Skocz do zawartości
IGNORED

KOD Kijowski

patrick

Rekomendowane odpowiedzi

A najzabawniejsze jest to, ze kolega wyzej(celeb66) jest przedstawicielem tej szkoly, ktora chca zachowac w niezmienionej formie koledzy Jaro_747 i argus.

Kłamiesz Kolego, niczego nie chcę zachowywać. Pisałem o tym, ale zapewne nie chciało co się tego przeczytać.

Co do nienawiści do kościoła, to sikam po nogach ze śmiechu. Rusz dupsko, przejdź się do byle jakiej szkoły i pooglądaj sobie wszystkie te gablotki z JPII, lokalnymi biskupami, błogosławionymi i męczennikami, dzieci na różnych uroczystościach kościelnych, pląsające zakonnice itp.

Jestem Europejczykiem.

No ale chyba wolalbys model opisany przeze mnie, niz ten obecny. Model do ktorego daza popierane przez ciebie srodowiska.

Tak sie sklada, ze pracuje w szkole i widze co sie dzieje. Mysle, ze przesadzasz. A ze i kosciol potrafi przesadzic, to inna sprawa.

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Buahahahaha :)

Michalkiwicz to dopiero człowiek z komuszym wykształcenieM i zrytym podsufitem :) Kompletny lewak.

"Stanisław Michalkiewicz urodził się 8 listopada 1947 roku w Lublinie. Szkołę podstawową i Liceum Ogólnokształcące ukończył w Bełżycach. Studia prawnicze na Uniwersytecie Marii Curie-Skłodowskiej w Lublinie ukończył w roku 1969 W roku 1972 ukończył podyplomowe Studium Dziennikarskie na Uniwersytecie Warszawskim."

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Nie rozumiem dlaczego o pedofilii jest głośno wyłącznie jeżeli chodzi o kościół. Od dawna wiadomo że są całe srodowiska z którymi można powiązać pedofilę ale jakoś o tym się tak głośno nie mówi (przemysł filmowy i politycy).

Nie bronię kościoła i nawet katolikiem nie jest jak coś.

Bo inni pedofile nie mienia sie slugami bozymi i nie wykorzystuja falszywego nimbu swietosci do uwodzenia nieletnich, lub ich gwalcenia. I tylko dlatego. Rownie podlym jest pedofil pedagog/wychowawca mlodziezy, ale jednak nie tak, jak zboczeniec z bogiem na ustach!

W.

Co ma wspolnego moj wpis o szczegolnym postrzeganiu pedofilli wsrod kleru - KAZDEGO KLERU, z twoja antysemicka fobia???

Czemu zalaczasz antysemickie linki jako odpowiedz na moj wpis???

Co ja mam wspolnego z antysemityzmem, faszyzmem, szowinizmem i rasizmem?

W.

Co ja mam wspolnego z antysemityzmem, faszyzmem, szowinizmem i rasizmem?

Bardzo dużo. Jesteś przeciwko nim - i to Cię z nimi łączy.

Chyba że jesteś kompletnie obojętny, wtedy nic.

Problem pedofilii w kościele powstał na jego własne życzenie - czy naprawde ktoś jeszcze wierzy w takie bzdury jak celibat ?. Różnica między pedofilią w kościele a każdą inną jest taka że inni pedofile to już jest czysty i świadomy wybór. Księża poprostu korzystali i korzystaja z najłatwiejszej dostępnej drogi ujścia dla popędu (nie ważne czy są gejami czy nie - bo to że maskują się wśród księży geje to już inna sprawa).

Zniesienie celibatu w KK obniżyło by problem pedofilii do marginalnego.

Bo inni pedofile nie mienia sie slugami bozymi i nie wykorzystuja falszywego nimbu swietosci do uwodzenia nieletnich, lub ich gwalcenia. I tylko dlatego. Rownie podlym jest pedofil pedagog/wychowawca mlodziezy, ale jednak nie tak, jak zboczeniec z bogiem na ustach!

W.

Włodku, ja bym Cię prosił o cięcie wpisów kościelno-religijno-pedofilskich, ponieważ są od tego inne wątki.

Dzięki z góry.

Już się poprawiam :D -

Ukryta Zawartość

A co do banowania mnie - róbta co chceta to tylko głupie pisanie w internecie które do niczego nie prowadzi ani nic z niego nie wynika :D

Ukryta Zawartość

Tak sobie siedziałem cicho i zastanawiałem się, dlaczego PiSowcy nieproszeni przez nikogo zaczynają pisać w tym wątku a to o szkolnictwie, a to pedofilach, na koniec o Żydach. Jedynym logicznym wnioskiem jest chroniczny deficyt intelektu + szeroka gama różnych fobii.

poszkodowanych serdecznie pozdrawiam!

Jestem Europejczykiem.

WZAJEMNIE!!!

Coś dla rozrywki

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"zresztą wydaje mi się również, że Kartaginy powinno nie być"

Tak sobie siedziałem cicho i zastanawiałem się, dlaczego PiSowcy nieproszeni przez nikogo zaczynają pisać w tym wątku a to o szkolnictwie, a to pedofilach, na koniec o Żydach. Jedynym logicznym wnioskiem jest chroniczny deficyt intelektu + szeroka gama różnych fobii.

A wiesz co to jest projekcja?

Są na śmieciowych umowach w wiadomych agencjach, piszą na zamówienie.

No i kolejny przyklad projekcji

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Tu masz dwie projekcje.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"Będący inicjatorem tego „spontanicznego sukcesu organizacyjnego”, Adam Gusowski, członek „Klubu Polskich Nieudaczników”, to pracownik niemieckiej stacji WDR. Sekcją polską tego radia kieruje Jacek Tyblewski, aktywnie występujący na kodowskich spędach w Berlinie. Jacek Tyblewski to etatowy pracownik WDR, realizujący polityczne założenia niemieckiej medialnej stacji"

fragment powyzszego, intersujace

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.