Skocz do zawartości
IGNORED

Brzydka i mądra czy ładna i głupia?

Chicago

Rekomendowane odpowiedzi

Ty Sikora sie nie wypowiadaj, w Holandii masz do wyboru koe, kip ewentualnie schapen :)

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Ładna - głupia vs. brzydka - mądra:

moim zdaniem ani jedna, ani druga.

Jeśli ładna jest głupia, to na początku będzie tylko seks, a później już nawet tego nie będzie, bo głupota ochotę na seks zabije.

Jeśli brzydka jest mądra, to na początku powstanie więź, wspólne tematy, nadawanie na tych samych falach (zakładam, że facet jest też mądry) ;-).

Później nawet może się zrodzić więź emocjonalna i intymna, ale na dłuższą metę to nie zadziała, bo przecież jest brzydka i kiedyś zacznie to nam przeszkadzać.

Chyba, że mądrość i osobowość zrekompensuje odpowiednio ułomność w wyglądzie, ale to rzadkość.

Reasumując - musi być ładna i normalna, czyli ani mądra, ani głupia.

Wariant - mądra i ładna odpada, bo sam Autor wątku wykluczył taki przypadek.

Zresztą wtedy nie byłoby o czym gadać. ;-)

A mój koleś ma dwa w jednym. I ładna i niegłupia. Cóż mu jednak po tym, bo jest to taka psiakrwia i cholera, że bez kija ani przystąp...

Cale szczescie w zyciu mozna miec i ladna i madra:)

If it measures good and sounds bad, it is bad. If it sounds good and measures bad, you've measured the wrong thing. - Daniel R. von Recklinghausen

A mój koleś ma dwa w jednym. I ładna i niegłupia. Cóż mu jednak po tym, bo jest to taka psiakrwia i cholera, że bez kija ani przystąp...

A to jeszcze inna opcja: ładna i mądra, ale charakterna...czyli trudna w odbiorze.

Ja taką mam. ;-)

Daliście sie podpuścić...

Ilu ma brzydkie albo głupie żony? No, ktoś sie przyzna?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

To może ładna i dobra?

To może ładna i dobra?

Ładna i dobra, ale głupia?

Wariant optymalny dla niewymagających mężczyzn, którzy cenią sobie w związku harmonię i zaspokojanie swoich potrzeb. ;-)

nie ma mądrych

dlatego wybieram ... nowy wzmacniacz !

:)

” jak sobie wygracie wybory to będziecie mogli przegłosować sobie co chcecie, a teraz my mamy większość, cisza……”

Co Wy z tą głupotą - macie chyba złe doświadczenia....nie pisałem nic na en temat, ja nie wyobrażam sobie być z tzw. "głupią"osobą, a wiele kobiet jest naprawdę całkiem mądra, przynajmniej ja wiele takich znam, i nie są wcale nieatrakcyjne, więc....

Piter, a w twoim wieku nie za późno na amory? :)

W moim wieku włos siwieje , a dupa szaleje..., a tak na serio , to chyba nigdy nie jest za późno , aby się zakochać , lub choćby popatrzeć i pomarzyć - serdeczności.

Piotr

I takową ja mam ale nie będąc gorszym i czas na okulary dla mnie nastał ;)

Z tym castingiem jest jeszcze inna rzecz jednemu może sie wydawac kobieta brzydka ale już innemu nie

z perspektywy czasu mam jedna i te samą od 28 lat i kiedyś była ...(dobrze ze nie widzi nie zdradźcie mnie ) była "lepsiejsza"

czasem los sam daje wybór.... byc w odpowiednim czasie i odpowiedniej porze i poznać tę jedyną ....

Ps kłótnia ostatnio- ustawienie kolumn tzn pomysł na zmianę tegoż bardzo nie odpowiada jej moje pomysły(drążę temat dalej oczywista oczywistość)

Ps 2dajcie namiar na te ładniejsze

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Cóż , nie jest ładne to , co jest ładne , lecz to , co się komu podoba i nie inaczej jest w przypadku kobiet .

Przy wyborze partnerki , a być może i wybranki naszego życia warto uwzględnić okoliczność , iż uroda , w przeciwieństwie do rozumu się starzeje .

