Skocz do zawartości
IGNORED

Brzydka i mądra czy ładna i głupia?

Chicago

Rekomendowane odpowiedzi

A ja wciąż kocham Gośkę z liceum...

Ja tez... , ale znalazla sobie rudego brzydala ,ktory wreszcie kupil jej upragniony domek i zrobil dwojke dzieci w trymiga ...Nie mialem nawet czasu zeby sie dobrze zastanowic co sie dzieje ...he he

Zupełnie nie potrzebnie Tomku. Poco zaglądać w zaświaty za i tak przecież bardzo krótkiego życia?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Z płytami.

Oczywiscie , znam tuzin historii w ktorych kobiety nienawidzace audio pasjii meza zadaja jako pierwszej rzeczy podczas rozwodu systemu audio oczywiscie .

A na marginesie milosnikom vinyli polecam filmik "Thick as Thieves (1999)" z Alkiem Baldwinem

Miałem podobnie. Tylko mój "szwagier" ze Szwajcarii. Stan wojenny, te sprawy...

Po latach okazało się, że ona lata dookoła jeziora, po jaskiniach, tudzież góry po 4800. Wzwyż.

A ja - Led Zeppelin i Abba. W domu.

Zupełnie nie potrzebnie Tomku. Poco zaglądać w zaświaty za i tak przecież bardzo krótkiego życia?
Nie trzeba nigdzie zaglądać, wszystko jest tu i teraz.

Owszem, wszystko jest tutaj ale człowiek żyje jak dobrze pójdzie tylko ok 100 lat, wiesz o tym?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Z płytami.

Tak, z płytami DVD. Ale klasykę kina powinna zostawić jak jest ładna. Brzydka to pewnie wszystko zakosi - i klasykę i nowoczesność.

Parker's Mood

A ja - Led Zeppelin i Abba. W domu.

Ściskam. Jacek.

ja tez Zeppelins i Abba , tylko sie oficjalnie nie przyznaje...i mam pochowane a na polkach -"pulkowniki stojom "

Moja była - zabrała te nowe rupiecie, zostawiając mi mściwie(?) starocie...

Które, notabene - moja Żona uwielbia. Jak i ja.

He! Kiedyś to nawet mej obecnej przedstawiłem Barclay James Harvest i inną Dianę Krall...

Właśnie mnie katuje

Moja była - zabrała te nowe rupiecie, zostawiając mi mściwie(?) starocie...

Które, notabene - moja Żona uwielbia. Jak i ja.

He! Kiedyś to nawet mej obecnej przedstawiłem Barclay James Harvest i inną Dianę Krall...

Właśnie mnie katuje .

A ja juz myslalem , ze tylko ja jeszcze slucham Barclay James Harvest .Cholera Krallowa zajezdza do sasiedniego miasteczka ,a ja jeszcze nie kupilem biletu ,ze tez musiala sie wydac za nie tego Elvisa ...

Gość papageno

(Konto usunięte)

Głupia? Mądra? One są jakieś inne bez względu na urodę. Całe życie pracuję głównie z kobietami. I jedno co je różni to uroda lub jej brak. Ale fajna dupa pozostaje fajną dupą. I tyle. Ein Weib bleibt nur ein Weib.

Zawsze może tutaj wrócić.

w Mazerszipie M2.

Tak się kiedyś super z Tobą gadało, Tomku.

Co się stało? Arton Ci lektury zapodał, czy jak?

Tylko ładna i mądra.

Jak Włodek na pierwszej stronie napisał nie bójcie się ładnych kobiet - fakt podobnie jak sportowe auto są trudniejsze w prowadzeniu, ale jaka frajda..... (feministki mnie zaszlachtują)

Brzydkie są jak rzep - dla nich każdy facet może byś ostatnim. A chwila nieuwagi i....... ;P

Głupota - poza okresem cielęcym - podstawówka, LO nie spotkałem (ale może podświadomie unikałem) głupich dziewczyn/kobiet. Każda na swój sposób była mądra. Acz nie wszystkie się legitymowały indeksami i wiedzą z Wikipedii. Ale jeśli chodzi o wiedzę o życiu - tu promil facetów dorówna paniom mądrością...

I tak żeby wsadzić kij w mrowisko: jestem towarzyskim zwierzęciem i tak jakoś mam iż ludzi z czasem się przy mnie rozgadują bardziej niż w konfesjonale. Otóż przez życie przewinęło mi się mnóstwo znajomych... I tak z perspektywy lat powiem iż może 2,3 na sto małżeństw były sobie wierne. Pozostałe 9x przynajmniej jedna strona wykonała skok w bok...

Nie bójcie się pięknych kobiet. Dla własnego dobra - nie bójcie się!

Nic w życiu tak żadnego z nas (hetero) nie dowartościowuje, jak piękna kobieta u boku. Dadaja nam skrzydeł, fantazji, odwagi i chęci do życia. Czynią z nas lepszych, wrażliwszych i bardziej tolerancyjnych mężczyzn. Oczywiście również bardziej hojnych i rozrzutnych, ale i ten drobiazg sprawia przyjemność naszym ego :-)))

Brzydula - a kobiety stoją mocniej wsparte o rzeczywistość niż my, niestety kobiecą rzeczywistość - szybko dochodzą do wniosku, ze biorąc je za partnerki uznaliśmy ich nieprzeciętny intelekt (bo cóż innego?), po pewnym czasie kiedy już nie będziecie mieli wspólnie o czym rozmawiać uznają, że to przez znaczne przewyższanie was owym intelektem :-)

A prawda jest taka, że niezależnie ile kobieta popełni w życiu fakultetów, to i tak po 40stce myśli wyłącznie hormonalnie. Pod wpływem tych chemicznych przemyśleń, wiele pójdzie nawet w samo zatracenie, nie bacząc ile i komu krzywdy wyrządzi. A po menopauzie wszystkie niezaspokojone i niedocenione jako kobiety, staja się prof. Pawłowicz :-( Zawistne, podłe, gderliwe, nienawidzące wszystkiego i wszystkich. Szczególnie was i waszych bliskich, oraz innych kobiet.

