Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Na razie to rzeczywiście Saba wypadła najlepiej. Rybczyńska też dawała się robić w balona w 1 secie. Może Noskova spróbuje pokazać Fruhvirtównom kto jest najfajniejszą dziewczyną w klasie.

Fajny ten Brazylijczyk. Pierwszy raz go widziałem, ale zrobił na mnie bardzo pozytywne wrażenie. Gdy przez głupie błędy przegrał tie breaka drugiego seta i trzeciego seta myślałem, że już po nim. Ale pięknie się pozbierał i wyrzucił Miedwiediewa z turnieju.

Jestem Europejczykiem.

Trzeba przyznać, że Mirka Andreeva to jest zwierzątko medialne jakie dawno nie było.

Jeśli wyniki będą się zgadzać to nawet Wujek Wowa jest nie przeszkodzi i dziewczyna przestanie nadążać z odcinaniem kuponów.
1 hour ago, soundchaser said:

I dobrze. Nie lubię go. Taki cherlak bez wyrazu.

Co takiego??? Medvedev gra piekny techniczny czesto porywajacy tenis!

1 hour ago, dzarro said:

Trzeba przyznać, że Mirka Andreeva to jest zwierzątko medialne jakie dawno nie było.

??????

8 minut temu, jackk napisał:
16 minut temu, soundchaser napisał:

Dla Ciebie piękny, a dla mnie bezpłciowy.

Oj nie. To nie jest muzyka albo jedzenie....gdzie sobie mozna subiektywne oceny produkowac.

Just ignore...

Dziewczyny poszły spać a na korcie głównym Gael Show Must Go On 🙂

1 godzinę temu, jackk napisał:

Co takiego??? Medvedev gra piekny techniczny czesto porywajacy tenis!

Piękny technicznie??? To akurat ostatnia rzecz którą powiedziałbym o jego tenisie.

Ciekawe poczucie piękna.

Jestem Europejczykiem.

6 godzin temu, 5maniek napisał:

.... ale Monfils zaserwował spektakl! Bo już trudno mówić o meczu. Duże brawa! 

Muszę przyznać, że jak przegrał 4 seta 1 do 6 i w piątym został dwukrotnie przełamany to wyłączyłem przekonany że już jest po meczu.

2 godziny temu, Zbig napisał:

Muszę przyznać, że jak przegrał 4 seta 1 do 6 i w piątym został dwukrotnie przełamany to wyłączyłem przekonany że już jest po meczu.

A żałuj 🙂 Pierwsza runda, a emocje jak w finale. Dawno takiego seta nie oglądałem.

19 minut temu, Piękny Stefan napisał:

A żałuj 🙂 Pierwsza runda, a emocje jak w finale. Dawno takiego seta nie oglądałem.

Pojutrze gra z Rune, to dopiero może być jatka.

5 minut temu, 5maniek napisał:

Gość się marnuje w tenisie 

Na samym korcie zarobił 21 melonów, więc raczej nie narzeka...

17 minut temu, tadeo napisał:

Hubi ,ten chłop wykończy mnie nerwowo .

Eee tam.

Wczoraj mówiłem koledze z pracy który obstawia, że będzie 5 setów. Dzisiaj była gdzieś w necie rozmowa z Matsem który mówił to samo.

Jak Hubi przegrał dwa sety to uspokajałem żonę że to dobrze, bo będzie 5 setów więc skoro dwa przegrał to następne dwa wygra 😁. No i tak się stało.

Jestem Europejczykiem.

Wygrał 2 mecze 5-setowe, ale chodzi o styl. Jego gra jest tak nudna, powtarzalna i łatwa do rozszyfrowania, że nawet początkujący tenisista z ogona rankingu potrafi na niego znaleźć sposób. Stąd takie maratony ze słabymi graczami. Dochodzi fakt, że Hubi nie potrafi nigdy zwieńczyć dzieła, tylko w sytuacjach klarownych sam sobie stwarza problemy. Czasem jest odwrotnie - stąd takie dramatycznie, nudne mecze.
Ja odpadam...po dzisiejszym meczu nie oglądam Hurkacza więcej. Szkoda czasu, bo nerwów już dawno nie mam. Oglądam jego mecze bez emocji, bo co w nich można przeżywać?
Wszystko jest przewidywalne...oprócz zakończenia. 😆

25 minut temu, Jaro_747 napisał:

Eee tam.

Wczoraj mówiłem koledze z pracy który obstawia, że będzie 5 setów. Dzisiaj była gdzieś w necie rozmowa z Matsem który mówił to samo.

Jak Hubi przegrał dwa sety to uspokajałem żonę że to dobrze, bo będzie 5 setów więc skoro dwa przegrał to następne dwa wygra 😁. No i tak się stało.

Logiczne... 😳

Gra kiepska, a i tak drugi set do zera. 

Ciekaw jestem, w którą stronę to pójdzie. Podobnie było na Wimbledonie 2022 i w AO 2023 i skończyła się jak się skończyło. Z drugiej strony na US Open 2022 też było podobnie.

W sumie słabo zagrała 3 gemy - w tym 2 serwisowe. Z Rybczyńską tyle wystarczy, żeby przegrać.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.