Skocz do zawartości
IGNORED

KOD Kijowski

patrick

Rekomendowane odpowiedzi

Myślę, że to nie jest kwestia "ja wolę". Ty po prostu jesteś jednym z nich.

Rownie dobrze mozna stwierdzic, ze Ty np jestes jednym z krecacych lody, ze odcieli koryto i teraz beczysz

Czy nie da sie tak pomyslec?

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Myślę, że to nie jest kwestia "ja wolę". Ty po prostu jesteś jednym z nich.

Ok jestem jednym z nich . Stąd moja identyfikacja . Zadowolony :) . Dedukcja godna podziwu Sherlock . Coś jak z tą zakonnicą na pasach w ciąży . Ale faktycznie nie robię przekrętów za cienki na nie jestem :)

Luxman PD 444 Nakamichi Dragon ,Lector CDP 707 , Linnart Prephono Dual Tube Power Supply   Technics 30A , Technics 40A EV FR 300 

chcecie coś poważnego o MK???

To... hm... nie da się...

to może o koledze? też się nie da...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Mój Lankasterze... Ryka... Ryki już nie ma...

Cieniutkie. Tylko na tyle stać prawaków?

Stać na samodzielną większość w Sejmie RP ;)

Luxman PD 444 Nakamichi Dragon ,Lector CDP 707 , Linnart Prephono Dual Tube Power Supply   Technics 30A , Technics 40A EV FR 300 

Cieniutkie. Tylko na tyle stać prawaków?

no cóż

lewaków stać na wklejanie kota prezesa...

i tak przez kilkanaście lat z rzędu...

a prawaki w miesiąc będą mieli jeszcze kilkanaście lolkontentów

nie wierzysz??? wystarczy poczekać dzień, dwa....

także tego...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Mój Lankasterze... Ryka... Ryki już nie ma...

Ale faktycznie nie robię przekrętów za cienki na nie jestem :)

Radzenie sobie w życiu i dojście do czegoś jest dla Ciebie równoznaczne z przekrętami? Współczuję.

Przez jedną z decyzji poprzednich władz popłynąłem na dużą kasę, czego skutki będę odczuwał jeszcze długo. Mimo tego uważam, że byli O NIEBO lepsi od teraźniejszej władzy. Ci obecni, nie dość, że kradną jeszcze bardziej, w bardziej bezczelny sposób, to są po prostu czystej krwi idiotami.

Oj widze,że bedzie ostry wątek :)

Panowie szkoda nerwów na politykę

Oni wszyscy i tak grają do jednej bramki...

No i co? Mamy usiąść i płakać? Albo odpuścić sobie i powiedzieć - ch*j tam z demokracją, z konstytucją, z prawami obywatelskimi, z wolnością, dopóki jest pińcetplus i tania wódka jest dobrze i nie ma co podskakiwać waadzy?

Jestem Europejczykiem.

pewny to jest trup na cmentarzu.

Domyślam się.

Nie wchodzę w dyskusję bo szkoda życia:)

Pozdrawiam

Dyskusja to też życie :-).

również pozdrawiam

Jestem Europejczykiem.

Radzenie sobie w życiu i dojście do czegoś jest dla Ciebie równoznaczne z przekrętami? Współczuję.

Kolego nie znasz mnie . A pouczasz . Skąd ty możesz wiedzieć co ja osiągnąłem . W twojej głowie widzę że nie mieści się to że ktoś niezależny finansowo może głosować na PiS wiedząc że po części poniesie koszty ich programów socjalnych . To ja ci powiem że ja się na to godzę . Kupie kilka płyt mniej . Na razie sadzisz dyrdymały na poziomie ogólności . Dla mnie cała ekipa donka to była tragedia dla mojej ojczyzny . Całe szczęście przyszło opamiętanie społeczeństwa . Jeszcze trzeba ich pogonić z miast . Bo zaraz zaczną walić słupki na jezdniach . Kapitaliści od koleżeńskich przetargów urwa jego mać .