To pisze do Was, którzy jesteście w wieku kiedy to Wy możecie wybierać. Posłuchajcie rady starego kobieciarza.

Włodek.

Nie bójcie się pięknych kobiet. Dla własnego dobra - nie bójcie się!

Nic w życiu tak żadnego z nas (hetero) nie dowartościowuje, jak piękna kobieta u boku. Dadaja nam skrzydeł, fantazji, odwagi i chęci do życia. Czynią z nas lepszych, wrażliwszych i bardziej tolerancyjnych mężczyzn. Oczywiście również bardziej hojnych i rozrzutnych, ale i ten drobiazg sprawia przyjemność naszym ego :-)))

Brzydula - a kobiety stoją mocniej wsparte o rzeczywistość niż my, niestety kobiecą rzeczywistość - szybko dochodzą do wniosku, ze biorąc je za partnerki uznaliśmy ich nieprzeciętny intelekt (bo cóż innego?), po pewnym czasie kiedy już nie będziecie mieli wspólnie o czym rozmawiać uznają, że to przez znaczne przewyższanie was owym intelektem :-)

A prawda jest taka, że niezależnie ile kobieta popełni w życiu fakultetów, to i tak po 40stce myśli wyłącznie hormonalnie. Pod wpływem tych chemicznych przemyśleń, wiele pójdzie nawet w samo zatracenie, nie bacząc ile i komu krzywdy wyrządzi. A po menopauzie wszystkie niezaspokojone i niedocenione jako kobiety, staja się prof. Pawłowicz :-( Zawistne, podłe, gderliwe, nienawidzące wszystkiego i wszystkich. Szczególnie was i waszych bliskich, oraz innych kobiet.

To pisze do Was, którzy jesteście w wieku kiedy to Wy możecie wybierać. Posłuchajcie rady starego kobieciarza.

Włodek.

Ależ Włodku , przecież mężczyźni też mają swoją menopauzę (andropauzę) , że wspomnę takiego Jarosława , tyle tylko , że jedni kryzys wieku średniego przeżywają , uganiajac się za kolejną spódniczką , a drudzy (np.Pawlowicz , czy Jaroslaw) powiększają grono tetrykow i sekutnic -serdeczności.

Piotr

A tam od razu na całe życie... życie jest tylko jedno, a partnerek na całe życie cała fura.

Cala fura a stoisz przed dylematem czy ladna i glupia czy brzydka i madra?

If it measures good and sounds bad, it is bad. If it sounds good and measures bad, you've measured the wrong thing. - Daniel R. von Recklinghausen

Nie Wojtku76-ty, mylisz się. Ja nie stoję przed dylematem. Tak ci się tylko wydaje, ale wydawanie jest dozwolone, więc nie ma sprawy. A ty kogo byś wybrał? Przypominam, że innej opcji niż ŁG i BM nie ma w wątku.

Parker's Mood

Dylemat ŁG czy BM wydaje mi się nieco sztuczny.

Już prawdziwsze wydaje mi się stwierdzenie, że

Kobieta jest albo piękna albo wierna

Co też należałoby uwzględnić w wyborach

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

Tak, ale może też być wysoka lub niska, albo gruba lub szczupła. No i są jeszcze takie (te są chyba w większości), które krzyczą, że 'zmarnowałeś mi całe moje życie', albo rzyćie.

Parker's Mood

To tylko pusty slogan. Jak ten o pięknej a głupiej.

Tylko sytuacje życiowe decydują, czy partnerzy w związku są sobie fizycznie wierni. Bo jeszcze należy rozróżnić zdradę fizyczna, od zdrady związku uczuciowego.

W.

Ależ Włodku , przecież mężczyźni też mają swoją menopauzę (andropauzę) ,

Ależ owszem :-) I taki stojący na samym krańcu godności samca alfa, rzuca się wraz z młodymi samcami na młode łanie, aby się sprawdzić i udowodnić sobie, że on jeszcze wiele może a być może i więcej od młokosów. No i dowiaduje się, że więcej to on może ale portfelem, a najlepszy sex to mu wychodzi ze swoja starą, bo ona go zna w tej robocie i wspiera :-) No i wraca z frontu z postanowieniem, że od tej pory to on będzie pouczał młokosów, bo w czasach kiedy mógł toooo ON!!! :-))))

- co niniejszym czynię :-)))

serdeczności.

Włodek.

Nie Wojtku76-ty, mylisz się. Ja nie stoję przed dylematem. Tak ci się tylko wydaje, ale wydawanie jest dozwolone, więc nie ma sprawy. A ty kogo byś wybrał? Przypominam, że innej opcji niż ŁG i BM nie ma w wątku.

Dla mnie to jak pytanie czy wole reszte zycia pic brudna wode i czy wdychc brudne powietrze;)

Jestem w posiadaniu pieknej, inteligetnej i wiernej zony;)

Niepyta sie kogos kto jezdzi Ferrari czy woli fiata czy poloneza;)

If it measures good and sounds bad, it is bad. If it sounds good and measures bad, you've measured the wrong thing. - Daniel R. von Recklinghausen

Ferrari? Przecież to niewygoda na maxa! I jeszcze potrzebuje toru, żeby pojeżdzić - w realu nieprzydatne, ale fakt, prestiż jest poważny.

Parker's Mood

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.