Skocz do zawartości
IGNORED

Luźne spotkanie audiofilsko-towarzystkie w Krzyżu Wielkopolskim

BeatX

Rekomendowane odpowiedzi

Wolę nie dowiadywać się niczego więcej w tym temacie :)

... w tym momencie zróbmy przerwę, polejmy po jednym i wypijmy za dobry dźwięk :)

PC (Spotify, AIMP4) | ODAC revB+O2 | ADAM A7X | Sennheiser HD600

Każdy tak mówi ;-)

To powiedz ile masz takich "na wszelki wypadek"?

Wolę nie dowiadywać się niczego więcej w tym temacie :)

... w tym momencie zróbmy przerwę, polejmy po jednym i wypijmy za dobry dźwięk :)

Jak już wypijesz(najlepiej dwa pod rząd) To zapraszam na PW :))

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Jeszcze raz disco, ja nie mam żadnego klona, rozumiesz to?

Inaczej: nie przyznajesz się do posiadania klona. Tak będzie bliżej prawdy.

Wiem, ze ci ciężko to zrozumieć ale zawsze możesz zapytać admina, dobrze wiesz, że każdy kiedyś wpada...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Bo widzisz, klony mają wszyscy a tylko ja miałem odwagę się przyznać

Oczywiście i każdy gada sam do siebie :) Zastanawia mnie tylko jedno czemu Ty jeszcze nie masz bana!

Jesteś pewien?

Dosyć mocne słowa w stosunku co do użytkownika, który ma spory staż na forum i ponad 20 tyś postów na koncie..

Bald, Accu i Discomaniac71 to ta sama osoba o wielu jaźniach. Rzeczywiście dyskutował ze samym sobą;) Łatwo to sprawdzić, bo konta nie są usunięte;)

A ja się z niczym nie kryję i nie dyskutuję sam ze sobą ;)

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Wiem, ze ci ciężko to zrozumieć ale zawsze możesz zapytać admina, dobrze wiesz, że każdy kiedyś wpada...

Ciężko bo każdy ma ale nikt nie chce się przyznać ale przyjmijmy że Ci wierzę.

A co do mnie napiszę tak... Posypanie głowy popiołem to był pewnego rodzaju wstyd ale uważam że każdy powinien ponieść odpowiedzialność za to co robi. Tym bardziej ktoś kto uważa się mentalnie za osobę dojrzałą która nie boi się ryzyka i trudnych decyzji. Dlatego nigdy więcej żadnych klonów. Ani teraz ani nigdy. Wiem że niektórzy uśmiechają się pod nosem czytając te słowa i cieszą się że oni nie wpadli. Może nawet myślą że oni nigdy nie wpadną. Ja też przyznałem się dobrowolnie. Nikt mnie o to nie prosił. Zrobiłem to dla samego siebie. Czego i Wam życzę.

Ciężko bo każdy ma ale nikt nie chce się przyznać ale przyjmijmy że Ci wierzę.

A co do mnie napiszę tak... Posypanie głowy popiołem to był pewnego rodzaju wstyd ale uważam że każdy powinien ponieść odpowiedzialność za to co robi. Tym bardziej ktoś kto uważa się mentalnie za osobę dojrzałą która nie boi się ryzyka i trudnych decyzji. Dlatego nigdy więcej żadnych klonów. Ani teraz ani nigdy. Wiem że niektórzy uśmiechają się pod nosem czytając te słowa i cieszą się że oni nie wpadli. Może nawet myślą że oni nigdy nie wpadną. Ja też przyznałem się dobrowolnie. Nikt mnie o to nie prosił. Zrobiłem to dla samego siebie. Czego i Wam życzę.

Nie tłumacz się. Wiesz przecież, kto się tłumaczy. Zresztą kogo to obchodzi;)

Ale do czego te klony ? No rozumiem, że kogoś zablokowali i chce wrócić na ten czas na forum ale zazwyczaj wiadomo, że to ta osoba.

Zero krzemu w torze, to grać nie może ?

