Skocz do zawartości
IGNORED

KOD Kijowski

patrick

Rekomendowane odpowiedzi

Widze, ze sprawa Kijowskiego przerodzila sie w sprawe Kaczora, Giertych ma godnych nasladowcow, czyzby obsesja byla zarazliwa.

Czy tego zdjecia pana Petru to nie zrobil czasem Kaczor?

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Nie musi spłacać długu zielarce, bo ta dostała dobra fuchę w radzie nadzorczej.

Odbierze sobie za nasze.

"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."

Don Kichote to zły człowiek był...

Widze, ze sprawa Kijowskiego przerodzila sie w sprawe Kaczora

Oj tam oj tam . Przecież Prezes zawsze jest winny .

Pękła bańka mydlana jak stary kondom i kuc ma znowu problemik . Kolejne alimenty mu się kroją tym razem za seks z kod em :)

Sweter zwiedza Europę z dupcią . Szrek się ośmiesza . Kabaret .

Luxman PD 444 Nakamichi Dragon ,Lector CDP 707 , Linnart Prephono Dual Tube Power Supply   Technics 30A , Technics 40A EV FR 300 

Oj tam oj tam . Przecież Prezes zawsze jest winny .

Pękła bańka mydlana jak stary kondom i kuc ma znowu problemik . Kolejne alimenty mu się kroją tym razem za seks z kod em :)

Sweter zwiedza Europę z dupcią . Szrek się ośmiesza . Kabaret .

Tylko Prezes i jego "rodzina" spokojnie, przez nikogo nie niepokojeni, systematycznie "rozdupcają" Polskę.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Tylko Prezes i jego "rodzina" spokojnie, przez nikogo nie niepokojeni, systematycznie "rozdupcają" Polskę.

Prezes ze swoim kotem są zagrożeniem dla demokracji . Zwłaszcza kot bo jak powszechnie wiadomo koty są wredne

Luxman PD 444 Nakamichi Dragon ,Lector CDP 707 , Linnart Prephono Dual Tube Power Supply   Technics 30A , Technics 40A EV FR 300 

Prezes ze swoim kotem są zagrożeniem dla demokracji . Zwłaszcza kot bo jak powszechnie wiadomo koty są wredne

Akurat kot Prezesa to w moich oczach największa jego zaleta. Innych zalet brak. Lubię koty ;-).

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Lubię koty ;-).

No to mamy jednak wspólną platformę porozumienia :) . Też lubię koty .

Z resztą jak mniemam się nie zgodzimy .

pozdrawiam

ps. Oczywiście łączy nas jeszcze muzyka i śpulaki krętaki :)

Między innymi tak:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Patron Opozycji - Wojciech Jaruzelski ps Wolski

Patron PiS - Gen Janusz Brochwicz Lewiński ps. Gryf

Jacy patroni tacy politycy . I kończę wątek polityczny .

Patron Opozycji - Wojciech Jaruzelski ps Wolski

Patron PiS - Gen Janusz Brochwicz Lewiński ps. Gryf

Jacy patroni tacy politycy . I kończę wątek polityczny .

To dobrze, bo pieprzysz jak otruty.

Jestem Europejczykiem.

No, ale chyba nikt nie sądzi że "po drugiej stronie" , czyli w PiS , jest lepiej?

Aaa. skoro tak, to mozna?

Wyszła na jaw prawdziwa twarz opozycji.

7f9c19ce46c3d4efdacf0d0c18483080.jpeg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

:D

To dobrze, bo pieprzysz jak otruty.

Pieprzyłem nie raz . Z tego pieprzenia wyszło mi wychowywanie dzieci . A kuc pieprzył i nawet alimentów nie płaci .

Przypowieść o pierzu ;)

I dlatego PiS może rozpieprzyć Trybunał Konstytucyjn, rozkradać Państwo i kompromitować nas na świecie?

Nie czytam wybiórczej ani nie oglądam TVN . Mam inną optykę .

A że to forum o muzyce to coś włączę

:D

Pieprzyłem nie raz . Z tego pieprzenia wyszło mi wychowywanie dzieci . A kuc pieprzył i nawet alimentów nie płaci .

Przypowieść o pierzu ;)

A jak zycie erotyczne naczelnika ? Bo mam wrażenie, że pieprzy Polskę.

Między innymi tak:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

O jeny instytut ma strone internetowa. Jak w tym temacie klamia, przecież inaczej tego nazwac nie można, to skąd pewnosc ze cały artykul nie jest klamstwem???

Kolejna słaba proba. Kto sie na takie cos nabiera...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

A jak zycie erotyczne naczelnika ?

A co to ma do rzeczy ? . Alimentów nie płaci ? Poziom i merytoryka twojej wypowiedzi jest na poziomie Bronka na stołku w Parlamencie Japonii

Nie czytam wybiórczej ani nie oglądam TVN

To widać, słuchać i czuć.

A co to ma do rzeczy ? . Alimentów nie płaci

A co jakies alimenty mają do rzeczy?

Głębia i sens Twojej wypowiedzi są takie głębokie, że widać dno.

Głębia i sens Twojej wypowiedzi są takie głębokie, że widać dno.

Wypowiedziała się elyta z ten kraj .

Całe szczęście zupełnie mnie nie rusza twoje zdanie . I całe szczęście ujadanie sierot po Miazgule też nic nie da .

I całe szczęście ujadanie sierot po Miazgule też nic nie da .

Widać, że masz klasę.

Co nie zmienia faktu, że nie masz racji. Nieudacznicy zawsze przegrywają. Prędzej czy później.

Nieudacznicy zawsze przegrywają. Prędzej czy później.

Okres PRL czy III RP to chwila w całej historii państwa Polskiego . Mam nadzieję że pozostanie tylko złym wspomnieniem . Z całym swoim bagażem wartości . Ze wykąpią te komunistyczne truchła z Powązek .

I wybacz ale wolę już tych biednych nieudaczników którzy ciężko pracują niż udaczników kręcących lody na np Warszawskiej reprywatyzacji .

Wypowiedziała się elyta z ten kraj .

Całe szczęście zupełnie mnie nie rusza twoje zdanie . I całe szczęście ujadanie sierot po Miazgule też nic nie da .

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

A co to ma do rzeczy ? . Alimentów nie płaci ? Poziom i merytoryka twojej wypowiedzi jest na poziomie Bronka na stołku w Parlamencie Japonii

Obiecałeś nie pieprzyć o polityce. Krótka pamięć?

Jestem Europejczykiem.

I wybacz ale wolę już tych biednych nieudaczników którzy ciężko pracują niż udaczników kręcących lody na np Warszawskiej reprywatyzacji .

Myślę, że to nie jest kwestia "ja wolę". Ty po prostu jesteś jednym z nich.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.