Skocz do zawartości
IGNORED

Co po PiSie?

wojciech iwaszczukiewicz

Rekomendowane odpowiedzi

Uzasadnionych wdg ciebie czy nie to i tak regulamin tego forum zabrania,wnioskuje o dożywotni ban dla ciebie ,o audio nie masz nic do powiedzenia bo i pojęcia żadnego nie masz ,tylko trolling na bocznicy i szczucie pisiorow ,zadam od administracji natychmiastowego bana dla użytkownika jaro 747 gdyż pożytek z niego żaden .

No tak. Zniszczyliście TK, zabraliście głos opozycji w Sejmie, macie Prokuraturę, teraz pora zrobienia porządku w internecie.

Bolszewickia mentalność wyłazi z was na każdym kroku.

Jestem Europejczykiem.

Uzasadnionych wdg ciebie czy nie to i tak regulamin tego forum zabrania,wnioskuje o dożywotni ban dla ciebie ,o audio nie masz nic do powiedzenia bo i pojęcia żadnego nie masz ,tylko trolling na bocznicy i szczucie pisiorow ,zadam od administracji natychmiastowego bana dla użytkownika jaro 747 gdyż pożytek z niego żaden .

Towarzyszu łapska dojnej nie sięgają jakby co tutaj

a skargi na Nowogrodzka proszę kierować

Pan Janusz Gajos niedawno powiedział:

13498133_10207921089078696_2510902528167208605_o.jpg

Ok. Super aktor. Ale jego opinia na temat polityki ma taką wartość jak opinia elektryka o pieczeniu chleba...

Dwa...niezależna opinia oczywiście. Nic nie reklamuje. Za nic oprócz aktorstwo nie bierze kasy.

Oczywiście na jego wypowiedź nie miało wpływu, że popiera jawnie swoim nazwiskiem oraz twarzą opozycję.

Fachowa niezależna opinia

Ale jego opinia na temat polityki ma taką wartość jak opinia elektryka o pieczeniu chleba...

Ty, zupełnie nie wiedzieć czemu, uważasz, że twoja ma?

zadam od administracji natychmiastowego bana dla użytkownika jaro 747 gdyż pożytek z niego żaden

Tak mi się jakoś w związku z tym co wyżej przypomniała niezbyt elegancka i subtelna, ale jednak pasująca jak ulał sentencyjka: ignorancja może być skorygowana książką, głupota wymaga strzelby i szpadla...

I co z tego? Jak nie miała żadnego znaczenia, tak mieć po tym wyznaniu też nie będzie. Nie będzie memów z twoją facjatą i taką czy inną opinią. Tego akurat można być całkowicie pewnym. A z Gajosem są i na tym właśnie polega zerowa wartość twoich wyznań i z całą pewnością nie zerowa jego.

Gajos na swoją twarz pracował całe życie. Teraz zabrał głos w ważnej sprawie i w sumie powiedział rzecz dość oczywistą.

Mianowicie, że ktoś próbuje robić z nas głupków twierdząc, że wszystko co się dzieje, dzieje się dla naszego dobra.

Jeżeli na tak ogólne stwierdzenie mamy tak nerwową reakcję i oświadczenie, że jest to jawne popieranie opozycji, to znaczy, że coś jest nie w porządku z władzą, i że sama władza widzi swój problem. Coś na zasadzie "uderz w stół. to nożyce się odezwą".

Tak Proszę Państwa! PiS doskonale zdaje sobie sprawę, że kłamie i oszukuje naród i strasznie sie denerwuje, gdy ktoś mówi o tym głośno i otwarcie.

Jestem Europejczykiem.

Oszukiwali to poprzednicy ,obecny rząd robi porządek. A szczekają bo boli oderwanie od koryta ,ot cała prawda ,idiota to trzeba być żeby twierdzić inaczej . Zapytaj jeden z drugim ludzi na ulicy a nie gajosa .

Wygrali figuranci, do tego okłamując naród, który zaślepiony poleciał na 500+ i pogoniony propagandą kościelną. A rządzi szara eminencja, której za nic nie można pociągnąć do odpowiedzialności, bo nie zajmuje żadnego stanowiska, które uprawnia do rządzenia.

Co po PiSie? Zobaczycie- kraj w ruinie!

Co po PiSie? Zobaczycie- kraj w ruinie!

To zależy jak długo będą rządzić.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Oszukiwali to poprzednicy ,obecny rząd robi porządek. A szczekają bo boli oderwanie od koryta ,ot cała prawda ,idiota to trzeba być żeby twierdzić inaczej . Zapytaj jeden z drugim ludzi na ulicy a nie gajosa .

Wpis debilny nawet jak na PiSowskiego propagandzistę.

