Skocz do zawartości
IGNORED

KOD Kijowski

patrick

Rekomendowane odpowiedzi

Są te radosne powroty emigrantów do pisowskiej krainy szczęśliwości ?

Żadnych powrotów nie będzie i nic do tego nie ma kto w tym kraju rządzi.

Wróci PO czy SLD niczego to w tej kwestii nie zmieni.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Tak czy nie ?

Do czego mają wracać?

Jak sprzedali cały majątek i wyjechali za czasów PO, bez chęci powrotu.

Ty -- wódkę za wódką w bufecie...

Oczami po sali drewnianej -- i serce ci wali (Czy pamiętasz?)

Tak czy nie ?

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

Do czego mają wracać?

Jak sprzedali cały majątek i wyjechali za czasów PO, bez chęci powrotu.

Ale przecież pan prezydent i pani premier zapraszaja. Teraz już będzie tylko lepiej.

Jezz a czy ja pisałem ze wracają? Nie. Więc proszę się nie wtrącać. To niegrzeczne a w szczególności gdy jest to nie na temat.

A co w tym takiego niegrzecznego? I proszę mnie nie pouczać.

Wtrącasz się. Skąd to pytanie? Tak nagle ?

To uważam za objaw niegrzeczności.

Pytam jaro o coś odnośnie jego postu, a ty mnie cytując, zadajesz kompletnie inne pytanie. To się nazywa, tam gdzie ja się wychowałem, wtrącaniem, a to jest niegrzeczne.

Pan mi, panie Jezz, przypomina pewnego kundla z Hotelu Nadmorskiego, gdzie ongiś nocowałem, w mieście Jurata.

Jak nowi goście przyjeżdżali do hotelu, to ten kundel się kręcił jak fryga, wpychał swoją mordkę do każdej odstawionej walizki, mieszał i nie mógł (chciał) odejść. Wtedy musiał mu właściciel powiedzieć: Jojne, nie rób wojne! Jojne, bądź spokojne! I wtedy odchodził.

Co pan na to?

To nie ma roszczeń żydowskich???

Tak lub nie ?

Blisko szurniętego Antoniego jest jeden amerykański lobbysta, który swego czasu rościł. Możesz go zapytać czy nadal są, czy już nie,

"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."

Don Kichote to zły człowiek był...

To był ten pusz w końcu? Jechały te Abramsy na Nowogrodzką?

Kolumna wojsk wjechała do stolicy.

Mieszkańcy wyszli na ulice

22 stycznia 2017, 21:59 

w Gambii

49814fb195544fd1b760da05b951f681.jpg

Pan mi, panie Jezz, przypomina pewnego kundla z Hotelu Nadmorskiego, gdzie ongiś nocowałem

Pan zaś mi przypomina pewien rząd na emigracji obserwujący wszystko z bezpiecznej odległości. Fakt, z pana postów mozna teź uczyc się kultury.

Żadnych powrotów nie będzie i nic do tego nie ma kto w tym kraju rządzi.

Wróci PO czy SLD niczego to w tej kwestii nie zmieni.

Dlaczego nie będzie jak miały być ? Sam slyszalem. Tak jak o podwyższeniu kwoty wolnej od podatku. Dla wszystkich . O innych rzeczach tez słyszałem. Żona z kuchni tez słyszała. To znaczy żona sąsiada bo ja nie mam żony.

Dlaczego nie będzie jak miały być ?

Choćby dlatego, że nie jest to zależne od polityków takich czy innych.

Zadaniem polityków jest aby nie wyjeżdżano z kraju "za chlebem".

Sam slyszalem.

Bo głośno o tym mówili Ci z SLD, Ci z PO i Ci z PiS.

Będą mówić kolejni cokolwiek w klapie za znaczek przynależności partyjnej będą mieli.

Póki co to jedyne pewne powroty "Polaków" to powrót Bocianów na wiosnę.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Iksik to typowy przykład PiSiaka który słyszy tylko to, co pasuje do aktualnej linii partii, a resztęnawet jak usłyszy to wymazuje.

„Rząd PiS wprowadza zmiany, które będą zachęcające do powrotu (…). Wracajcie, mogę was zapewnić, że państwo polskie przyjmie was z otwartymi ramionami” – powiedziała Szydło w Londynie 29 listopada 2016.

Jestem Europejczykiem.

