Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

W jakich cenach występują kolumny z studio 16 Hertz?.

Może ktoś podać może jakiś model w miarę tani i opisać jak gra?.

Tani to znaczy ile? Napisz coś więcej. Jak duży pokój? Jaką masz elektronikę? Oczekiwania co do brzmienia? Jakiej muzyki słuchasz?

https://www.audiostereo.pl/topic/139576-studio16/page/408/#findComment-3746232

Aleś walnął chłopie!

Zaraz cię tu zlinczują ;-)))

A tak na serio.

Napisz jaki masz budżet, preferencje muzyczne, reszte toru i tak dalej.

A na końcu i tak ktoś mądry ci napisze - bierz do domu i słuchaj.

Co oczywiście jest świetą prawdą!

Pisz do Grześka a z pewnością dobierzesz swoje kolumny.

P.S.Radwańska zaraz gra o półfinał na TVP Sport.

Aha, gdzieś tu na wątku wala się lista ludzi z tymi kolumnami i lokalizacją. Więc może się do kogoś wprosisz na odsłuch i oględziny - koniecznie!

Edytowane przez klecha

"A na całe Kargulowe plemię i pole spuść, dobry Panie, wszystkie plagi egipskie. Tylko się nie pomyl i nas, Pawlaków, sąsiadów Kargulowych, nie doświadczaj, bo my się swojej miedzy trzymamy."

https://www.audiostereo.pl/topic/139576-studio16/page/408/#findComment-3746235

Był ktoś z klubu na odsłuchu u Grześka z CA 651 A i z Minasami tworzył udany duet

Grałem MInasami z CA 651 i jak na tamten moment to było świetne połącznie, na serio światne. Niby niczym nie czarujący wzmacniacz z opisów, zwykły ale grało mi to bardzo ładnie. Nie kupiłem go tylko dlatego, że to budżetówka budżetowa :) no po prostu za tani był :D 1990zł. Jeśli w ciemno, z zawiązanymi oczami bym go słuchał to bym dał z 4 tys za taki wzmak. Akurat w tej konfiguracji z Minasami synergia nieprawdopodobna była. No szukałem jakby droższego grania, klasa wyżej.

robin -sphinx będzie grał bardziej neutralnie niż caspian .

Trzeba mi trochę mniej neutralnie, bardziej cieplej z łagodna wysoką średnica o bez ataku na samej górze.

Fotka na zachete.

Załączone miniatury

No nawet ładne, złote przyciski :D Edytowane przez robin102

marzę o wielu płytach których nie mam, a które mi się marzą i o czasie na ich słuchanie

https://www.audiostereo.pl/topic/139576-studio16/page/408/#findComment-3746237

Grałem MInasami z CA 651 i jak na tamten moment to było świetne połącznie, na serio światne. Niby niczym nie czarujący wzmacniacz z opisów, zwykły ale grało mi to bardzo ładnie. Nie kupiłem go tylko dlatego, że to budżetówka budżetowa :) no po prostu za tani był :D 1990zł. Jeśli w ciemno, z zawiązanymi oczami bym go słuchał to bym dał z 4 tys za taki wzmak. Akurat w tej konfiguracji z Minasami synergia nieprawdopodobna była. No szukałem jakby droższego grania, klasa wyżej.

Trzeba mi trochę mniej neutralnie, bardziej cieplej z łagodna wysoką średnica o bez ataku na samej górze.

No nawet ładne, złote przyciski :D

To moj - wiecej czerni i zlota.Jak dla mnie i o dziwo mojej malzonki - sliczny.

post-60224-0-35609700-1456428441_thumb.jpeg

https://www.audiostereo.pl/topic/139576-studio16/page/408/#findComment-3746253

z tanich to celuj w monitory Canto Grand

https://www.audiostereo.pl/topic/139576-studio16/page/408/#findComment-3746261

jak patrzę na poniższą listę to najbliżej masz do Opola Lub. napisz do usera Leonidas5000 to może uda się skleić jakiś odsłuch

1.Rezyslaw- Minas Anor lll Premium S 2,5 Radom

2.Elmero- Minas Anor lll R Warszawa

3.Radoslaw Zydyk- Minas Anor lll 2,5 R napędzane Naim UnityQute 2 i Naim Nap 100 -Lębork

4.Maniol: Minas Anor Premium Pyskowice

5.dlmtb - Minas Anor Premium Warszawa

6.terror twins - mimo, minas anor, minas anor III 2,5 - Grodzisk Wielkopolski

7.Hrehor - MINAS ANOR IIIs 2,5R - Kamień Pomorski

8.Wendzik - Canto Grand - STX FX 300 - Pyskowice

9.Patryk-1980 - Minas Anor IIIr, ARIES Classic SE, Small ARIES Bydgoszcz

10.robin102 - Minas Anor lll 2,5 R% bliźniacze -Błałystok- okolica

11. kartonik - Minas Anor lll 2,5 R - Czechowice-Dz.

