Skocz do zawartości
IGNORED

Pozytywna sila ,PiS.

Rekomendowane odpowiedzi

9 minut temu, Piękny Stefan napisał:

Tak. 

Nie sądzę ale skoro tak piszesz to raczej masz w pogardzie to co piszesz.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

3 minuty temu, bubusia napisał:

Ze tam takich homofobów trzymają. No ale cały KOD, k**wy dziwki i złodzieje.

?

Widzę ze jedyne słowo na "K" z kulturą u Was pis-iarczyków  nie jest  związane

Godzinę temu, asterix1 napisał:

Widzę ze jedyne słowo na "K" z kulturą u Was pis-iarczyków  nie jest  związane

No cóż, rzeczy należy nazywać po imieniu. A wy na nic więcej nie zasługujecie niż to k.

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

1 godzinę temu, bubusia napisał:

Ze tam takich homofobów trzymają. No ale cały KOD, k**wy dziwki i złodzieje.

?

Myślałem ze był to pojedynczy wybryk....

10 minut temu, bubusia napisał:

No cóż, rzeczy należy nazywać po imieniu. A wy na nic więcej nie zasługujecie niż to k.

zgłosiłem do moderacji ...nie obrażasz mnie ale wiele niewinnych osób które nie zasługują na takie słowa

przez 11 ponad lat jesteś drugim przeze mnie został zgłoszony (poprzedni nie zasługiwał na miano człowieka swoim zachowaniem)

Edytowane przez asterix1
18 minut temu, bubusia napisał:

To ci się zdecydowanie nie udało...

7 minut temu, asterix1 napisał:

zgłosiłem do moderacji ...nie obrażasz mnie ale wiele niewinnych osób które nie zasługują na takie słowa

Ty również obrażasz i dobrze. A KOD jest dokładnie tym co napisałem. Jeszcze raz potwierdzam. Takie moje zdanie. Możesz zgłaszać do woli.

2 minuty temu, Bezlitosna Niusia napisał:

To ci się zdecydowanie nie udało...

Mam co do tego inne zdanie.

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

3 godziny temu, Jaro_747 napisał:

Jak widać PiSowcy i inni pseudoprawacy mają jebla na punkcie seksu, gejów itp.

Ciekawostka, ale dość charakterystyczna.

Najlepsze w tym wszystkim jest to, że im się wydaje, że są zabawni.

17 minut temu, asterix1 napisał:

przez 11 ponad lat jesteś drugim przeze mnie został zgłoszony (poprzedni nie zasługiwał na miano człowieka swoim zachowaniem)

A na to odpowiem ci tak:

zaszczytem jest dostać się na te listę, czyli generalnie twoje słowa.

Edytowane przez bubusia

2 minuty temu, Zbig napisał:

Ależ udało mu się.   Szambo zawsze wybija.

Szambo to leje się codziennie od was, poczytaj dokładniej. Jakie wrażliwce nagle. Ale jak obrażają innych na prawo i lewo do dobrze. Co za typy.

Edytowane przez bubusia

2 minuty temu, Jacchusia napisał:

Zbig wie. W końcu próbował trzymać za dekiel PO.

PO i ich zwolennicy, stado baranów. 
Proponuje zgłosić do moderacj.

Edytowane przez bubusia

39 minut temu, bubusia napisał:

Szambo to leje się codziennie od was, poczytaj dokładniej. Jakie wrażliwce nagle. Ale jak obrażają innych na prawo i lewo do dobrze. Co za typy.

Oponentów od k**ew? Pierwsze czytam.

1 minutę temu, Piękny Stefan napisał:

Oponentów od k**ew? Pierwsze czytam.

Nie przekręcaj. KOD od k......, a nie oponentów.

Adam Mazguła jest pułkownikiem rezerwy. Stał się znany po swoich wypowiedziach, w których bronił zachowania funkcjonariuszy i żołnierzy w czasie stanu wojennego. Występując w ub. tygodniu na wiecu zorganizowanym w proteście przeciw tzw. ustawie dezubekizacyjnej, mówił m.in., że nie pamięta, by stan wojenny wiązał się z jakimiś szczególnymi prześladowaniami oraz że "dochowano jakiejś kultury w tym wszystkim, w tym całym zdarzeniu".

Mowi ci to coś? Do jakiej organizacji należy Mazgula? I co ja mam o niej myśleć?

Edytowane przez bubusia

Godzinę temu, Zbig napisał:

Najlepsze w tym wszystkim jest to, że im się wydaje, że są zabawni.