Iksik to typowy przykład PiSiaka który słyszy tylko to, co pasuje do aktualnej linii partii, a resztę nawet jak usłyszy to wymazuje.

No patrz, dokladnie tak jak Ty, tylko w druga strone:)

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Wracajcie, mogę was zapewnić, że państwo polskie przyjmie was z otwartymi ramionami” – powiedziała Szydło w Londynie 29 listopada 2016.

I brytyjskie zmywaki zarosną brudem.

I brytyjskie zmywaki zarosną brudem.

Z tymi zmywakami to też przesada. Zadne z moich znajonych akurat nie ma nawet podobnej do tego pracy. Do powrotu tez się nie szykują mimo zaproszeń pani Beaty.

Nic nikomu nie pokażą. Podobnie jak we Francji, gdy Maryśka Lepenówna zostanie prezydentem.

Nie byłoby komu tyrać. Francuz na budowie???:-))). Wolne żarty...

Żarty się skończą, kiedy Lepenówna obejmie władzę.

Nic nikomu nie pokażą

Angole mają własnych zasiłkowców, którzy zastapią Polaków. A tych wyrzucą sąsiedzi, niekoniecznie rząd.

No patrz, dokladnie tak jak Ty, tylko w druga strone:)

Skąd u PiSiorów ta mentalność pięciolatków którzy na wszystko odpowiadają "Nie, bo to ty tak..."?

Jestem Europejczykiem.

Po faktycznym Brexicie Angole pokażą im drzwi.

Jak na razie, to ciężko z tym Brexitem :D

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Angole mają własnych zasiłkowców, którzy zastapią Polaków.

Już to widzę jak angielski narkoman/alkoholik bez kwalifikacji przechodzi pozytywnie rekrutację w prywatnej firmie :D

A tych wyrzucą sąsiedzi, niekoniecznie rząd.

Sąsiedzi to mi się kłaniają "trzy przecznice dalej" :)

Ukryta Zawartość

Już to widzę jak angielski narkoman/alkoholik bez kwalifikacji przechodzi pozytywnie rekrutację w prywatnej firmie :D

Na bezrybiu i rak ryba, przyuczą się. Albo Polacy zaczną pracować na czarno, ze wszystkimi tego skutkami, jak Brexit to Brexit.

Chociaż ja w Brexit nie wierzę. Ciekawe, dlaczego nasi prawacy tak się z niego ucieszyli?

Skąd u PiSiorów ta mentalność pięciolatków którzy na wszystko odpowiadają "Nie, bo to ty tak..."?

Ale przeciez Ty jestes dokladnie taki jak talibowie Pisu, jednowymiarowy, naprawde tego nie widzisz.

Oni talibowie Pisu, a Ty talib Antypisu. Ja, jak widzisz, mam gdzies identyfikowanie sie. Ty, swoja jednowymiarowoscia, wpisujesz sie w jakiegos chorego od nienawici goscia, ktory, w odp. okolicznosciach, ucialby takiemu Kaczorowi leb. Nie roznisz sie w tym wymiarze niczym od rydzykowskich fanatykow(talibopodobnych).

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

[...] . Wracajcie, mogę was zapewnić, że państwo polskie przyjmie was z otwartymi ramionami” – powiedziała Szydło w Londynie 29 listopada 2016.

W celu oskubania do czysta zapewne. Później nikogo już nie będą obchodzić.

Ty, swoja jednowymiarowoscia, wpisujesz sie w jakiegos chorego od nienawici goscia, ktory, w odp. okolicznosciach, ucialby takiemu Kaczorowi leb. Nie roznisz sie w tym wymiarze niczym od rydzykowskich fanatykow(talibopodobnych).

Bravo, bravo. Trafiłeś w 10!

Ty -- wódkę za wódką w bufecie...

Oczami po sali drewnianej -- i serce ci wali (Czy pamiętasz?)

W celu oskubania do czysta zapewne. Później nikogo już nie będą obchodzić.

Na lotnisku będzie wisiał banner.

Z przodu - WITAMY WAS!

Z tyłu - MAMY WAS!

Abp. Gądecki na pasku KOD'u!

Ukryta Zawartość

Czyli przystapił do ludzi gorszego sortu, stoi tam gdzie ZOMO i miał ojca ubeka.

Ukryta Zawartość

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.