Skocz do zawartości
IGNORED

Regulamin forum

Redaktor

Rekomendowane odpowiedzi

• Redaktorzy

Co drugi punkt wstawiłbym punkt brzmiący: "korzystaj z wyszukiwarki". I tak aż do samego dołu. A jako ostatnie dodałbym "nie czyń drugiemu co tobie niemiłe"...

I żeby się ludziska czasem uśmiechali.

Admin: Użytkowniku !!! Twoich ostatnich 20 wpisów było śmiertelnie poważnych. Nie zamieściłeś ani jednego ":-), hihi, hehe", itp ani nikt po Tobie nie napisał "Dobre!". Za karę następne 10 wpisów wykonasz coraz bledszą czcionką. To Twoja szansa na poprawę. Jak się nie podciągniesz to całkiem zanikniesz, Ponuraku jeden!

Admin ochroni mnie przed spamem forumowym,

Admin ochroni mnie przed userem nowym.

Admin już chroni mnie regulaminem,

Lecz kto ochroni mnie przed adminem?

Sory, że mi nie wyszła ta interpretacja, ale - przyciśnięty słowami Cynamona - musiałem... ;)

• 4 tygodnie później...
  • Redaktorzy

dodalem opcje blokowania konta oraz zostal dodany nowy punkt regulaminu:

"W razie nieprzestrzegania regulaminu Twoje konto zostanie zablokowane na pewien czas - zależy on od widzimisie admina i nie podlega dyskusji."

a ja powiem tyle ze..........

od pewnego czasu zauważyłem jakby coraz większą aktywność admina, i chwała mu za to

wobec trollostwwa i chamstwa nie na innej rady jak ban :|

oczywiście, większości z nas się zdarzy czasem jakiś niefortunny wpis, ale jak ktoś raz napisze coś nie tak to nie jest od razu powód żeby go wyrzucać.

Co innego stałę trolle, które w niektórych tematach tylko rzucają inwektywami i z siebie robią wszechwiedzących,

no i co mnie denerwuje u niektorych użytkowników (STARYCH - podkreślam, z długim stażem, i to takich co siewszędzie pchają) - to brak wypełnionego "o mnie"

jak dla mnie to świadczy jedynie o tym czego są warte ich wpisy.................tyle co ich "o mnie"

forum wkracza wiec na dobrą drogę :)

PS - Lukar, a co z obrazkiem??? obiecałeś ;P

• 3 tygodnie później...

O mnie beze mnie - nieładnie.

Mój wątek Lukar słusznie wyciął bo na koniec poleciały joby, choć wolałbym żeby chociaż początek ocalał.

Cóż w porę nie dostrzegłem jaki cel ma Broda, Jar1 i Jacch (przepraszam jeśli któregoś namiętnego słuchacza kabli pominąłem) - właśnie usunięcie prześmiewczego, niewygodnego wątku a wprowadzenie przekleństw było jedynym środkiem.

Ale ja jak widać przynajmniej narazie ocalałem :D

• 8 lat później...

Zdałem sobie sprawę, że właściwie to nie rozumiem o co chodzi w regulaminie w kwestii kto tu rządzi i kto kogo mianuje.

I. POSTANOWIENIA OGÓLNE§ 1.

1. Niniejszy Regulamin, zwany dalej „Regulaminem”, ustala zasady korzystania z Forum Dyskusyjnego Audiostereo.pl, zwanego dalej „Forum”, dostępnego pod adresem

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
    Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) a także prawa i obowiązki Użytkownika podczas korzystania z Forum oraz prawa i obowiązki Redakcji serwisu jako podmiotu zarządzającego i prowadzącego Forum.
  2. Właścicielem Forum jest Spółka Site Spółka Akcyjna z siedzibą w Olsztynie, przy ul. Towarowej 1, 10-416 Olsztyn.

§ 2.

Użyte w regulaminie określenia oznaczają:

1. Forum dyskusyjne - system umożliwiający zamieszczanie tematów i prowadzenie przez Użytkowników dyskusji w zakresie danego tematu, będący miejscem wymiany informacji, idei i pomysłów,
  2. Redakcja – podmiot zarządzający i prowadzący Forum, wyznaczony przez Spółkę Site S.A.,
  3. Moderator – osoba wyznaczona przez Redakcję do moderowania wpisów zamieszczanych na Forum,
  4. Administrator - osoba wyznaczona przez Redakcję do nadzoru nad techniczną i programistyczną stroną funkcjonowania Forum,

Kto wchodzi w skład Redakcji? Czy Redaktor może być jednocześie moderatorem i/lub administratorem? Kto tu tak naprawdę rządzi??

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Kto tu tak naprawdę rządzi??

"Komuna" + cenzura ideowa !!!!

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.