Skocz do zawartości
IGNORED

Opozycja w Polsce.Jaka powinna być?

wojciech iwaszczukiewicz

Rekomendowane odpowiedzi

To powiedz łaskawie w kilku zdaniach jakie jest według ciebie wyjście. Mamy wezwać ma pomoc mazerszipa?

Ogólnie to byłby niezły pomysł;)

Tak na poważnie, dopóki ludzkość funkcjonuje z poziomu ego możemy zapomnieć o jakiejkolwiek zmianie.

Opozycja nic nie może zrobić, bo są oszołomami. Petru może zapłacić Kijowskiemu za internet, hehe. Może napisać list do Brukseli, że reprezentuje poglądy większości Polaków, hahaha. Ale zaraz, zaraz.... Petru ma plan na polską gospodarkę: Wprowadzenie Euro. Nawet Balcerowicz stwierdził, że jak ktoś jest bankierem to nie znaczy, że zna się na gospodarce.

PO... ludzie zlitujcie się. Przez osiem lat dobijali ludzi i przegrali wybory z PiSem, a taktyka PiSu polegała na nierobieniu niczego i czekaniu na wykrwawienie się PO. Mianowali się jedynymi zbawcami Polski przed kryzysem i straszyli Kaczyńskim, a stali się gorsi. Donek ustawił się i zwiał z Polski. Gnoił Schetynę, który teraz jest pierwszym sekretarzem w PO, hahaha.

Co by się musiało stać żeby opozycja wygrała wybory???? nic. PiS musiałby je przegrać. Opozycja nie ma na to wpływu. Plan gospodarczy i PO, tak jasne...PO jest tak umoczone w gównie, że nic im nie pomoże. Petru niedługo wyleci poza próg wyborczy. PiS musiał by dobić ludzi obciążeniami finansowymi żeby przegrać ale sytuacje gospodarczą mają najlepszą od czasu kryzysu.

dopóki ludzkość funkcjonuje z poziomu ego możemy zapomnieć o jakiejkolwiek zmianie.

Jeden kręci kotem, drugi wyspecjalizował się w unikach

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

Metoda Kaczyńskiego - wiem, ale nie powiem. Ciemny lud to kupi, ale dlaczego mnie ma to przekonać?

Jestem Europejczykiem.

W jakich unikach?

Jedynie część naszych(Twoich i moich) informacji zawartych jest we wspólnym zbiorze. Te pozostałe powodują nasze różne opinie. Mam nadzieję, że jest to dla Ciebie zrozumiałe.

Metoda Kaczyńskiego - wiem, ale nie powiem. Ciemny lud to kupi, ale dlaczego mnie ma to przekonać?

I tyle z tego wyłapałeś na ile Twoje ego pozwala. Normalna rzecz.

Nie wciskaj Tomaszu swojego standardowego kitu, tylko opisz w kilku zdaniach swój pomysł. Obiecuję, nie będę się śmiał.

Tomaszu!!! Nie śpij!!!

Czekamy!

Cukiereczka na zachętę?

Jestem Europejczykiem.

Czyli nie masz nic do powiedzenia w tej sprawie. W takim razie najlepiej będzie, gdy nie będziesz w tym wątku zwiększał entropii, że tak to oględnie ujmę ;-).

Jestem Europejczykiem.

Chociaż może nie. Mój program na zmianę to podniesienie świadomości całej ludzkości. Mówienie prawdy, kim jesteśmy, bez wszechobecnej manipulacji.

To automatycznie zmieni naszą rzeczywistość na lepsze.

A teraz Ty, drogi Jarku. Jaki jest Twój pomysł na opozycję, czy zmianę? Nie krępuj się, obiecuję się nie śmiać.

Długo nie wytrzymał:)

Mój program na zmianę to podniesienie świadomości całej ludzkości. Mówienie prawdy, kim jesteśmy, bez wszechobecnej manipulacji.

To może, zaczniesz od siebie i powiesz prawdę kim jesteś?

Oczywiście nie mam na myśli danych osobowych...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Chociaż może nie. Mój program na zmianę to podniesienie świadomości całej ludzkości. Mówienie prawdy, kim jesteśmy, bez wszechobecnej manipulacji.

To automatycznie zmieni naszą rzeczywistość na lepsze.

A konkretnie? Wyjdziesz na ulicę i będziesz głosił kazania?

Zanim usłyszy cię cała ludzkość to możesz umrzeć. To jedno. Drugie to przesłanie, czyli ta "prawda". Co to ma niby być?

Nie mówiąc już o tym, że nijak się to ma do tytułu wątku. Załóż osobny i tam zacznij głosić swe proroctwa, będzie bardziej skuteczne od chodzenia. No i nie będziesz śmiecił w tym.

Jestem Europejczykiem.

Programy to mają partie i komputery. Jesteś w jakiejś, czy raczej co bardziej prawdopodobe, jesteś po prostu zaprogrmowany.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Programy to mają partie i komputery. Jesteś w jakiejś, czy raczej co bardziej prawdopodobe, jesteś po prostu zaprogrmowany.
Każdy z nas jest. Można jednak pozbyć się niechcianych programów.

To jest mój program, i jest on w opozycji do obecnie rządzących, nie tylko w Polsce.

A jaki jest Twój program Jarku? Dowiem się?

Nie dowiesz się bo to typowy maruda, który nie ma pojęcia o tym co się dzieje.

Jaro jak tak chcesz wspierać opozycję to kup Newsweeka i wpłać dotację na KOD.

Podoba mi się program "podniesienie poziomu świadomości całej ludzkości".Genialne ! Ale zaraz,zaraz.Przecież to już było !Budda,Jezus,Marks...Kononowicz.Wszystko już było.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.