Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

24 minuty temu, soundchaser napisał:

Zmień priorytety, bo wyraźnie nie masz pojęcia o tenisie.

Ty za to znasz się na wszytkim bo wszędzie Cię pełno, taki nasz forumowy Leonardo da Vinci👏

PS. Dobra wiadomość dla Ciebie, będziesz mógł coś wreszcie obejrzeć. Finał United Cup Polsat transmituje w otwartym kanale, początek 7:30, zaczynają  Iga i Coco.

Edytowane przez audiofan01
16 minut temu, audiofan01 napisał:

Finał United Cup Polsat transmituje w otwartym kanale, początek 7:30, zaczynają  Iga i Coco

To gdzieś w internecie jest czy tylko w tv naziemnej?

Godzinę temu, Zbig napisał:

To gdzieś w internecie jest czy tylko w tv naziemnej?

Jak nie odbierasz naziemnej to poszukaj jakiejś sympatycznej sąsiadki do której mógłbyś wpaść o 7:30😀.

Jestem Europejczykiem.

2 godziny temu, iro III napisał:

Na platformie Polsat Box.

Z Polsatem się obecnie nie lubimy.

1 godzinę temu, audiofan01 napisał:

Polsat jest też w naziemnej.

Nie mam dvbt2.

A naziemnej chyba nie ma nigdzie w internecie?

Zasłużona wygrana Coco. Można było zapomnieć o prezentach z popsutych forehandów. Iga wcale nie grała źle choć oba sety zakończyły się „wielbłądami”. Czyżby wraz ze „starzeniem się” Coco przekładała się wajcha ich rywalizacj? Dwa zwycięstwa Coco z rzędu po dobrych meczach to już nie przypadek. 

No cóż...Iga grała nieźle, ale dzisiaj to było za mało na Coco.
Mecz stał na wysokim poziomie i obfitował w wiele świetnych wymian. Do stanu 4:2 w drugim secie było dobrze, ale niestety Polka opadła z sił.
Mimo to widzę progres w grze Swiątek. Nie robi tylu głupich błędów do dawniej, jednak Gauff zrobiła ogromny postęp jeśli chodzi o jakość swojej gry.
O łatwych z nią zwycięstwach Iga chyba musi zapomnieć.

USA już na 95% wygrali ten turniej, bo trudno sobie wyobrazić, że słaby Hurkacz pokona faworyzowanego Fritza.

3 godziny temu, iro III napisał:

Mecz i jego przebieg, z gatunku wq...wiających, kto nie widział , nie ma czego żałować

Ja właśnie nie widziałem. Dzięki za ten komentarz 😁 chyba sobie daruję, ewentualnie jakiś skrót obejrzę i czekam na AO. 

No i Hubi tradycyjnie przegrał. Dość już mam tych honorowych porażek w meczach "na żyletki". Raz mu się kiedyś udało taki mecz wygrać...z Rublevem. Wszystkie inne artystycznie przegrał, bo jest mięczakiem.

Pozostaje nam trzymać kciuki za to, aby Iga wróciła do równowagi mentalnej i utrzymywała ją w 2025 r. na stałe wraz z formą sportową. Trzeba mądrze odbudować zaufanie i swój wizerunek w mediach i wśród kibiców.

Świetna poglądowa galeria (nie moja) dot. TDA1541(A):

www.maxdat.eu/_galeria/Foto%20TDA1541.html

2 godziny temu, (nie)przecietniak napisał:

Pozostaje nam trzymać kciuki za to, aby Iga wróciła do równowagi mentalnej i utrzymywała ją w 2025 r. na stałe wraz z formą sportową. Trzeba mądrze odbudować zaufanie i swój wizerunek w mediach i wśród kibiców.

Nie będzie to łatwe, bo Iga ma buntowniczą naturę i nie lubi podporządkowywać się standardom. Ja to w niej lubię, bo to jest cecha i natura wybitnych osobowości, do których przecież należy. Dla mnie istotne jest jedynie by nowy trener przywrócił równowagę psychiczną, która będzie szła w parze z większą precyzją w grze. Ta z kolei będzie możliwa po opanowaniu złych instynktów, które wdarły się w grę Igi.
Ona o tym wie i myślę, że nowy trener potrafi jej pomóc, bo poprzedni zamiast pomagać zaczął dołować.

Iga - trzym się. ☺️

4 godziny temu, (nie)przecietniak napisał:

Z tego co czytam w mediach, to Iga zmierza w przeciwnym kierunku. Nie_ste_ty.

53 minuty temu, audiofan01 napisał:

Za to Hubi wylosował Tallon na balon co niestety dobrze nie wróży😏

Ma z nim bilans 2:2.  Tak czy inaczej, w 3R trafia na Holgera a w 4R na Jannika.

Znowu przegięcie Eurosportu. Mecz Igi tylko na Max, bo niby do 6:00 naszego czasu transmisje tylko z dwóch głównych kortów co jest kłamstwem bo mecz Tsitsipasa z Cain Arena był na żywo w Eurosport 1.

4 godziny temu, audiofan01 napisał:

Znowu przegięcie Eurosportu. Mecz Igi tylko na Max, bo niby do 6:00 naszego czasu transmisje tylko z dwóch głównych kortów co jest kłamstwem bo mecz Tsitsipasa z Cain Arena był na żywo w Eurosport 1.

A ten Max to gdzie jest?  Z polsatem chyba się trwale rozstanę więc muszę opracować jakąś nową konfigurację streamingów.

52 minuty temu, soundchaser napisał:

I co w związku z tym? Nie oglądałeś biedaku? 😉

Tym razem faktycznie ten jeden raz nie oglądałem, Ty za to nie oglądasz prawie nigdy bo coraz ciężej znaleźć darmowy streaming😉

42 minuty temu, Zbig napisał:

A ten Max to gdzie jest?  Z polsatem chyba się trwale rozstanę więc muszę opracować jakąś nową konfigurację streamingów.

Można po prostu zarejestrować konto przez internet, a potem odtwarzać na czym chcesz. Subskrypcja miesięczna, pakiet podstawowy 19,90 plus pakiet sport za 20 zł. Najgorszy (przynajmniej dla mnie bo chwilowo nie mam telewizora) to oglądanie na iPadzie w aplikacji bo przez czyjąś pazerność (Apple lub Discovery) nie ma takiego wyboru tylko od razu trzeba kupić pakiet premium za 70 zł miesięcznie. Mając oba Eurosporty w pakiecie Polsatu za stówkę płacenie jeszcze 70 zł po to żeby obejrzeć jeden mecz to gruba przesada. Zresztą podobnie  było na US Open z meczem Hurkacza bodajże.

Ja też dziś rano zaspałem i nie oglądałem... Obejrzę wieczorem powtórkę, mam pakiet Player z Eurosportem . Ale czy to, co piszecie, oznacza, że na zwykłych kanałach Eurosport nie ma meczów AO na żywo?

Edytowane przez Łukasz_62438
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.