Skocz do zawartości
IGNORED

Chrzest Polski. Czym się podniecać?

arturross

Rekomendowane odpowiedzi

Mogę Tobie nawet odpisać na temat hierarchii KK i gdzie ją mam ale nie zrobię tego by nie zburzyć Twego

toku myślenia zgodnego z innym nurtem.

Coś podobnego... Tylko, że to i mało politycznie i mało praktycznie. Bez poparcia i hierarchów i Rydzyka PiSu nie ma, ot kanapowa partyjka jak onegdaj PC.

Radzę się do takich poglądów więcej publicznie nie przyznawać, bo przyjdzie nie tylko nagana z Nowogrodzkiej, ale mogą i na pysk wywalić z szeregów.

Radzę się do takich poglądów więcej publicznie nie przyznawać

Myślałem żeś mądrzejszy, a tu proszę...niespodzianka.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Adalbert

Musisz wiedzieć,że xniwax niby odżegnuje się od hierarchii,ale de facto swoimi wpisami sankcjonuje obecny obraz KK w Polsce.Każda krytyka KK to lewactwo wszechogarniajace.Tak naprawdę to broni go niczym źrenicy oka.To właśnie przez taki laikat mamy kościół taki jaki mamy.Czyli dziwoląg w XXI wieku.

Wiem i dlatego tylko, że stara się prowadzić PiSowską propagandę w sposób bardziej wyrafinowany niż inni, choćby wyłącznie taktycznie i na pokaz kontestując niby działania i wpływ KK to jeszcze chce mi się z nim politycznie żreć. Bo w to, że prezio tak genialny, że na plecach KK, ale nie ulegając jego żądaniom i nie płacąc za to rachunków, będzie robił swoją własna politykę, to nawet i on już nie wierzy. Zapewne prezio i on ma jeszcze nadzieję, że to on wydyma KK, a nie KK jego, ale owe nadzieje zupełnie płonne. Zbyt duża różnica doświadczenia i formatu i politycznego i intelektualnego. Przez wiele lat PiS balansował umiejętnie na krawędzi w stosunkach z KK. Ostatnio jednak oddał się całkowicie w objęcia, bo nie było innego sposobu by wygrać wybory. Ale to i dobrze. Wszystkie partie i ugrupowania które zawarły pakt z KK marnie kończyły.

Wiem i dlatego

Flegmatycznie rozciągnięta fantasmagoria.

Na tym forum

Kiedy?

Lekarze kłamią tylko w dobrej wierze, Wojciechu. Prawda?

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Nie ma takiej mody. Wręcz przeciwnie. Jest co najwyżej moda na wmawianie ciemnemu ludowi, że się mówi prawdę.

fantasmagoria.

Czyli w punkt. Raduje mnie to.

Gość A&T

(Konto usunięte)

A&T

Co do religii to zgoda.Ale czym się różni Twoja od dotychczasowych.Twoje poglądy to nie tylko absurd ale właśnie nowa religia.

To co wypisujesz to wypisz wymaluj religia.Świadczy o tym nieprzemakalność na argumenty i żarliwość wypowiedzi kryjąca braki w wiedzy historycznej.To taka sama nowa religia jak negowanie szczepionek,teorie spiskowe,zdrowe odżywianie,bieganie czy poszukiwanie kosmitów.To świadczy o kompletnym zagubieniu we współczesnym świecie.

Gość A&T

(Konto usunięte)

Gdzie przedstawiłeś argumenty? Argumenty są w materiałach prze zemnie zamieszczonych.

Wiedza historyczna o starożytnych Polan. Wiedza nie religia.

Słowiańscy królowie Lechii i kroniki ignorowane przez historyków - Janusz Bieszk

Całość tu:

http://porozmawiajmy.tv/slowianscy-krolowie-lechii-i-kroniki-ignorowane-przez-historykow-janusz-bieszk/

Arton, tematem do dysku w tym wątku jest zagadnienie chrztu Polski.

Trzymaj sie tego a resztę Twoich ulubionych dodatków z "zakazanej wiedzy" racz zamieszczać w swoich do tego dedykowanych wątkach. Powtarzam ci to raz na kwartał srednio i jak zwykle bez rezultatu.

Nie wykorzystuj tego że cie lubię, bo każda cierpliwość ma swoje granice.

Dziwi mnie, że nie ma mowy po prostu o imprezie.

Która się zakończyła bez konsekwencji (wtedy).

Podatki i bunty nasiliły się dopiero za Bolesława i tuż po jego panowaniu.

Dlatego współcześnie w dobrym tonie jest zademonstrować sąsiadom że z nimi utrzymujemy stosunki jak najbardziej dobrosąsiedzkie :]

Przynajmniej przed księdzem.

W ten sposób każdy może co tydzień poćwiczyć swój talent aktorski.

Mniemam, że 1050 lat temu też tak to miało wyglądać. Może to tylko przypuszczenie, ale przecież sama deklaracja intencji też obowiązuje.

~Way hay and up she rises early in the morning~("Morskie opowieści")

~Braterstwo narodu buduje się na kiczu~("Nieznośna lekkość bytu" Milan Kundera)

Otwórz oczy to zobaczysz.

Dowody,dowody.

Wykopaliska archeologiczne,zapiski w kronikach polskich i zagranicznych.To są dowody a nie jakieś broszurki nawiedzonych fantastów.

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Spojrzenie na 1050 rocznicę: http://www.konserwatyzm.pl/artykul/13648/bazy-nato-na-1050-lecie-chrztu-polski

Bardzo ciekawe i krytyczne spojrzenie. Pokazuje, że rządzący Polską nie potrafią wykorzystać takich okazji do osiągnięcia realnych korzyści propagandowych, politycznych czy społecznych.

Wiesz co to jest rozsadzanie od wewnątrz? To jest ta wyższa kultura.

Wiesz jak doszło do zniszczenia Atlantydy? Wiesz jaki poziom z naszą kulturą reprezentowała?

wiesz, że takich pierdół jak te Twoje nie czyta się codziennie?

wiesz?

Osobiście twierdzę, że Imperium Słowiańskie było lepszą formą dzisiejszej UE.

osobiście twierdzę, iż twierdziłeś, że mazerszip miał się ujawnić a kosmici mieli rozdawać złoto

gdzie to?

Nie musi być złoto - mogą być dolary, euro.

"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."          Stanisław Ignacy Witkiewicz – Listy do żony (1928-1931)

Otwórz oczy to zobaczysz.

oj chłopie, żeby tak Tobie się oczy otwarły

żyjesz w jakimś świecie bajek, naciąganych faktów, wydumanych teoryj

obudź się :)

Wolno przekręcać nicki?

wolno pisać nie na temat i wciskać ludziom żenujące brednie?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.