12. Leonidas5000- MINAS ANOR Signature - Opole Lub.

13. masza1968 Credo (było) - W-wa

14. michal142 - Aries Reference - Żory

15. Silver_85 - Canto Grand - Łódź

16.lupo - Minas Anor IIIs - Oleśnica

17. stecko - Minas Anor III, Aries Reference - UK

18. malwas.pl - Minas Anor III Premium (Signature) - Chorzów

19. Violet - Canto Three SE - Gdynia

20. rav73 Aries Reference - Katowice

21. Corvin74 - Aurum IIIs - Oborniki Śląskie

22. Akim03 - Minas Anor III 2,5 - glosniki Seasa, zwrotnica premium - Ostroda

23. Mikel - Canto One New - Gdańsk

24. urkoni - Canto Grand - Białystok :)

25. ja_brzoza - Aries (Supreme) - Mimo - Poznań

26. rychuuu - Xentia II - Tychy

27.klecha - Canto One New - Lębork

28.janko_muzykant - Minas Anor lll Premium 2,5 Warszawa

29.ACAJ-Canto Grand- Tarnowskie Góry

30.mirwoz -Minas Anor III 2,5 - Kielce

31.Triode - były Aries Classic - śląskie

32. Imacman - Minas Anor III 2,5 Premium - Łódź

33. Luk77 - Minas Anor III Premium - Rawa Maz.

34. kometa - Aries Classic - Warszawa

35.ciechu-Minas Anor III 2,5 - Bydgoszcz

36.Altus75 -Minas Anor III 2,5-Bartoszyce

37. CopEr - Minas Anor III S - Warszawa

38. wyzromek - Minas Anor IIIs - Knurów

39. gregorypek2 - Minas Anor IIIs Signature - Koszalin

40. szogunwawa - Minas Anor III 2,5 Warszawa

41. kerryNS - Minas Anor IIIs 2.5 R Skomielna Biała

42. gabler - Aries Referentz Katowice

43. Aleko - Minas Anor IIIs 2.5 R Łódź-okolica

44. Rochu - Aries Plus, Mimo, Canto One, Custom 16Hz - Kraków

45. Roxi - Aries Reference - Wodzisław Śląski

46. Zeneon.kowaslki - Aries Reference - Wodzisław Śląski - wpisałem się dwa razu, bo to moja alternatywna osobość i nowe kolumny.

47. Sardaukar - Canto Grand - Radom

48. lord_vader - Credo, Credo Mini, Center Custom Studio 16 Hertz - dawno temu Minas Anor - podkarpackie

49. Zawi Minas Anor II Premium - Zawiercie

50. iaceo - Minas Anor IIIs 2,5R - Dynów

51. jancio111 - Minas Anor IIIs 2,5R Premium, - Wlkp.

52. cortes - Minas Anor IIIs 2,5R - Kraków

53. michal - Minas Anor - Radom

54. Moon - Canto Grand - Warszawa

55. Marcin Sz. - Canto Grand - Pruszków

56. Achmed -> Mimo -> Aries Reference - Kalisz

57. mrrod - Minas Anor IIIs 2,5R - Katowice

58. SNM - Minas Anor IIIs 2,5R Premium - Wrocław

https://www.audiostereo.pl/topic/139576-studio16/page/408/#findComment-3746302

Teraz mam wzmacniacz kenwood ka-990v i cd telefunken hs950.

Niedługo mam w planach wymianę wzmacniacza na jakiegoś sony np 770es lub 555es.

Pokój 16m2.

Słucham praktyczne wszystkiego oprócz metalu.

Lubię szybki dzwięk bez żadnego mulenia i z dobrym basem, nie może też być ostro tylko po prostu naturalnie.

Chcę w końcu uzyskać dzwięk który na prawdę odrywa się od kolumn i brzmi jak na żywo.

Budżet jest niski jakieś 2-2.5tys.

https://www.audiostereo.pl/topic/139576-studio16/page/408/#findComment-3746325

Myślę oczywiście tylko o używanych.

