Skocz do zawartości
IGNORED

Ustawa antyaborcyjna

Keef'98

Rekomendowane odpowiedzi

Wskaż zatem własne źródła a nie jak zwykle uprawiasz tylko pustą gadaninę...

Sorry, ja tu jestem amatorsko dla relaksu i nie mam do dyspozycji pracującego dla mnie sztabu ludzi, którzy na skinienie palcem dostarczają mi dowolne cytaty i archiwalia. Kiedyś czytałem i teraz to przywołuję.

Nie wiem czy tylko ja to widzę, że Twoja postawa to niedźwiedzia przysługa dla osób o przekonaniach podobnych jak Twoje.

Tania demagogia.

To tylko preludium do tego by Ciebie duchownym lub płatnym współpracownikiem Kk nazwać.....znam z autopsji i przerabiałem wielokrotnie. Niektórzy z nich taki styl dyskusji przyjmują, w ostateczności takich "argumentów" się imają i nic na to nie poradzisz. ;)

Poziom tej wypowiedzi jest mierny. Spróbuj wypowiadać się w bardiej cywilizowany sposób.

Nie oczekuj więcej.....tylko nieliczni potrafią ten język rozszyfrować ja dotąd mam duże z tym problemy, myślę że on sam do końca siebie nie rozumie. :))

Musisz się do tego przyzwyczaić, nie masz wyjścia.....

Ps. Widzę jednak po innych wpisach, że się jednak stara i nie daje ci tego aż tak odczuć... ;)

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

@Maju.

Nie musisz pouczać, ani szkolić Marcina w ocenie postawy @Bobcat'a. Zaufaj mi i Jemu. Poradzi sobie bez Twoich wytycznych!

Następne tego rodzaju wypowiedzi potraktuję jako atak personalny na @Bobcat.

Nic takiego nie powiedziałem. Różni księża prezentować mogą jedynie różną dobra interpretację co nie znaczy, że ta interpretacja w każdym wypadku będzie dobra...

a ty to oceniasz.tak jak i dobro.

@Maju.

Nie musisz pouczać, ani szkolić Marcina w ocenie postawy @Bobcat'a. Zaufaj mi i Jemu. Poradzi sobie bez Twoich wytycznych!

Następne tego rodzaju wypowiedzi potraktuję jako atak personalny na @Bobcat.

Chciałem mu tylko pomóc by się nie stresował gdy to co napisałem o sobie usłyszy a Ty od razu się złościsz.....o Bobcata się nie martw jak będzie trzeba wie jak się bronić przed Marcinem;

Z tą swoją tanią demagogią proponuję zadzwoń do RM w trakcie Rozmów Niedokończonych. Tam znajdziesz właściwe grono słuchaczy tych swoich bzdetów i chłopskiej filozofii (inaczej).

I przede mną;

No więc jest tu na Forum jeden taki, który zna odpowiedzi na wszystkie pytania. Poucza innych tonem autorytetu najwyższego i ostatecznego. Został nawet przez jednego z Dyskutantów nazwany "samozwańczym mamiestnikiem Bożym".

Papież kapitalnie takich nazwał: fałszywi prorocy, którzy używają religii dla własnych celów.

Są to osoby uważające innych za niepełnosprawnych umysłowo, nie bacząc na to, iż same cierpią na chorobliwą pewność siebie i żyją w przekonaniu o niczym nieuzasadnionej nieomylności własnej. Na poparcie tego mają wyłącznie bufonadę i arogancję.

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Chciałem mu tylko pomóc by się nie stresował gdy to co napisałem o sobie usłyszy a Ty od razu się złościsz.....o Bobcata się nie martw jak będzie trzeba wie jak się bronić przed Marcinem;

Ja nie martwię się @Bobcatem ani Marcinem, ja martwię się Tobą.

Martwię się, ponieważ miast pisać w temacie dyskusji, piszesz niepochlebnie o piszącym koledze. Za to otrzymasz regulaminowe ostrzeżenie i zaczniesz jak zwykle batalie przeciw stronniczemu moderatorowi, czyli mnie.

O to się właśnie martwię Jędrusiu.

Chciałoby się napisać w myśl słów piosenki....