Patron Opozycji - Wojciech Jaruzelski ps Wolski

Patron PiS - Gen Janusz Brochwicz Lewiński ps. Gryf

Jacy patroni tacy politycy . I kończę wątek polityczny .

Oho, PiS sobie znalazł nowego nieszczęśnika do wycierania gęby? Po tym poznać ścierwojadów, że najbardziej lubią jeszcze nieostygnięte...

Stać na samodzielną większość w Sejmie RP ;)

Ale tylko przy wyłączonych kamerach ;-)

Nagły wysyp pisowskich trolli w tym wątku i chwytanie się brzytwy w postaci alimentów Kijowskiego i wycieczki Petru tylko to potwierdza. Strach obleciał że hej, jak się okazało że wystarczy jeden Szczerba i już się wszystko chwieje...

Oho, PiS sobie znalazł nowego nieszczęśnika do wycierania gęby? Po tym poznać ścierwojadów, że najbardziej lubią jeszcze nieostygnięte...

Ale tylko przy wyłączonych kamerach ;-)

Nagły wysyp pisowskich trolli w tym wątku i chwytanie się brzytwy w postaci alimentów Kijowskiego i wycieczki Petru tylko to potwierdza. Strach obleciał że hej, jak się okazało że wystarczy jeden Szczerba i już się wszystko chwieje...

Rozumiem, ze oszolomow to tu nigdy nie brakowalo, wysyp bylby zbedny. Gdzie trzeba miec mozg, zeby po ostatnich wydarzeniach stwierdzic, ze strach oblecial i cos sie sypie po stronie rzadowej. I nie zauwazyc, ze dzialania baranow opozycyjnych tylko wzmacniaja te strone. Przy takich artystach intelektu Pis pozostanie przy wladzy do konca ich dni i jedyne co im pozostanie to szczekanie i utwierdzanie sie w racji, ktorej kazdy rozsadny bedzie widzial, ze nie maja. No ale coz, na tym polega oszolomerstwo. Zeby kogos odsunac od wladzy trzeba myslec, a nie robic z siebie debila.

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Zeby kogos odsunac od wladzy trzeba myslec, a nie robic z siebie debila.

Od przeciwnika żąda się, aby był ideałem. Swoim pozwala się na wszystko.

Na przykład Kijowski i Petru.

PiS ma prawo okraść SKOKI na miliony, bo Kijowski rzekomo nie rozliczył tysięcy.

PiS ma prawo rozpieprzyć TK i umieścić w nim swoich fagasów, bo Petru pojechał na wakacje do ciepłych krajów.

Znaj proporcjum, mocium panie.

Gość Tubatoon

(Konto usunięte)

Wszystko chwieje????????????????????????????

Nie, nie oczekuję odpowiedzi, szkoda czasu na czytanie urojeń.

A ci trzej wymienieni to między sobą może i z ćwierć mózgu mają, choć i to wątpliwe.

Kijowski - no comment, łazja i alimenda.

Petru - kończ pan, wstydu oszczędź

Szczerba - infantylny narcysta, jedyne co mu dobrze wychodzi, to szczerzenie zębów do selfików. Ale trzeba mu też przyznać, że wybitnym strategiem politycznym jest, zawsze trzyma ze zwycięzcami:

post-33530-0-89944200-1483697240_thumb.jpg

No to sie nie zgadzam, bo jak PO zdominowalo TK to bylo cacy, jak Pis to jest be. Nie fixowalbym sie na Kijowskim w tym wzgledzie.

Pan Kijowski to tylko taki maly oszuscik.

pozdrawiam

No to sie nie zgadzam, bo jak PO zdominowalo TK to bylo cacy, jak Pis to jest be.

pozdrawiam

Kłamiesz Kolego jak każdy PiSowiec, rozumiem że nawykowo.

również pozdrawiam

Jestem Europejczykiem.

No coz, jesli ja Pisowiec, to ty na pewno Powiec, oczywiscie klamiacy Powiec, kolego

pozdrawiam

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.