Skocz do zawartości
IGNORED

A to bardzo nieciekawa wiadomosc....

Robert Gdansk

Rekomendowane odpowiedzi

Paranoja to mocno osiadla sie na tym forum i co niektorym uzytkownikom daje we znaki (taki Antek paranoik to przy nich totalny amator). Niby ludzie myslacy ale jednak nie wiadomo o czym...

Przeciez to logiczne ze Amerykanie odpowiedzialni sa za zbrodnie calego swiata a w Zatoce Swin zostali pokonani przez mutantow ;)

Panowie - milej rozpierduchy :) - nie jestem w stanie policzyc ktora to...

Daj namiar na dilera, ma fajne zioło.....

A poważniej pojedź sobie kiedyś na wycieczkę do krajów ameryki środkowej - polecam, niektóre miejsca to raj.

Ale jak już się nacieszysz rajem w luksusowych hotelach, zorientuj się jak wygląda gospodarka kraju i komu to zawdzięczają... O krajach zatoki to nie wspomnę....

Agresja to nie tylko okupacja danego kraju, można dokonać agresji ekonomicznej...

W sumie gorszej od militarnej, bo jej skutków nie da się usunąć - np. w Polsce ;-P (taki nie do końca żart)

A co do pytania wątku - ja śpię spokojnie, dwaj główni bokserzy są w ringu od ponad 70 lat i wiedzą iż bezpośrednie starcie zabije obu...

Polski też nikt nie będzie napadał, o ile obecna ekipa nie zdurnieje do końca i sama nie ruszy na wschód....

Ale jeśli nie nastąpi amok rządzących - możecie spać spokojnie, no chyba że sąsiad imprezuje i nie zaprosił ;(

P.S. Ale na pomoc USA w ramach NATO to ja bym nie liczył - nie jestem ministrem, mogę być szczery ;)

Ty to jakiś nowy stary komunista na forum. Nie mówię ze jest raj w demokracjach bo nigdy wszystkim nie dogodzimy. Ale taka szwajcaria juz na prawdę ma niezly dobrobyt. Europa zachodnia też nienajgirzej. U nas ponoć bida z nędza wedlug Was tylko czemu ja coraz bogatszy. Czemu ludzie wokół mnie coraz lepiej sobie radzą. Powinno byc odwrotnie. A ten rosyjski dobrobyt to tylko w sputniku i w propagandzie. Chyba jednak komunizm sie nie sprawdza

chwilowy brak działalności w audio.

Ty to jakiś nowy stary komunista na forum.

Ogr, Kolego Ogr.

Komunista by Cię już rozstrzelał, a nie z Tobą polemizował ;P

A ciut poważniej po prostu śmieszą mnie posty iż całe zło na świecie to Rosja (czy jak ona sie tam teraz nazywa) a inni to aniołki totalne... I sobie jajcuje z takich postów...

"Barack Obama wezwał amerykanów, aby przygotowali się na wypadek nadzwyczajnej sytuacji kryzysowej"

P.S.

Nie mogę wkleić linka ze smartfona , może ktoś z kolegów będzie uprzejmy.

Piotr

"Barack Obama wezwał amerykanów, aby przygotowali się na wypadek nadzwyczajnej sytuacji kryzysowej"

[...]

Może to po prostu na ewentualność wygranej tego oszołoma trumpa ? Bo wtedy wiele się w Stanach może zamieszać.

Przed chwilą w PR3 słyszałem, że Hilary jest chora na ... na końcu wypunktowania padło; syfilis...

Serio!

Oczywiście to przypuszczenia jak stwierdził prowadzący...

Przypuszczenia części Amerykanów.

Widać Ameryka niewiele się różni od Polski...

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Przed chwilą w PR3 słyszałem, że Hilary jest chora na ... na końcu wypunktowania padło; syfilis...

Serio!

(...)

Mogła złapać coś od męża, przecież uwielbiał nietypowe zachowania seksualne.

Serio!

Poziom Trójki po przejęciu przez reżim bardzo się podniósł.

Jestem Europejczykiem.

Mogła złapać coś od męża, przecież uwielbiał nietypowe zachowania seksualne.

To pomówienia, sam pamiętam jak pod przysięga zeznawał iż to nie był sex.... ;-P

Może to po prostu na ewentualność wygranej tego oszołoma trumpa ? Bo wtedy wiele się w Stanach może zamieszać.

Trump zrobił wycieczkę do Meksyku i pokazał elitom iż to co teraz robi to show, a poza sceną jest twardo stąpającym facetem....

Natomiast Meksykanin po tej wizycie będzie miał traumę na lata.....

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.