Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

9 minut temu, soundchaser napisał:

Wiem. Bez różnicy czy oglądałem czy nie. I tak zawsze masz opozycyjne zdanie z założenia. Zdążyłem przywyknąć.

Póki co żadnego zdania o tym meczu nie wyraziłem.

Edytowane przez audiofan01

Ale ta Filipinka to dobrze dzis grała czy nie, pytam bo nie oglądalem . Lamenty takie jakby Iga przegrała z manekiem, ale chyba po drugiej stronie to ktos jednak biegał i odbijał tę piłke ?  Te dwie byłe mistrzynie GS które pyknela w tym turnieju też się skompromitowały, a ona wygrała przypadkiem  ?

Edytowane przez pit66
2 minuty temu, dzarro napisał:

Może jednak wyluzujmy.

Nie mam zamiaru, bo tak to czuję, bo czuję się jakby napluła mi, jako kibicowi, prosto w twarz.

Można nie mieć formy, można nawet przegrać 0:6, 0:6 , to jest sport, ale z w miarę równą przeciwniczką, tzn. nie z juniorką, nie z zawodniczką, która przeszła eliminacje z rankingiem 140 i na tym poziomie gra pierwszy raz w karierze, nie z KONTUZJOWANĄ od początku meczu. 

itd itd itd

Teraz, iro III napisał:

Nie mam zamiaru, bo tak to czuję, bo czuję się jakby napluła mi, jako kibicowi, prosto w twarz.

Można nie mieć formy, można nawet przegrać 0:6, 0:6 , to jest sport, ale z w miarę równą przeciwniczką, tzn. nie z juniorką, nie z zawodniczką, która przeszła eliminacje z rankingiem 140 i na tym poziomie gra pierwszy raz w karierze, nie z KONTUZJOWANĄ od początku meczu. 

itd itd itd

Ile Ty człowieku masz lat ?  Mentalnie chyba 15.

Obejrzałem jedynie pierwszego seta i Świątek prezentowała poziom jakby była w rankingu w trzeciej setce😖. Przy stanie w gemach 5:2 dla Filipinki, był zagrany skrót - Iga nawet do niego nie wystartowała tylko twarz zasłoniła dłonią ze wstydu tak stres paraliżował jej układ ruchu - szok.

Audiofilizm mnie nie interesuje, jedynie dobry sprzęt i jeszcze lepsza muzyka ;)

3 minuty temu, pit66 napisał:

Ale ta Filipinka to dobrze dzis grała czy nie

Jak na grę na jednej nodze, grała dość dobrze, chwilami bardzo dobrze.

13 minut temu, Zbig napisał:

Było tak kiedykolwiek, że Iga przełamuje 5 razy i przegrywa w dwóch setach?

A można mecz wygrać będąc przełamanym 8 razy?

1 minutę temu, pit66 napisał:

Ile Ty człowieku masz lat ?  Mentalnie chyba 15.

W rzici mam takie domysły.

Nie podoba się? Włącz ignora, nie czytaj, ale nie strofuj.

10 minut temu, pit66 napisał:

Ale ta Filipinka to dobrze dzis grała czy nie, pytam bo nie oglądalem . Lamenty takie jakby Iga przegrała z manekiem, ale chyba po drugiej stronie to ktos jednak biegał i odbijał tę piłke ?  Te trzy byłe mistrzynie GS które pyknela w tym turnieju też się skompromitowały, a ona wygrała przypadkiem  ?

Też nie oglądałem, ale przyjdzie Kolega Zbig i wszystkim udowodni, że ta Filipinka w każdym meczu tego turnieju ma tzw. dzień konia. 😉

Mysłałem, że Iga zamęczy Filippe topspinem. W ogóle to mało jej grała przez forehand, a przynosiło to punkty w pierwszym secie. Serwis też dzisiaj gorszy. To Eale zatrzyma Pegula? Co to się dzieje w tym WTA..

10 minut temu, adams19 napisał:

Obejrzałem jedynie pierwszego seta i Świątek prezentowała poziom jakby była w rankingu w trzeciej setce😖.

No to wynik adekwatny, bo Filipinka jest ok. 150 miejsca, czyli zasłużenie wygrała.

Kolego soundchaser, nie oglądając tego słabego występu tenisowego zaoszczędziłeś sobie nerwów.

A jak się poczuli rodacy, którzy polecieli do US na tę imprę  aby dopingować w tym meczu Igę - masakra!

Audiofilizm mnie nie interesuje, jedynie dobry sprzęt i jeszcze lepsza muzyka ;)

2 minuty temu, soundchaser napisał:

Też nie oglądałem, ale przyjdzie Kolega Zbig i wszystkim udowodni, że ta Filipinka w każdym meczu tego turnieju ma tzw. dzień konia. 😉

ahahahaha 

jak można tyle postów smarować w tym wątku a nie oglądać meczów, których dotyczy ten temat.

Jak Filipinka wygra ten turniej to Iga w pewnym sensie będzie rozgrzeszona.
Lecz jak przegra z kretesem z Pegulą to wstyd pozostanie, a mental osłabnie jeszcze bardziej.

Zobaczymy.