Bo są. Kretyn, któremu się wydaje, że jest inteligentny, jest zabawny. Czytając np tutejszych przygłupów można się nieźle uśmiać.

2 godziny temu, bubusia napisał:

No to nasz wzorcowy Polak-Katolik się odezwał. Miłość bliźniego aż zalewa całe forum. Gratulacje!

Oczywiście kłamie i mataczy wzorcowo, to taka PiSowska tradycja.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

11 minut temu, Jaro_747 napisał:

No to nasz wzorcowy Polak-Katolik się odezwał. Miłość bliźniego aż zalewa całe forum. Gratulacje!

Oczywiście kłamie i mataczy wzorcowo, to taka PiSowska tradycja.

Siedzi po nocy i poluje na jakis maloparlamentarny wpis. A potem może sobie pojeździć po Polsce, po katolicyzmie.  I jest szczęśliwym rebeliantem.  Nie bardzo wiadomo tylko do czego odnosi się kłamanie i mataczenie. Ale  tak sobie dorzuci, dla wzmocnienia tezy. A co mu tam. To przeciez jest Europejczyk, a nie jakis Polak-Katolik.

Edytowane przez bubusia

1 godzinę temu, bubusia napisał:

A co sobie myślałeś? Że takie kłamliwe pierdy jak Twoje ktoś będzie ścierał jedwabną chusteczką w białych rękawiczkach śpiewając Bogurodzicę?

5 minut temu, bubusia napisał:

A potem może sobie pojeździć po Polsce, po katolicyzmie.

Polska jest jedynie ofiarą katolicyzmu, więc daruj sobie stawianie znaku równości, bo to całkiem nieuprawnione.

Co ty bredzisz, jakie kłamliwe, co tu jest kłamliwe. Mówisz o KODzie, czy PO?

Tez należysz? Czy tylko duchem?

Edytowane przez bubusia

9 minut temu, bubusia napisał:

Siedzi po nocy i poluje na jakis maloparlamentarny wpis. A potem może sobie pojeździć po Polsce, po katolicyzmie.  I jest szczęśliwym rebeliantem.  Nie bardzo wiadomo tylko do czego odnosi się kłamanie i mataczenie. Ale  tak sobie dorzuci, dla wzmocnienia tezy. A co mu tam. To przeciez jest Europejczyk, a nie jakis Polak-Katolik.

No i co chamie??? Teraz ci głupio?

Jestem Europejczykiem.

6 minut temu, Jaro_747 napisał:

No i co chamie??? Teraz ci głupio?

Bardzo chamie. 

?

Od jutra staje się Europejczykiem.

Swoja droga, to co ci się tam ubzdurało z tym kłamaniem. Rozumiem, ze można było odebrać mój wpis jako chamski, ale kłamanie?

12 minut temu, Zbig napisał:

Polska jest jedynie ofiarą katolicyzmu, więc daruj sobie stawianie znaku równości, bo to całkiem nieuprawnione.

Polska to jest ofiara układów i skurwieli ze służb, a nie katolicyzmu. Także przestań pieprzyć od rzeczy.

Edytowane przez bubusia

Nerwowość PiSowców tłumaczę tym, że Maliniakowi kiepsko idzie i widać to gołym okiem. Dotarło to nawet do wielbicieli reżimu.

Jak tak dalej pójdzie to może być więcej pogryzień, bo już teraz dostają białej gorączki. Strach pomyśleć co będzie dalej.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

Zobaczymy co będziesz płodził w maju. Coś tam sobie wymyślisz dla lepszego samopoczucia.

Widze, ze jakas nadzieja ci się pojawiła. Żebyś się za mocno nie zawiódł. Tego ci życzę.

Edytowane przez bubusia

9 minut temu, bubusia napisał:

Co ty bredzisz, jakie kłamliwe, co tu jest kłamliwe. Mówisz o KODzie, czy PO?

Tez należysz? Czy tylko duchem?

Nie wiem co piłeś ale zdecydowanie nie jest to godne polecenia.  Dla pocieszenia - nawet największy kac w końcu mija.

Trzeźwość pełna kolego. Żaden jakoś nie umie określić tego kłamstwa.

7 minut temu, Jaro_747 napisał:

Nerwowość PiSowców tłumaczę tym, że Maliniakowi kiepsko idzie i widać to gołym okiem. Dotarło to nawet do wielbicieli reżimu.

Jak tak dalej pójdzie to może być więcej pogryzień, bo już teraz dostają białej gorączki. Strach pomyśleć co będzie dalej.

Wirtualny swiat

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.