Skocz do zawartości
IGNORED

Ustawa antyaborcyjna

Keef'98

Rekomendowane odpowiedzi

Na miejscu ?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ten sześcian wyartykułował kolejną porcję debilizmów.

Ukryta Zawartość

Chyba jesteśmy jedynym krajem na świecie gdzie ptasie mózgi w rodzaju Terlikowskiej czy jej małżonka mają aż takie miejsce w przestrzeni publicznej. Gdzie indziej tego typu indywidua są po prostu ignorowane, nie podaje im się ręki, nie zaprasza do poważnych studiów radiowych i telewizyjnych, a liczące się tytuły nie proszą o wywiady. Albowiem byłaby to kompromitacja dla redakcji, przekładająca się wprost na zmniejszenie strumienia kasy z reklam, gdyż reklamodawcy nie życzą sobie występować w towarzystwie osób takiego autoramentu.

Dlatego oszołomstwo ma tam swoje niszowe pisemka oraz nic nie znaczące stacje radiowe/telewizyjne i wegetuje na dalekich rubieżach życia publicznego, praktycznie niezauważane.

Chyba jesteśmy jedynym krajem na świecie gdzie ptasie mózgi w rodzaju Terlikowskiej czy jej małżonka mają aż takie miejsce w przestrzeni publicznej. Gdzie indziej tego typu indywidua są po prostu ignorowane, nie podaje im się ręki, nie zaprasza do poważnych studiów radiowych i telewizyjnych, a liczące się tytuły nie proszą o wywiady. Albowiem byłaby to kompromitacja dla redakcji, przekładająca się wprost na zmniejszenie strumienia kasy z reklam, gdyż reklamodawcy nie życzą sobie występować w towarzystwie osób takiego autoramentu.

Dlatego oszołomstwo ma tam swoje niszowe pisemka oraz nic nie znaczące stacje radiowe/telewizyjne i wegetuje na dalekich rubieżach życia publicznego, praktycznie niezauważane.

U nas natomiast mamy jak ten twór sie nazywa ( lub ma się zwać) telewizja narodowa i takie indywidua maja pierwszeństwo tam pokazywania sie

a właściwie któż inny chciałby tam zajrzeć....?

Bobcart ma chyba na myśli notowania programów informacyjnych....notowania mu pikują i trend ewidentny.....zmartwiony? ;)

Trend ustalony na podstawie kilku miesięcy i jednego notowania.....śmiechu warte.

Maju dnia 24.04.2016 - 14:11 napisał

"No to umówmy się że tylko coś zasygnalizowałem"

Na nic z Tobą się nie umawiałem, rozpędziłeś się z tematami to pozwoliłem im się rozwinąć; tyle i aż tyle!

To co podałem nie było kierowane do Ciebie, dlatego możesz się mylić co do oceny choćby z tego powodu że nie znasz moich relacji z tą osobą do której to kierowałem.....nie chcesz się ze mną na nic umawiać, nie chcesz moich wyjaśnień to zrozumiałe, proponuję więc zakończyć na tym.

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Wyniki badań oglądalności pokazują, że wyniki dla TVP pikują w dół z miesiąca na miesiąc.

Byłem "zmuszony" do oglądania przez ostatni miesiąc telewizji naziemnej, krótko wszystkie stacje reprezentują żałosny poziom kloaczny.

Oglądany czasem na kablówce rozrywkowy program Top Gear to w porównaniu z ogólno dostępną TV to jakieś rozpasane imperium intelektu, kultury,e.t.c.

Myślę że TV to wynalazek dla ludzi o znacznie zaniżonym poziomie inteligencji działający terapeutycznie przez wypełnienie czasu z którym te osoby nie wiedzą co robić z braku bardziej wysublimowanych potrzeb lub braku kasy na nie!

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

Myślę że TV to wynalazek dla ludzi o znacznie zaniżonym poziomie inteligencji działający terapeutycznie przez wypełnienie czasu z którym te osoby nie wiedzą co robić z braku bardziej wysublimowanych potrzeb lub braku kasy na nie!