15 minut temu, iro III napisał:

itd itd itd

Idź oglądać skoki i ekstraklasę.

4 minuty temu, Ślimak napisał:

ahahahaha 

jak można tyle postów smarować w tym wątku a nie oglądać meczów, których dotyczy ten temat.

Przecież oglądałem relację w necie, przeczytałem komentarze w sieci i czytam Wasze opinie.
Poza tym znam słabości Igi od dawna i wiem jak się kończą tego typu mecze.

4 minuty temu, adams19 napisał:

A jak się poczuli rodacy, którzy polecieli do US na tę imprę  aby dopingować w tym meczu Igę - masakra!

Podobnie jak Ci, którzy wykupili kiedyś drogie bilety na transmisje kinową pojedynku Gołoty z Lenoxem w środku nocy .

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

4 minuty temu, Zbig napisał:

Idź oglądać skoki i ekstraklasę.

O, następny uczyciel się znalazł.

Nie mogłeś się powstrzymać?

To jest temat o tenisie, polskim tenisie, NIE o mnie.

Edytowane przez iro III
8 minut temu, Ślimak napisał:

Mysłałem, że Iga zamęczy Filippe topspinem. W ogóle to mało jej grała przez forehand, a przynosiło to punkty w pierwszym secie. Serwis też dzisiaj gorszy. To Eale zatrzyma Pegula? Co to się dzieje w tym WTA..

Jeszcze niech Saba przegra z Paolini i będzie komplet.

Małolata ma wygrane 3 szlemy juniorskie (jeden w singlu) i na rozkładzie już 2 mistrzynie szlemowe. Musi być dobra. Co nie zmienia faktu - że Iga grała do bani.

Zobaczymy czy Emcia dziś wykorzysta szansę - mimo wszystko porażka Igi z Radukalną w SF byłaby chyba jeszcze bardziej bolesna, z Pigułą zresztą też.

Porażka z Ealą to taki sobie pikantny smaczek. Może i ciężko strawny - ale nic ponad to.

To jest temat o tenisie, polskim tenisie, NIE o mnie.

Zachowujesz się jak Iga…
8 minut temu, iro III napisał:

Wybacz mu. To taki dobry wujek, który zawsze wytłumaczy kompromitacje Igi, czy Hurkacza.
Jednak dla krytykantów jest bezwzględny, a także potrafi dokopać każdemu kto się nie zgadza z jego zdaniem.

Podobnie jak Ci, którzy wykupili kiedyś drogie bilety na transmisje kinową pojedynku Gołoty z Lenoxem w środku nocy .

Ale to Gołota ryzykował życiem. Widziałem kiedyś zestawienie 10 najważniejszych walk w wadze ciężkiej lat 90-tych. Były tam bodaj 4 walki Gołoty.

Wartało by żebyśmy jako kibice nie przesadzali z narcyzmem. Kibic i widz stoi najniżej w łańcuchu pokarmowym. Ogląda bo niczego innego nie potrafi.
25 minut temu, pit66 napisał:

Ale ta Filipinka to dobrze dzis grała czy nie, pytam bo nie oglądalem . Lamenty takie jakby Iga przegrała z manekiem, ale chyba po drugiej stronie to ktos jednak biegał i odbijał tę piłke ?  Te dwie byłe mistrzynie GS które pyknela w tym turnieju też się skompromitowały, a ona wygrała przypadkiem  ?

Dobrze grała.  Pewnie wzięła blokera, więc ją trochę swędziało ale nie tak aby istotnie przeszkadzać w grze.  Iga miewa problemy jak się nadziewa na taką dobrą defensywę z martwymi piłkami spadającymi pod końcową linię.  Zresztą dziś było słabo w wielu aspektach, to być może coś podobnego do 7 sezonu Sereny.

2 minuty temu, Ślimak napisał:

Ciekawe czy wygra któraś z grupy Saba, Paolini, Pegula.

No bo jak nie, to będą narodziny gwiazdy

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

W walce z Lenoxem Gołota poprostu został "pobity" przez przeciwnika, a w tym tenisowym spotkaniu w 50% Iga dokonała tzw. samozaorania.

5 minut temu, dzarro napisał:

Małolata ma wygrane 3 szlemy juniorskie (jeden w singlu) i na rozkładzie już 2 mistrzynie szlemowe. Musi być dobra. Co nie zmienia faktu - że Iga grała do bani.

Zobaczymy czy Emcia dziś wykorzysta szansę - mimo wszystko porażka Igi z Radukalną w SF byłaby chyba jeszcze bardziej bolesna, z Pigułą zresztą też.

Porażka z Ealą to taki sobie pikantny smaczek. Może i ciężko strawny - ale nic ponad to.

Ale żeby doświadczona i otrzaskana Iga pruła się praktycznie bez pomocy rywalki.. przecież to pierwszy 'taki turniej' Eali, a Iga już po trzecim gemie była taka spięta, że już było widać te schody.

Ciekawe jak Iga podejdzie teraz do sezonu na mączce.

48 minut temu, iro III napisał:

Nie grała eliminacji. Uznali, że jest wystarczająco dobra. I do tego z Filipin...

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.