Kiedyś były chyba jakieś na allegro za 2tyś.

kolumny S16Hz na rynku wtórnym to rzadkość, bo nikt ich nie odsprzedaje , nowe monitory zaczynają się od 3700zł

Edytowane przez Rezyslaw
https://www.audiostereo.pl/topic/139576-studio16/page/408/#findComment-3746353

To moj - wiecej czerni i zlota.Jak dla mnie i o dziwo mojej malzonki - sliczny.

Załączone miniatury

image.jpeg

Loze64 no dobra ładny tylko czemu go trzymasz w lodówce, aż tak się grzeje, czy to może sejf jakiś z powodu złotych gałek.

;) ;) ;)

Dość kupowania wzmacniacza i zawracania Wam głowy. Pewnie się na lampie skończy :D, a Audiolab może zostanie do napędu słuchawek planarnych i innego rodzaju specjalnych poruczeń, ot np. jako zabytek :)

Co mi nie pasuje w prezentacji teraz Minasy + AudioLab. Hmmmmmmm

Tak se wyobraźmy wielką orkiestrę symfoniczną graną bardzo transparentnie, bez żadnego bałaganu i sklejania dźwięków. Wszyściutko czytelne. Już wyobrażona ? No to teraz wyobraźcie sobie, że razem z tą orkiestrą gra druga orkiestra goniąc tą pierwszą i grając to samo. Ależ wymyśliłem porównanie po tym Urgelu Pilsnerze :D :D :D

Może się podobać, ale czasem trochę daje w kość.

Edytowane przez robin102

marzę o wielu płytach których nie mam, a które mi się marzą i o czasie na ich słuchanie

https://www.audiostereo.pl/topic/139576-studio16/page/408/#findComment-3746374

Teraz mam wzmacniacz kenwood ka-990v i cd telefunken hs950.

Niedługo mam w planach wymianę wzmacniacza na jakiegoś sony np 770es lub 555es.

Pokój 16m2.

Słucham praktyczne wszystkiego oprócz metalu.

Lubię szybki dzwięk bez żadnego mulenia i z dobrym basem, nie może też być ostro tylko po prostu naturalnie.

Chcę w końcu uzyskać dzwięk który na prawdę odrywa się od kolumn i brzmi jak na żywo.

Według Twojego opisu sądzę, że mogłyby Ci się spodobać Canto Grand. Jak na monitory potrafią zagrać potężnym basem, ale kopiącym i szybkim. Średnica jest barwna, a wysokie tony szczegółowe i dźwięczne, ale nie męczą. Tylko niestety cena wyższa niż budżet :( Nawet na używki, które raczej rzadko są.

Edytowane przez Silver_85
https://www.audiostereo.pl/topic/139576-studio16/page/408/#findComment-3746375

Loze64 no dobra ładny tylko czemu go trzymasz w lodówce, aż tak się grzeje, czy to może sejf jakiś z powodu złotych gałek.

;) ;) ;)

Dość kupowania wzmacniacza i zawracania Wam głowy. Pewnie się na lampie skończy :D, a Audiolab może zostanie do napędu słuchawek planarnych i innego rodzaju specjalnych poruczeń, ot np. jako zabytek :)

Co mi nie pasuje w prezentacji teraz Minasy + AudioLab. Hmmmmmmm

Tak se wyobraźmy wielką orkiestrę symfoniczną graną bardzo transparentnie, bez żadnego bałaganu i sklejania dźwięków. Wszyściutko czytelne. Już wyobrażona ? No to teraz wyobraźcie sobie, że razem z tą orkiestrą gra druga orkiestra goniąc tą pierwszą i grając to samo. Ależ wymyśliłem porównanie po tym Urgelu Pilsnerze :D :D :D

Może się podobać, ale czasem trochę daje w kość.

Robin , luzik - zabawki przyczajone ze wzgledu na kocura , jest stary i czsami jak to kot , rzyga na co popadnie. Wole tego uniknac.W kazdym razie tsa,tilt i kobranocka brzmia dobrze.ahoj
https://www.audiostereo.pl/topic/139576-studio16/page/408/#findComment-3746389

Widziałem właśnie cennik i ceny wysokie jak dla mnie.

Trzeba chyba poszukać czegoś innego.

Tak z ciekawości jaki macie sprzęt do swoich kolumn?.

sądzę ,że musiałbyś najpierw spojrzeć na budowanie systemu audio od innej strony a potem podjąć decyzję czy chcesz iść nową drogą

https://www.audiostereo.pl/topic/139576-studio16/page/408/#findComment-3746421

W tym budżecie może Ci się udać drapnąć Mimo z drugiej ręki.

