Skocz do zawartości
IGNORED

Jaki smartfon wybrać?

Gość Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Polecam popatrzeć na YouTube

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

sporo fajnych filmików na ten temat chodzi

Ps ja mam słabszego Samsunga J5 (2016)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość Gosc

(Konto usunięte)

asterix1

Dzięki.

Oba fajne, jeden i drugi ma słabsze i lepsze punkty.

Ciężko się zdecydować.

S7 z większą wydajnością, wodoszczelny i ma lepszy aparat. No i ten wyświetlacz!

P9 tańszy, dużo ładniejszy i ma trochę większy ekran.

asterix1

Dzięki.

Oba fajne, jeden i drugi ma słabsze i lepsze punkty.

Ciężko się zdecydować.

S7 z większą wydajnością, wodoszczelny i ma lepszy aparat. No i ten wyświetlacz!

P9 tańszy, dużo ładniejszy i ma trochę większy ekran.

Kłaniam sie

mnie trochę przerażały duże ekrany mój ma 5,2 i sie jakoś przyzwyczaiłem miałem nokie 63 03 poprzednio ;)

czasem ekran takowy sie przydaje np żeby cosik na bocznicy napisać chodz z kompa lepiej ...:)

Ukryta Zawartość

kolega ma s 7 EDGE fajna zabawka

\\Ps Jak ten nowy sie pojawi S 7 całkiem możliwe że stanieje

Ukryta Zawartość

Jeśli kupujesz normalnie a nie u operatora to warto pomyśleć o Galaxy Note 5, mimo, że nie było go w oficjalnej dystrybucji na EU.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Nie wiem jakie masz "układy" z operatorem ale zawsze warto przekalkulować czy nie taniej wyniosą nawet zwykłe rarty w MM. Oczywiście każdy indywidualnie może coś wynegocjować strasząc rezygnacją z usług. :)(przetestowane)

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

O.K.

Temat zamknięty.

Jednak wybór padł na S7.

Jeśli masz nowy od operatora to sprzedaj to S7 i kup sobie Xiaomi Mi5 rewelacyjny telefon :)...

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

Jeśli masz nowy od operatora to sprzedaj to S7 i kup sobie Xiaomi Mi5 rewelacyjny telefon :)...

Ostatnio modny lecz czy wart zachodu?

z tego co pamiętam pamięć jedynie wewnętrzna w tym modelu a zdiecia chyba nie lepsze ( jesli ktos bierze pod uwagę ten aspekt)

sumak sumarum S 7 też oko miałem na

niego lecz wtedy oko w postaci mojej połowicy na mnie groźnie by paczało ...

Ostatnio modny lecz czy wart zachodu?

z tego co pamiętam pamięć jedynie wewnętrzna w tym modelu a zdiecia chyba nie lepsze ( jesli ktos bierze pod uwagę ten aspekt)

sumak sumarum S 7 też oko miałem na

niego lecz wtedy oko w postaci mojej połowicy na mnie groźnie by paczało ...

Zdjęcia robi całkiem niezłe, pamięć wewnętrzna ale 64 GB wystarczy :),poza tym to bardzo solidnie wykonany telefon, doskonale leży w dłoni, no i jest piekielnie szybki..., plusem jest też to że nie jest zbrendowany przez operatorów jaki też że masz dostęp do społeczności MI a tam dosłownie miliony różnej maści artefaktów...:)

Poza tym dzięki WIKI wiadomo że samsung jest Fe, to po co wspierać "reżimową korporację "....

Obecnie mam Samsung Galaxy S5. Było nie było jest to flagowa seria. Zbliża się koniec umowy, a więc pora pomyśleć o czymś nowym. Zdarza się, że obecny smartfon:

1. Zawiesza się.

2. "Bez dania racji" całkiem wyłącza.

3. Ekran dotykowy na nic nie reaguje.

4. Dramatycznie spowalnia. Od momentu wybrania numeru z własnych kontaktów do chwili gdy zaczyna zestawiać połączenie potrafi upłynąć ponad 30 sekund, podczas których nic się nie dzieje.