Jestem Europejczykiem.

No co poniektórzy napewno zostaną "w ruinie" ale żeby zaraz cały kraj,bez przesady ,porządek z komunistycznym tworem TK ,porządek w przesiąkniętych komuna sadach ,porządek z reprywatyzacja, w służbie zdrowia itd ,cały syf po poprzednikach ,komu trzeba się zabierze i rozda ubogim,tak rządzi kaczak i co z tego i co mu zrobicie ,ludzie go wybrali wlasnie po to żeby rządził a jak nie pasi to droga wolna Europa stoi otworem -jeszcze

Świetnie Koledzy!

Dzięki takiej retoryce PIS ma następną kadencję w kieszeni. Wystarczą cytaty z Waszej fakcji

jak pasi to droga wolna Europa stoi otworem -jeszcze

właśnie- nerwowo bo wybory w Germanii i Francji za pasem. Oj nerwowo

"zresztą wydaje mi się również, że Kartaginy powinno nie być"

Dla nierozgarniętych oraz PiSowskich oficerów propagandowych obraz "porządków" przeprowadzanych przez reżim. Rzecz dotyczy wprowadzonej Krajowej Administracji Skarbowej.

"- Nie ma przepisów wykonawczych. Nie wiadomo, kto zajmuje się akcyzą. Celnicy dostali wypowiedzenia i właściwie dziś już nie pracują. Nowych umów nie ma. Systemy informatyczne nie są prawidłowo scalone."

„Trwa bezwzględna wojna nie o prawidłowy kształt służby, a o wpływy i stołki”.

„U mnie nikt nie przyszedł i nie powiedział kto jest kim. Nikt nie powiedział nawet „jesteście teraz moimi ludźmi i zaczynamy robotę”. Czeski film i tylko film. (...) Nie wiem nawet z czyjego upoważnienia mam podpisywać papiery, bo nie mam upoważnienia. Mam nieaktualną legitymację, stempel i inne pier**l......e znaczki”.

Takiego bałaganu, chaosu to jak pracuje dwadzieścia parę lat w służbie nie widziałem. Też nadal szukam swojego przełożonego i kogokolwiek, kto mi podpowie gdzie mogę zarejestrować pismo. Jeden wskazał mi niszczarkę i to wcale nie jest zły pomysł”.

„Tak naprawdę to nie wiem kto jest (oficjalnie) np. naczelnikiem ucs, kto jest jego zastępca, ilu ich jest i za co odpowiadają. Brak głupich pieczątek imiennych. To tylko najprostsze sprawy. O złożonych nie piszę, bo każdy to wie”

"Powołano nowe działy, z których część nie ma kierownika (może czekają na jakiegoś Misiewicza ), a żeby było bardziej śmiesznie w sposób kuriozalny ludzi z tego samego działu, ulokowano na różnych piętrach (choć teoretycznie powinni siedzieć razem zwłaszcza, że część została oderwana od innych zadań i od razu wrzucona na głęboką wodę np. do komórek analitycznych). Przy sposobie nowego lokowania pracowników, nie wzięto pod uwagę ograniczeń lokalowych (za małe pokoje w stosunku do przewidywanych zadań). I oczywiście dalej nie działa system kancelaryjny umożliwiający ewidencjonowanie pism wewnętrznych i pism wychodzących, więc takowych nawet nie próbujemy tworzyć. Aczkolwiek akurat to częściowo da się obejść przy podpisywaniu z datą wsteczną (lutową) dokumentów utworzonych (aczkolwiek nie zaakceptowanych) przed 1 marca”.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jestem Europejczykiem.

Głupota PiSowców przekracza wszelkie normy. Są zupełnie jak komuniści "wicie, rozumicie, ale najważniejsze kto to pisał i z jakich pozycji"

A tego, że są to cytaty z forów społecznościowych pracowników US i celników to już nie zauważył, za trudne dla ograniczonego umysłu (o ile w ogóle ma coś takiego).

Jestem Europejczykiem.

Czyli niezbyt rozgarnięty forumowy troll ,kopiujący wpisy z innych forów ,bez bana się nie obejdzie ,jednego szkodnika mniej

Nie trybisz PiSowski propagandzisto, że ludzie piszą o tym, co dzieje się u nich w pracy???

No to specjalnie dla ciebie przygody jednego z urzędników:

„W ubiegły czwartek zadzwoniłem do sekretariatu szefa KAS. Po przedstawieniu mojej skromnej osoby i przedłożeniu prośby o spotkanie z ministrem, uzyskałem potwierdzenie, że istnieje taka możliwość. Kolejne informacje to: spotkanie odbędzie się w środę, ale nie wiadomo którą, czas spotkania to 15 minut, proszę podać nr telefonu oddzwonimy.