Swoja przygodę zaczynałem właśnie od Mimo kupionych w stanie gabinetowym u Pana Grzegorz (ktoś zostawił w rozliczeniu) i tak zostałem z S16HZ jednak jak pisał Rezyslaw...

Nie łatwo drapnąć coś z drugiej ręki co świadczy o wysokiej jakości produktu Pana Grzegorza

Edytowane przez Hrehor
https://www.audiostereo.pl/topic/139576-studio16/page/408/#findComment-3746593

Właśnie,najlepiej zadzwoń do Grzegorza Rogali (nr masz na stronie @) bo czasami klienci zostawiają swoje kolumny w rozliczeniu i masz pewność, że w dobrym stanie kupisz z drugiej ręki

https://www.audiostereo.pl/topic/139576-studio16/page/408/#findComment-3746605

Robin spróbój też koniecznie Heed Obelisk Mk2. Tam może być to ciepło mgiełka i lekka kluseczka na basie. Swego czasu Pan Grzegorz chyba grał na tym wzmacniaczu więc pewnie podpowie czy to dobry wybór do Minasów. W stosunku do NAD356 w Heed jest ładniejsza średnica, wokal do przodu a wzmak gra dźwiękiem ciepłym i barwnym. Ma swoje małe minusy - lekka powolność basu ale jazzowe wokale odgrywa przepięknie. Podobno wersja 3 straciła już ten klimacik. Jest pilot :-)

Swego czasu miałem tu na stanie i w ofercie sprzedażowej Heed Obelisk ,oraz zasilacz X2 dedykowany .Ktoś napisał na forum a ja powtórzyłem że Heed rysuje obraz stereofoniczny i kreśli barwy grubszą kreska i ja się z tym zgadzam .To brzmienie nie jest suche a takie bardziej zaokrąglone, z zasilaczem jest trochę bardziej konturowo lecz tej miękkości mniej .Co kto woli ,do Auruma i Minasów przyzwoity partner .

Moja skromna rada-pozycz,wez w dzierzawe lub "ukradnij" gdzies Electrocompaniet ECI,bez znaczenia jaki model a zdziwienie Twoje bedzie znaczne.Tak sadze.

Bardzo mało na rynku wtórnym ECI 1 .Electro to solidne urządzenia starannie wykonany montaż elementów na płycie drukowanej. ECI 1 uchodził za jeden z ciekawszych tranzystorów w swoim czasie . W lato miałem rozliczeniowego EC1 2 który ma loze64 ,miałem go od Moona ,on do małych monitorów jaśniejszych i detaliczniejszych jak właśnie ProAc Response 1sc pasuje bardzo dobrze. W ogólnej ocenie brzmi nieco ciemniej niż Audiolab 8000s ,dlatego polecałbym go do jaśniejszych i mniejszych kolumn. Sterowanie Minasów nie było złe ale dynamiki dużej nie wytworzy. Na pochwałę zasługuje jego budowa ,mój był z roku 2001 ,po otwarciu obudowy nic nie wymagało nawet konserwacji ,potencjometry ALPS nie trzeszczały ,został odkurzony i posłuży kolejne lata .Przyznać należy że jego wygląd jest atrakcyjny cztery duże złocone gałki ,cztery diody w nich w każdej po jednej ,dwie zielone ,dwie czerwone . Wrażenie wizualne robił bardzo bardzo dobre.

A model ECI-3 bo widzę, że nawet na giełdzie wystawiony. To kogoś z forum ? Znacie wzmaka

Tego nie słuchałem ,lecz zobaczcie wizualnie przyciski zamiast dużych czterech gałek,na wygląd ECI 2 sprzedany ;-)

Jestem przekonany że z wymienionych wzmacniaczy z tranzystorów najlepszy będzie Atoll IN100 ,do Canto Grand bardzo udany ,do Minasów przyzwoicie dobry .

Lampy są lepsze ,Moon zamienił ECI 2 na Cayina MT35S a słucha muzyki ciężkiej i to z winyla .Tu porównanie na korzyść lampy . Jak nie ” lampiszony '' bo ktoś uprzedzony to ja bym stawiał na Atolla IN100 , jak ktoś ma więcej do wydania to lepszy jest Sugden A21 ale droższy rzecz jasna ,jak w dobrej cenie upoluje to polecam do Minasów ,naprawdę z nimi gra .