Z drugiej jednak strony , w łóżku wolę zapamiętać się w pięknie niewieściego ciała , niźli kobiecego rozumu .

Zresztą , wszyscy kochamy mądre kobiety , ale wolimy sypiać (czytaj seks) z tymi pięknymi .

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Piotr

Daliście sie podpuścić...

Ilu ma brzydkie albo głupie żony? No, ktoś sie przyzna?

Ja, a co?

Moja ma "swoje lata", lekko pomarszczoną buzię, fajne cycki i nie ma fejsbuka.To ważne.

I cieszy się, że gadam o płytach winylowych z kumplami.

A! Prawo na ujocie skończyła (z niejakim trudem, bo i chlapnąć lubi), toteż i o dzisiejszej polityce mamy o czym pogwarzyć.

Przyjemnie się przytulić...

Na jak długo ?

Forever.

Moja ma "swoje lata", lekko pomarszczoną buzię, fajne cycki i nie ma fejsbuka.To ważne.

Czy ma wibrator?

... ale jak nie ma, to też nic złego.

Parker's Mood

Holenderki sa ladne..ale czesto grube od frytek :))

I to jest to! Od razu skojarzyłem z klasykiem 'Świat się śmieje'.

Jak dlugo chcialbys miec ladna zone ?

Jak długo sie da!

Ma! Wiesz, jak fajnie go wspólnie używać?

Really?

Parker's Mood

Ładna i głupia. Sprawą kluczową w związku jest pociąg emocjonalno-fizyczny. Bez tego nie ma związku stałego i długotrwałego. To jest najważniejsze inne punkty dopiero w następnej kolejności możemy brać pod uwagę.

Dla pocieszenia. Ładny to słowo wwzględne bo kazdy ma inny gust i potrzeby więc nie jest tak ze ładna xxx dla każdego jest ładna a brzydka yyy dla każdego jest brzydka.

chwilowy brak działalności w audio.

Moja jest i ładna i dobra.

Według mnie.

i to najważniejsze! Gratuluję!

A może Kobiety zadają sobie identyczne pytanie: lepiej być z facetem głupim, ale przystojnym,

niż z mądrym, ale szpetnym? ;-)

Tu jeszcze istotny może być aspekt zamożności;-)

Dojrzały i stabilny(nie tylko finansowo) mężczyzna nie ma problemu ze znalezieniem partnerki na całe życie.

Jest wiele różnych dróg, to tylko kwestia wyboru.

Zrób tak aby pogodzić to co ci serce i rozum dyktuje :)

Nie łódź sie Tomku, ze twoje "wow" pomoże ci wrócić do rzeczywistości:(

Jak pan nie posiada/reprezentuje tego, czego oczekuje KAZDA atrakcyjna kobieta to lepiej wybrac brzydka ktora moze nawet byc madra. Ladna z czasem pana zostawi, bo zawsze znajdzie sie ktos kto zaproponuje jej wiecej, a brzydka bedzie musiala sie zgodzic na kompromis -z koniecznosci choc pewnie zatruje panu zycie :) Generalnie powinien sie pan kierowac tzw. "chemia ".

Dajecie popalić:) Czy w związku kobiety i mężczyzny nie ma już miejsca na miłość?

Grześ napisał, ze jest już w związku 32 lata, ja jestem 25 ale jestem duuuuzo od Grzesia młodszy...

Oczywiscie, ze milosc i zaufanie sa najwazniejsze , ale jest to luksus raczej wspolczesny jesli chodzi o wybor partnera zyciowego . Przez pokolenia kobiety wybieraja mezczyzn z ktorymi pragna spedzic zycie raczej na podstawie innych kryteriow niz milosc (ktora oczywiscie tez ma znaczenie) Jesli chodzi o pytanie watku no to moja odpowiedz jest ze oczywiscie piekna i moze byc gluptas. Tak naprawde nie spotkalem jeszcze piekniej kobiety ktora bylaby totalnym imbecylem i z ktora nie mozna przyjemnie spedzic czasu. Inna sprawa ze nie chodze na koncerty w stylu disco-polo....wiec moze nie mam w pelni wyrobionej opinii.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.