TV zawsze było ogłupiaczem. Nieliczne wyjątki typu "Sonda" "Pegaz" "Teatr Telewizyjny" - kiedyś, czy niektóre audycje na "Fokusie" "da Vinci Learning", rożnych kanałach typu National Geographic i Planete teraz to maciupka kropla w morzu chłamu, show z żerowania na uczuciach, tasiemców paradokumentalnych, telenowel dla kretynów i kłapania dziobem o niczym w tzw programach lajfstajlowych. I cały czas trwa równanie w dół, do poziomu babrania w gnojówie. Czy programów było kiedyś 2, czy jak teraz 2000 - same shit. Natomiast co do możliwości spełniania nieco bardziej wyrafinowanych potrzeb - to możliwości jest coraz więcej i piszę to z perspektywy mieszkańca liczącej 600 głów pipidówy na Podlasiu! Biblioteka wiejska naprawdę nieźle zaopatrzona w nowe i starsze książki dla każdego odbiorcy, Gminny Ośrodek Kultury z fajnymi zajęciami kulturalnymi i sportowymi za free lub minimalne pieniądze - wystarczy tylko zmusić się do podniesienia dupy z fotela i przejścia kilkuset metrów. A jak kto jednak woli fotel i telewizorek, to dzięki smart Tv i różnym jutubom czy podobnym może znaleźć czego dusza zapragnie - i "Jezioro łabędzie" w wykonaniu najlepszych baletów świata i klasyczne realizacje sztuk Szekspira w oryginale i koncert dowolnego niszowego artysty z drugiej półkuli - czego tylko spragniona kultury dusza zażąda, a co powiedzmy 20 lat temu było absolutnie nieosiagalne, albo wymagało niesamowitych zabiegów i masy szczęscia. A jeśli dusza pożąda dyska w polu, tokszołów o kolczykach w dupie i zdradach małżeńskich czy problemów pielęgniarek czy sprzątaczek, to już duszy problem...

Luzik nie takie ustawy przeżyliśmy a le jak wejdą "liczniki" po 15zeta to ruszy się byznes w branży licznikowej.Towarzystwo zrezygnuje z dotychczasowych liczników i zażyczy sobie tylko jednego licznika na jeden blok, z resztą rozliczą się miedzy sobą w.g. sub liczników :)

Oj będzie się Panie działo, oj będzie (w branży instalacyjno licznikowej oczywiście)

Ojtam Rafaello tutaj akurat to rację ma nasz doktór ginekologiczny.....shame.

Tak Modrzewio747

ale ja z rozpędu pisałem o ustawie o abonamencie za RTV naliczanych w rachunkach za prąd

Kolejny dowód terroru ideologicznego:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

"ZSRR, Wolińska i… III RP. Kto jeszcze popiera bezkarność za zbrodnię?" Nie jest to moja pomyłka tytuł lecz tytuł antyaborcyjnego artykuły mgr Łukasza Karpiela. Dalej napisał on tak: "Odrzucenie automatycznej bezkarności aborcji będzie stanowić kolejny krok w dekomunizacji polskiego prawa. Zawarta w projekcie ustawy - autorstwa inicjatorów społecznej inicjatywy „Stop Aborcji” – sankcja karna dla matek-aborcjonistek zrywa z modelem wprowadzonym posłusznie przez komunistycznych sługusów Kremla w 1956 roku na wzór moskiewskich rozwiązań." http://www.pch24.pl/zsrr--wolinska-i-iii-rp--kto-jeszcze-popiera-bezkarnosc-za-zbrodnie-,42868,i.html

Religijna i prawna argumentacja magistra za całkowitym zakazem aborcji jest nie do obalenia. Uważam jednak, że jest on zbyt zachowawczy w dekomunizowaniu polskiego prawa jego żądania są zbyt stonowane. Dziwię się, że słusznie żądając dekomunizacji aborcji staje w rozkroku i nie żąda także pełnej dekomunizacji innych form aktywności płciowej człowieka, które nie prowadzą do poczęcia - w tym stosunków seksualnych czy onanizmu. Za stosunki mogłaby być kara więzienia, a za onanizm wystarczyłoby tylko ucięcie dłoni. Bardziej skomplikowana sprawa byłaby przy stosunku oralnym.Tu trzeba byłoby ustalić czy zachodzi kanibalizm (w przypadku z połykiem) czy tylko aborcja (wyplucie). Przypuszczam jednak, że wszystko da się to jakoś spenalizować.

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Wystarczy w Google wystukać "Łukasz Karpiel", aby uzyskać garść informacji na temat tego okazu wyjątkowego skretynienia.

Czytałem. Słuchałem także jego kilku wystąpień publicznych. Mimo to ma zwolenników.

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Swój do swojego ciągnie. Nic nowego.

Czyżby? Polskie społeczeństwo staje się coraz...(jakby tu powiedzieć najdelikatniej)... podatne na różne kretyństwa.

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

część społeczenstwa, jakieś 5.700.000 skretyniało w ostatnich wyborach.

Podobna część przez osiem lat była podatna na kretyństwa PO. Wcześniej...

Sadze jednak, że jest to temat na inny wątek.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.