odreagować?

image.thumb.png.f3d99757968cb62ebe90fa2ee1608e44.png

Life is brutal.

9c0341dd253b303f8841d1a3b732f033.jpg

Jakie szczepionki??? Eksperymentalne wakcyny covidowe, które nikomu nie pomogły, a milionom ludzi zabrały zdrowie i życie nazywasz szczepionkami???
Dobra... szkoda prądu na dyskusje ze zindoktrynowanymi.
Po burzy wyszło słonko...idę na rower.
Pa.

Daleko ten sklep...
2 godziny temu, soundchaser napisał:

Taaa...skąd to wiesz? 

Ty miałeś szczęście, że najprawdopodobniej trafiłeś na szprycę z serii tzw. placebo, która krzywdy Ci nie zrobiła. Jakbyś się nie zaszprycował to też byś przeżył.
Mój wujek zmarł 2 tygodnie po zaszczepieniu na zawał serca, a nie był chory.

Koniec tematu. To wątek o Trumpie.

Sekcję zrobiliście?

Raczej nie .

To skad pomysł że szczepionka go zabiła?..

Piszesz że na zawał .

Skad tam szczepionka .

22 minuty temu, dulon184 napisał:

To skad pomysł że szczepionka go zabiła?..

Piszesz że na zawał .

Zapalenie mięśnia sercowego dokładnie.

Produkuj się ze swoimi szczepionkowymi fantasmagoriami w stosownym wątku, nie tutaj. Inaczej będę zgłaszał do moderacji - do skutku. Czy wyraziłem się wystarczająco jasno?

5 minut temu, bum1234 napisał:

Specjaliści od płaskiej ziemi?

Spadaj do wątków kablowych kolejny trollu. Tam jest Twoje miejsce by naparzać się z audiofilami, którzy słyszą to czego Ty nie potrafisz usłyszeć. 

Edytowane przez soundchaser
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.