Z budżetowych CA 651 wspominany ,NAD 375 , 356. Rotele 985 też grają dobrze ,tak po rockowemu z Minasami też to fajnie brzmi . Zestaw Końcówka mocy Rotel 990 +pre 960,980,990 też dobrze gra neutralniej od zintegrowanych wzmacniaczy Rotela.

Edytowane przez Studio16Hertz
https://www.audiostereo.pl/topic/139576-studio16/page/408/#findComment-3746715

Swego czasu miałem tu na stanie i w ofercie sprzedażowej Heed Obelisk ,oraz zasilacz X2 dedykowany .Ktoś napisał na forum a ja powtórzyłem że Heed rysuje obraz stereofoniczny i kreśli barwy grubszą kreska i ja się z tym zgadzam .To brzmienie nie jest suche a takie bardziej zaokrąglone, z zasilaczem jest trochę bardziej konturowo lecz tej miękkości mniej .Co kto woli ,do Auruma i Minasów przyzwoity partner .

Bardzo mało na rynku wtórnym ECI 1 .Electro to solidne urządzenia starannie wykonany montaż elementów na płycie drukowanej. ECI 1 uchodził za jeden z ciekawszych tranzystorów w swoim czasie . W lato miałem rozliczeniowego EC1 2 który ma loze64 ,miałem go od Moona ,on do małych monitorów jaśniejszych i detaliczniejszych jak właśnie ProAc Response 1sc pasuje bardzo dobrze. W ogólnej ocenie brzmi nieco ciemniej niż Audiolab 8000s ,dlatego polecałbym go do jaśniejszych i mniejszych kolumn. Sterowanie Minasów nie było złe ale dynamiki dużej nie wytworzy. Na pochwałę zasługuje jego budowa ,mój był z roku 2001 ,po otwarciu obudowy nic nie wymagało nawet konserwacji ,potencjometry ALPS nie trzeszczały ,został odkurzony i posłuży kolejne lata .Przyznać należy że jego wygląd jest atrakcyjny cztery duże złocone gałki ,cztery diody w nich w każdej po jednej ,dwie zielone ,dwie czerwone . Wrażenie wizualne robił bardzo bardzo dobre.

Tego nie słuchałem ,lecz zobaczcie wizualnie przyciski zamiast dużych czterech gałek,na wygląd ECI 2 sprzedany ;-)

Jestem przekonany że z wymienionych wzmacniaczy z tranzystorów najlepszy będzie Atoll IN100 ,do Canto Grand bardzo udany ,do Minasów przyzwoicie dobry .

Lampy są lepsze ,Moon zamienił ECI 2 na Cayina MT35S a słucha muzyki ciężkiej i to z winyla .Tu porównanie na korzyść lampy . Jak nie ” lampiszony '' bo ktoś uprzedzony to ja bym stawiał na Atolla IN100 , jak ktoś ma więcej do wydania to lepszy jest Sugden A21 ale droższy rzecz jasna ,jak w dobrej cenie upoluje to polecam do Minasów ,naprawdę z nimi gra .

Z budżetowych CA 651 wspominany ,NAD 375 , 356. Rotele 985 też grają dobrze ,tak po rockowemu z Minasami też to fajnie brzmi . Zestaw Końcówka mocy Rotel 990 +pre 960,980,990 też dobrze gra neutralniej od zintegrowanych wzmacniaczy Rotela.

Moj eci jest z kwietnia '95,jest jednym z pierwszych egzemplarzy .Dodatkowo na obudowie posiada charakterystyczna tabliczke.ahoj

post-60224-0-89429800-1456481135_thumb.jpg

https://www.audiostereo.pl/topic/139576-studio16/page/408/#findComment-3746732

.

rozliczeniowego EC1 2 który ma loze64 ,miałem go od Moona ,on do małych monitorów jaśniejszych i detaliczniejszych jak właśnie ProAc Response 1sc pasuje bardzo dobrze. W ogólnej ocenie brzmi nieco ciemniej niż Audiolab 8000s ,dlatego polecałbym go do jaśniejszych i mniejszych kolumn. Sterowanie Minasów nie było złe ale dynamiki dużej nie wytworzy. Na pochwałę zasługuje jego budowa ,mój był z roku 2001 ,po otwarciu obudowy nic nie wymagało nawet konserwacji ,potencjometry ALPS nie trzeszczały ,został odkurzony i posłuży kolejne lata .Przyznać należy że jego wygląd jest atrakcyjny cztery duże złocone gałki ,cztery diody w nich w każdej po jednej ,dwie zielone ,dwie czerwone . Wrażenie wizualne robił bardzo bardzo dobre.