Taak Bum1234

O słynny wynalazca kabli odzykujących energię wrócił;)

Ale do czego te klony ? No rozumiem, że kogoś zablokowali i chce wrócić na ten czas na forum ale zazwyczaj wiadomo, że to ta osoba.

Tak jest w moim przypadku. W przypadku disco było rozstrojenie jaźni ( a może rozpięciorzenie, kto go ta wie), a to już zupełnie inna sprawa.

Niektórzy zdając sobie sprawę ze słabości swojej argumentacji podpierają się opinią "innych" użytkowników forum, używając do tego kont-klonów.

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Oczywiście i każdy gada sam do siebie :) Zastanawia mnie tylko jedno czemu Ty jeszcze nie masz bana!

Zapytaj moderacji. Możesz nawet zgłosić że Twoim zdaniem powinienem mieć bana. Bo piszę nie tak jakbyś chciał, nie poklepuję Cię po plecach, nie mówię wszem i wobec że dobry z Ciebie chłopak i świetnie znasz się na wszystkim. Przeciwnie. Wytykam brak doświadczenia, wytykam pisanie bzdur a jednocześnie trudno ten brak doświadczenia mi udowodnić i to Cię najbardziej boli. Jak dołożysz do tego grupę krakowską, dziesiątki godzin udokumentowanych odsłuchów, setki spotkań w cztery oczy z forumowiczami z całej Polski, kilkadziesiąt złożonych systemów i ludzkie zadowolenie po odsłuchach porównawczych to faktycznie powinni mnie zbanować. Bo przeszkadzam niektórym w ich wirtualnej misji na forum.

Nie tłumacz się. Wiesz przecież, kto się tłumaczy. Zresztą kogo to obchodzi;)

Kolejny klon?

No ale discomaniac71 się przyznał. A to już coś. Resztę też wyłapać. Nie chcę z klonami rozmawiać.

BeatX masz klona ? heheheheheh :)

Zero krzemu w torze, to grać nie może ?

Zapytaj moderacji. Możesz nawet zgłosić że Twoim zdaniem powinienem mieć bana. Bo piszę nie tak jakbyś chciał, nie poklepuję Cię po plecach, nie mówię wszem i wobec że dobry z Ciebie chłopak i świetnie znasz się na wszystkim. Przeciwnie. Wytykam brak doświadczenia, wytykam pisanie bzdur a jednocześnie trudno ten brak doświadczenia mi udowodnić i to Cię najbardziej boli. Jak dołożysz do tego grupę krakowską, dziesiątki godzin udokumentowanych odsłuchów, setki spotkań w cztery oczy z forumowiczami z całej Polski, kilkadziesiąt złożonych systemów i ludzkie zadowolenie po odsłuchach porównawczych to faktycznie powinni mnie zbanować. Bo przeszkadzam niektórym w ich wirtualnej misji na forum.

Kolejny klon?

Bystry to ty nie jesteś. Daleko ci do Sly'a superdetektywia;)

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Niektórzy zdając sobie sprawę ze słabości swojej argumentacji podpierają się opinią "innych" użytkowników forum, używając do tego kont-klonów.

Np znany forumowy ekspert bum1234. Jak to ostatnio napisał cir: klony buma1234 szaleją w zakładce STEREO ;-)

Bystry to ty nie jesteś. Daleko ci do Sly'a superdetektywia;)

A jednak klon.

I znowu ta grupa krakowska, samozwańczy szefie;) Oj woda sodowa uderzyła ci do głowy;)

Np znany forumowy ekspert bum1234. Jak to ostatnio napisał cir: klony buma1234 szaleją w zakładce STEREO ;-)

A jednak klon.

Refleks szachisty;) tylko szachista myśli;) i to jest różnica!

Panowie, prośba o pozostanie w temacie wątku.

Wierzę, że na forum które zrzesza tyle użytkowników, forum przez które zawiązało się sporo znajomości i spotkań - jest również areną do kłótni i uszczypliwości.

Ale nie w moim wątku, tutaj chciałbym aby pozostać przy temacie rozmowy.

Zapraszam do "Mity audio", tam autor wątku zdaje się nie ma problemu z chaosem informacyjnym i pisaniem o wszystkim i o niczym.

