Skocz do zawartości
IGNORED

Marijuana Medyczna

Chicago

Rekomendowane odpowiedzi

53 minuty temu, jezz napisał:

Ale pomaga w wygrywaniu całkiem sporych pieniędzy

Ciekawe co teraz porabia gościu?

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

Po zmniejszeniu liczby teleturniejów i zmianie ich formuły, niechętnych regularnym uczestnikom, zaczął rzadziej występować. Rozpoczął pracę w bibliotece w Kwidzynie, której wcześniej przekazał swój księgozbiór (ok. 6400 książek i 4000 płyt winylowych)[4][2

Może dalej tam pracuje.

16 godzin temu, Chicago napisał:

Generalnie dobra odmiana trawy może mieć wpływ na koncentracje - na przykład podczas grania na instrumencie

Albo na przykład podczas prowadzenia samolotu na trasie Warszawa - Chicago przez tych inteligentniejszych pilotów.

Przy przeszczepach mózgu operatorzy też mogliby wspomagać koncentrację.

Na trzeźwo nie przychodzą mi inne przykłady do głowy.

Soliści przed ważnymi występami stosują owszem, ale beta-blokery, takie nasercowe lekarstwa, a nie wykluczone, że konopie wypalają po.

17 godzin temu, Chicago napisał:

Ta sama dobra trawa działa inaczej na inteligentnych i inaczej na przygłupów

Zapytaj lampy. Lampa bucha to Cię wysłucha! - powiedzonko dziecięce

Gość Sine Metu

(Konto usunięte)
Ta sama dobra trawa działa inaczej na inteligentnych i inaczej na przygłupów. Generalnie dobra odmiana trawy może mieć wpływ na koncentracje - na przykład podczas grania na instrumencie. Ale faktycznie, zwykłym producentom koopy, to bardziej szkodzi niż pomaga.
Nie mylmy THC z CBD.
Godzinę temu, Chicago napisał:

Co niektórzy nie powinni nawet myśleć o cannabis, bo i po co? Dla społeczeństwa najlepsza jest zdrowa czysta polska wódka.

Mam pytanie dotyczące marihuany medycznej która jest dostępna w USA. Jakie są ceny? Oczywiście chodzi o zgrubną cenę jakiejś dawki która działa w jakimś czasie. Muszę oszacować z grubsza koszt podawania tego specyfiku osobie potrzebującej. Wiem że to nie jest proste, ale może możesz pomóc w temacie. Jak to jest jakiś kłopot to nie zawracaj sobie tym głowy.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

48 minut temu, Lech36 napisał:

Mam pytanie dotyczące marihuany medycznej która jest dostępna w USA. Jakie są ceny? Oczywiście chodzi o zgrubną cenę jakiejś dawki która działa w jakimś czasie. Muszę oszacować z grubsza koszt podawania tego specyfiku osobie potrzebującej. Wiem że to nie jest proste, ale może możesz pomóc w temacie. Jak to jest jakiś kłopot to nie zawracaj sobie tym głowy.

Quarter wysokiej jakości marychy kosztuje w detalu od $100.00 do $120.00 i jest to przeważnie hybryda. W przypadku zakupu uncji, cena jest o wiele bardziej atrakcyjna - wychodzi około $65.00 za quarter. Jak zdecydujesz się na funt, to masz jeszcze taniej - powiedziałbym, że wyjdzie ok. $40-45 za quarter. 

Generalnie hybryda jest najdroższa. Indica i Sativa są tańsze. 

Parker's Mood

1 minutę temu, Chicago napisał:

Quarter wysokiej jakości marychy kosztuje w detalu od $100.00 do $120.00 i jest to przeważnie hybryda. W przypadku zakupu uncji, cena jest o wiele bardziej atrakcyjna - wychodzi około $65.00 za quarter. Jak zdecydujesz się na funt, to masz jeszcze taniej - powiedziałbym, że wyjdzie ok. $40-45 za quarter. 

Generalnie hybryda jest najdroższa. Indica i Sativa są tańsze. 

Dzięki ?!

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

10 godzin temu, Chicago napisał:

Co niektórzy nie powinni nawet myśleć o cannabis, bo i po co? Dla społeczeństwa najlepsza jest zdrowa czysta polska wódka.

"Leczę się mój drogi Kochutku gorzałką i aspiryną, ale muszę Ci przyznać, że ostatnio aspiryny zapominam zarzyć." Widzisz Chicago, wóda właściwie dawkowana, też fizycznie człowieka nie wyleczy, ale też łagodzi ból istnienia, i przespać się przy bólu fizycznym też pozwoli. Bywają także osobniki, które wspaniały wydawać by się mogło żywot prowadzą, na wiecznej oczywiście bani. Tylko w dzisiejszych czasach nie moda nad wódą się spuszczać. Używka - to używka. Ale fakt, trawka przy wódzie mało minusów łapie. 

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

W dniu 3.10.2019 o 15:14, jezz napisał:

Po zmniejszeniu liczby teleturniejów i zmianie ich formuły, niechętnych regularnym uczestnikom, zaczął rzadziej występować. Rozpoczął pracę w bibliotece w Kwidzynie, której wcześniej przekazał swój księgozbiór (ok. 6400 książek i 4000 płyt winylowych)[4][2

Może dalej tam pracuje.

Więc może nie marycha była motywatorem w osiągnięciu sukcesu?

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.