generalnie jest do jasniejszych kolumn, brzmienie ciemne, w strone lampy, dlatego w koncu zmienilem na lampe:) co do grania z ProAc'ami, mialem okazje godzine czy dwie posluchac mojego ECI-2 z ProAc Studio 100, mi sie srednio podobalo, ale wlascicielowi kolumn tak, bo nawet pytal, czy nie chce sprzedac wzmaka w niedalekiej przyszlosci

Edytowane przez Moon
https://www.audiostereo.pl/topic/139576-studio16/page/408/#findComment-3747107

.

generalnie jest do jasniejszych kolumn, brzmienie ciemne, w strone lampy, dlatego w koncu zmienilem na lampe:) co do grania z ProAc'ami, mialem okazje godzine czy dwie posluchac mojego ECI-2 z ProAc Studio 100, mi sie srednio podobalo, ale wlascicielowi kolumn tak, bo nawet pytal, czy nie chce sprzedac wzmaka w niedalekiej przyszlosci

Zarowno wzmacniacz jak i monitorki kupowalem ,kompletnie "w ciemno".Niechcacy okazalo sie,ze wzajemnie dosyc do siebie pasuja.A co do lampy,tak sie sklada,ze kumpel remontuje swoje mieszkanie,wiec chyba wykorzystam dogodny moment i zabiore od niego koncowke Audio Research.Pre amp wykorzystam z ECI.Przyznam Ci sie,ze lampiaki (moje gitarowe) na przestrzeni wielu lat ,dostarczaja mi tyle "atrakcji",ze ten tranzystor jest dla mnie czyms w rodzaju antidotum.serwus

.

Studio 1oo to inne brmienie niz 1sc.

.

Tak przy okazji-dla porownania-wczesne wersje eci-2 mialy troszeczke inne bebechy.

post-60224-0-31489700-1456503075_thumb.jpg

https://www.audiostereo.pl/topic/139576-studio16/page/408/#findComment-3747133

A u mnie taka nowość :) Line Magnetic LM518IA.

Myślę że to koniec moich poszukiwań wzmacniacza.

thumbnails.jpg 2_t.jpg 3_t.jpg 4_t.jpg 5_t.jpg

Zobacz całą galerię | Aukcjoner.pl - darmowe galerie na Allegro

Niniejszym jeżeli ktoś jest zainteresowany moją mocno doinwestowaną Mingdą w bardzo zaniżonej cenie zraszam na priwa.

Edytowane przez dlmtb
https://www.audiostereo.pl/topic/139576-studio16/page/408/#findComment-3747910

Coś niedobrego się ostatnio dzieje. Ludzie w sile wieku odchodzą , to bardzo martwi :(

Na weselu byłem dosłownie 1 rok temu a pogrzebów mnóstwo , co się dzieje? :(

http://youtu.be/1CjDx-j2UIM

https://www.audiostereo.pl/topic/139576-studio16/page/408/#findComment-3748337

A u mnie taka nowość :) Line Magnetic LM518IA.

Myślę że to koniec moich poszukiwań wzmacniacza.

thumbnails.jpg 2_t.jpg 3_t.jpg 4_t.jpg 5_t.jpg

Zobacz całą galerię | Aukcjoner.pl - darmowe galerie na Allegro

Niniejszym jeżeli ktoś jest zainteresowany moją mocno doinwestowaną Mingdą w bardzo zaniżonej cenie zraszam na priwa.

gratuluję dobrego wyboru ale jak to bywa jak się liźnie lepszego to się chce więcej, napisz coś więcej jak posłuchasz

https://www.audiostereo.pl/topic/139576-studio16/page/408/#findComment-3748349

gratuluję dobrego wyboru ale jak to bywa jak się liźnie lepszego to się chce więcej, napisz coś więcej jak posłuchasz

Wzmacniacz przyjechał w czwartek i mam dopiero 10 godzin nalotu więc jeszcze nic nie wygrzane. Mimo to ściąga spodnie przez głowę ☺. Na szybko, Ogrom szczegółów i niesamowita przestrzeń. I jeszcze jedno, żaden instrument, żaden typ muzyki nie męczy. Dźwięk poprostu płynie i można go słuchać godzinami.
https://www.audiostereo.pl/topic/139576-studio16/page/408/#findComment-3748459
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.