Początkowo myślałem o zapowiadanym S8, ale czas używania S5 zraził mnie to wymienionego producenta. Seria Galaxy S wydaje się być ewidentnie przereklamowana.

Z funkcjonalności, jak też z wyglądu bardzo podoba mi się bezramkowy Xiaomi Mi Mix. Zapowiadany jest jego następca. Niestety ta seria (z tego co wiem) nie jest dostępna na rynku polskim. Poważnym kandydatem jest również Huawei Mate 9.

Ciekaw jestem Waszej opinii na temat tych modeli.

Xiaomi Mi Mix

zakup ( zfilmu info) nie ma na Polskim rynku cena ok 1000 baksow

tansze Xiaomi na morele

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Początkowo myślałem o zapowiadanym S8, ale czas używania S5 zraził mnie to wymienionego producenta.

Mam S6 od 2 miesięcy. Absolutnie bezproblemowy.

Pięcioletniemu chyba Galaxy mini też nie mogę niczego specjalnego zarzucić (oczywiście zestarzał się technologicznie).

Tego pierwszego kupiłem, bo była dobra cenowo okazja. Zasadniczo szukałem czegoś dwukartowego, ale takich Samsung niestety nie ma we flagowych seriach.

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

Nieśmiało przypominam, że audiofil nie zapomina o konieczności posiadania formatu APTX bluetooth-a w smartfonie, co przy jakości tidala się przydaje.

JAK FACET Z DWIEMA ZDROWYMI NERKAMI MOŻE NIE MIEĆ KASY NA AUDIOFILSKIE KABLE

TROLLE -istnieli zawsze, a przed wynalezieniem internetu wyżywali się na ścianach publicznych klozetów.

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Ja używam Z3 już prawie 2 lata bez problemów - tyle że jest cały czas etui

Etui nie ma żadnego wpływu na padanie serii Z.

On się przegrzewa i rozpuszcza klej którym przymocowany jest ekran.

U mnie trzy razy odkleił się w tym samym miejscu.

Forumowy kolega też ma Z3 i to samo. Tylko u niego dodatkowo sobie go zalał ( to telefon wodoszczelny) i Sony odrzuciło reklamację.

No bo telefon był zalany.:-)

Jaja sobie z nas Sony robi. Nigdy więcej tego chłamu nie kupię.

Etui nie ma żadnego wpływu na padanie serii Z.

On się przegrzewa i rozpuszcza klej którym przymocowany jest ekran.

U mnie trzy razy odkleił się w tym samym miejscu.

Forumowy kolega też ma Z3 i to samo. Tylko u niego dodatkowo sobie go zalał ( to telefon wodoszczelny) i Sony odrzuciło reklamację.

No bo telefon był zalany.:-)

Jaja sobie z nas Sony robi. Nigdy więcej tego chłamu nie kupię.

Tego z klejem nie znam ale to że się przegrzewa to wiem - kilka razy mi się wyłączył jak robiłem zdjęcia i filmiki w tropikach - pada mu też szybko bateria na mrozie (i raz mi wogóle aparat zamarzł przy max -15 w wyższych górach). Co do wilgoci to jest ok ale ja długo ładowałem go używając podstawki i nie odpinając klapki wtyku

Play chyba ma wprowadzać te telefony. Więc i pewnie zaraz ceny skocza.

?👈

Play chyba ma wprowadzać te telefony. Więc i pewnie zaraz ceny skocza.

Ja Swojego kupiłem na Ali za 1100 zł 64gb - ramu.

Nowa polska dystrybucja xiaomi to jakiś żart.... żeby dokładać 100% na cenę telefonu....

Tak więc mimo wszystko polecam zakupy u chińczyka...., jakość telefonu jest doskonała..., popsuć co najwyżej może się soft, ale przy takim wsparciu społeczności MI to nie problem....

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.