Może jednak zachowam powagę, to nie czas i nie miejsce w obliczu nieuchronnej kary posypię sobie głowę popiołem....znów nie tak wyszło i zabrzmiało chyba ironicznie..... ;(

Włodku dzisiaj mam taki dzień że nie potrafię pisać na poważnie (choć prawdę piszę zawsze) gdy ten drugi niepoważnie pisze; "nie mam do dyspozycji pracującego dla mnie sztabu ludzi".....dziś takie wpisy @Bobcat do tego mnie prowokują.....znikam więc skruszony i powrócę do tego tematu merytoryczny jak zawsze. :)))

Jak wynika z przekazów telewizyjnych do zbierania podpisów pod tzw. "obywatelskim wnioskiem" o zaostrzenie (i tak już najbardziej drakońskich w Europie i kompromitujących nas w oczach świata) przepisów antyaborcyjnych skierowano dzieciarnię w wielu co najwyżej gimnazjalnym. Nie wiem czy nie jest to łamanie prawa (może prawnicy się wypowiedzą), lecz to nie moje zmartwienie. Jest to natomiast wyjątkowe sk....syństwo organizatorów. Wiedzą bowiem, że zbieracze podpisów mogą stanąć twarzą w twarz ze stroną przeciwną, lub zostać np. poszczuci psami. Wystawiają więc dzieciaki, wiadomo że z nimi nikt się awanturować nie będzie. A potem tryumfalnie obwieszczą jakie to mieli poparcie.

No to mamy jasność z jakimi przeciwnikami mają do czynienia obrońcy życia....na razie (choć to niektórzy deklarują) ich do psychiatryków nie wtrącą, tylko psami poszczują.....mają pewnie nadzieję że na początek wystarczy.

hasło na wczorajszym marszu KOD-u - Rzeszów 17.04.2016

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Wybitnym obrońcą życia poczętego był znany humanista zwany w swojej ojczyźnie Słońcem Karpat.

Jak również fuehrer "Tysiącletniej Rzeszy" położonej na zachód od Polski oraz wąsaty geniusz wszechnauk z pewnego (terytorialnie ogromnego) kraju położonego na wschód od Polski.

No to mamy jasność z jakimi przeciwnikami mają do czynienia obrońcy życia....na razie (choć to niektórzy deklarują) ich do psychiatryków nie wtrącą, tylko psami poszczują.....mają pewnie nadzieję że na początek wystarczy.

No, patrzaj: pełna zgoda!

Klechy i ich wyrobnicy - do mnie nic, to i ja do nich - nic.

Ale.

Jak i mnie wara od waszych przekonań, wierzeń, guseł, tudzież innych mieumiarkowań; takoż i wam - wara ode mnie i mi podobnych.

Pojęła osoba, czy biskupów pedofili na mnie naśle?

Do kukułczego gniazda... absolutnie nie.

Natomiast z tymy kundlamy...

To na początek.

Potem - daniele, hodowane na miejskiej działce, sprzedanej mi za grosik - spuszczam.

Pojęła, trudno nie zrozumieć tak "wnikliwych" aluzji, wszelkie wątpliwości się rozwiały jak zobaczyłem laiki.....brak jeszcze tylko tego "najważniejszego". ;)

No to mamy jasność z jakimi przeciwnikami mają do czynienia obr

nadal nic nie wiesz ale trzymasz sie tego ze wiesz wszystko.

spierniczaj do kosciola i tam pilnuj czy ci baby czegos nie spusciły do kanału.Normalnych zostaw.A jak chcesz to załoz dowody katolikom z wpisem zeby zabic jak zabiją i odpieprz sie w koncu od nie twego.Mam w d..pie twoj zabobon i jego konsekwencje o ile beda dotyczyły ciebie.

Muls skończyłeś już ten popis?

Normalnością nazywasz aborcję.....widzisz ja też mam podobne przemyślenia i obawy by Twoje "wartości" i jej konsekwencje mnie nie dotyczyły.

brak jeszcze tylko tego "najważniejszego". ;)

edycja....już się pojawił. :)))

<br />Jak również fuehrer "Tysiącletniej Rzeszy" położonej na zachód od Polski oraz wąsaty geniusz wszechnauk z pewnego (terytorialnie ogromnego) kraju położonego na wschód od Polski.<br />

Tak się zastanawiam, czy sam wierzysz w to co piszesz, czy może Twoje słowa mają przekonać ludzi o wątpliwej inteligencji i podatnych na manipulacje. Sam nie wiem co gorsze...

Tak się zastanawiam, czy sam wierzysz w to co piszesz, czy może Twoje słowa mają przekonać ludzi o wątpliwej inteligencji i podatnych na manipulacje. Sam nie wiem co gorsze...