Dziś zadzwoniłem ponownie, pod ten sam numer. Usłyszałem informację, że ponieważ kilkadziesiąt osób ubiega się o spotkanie z szefem KAS, zamiast niego z funkcjonariuszami spotykać się będzie zastępca szefa służby cywilnej (...). Otrzymałem stosowny numer telefonu. Zadzwoniłem, przedstawiłem swoja sprawę - pani sekretarka potwierdziła, że moje nazwisko figuruje na liście i numer telefonu jest prawidłowy.

Niestety usłyszałem informację, że zastępca SSC został odwołany w dniu dzisiejszym i nie wiadomo kto będzie się spotykał z funkcjonariuszami i kiedy. Pani sekretarka poinformowała mnie, że gdy będzie coś wiadomo i ustalone zostaną terminy spotkań, zostanę poinformowany ze stosownym wyprzedzeniem.

Dodała jednak, że będzie to raczej nieprędko, gdyż w MF panuje ogromne zamieszanie i bałagan (przekazuję tak jak usłyszałem)”.

Jestem Europejczykiem.

Jest jedna opcja załamania się PIS-u

To jest reforma służby zdrowia- jeżeli jej założenia (wiążące się ze zmniejszeniem nakładów finansowych) zostaną wprowadzone w życie, to będzie to samobójstwo tej partii.

Nie żadne drzewa (też zresztą katastrofa), ani EU ani imigranci ani lustracja, bolki i lolki tylko służba zdrowia.

A jak PIS padnie, to zacznie się WIELKI REWANŻ

i nie będzie miętkiej gry

i se PIS będzie mógł protestować

szkoda gadać

Więc pytanie:

GDZIE JEST OPOZYCJA??? Może można by coś dobrego zrobić, zanim mleko się rozleje (mówię o reformie opieki zdrowotnej)? Czy opozycja jest przygotowana na dyskusję merytoryczną? Bo do szczekania i plucia to wiemy, że jest.

"zresztą wydaje mi się również, że Kartaginy powinno nie być"

Dzięki takiej retoryce PIS ma następną kadencję w kieszeni. Wystarczą cytaty z Waszej fakcji

Dziwi mnie, że osoba w końcu inteligentna jak ty (choć pisiarz) w to wierzy, czy chce wierzyć. PiS nigdy nie wygrał i nigdy nie wygra żadnych wyborów dzięki swojemu żelaznemu elektoratowi, którego jakże reprezentatywnym przykładem jest Celeb. Ostatnio wygrał dzięki poparciu kilku procent wyborców którzy uwierzyli, że będzie lepszy, czy raczej mniej gorszy niż PO. Ci właśnie wyborcy którzy umożliwili zwycięstwo PiS w ostatnich wyborach już od dawna wiedzą, że pisiarstwo ich wydymało (np. frankowicze) i nigdy już na nich nie zagłosują. Jak dzisiejsza opozycja przed ostatnimi wyborami zaniedbała internet, tak dziś już hejt jaki zafundował PO/PSL PiS, jest w stosunku do tego jaki dotyka pisiarstwo, tylko dziecinną igraszką. A, że rządzą jak rządzą będzie jeszcze weselej. Nie pomoże żadne 500+ i inne cuda na kiju. Nikt nie ma ochoty przekonywać i kruchtowych i rydzykowych i inteligentnych inaczej jak Celeb. Takich jak Ty też. Wy sobie na pisiarstwo możecie głosować do za przeproszeniem usranej śmierci. Gra idzie nie o was, a o te 5-8 % wyborców, którzy w ostatnich wyborach zdecydowali przenieść swoje głosy z innych partii na PiS i umożliwili zwycięstwo. A tą wojenkę po tylko półtora roku rządów PiS już przegrał. Czy więcej wyjątkowo "mądrych" wypowiedzi w stylu reprezentowanym tu przez Celeba i przez ciebie też - tym straty większe. Jeśli myślisz, że choćby wasze "filipiki" przekonają do pisirastwa kogokolwiek oprócz tych już zdeklarowanych i przekonanych, ale nie pozwalających wygrać wyborów, to dowodzi to tylko twojej skrajnej naiwności politycznej.

Produkujcie się i ty i Celeb i Dominiczek jak najwięcej. Czym więcej tym lepiej - dla opozycji...

GDZIE JEST OPOZYCJA??? Może można by coś dobrego zrobić, zanim mleko się rozleje (mówię o reformie opieki zdrowotnej)? Czy opozycja jest przygotowana na dyskusję merytoryczną? Bo do szczekania i plucia to wiemy, że jest.

Merytoryczna dyskusja z Piłami i Siekierami (PiS) jest niestety niemożliwa.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.