Czysty hydepark, poplątany z jakimiś szczątkowymi informacjami o technice audio.

Kto pali, niech zapali, kto pije niech polewa, kto słucha niech sobie włączy jakiś fajny music i wróćmy do tematu wątku którym jest nasze spotkanie i wnioski z naszego doświadczenia :)

Czyli, czterech dorosłych facetów, ze zdrowym słuchem i różnym stopniem doświadczenia jednogłośnie stwierdziło, że nie jest w stanie rozróżnić po dźwięku budżetowe DAC'i.

Ten wniosek z naszego spotkania powinien być punktem wyjścia, przy wyborze DAC w segmencie budżetowym dla osób dopiero stawiające pierwsze kroki w PC Audio.

PC (Spotify, AIMP4) | ODAC revB+O2 | ADAM A7X | Sennheiser HD600

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

I znowu ta grupa krakowska, samozwańczy szefie;) Oj woda sodowa uderzyła ci do głowy;)

Zapytaj w wątku czy samozwańczy ;-) Możesz też wpisać w wyszukiwarkę "ojciec założyciel" (zawsze mi się śmiać chciało z tej ksywki) ;-)

Zapytaj moderacji. Możesz nawet zgłosić że Twoim zdaniem powinienem mieć bana. Bo piszę nie tak jakbyś chciał, nie poklepuję Cię po plecach

Ja nie potrzebuje klepania po plecach, ale jak czytam Twoje posty widzę, że Ty siebie lubisz poklepać, nie wiem Tylko czy większe doświadczenie ma w tym kolega discomaniac71, czy Kolega Bald.

Panowie, prośba o pozostanie w temacie wątku..

OK

Popieram apel założyciela wątku o dyskusję ad meritum.

Moim celem było jedynie zwrócenie uwagi na wiarygodność jednego z dyskutantów, który przez prawie 10 lat nadawał z kilku kont równocześnie.

czy dwa sprzęty różnią się miedzy sobą

.I jeszcze trzeba je mieć. :)

Z jednym wyrównywanie juz nie jest to tak mocno konieczne.

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Ja nie potrzebuje klepania po plecach, ale jak czytam Twoje posty widzę, że Ty siebie lubisz poklepać

Uwierz że mam to w głębokim poważaniu.

Popieram apel założyciela wątku o dyskusję ad meritum.

Moim celem było jedynie zwrócenie uwagi na wiarygodność jednego z dyskutantów, który przez prawie 10 lat nadawał z kilku kont równocześnie.

fox733 nie manipuluj. Sprawdź datę kiedy w/w konta zostały założone i kiedy powstał wątek z którego wpis wrzuciłem. Policz ilość wpisów. Nie dam z siebie zrobić jedynego winnego. Jak już jesteś taki detektyw to sprawdź następującą prawidłowość: bum1234--->Jaspervanmeer ----> Jaromir jagr

problem polega na tym, ze bum się z tym nie kryje a jego podstawowe konto zostało zbanowane. Nie używa kilku naraz.

Jak by się nie ukrywał to klony by nazywał bum1235, bum1236 itd... a nie jakieś roberciki czy inne stefanki :)

Jar

Nie dałby wtedy wyboru moderatorom....

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Jak by się nie ukrywał to klony by nazywał bum1235, bum1236 itd... a nie jakieś roberciki czy inne stefanki :)

Otóż to. Ja dodałem jeszcze kolejne dwa.

klony buma szaleja w zakładce stereo

Sprawa wyglada tak, że klony buma są banowane wszystkie. Jednak on znalazł sposób na techniczne obejście banów AS :-)

Sam sie juz z teg wszystkiego śmieję :-)

Uwierz że mam to w głębokim poważaniu.

fox733 nie manipuluj. Sprawdź datę kiedy w/w konta zostały założone i kiedy powstał wątek z którego wpis wrzuciłem. Policz ilość wpisów. Nie dam z siebie zrobić jedynego winnego. Jak już jesteś taki detektyw to sprawdź następującą prawidłowość: bum1234--->Jaspervanmeer ----> Jaromir jagr

Geniusz!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.