To nie jest kwestia wiary bądź niewiary. Takie są fakty. Twoje manipulacje i wygibasy intelektualne aby je inaczej zinterpretować i przedstawić w odwrotnym rozumieniu są właśnie obliczone na odbiorców o wątpliwej inteligencji.

Nic na potwierdzenie tych Twoich "faktów" jak dotąd nie przedstawiłeś. W żaden sposób też nie udało Ci się udowodnić jakiejkolwiek manipulacji z mojej strony. Zarzucasz mi różne rzeczy gdyż w sposób merytoryczny nie jesteś w stanie odeprzeć przytaczanych przeze mnie argumentów...

Super i miodzio.

Słowa o "wątpliwej inteligencji i podatnych na manipulacje "...

Piękne.

Kaczmarski się przypomina...

"U Żyda pił, batożył Żyda,

A przed Najświętszą Matką klękał,

czekając łaski malowidła.

Najświętsza wybacz mu Panienko."

Cytat z głowy, czyli z niczego.

A. Bom se przypomniał:

Poeci, według niechturych - to też idioci.

Nic na potwierdzenie tych Twoich "faktów" jak dotąd nie przedstawiłeś. W żaden sposób też nie udało Ci się udowodnić jakiejkolwiek manipulacji z mojej strony. Zarzucasz mi różne rzeczy gdyż w sposób merytoryczny nie jesteś w stanie odeprzeć przytaczanych przeze mnie argumentów...

Zajrzyj do podręczników historii. Tam masz dowody.

Reszta Twojego tekstu to pustosłowie i dywan utkanych frazesów.

to moze podaj gdzie dokladnie zagladasz bo moze to cały czas jest biblia.

Normalnością nazywasz aborcję.....widzisz ja też mam podobne przemyślenia i obawy by Twoje "wartości" i jej konsekwencje mnie nie dotyczyły.

aborcja jest normalnoscia skoro stosuje ja organizm..czasami.Ale nienormalnoscia jest zainteresowanie sie tym facetow ktorzy nie maja w tym interesu.

Zaglądam, czytam i nijak nie chce wyjść inaczej, niż to że kłamiesz bądź posługujesz się "półprawdami".

A tak z ręką na sercu - przecieżeś katolik, a kłamstwo, to grzech:

Coś w swym życiu przeczytał?

Bo to, że masz żonę - wiemy.

Nawet i Ona wie - pozdrawiam wyimaginowaną :)

No? Coś takiego wyczytał, Bracie Chrześcijaninie?

Mów bez ogródek (without the gardens, if ju lajk).

Tu - same swojaki.

Pojęła, trudno nie zrozumieć tak "wnikliwych" aluzji, wszelkie wątpliwości się rozwiały jak zobaczyłem laiki.....brak jeszcze tylko tego "najważniejszego". ;)

Miałeś jeszcze jakiekolwiek wàtpliwości?

Co do "laików"- pojęcia nie mam.

W telechonie, jak mawia mój chrześniak - się nie pokazują.

Czas na spoczynek i odsapnięcie po znojach, Maju.

Niczegoś nie zdobył, ni osiągnął.

Uczniami - nie podeprzesz!:-)

Coś w swym życiu przeczytał?

Nie zdołam wymienić. Przeciętna z ostatnich kilku miesięcy to jedna książka na dwa miesiące ale średnią mocno zawyża zwyczajna beletrystyka.

pozdrawiam wyimaginowaną :)

Żona odradza mi udzielanie się na tym Forum gdyż twierdzi, że swoich racji wśród osób stosujących kłamstwo i "podwójną moralność" nie obronię. Może jestem nieco naiwny skoro próbuję...

Co do podejścia do aborcji przez Hitlera to zgodnie ze wszystkimi znanymi mi źródłami była ona przez niego mocno wspierana (mówiąc delikatnie) wśród wszystkich nieniemieckich nacji. Zatem mówienie jakoby (według Bobcata) był on największym obrońcą życia poczętego jest po prostu kłamstwem i wstrętną manipulacją.

Co, według Twej Żony znaczy "podwójna moralność"?

A!.

Rzeknij wreszcie, coś ostatnio przeczytał.

Nie będę się za jakiekolwiek lektury - obrażał.

Dawaj!:)

Nawet o Pol Pocie - możesz...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.